Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir fikir acil yanindan dun bu korsaji aldim 36 beden boyle oluyor 38 bol duruyor
Sizce kalsinmi gitsinmi.birazdan carsiya gidecem karar veremedim

İyidir güzeller , sabah zeynebi okumuştum bakayım ne oldu dedim

Zeynep haşin kadın Her girdiği yer olay

Nasılsınız canlar , pareler
iyiz bitanem sen nasılsın bakalım size diyorum beni başka topiklere göndermeyin ya sersem oluyorum sonra beni burası pakler :))))))))

ben buralardayım canısı:))

aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))

beril takipte

Hayret beni gorunce kacmadin bugunnnnnn
Toprisim bu varya son gunlerde benden kaciyorrrrr
Öcüüüüüüümüyüm haci yawwww

beril su resimleri birde düz koysan annem boynum agrıdı bakmaktam ama harika görünüyorsun ya fit bir kadın var karsımda

Yok usta ya
Resim buyuk gelince tablet boyle koyuyor.
Gerimi versem yoksa giysemmmi bilemediydim soruyum dedim.zeynep 36 giyiyom neden hala kendimi sisman hissediyorum

Hayret beni gorunce kacmadin bugunnnnnn
Toprisim bu varya son gunlerde benden kaciyorrrrr
Öcüüüüüüümüyüm haci yawwww
kız senden kacılarmı ya ben geliyorum sen cıkıyorsun sen geliyorsun ben cıkıyorum :) şimdide cıkmam lazım :) mutfakta her yer her yerde :) takıldım kaldı işte çıkamıyorumda

lacey ablamız gelmiş, hoşgelmiiiiiişşşşşşşşş
teşekkür ederim canım ,arada misafiriniz oluyorum

ablamda beni takipte :)))))))) akşam arar beni laceyim :)

abla bir selam ver :))))))
hal hatır sor arada :) o beni takip ediyor canım :)

merhaba canım ,akşama ararım bu arada yeter temizlik kendini helak ettin zaten temiz olan evi sürekli temizleme artık

Yok usta ya
Gerimi versem yoksa giysemmmi bilemediydim soruyum dedim.zeynep 36 giyiyom neden hala kendimi sisman hissediyorum

sen de küçül gir cebime 36 giyiyorum diyo bi de utanmadan şişmanım diyo
36 kalsın sen biraz daha zayıflar öyle giyersin
süper görünüyosun bu arada tatlım

Yok usta ya
beril takıntılanma canım ya süper görünüyorsun verne tabikide geri cokta yakısmıs yani şişmam felanda degilsin abartma 0 benden mi olmayı planlıyorsun ? 3 tane cocugu nerdende tasıdın anam sen ne karın var nede ..... :)

kız senden kacılarmı ya ben geliyorum sen cıkıyorsun sen geliyorsun ben cıkıyorum :) şimdide cıkmam lazım :) mutfakta her yer her yerde :) takıldım kaldı işte çıkamıyorumda

bitiremedin temizliği sen de berilden mi bulaştı

merhaba canım ,akşama ararım bu arada yeter temizlik kendini helak ettin zaten temiz olan evi sürekli temizleme artık
bayramda geliceksin ya evim temiz olsun abla :) akşam evde degilim gec geliriz gece konusalım artık olurmu

Lacey misafirde olsan yorum yap bacim
Birde
Bu zeynosum u arada sana sikayet ediyimde cimdir yerime
Bak geldim diye gine gidiyor

memnuniyet duyarız tabi ki:)
bence de ben hariç hepsi temizlik hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…