iyiz bitanem sen nasılsın bakalım size diyorum beni başka topiklere göndermeyin ya sersem oluyorum sonra beni burası pakler :))))))))İyidir güzeller , sabah zeynebi okumuştum bakayım ne oldu dedim
Zeynep haşin kadınHer girdiği yer olay
Nasılsınız canlar , pareler
beril su resimleri birde düz koysan annem boynum agrıdı bakmaktam ama harika görünüyorsun ya fit bir kadın var karsımdaEki Görüntüle 768720 Eki Görüntüle 768721
Bir fikir acil yanindan dun bu korsaji aldim 36 beden boyle oluyor 38 bol duruyor
Sizce kalsinmi gitsinmi.birazdan carsiya gidecem karar veremedim
ben buralardayım canısı:))
aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))
beril takipte
beril su resimleri birde düz koysan annem boynum agrıdı bakmaktam ama harika görünüyorsun ya fit bir kadın var karsımda
kız senden kacılarmı ya ben geliyorum sen cıkıyorsun sen geliyorsun ben cıkıyorum :) şimdide cıkmam lazım :) mutfakta her yer her yerde :) takıldım kaldı işte çıkamıyorumdaHayret beni gorunce kacmadin bugunnnnnn
Toprisim bu varya son gunlerde benden kaciyorrrrr
Öcüüüüüüümüyüm haci yawwww
teşekkür ederim canım ,arada misafiriniz oluyorumlacey ablamız gelmiş, hoşgelmiiiiiişşşşşşşşş
ablamda beni takipte :)))))))) akşam arar beni laceyim :)
abla bir selam ver :))))))
hal hatır sor arada :) o beni takip ediyor canım :)
Yok usta ya
Resim buyuk gelince tablet boyle koyuyor.
Gerimi versem yoksa giysemmmi bilemediydim soruyum dedim.zeynep 36 giyiyom neden hala kendimi sisman hissediyorum
beril takıntılanma canım ya süper görünüyorsun verne tabikide geri cokta yakısmıs yani şişmam felanda degilsin abartma 0 benden mi olmayı planlıyorsun ? 3 tane cocugu nerdende tasıdın anam sen ne karın var nede ..... :)Yok usta ya
Resim buyuk gelince tablet boyle koyuyor.
Gerimi versem yoksa giysemmmi bilemediydim soruyum dedim.zeynep 36 giyiyom neden hala kendimi sisman hissediyorum
kız senden kacılarmı ya ben geliyorum sen cıkıyorsun sen geliyorsun ben cıkıyorum :) şimdide cıkmam lazım :) mutfakta her yer her yerde :) takıldım kaldı işte çıkamıyorumda
teşekkür ederim canım ,arada misafiriniz oluyorum
merhaba canım ,akşama ararım bu arada yeter temizlik kendini helak ettin zaten temiz olan evi sürekli temizleme artık
teşekkür ederim canım ,arada misafiriniz oluyorum
merhaba canım ,akşama ararım bu arada yeter temizlik kendini helak ettin zaten temiz olan evi sürekli temizleme artık
bitmiyor canım ya yap yap aynı :9bitiremedin temizliği sen de berilden mi bulaştı
Bir Gun zeynyla gelsek o yemek yapsa Ben senin evi bir bal dok yala yapsambitiremedin temizliği sen de berilden mi bulaştı
cimdiklesin miLacey misafirde olsan yorum yap bacim
Birde
Bu zeynosum u arada sana sikayet ediyimde cimdir yerime
Bak geldim diye gine gidiyor
İyidir güzeller , sabah zeynebi okumuştum bakayım ne oldu dedim
Zeynep haşin kadınHer girdiği yer olay
Nasılsınız canlar , pareler
Bir Gun zeynyla gelsek o yemek yapsa Ben senin evi bir bal dok yala yapsam
Sende bas kösede bize laf yetistirsennnnnb
cimdiklesin mio bana kıyamaz ki dimi abla :)
heeeeee oldu siz gelin ben size iş mi yaptırırım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?