kilo alıcam diye agzıma lokma süremiyorumben şuan ödülü değerlendiriyorum kızlar
gizem çikolata ne kadardı canım :44:
Beriiuiiillll dusman catlatrsjn.hende catr catr ya 3 cocuk dgrdun catlak.yok mu hic bde bimba gbi olmussjn.fistik
Füüüt isliiiiiikkkkk vav vav va bu gece bos musun yavrum
Byere mi vrdun Kuzum
ah seni ah :) :) o zaman 100 biri için 100 biri için 3 günde yap canım anlastıkmı2 tane bayram cikolatasi abla
berilim benim kızdada cok sık ucuk cıkar asiviral krem verdi doktor canım cok iyi akşam sürüyor sabaha geciyor tavsiye ederim
gizem çikolata ne kadardı canım :44:
yok canım sulandırmıyormus sordum kurutuyor diyorOda sulaniyormuydu
Gizeme 100 mekik Az. Degilmi, hemide koccamanan cikilota
118 kilo mu canin suan gzlerm faktasi oldu nrmal dogm mu yaptn bana 90 ustu normal olmaz.diyolar ben cok krkuyrm sezeryan olurun diyeGizem en son dogumu 118 le girdim.catlgim cok Az.ama yumusak bir karnimdan var su an.bir tane derin tirnaklamis gibi bir catlaklina var orayada Hasan yazdirdim.belli olmuyor.resimde gorunmuyor sanki.bide hamileliklerde cok fazla Krem felan kullandim.genetikmi yoksa kremlerdenmi bilemedim
ah seni ah :) :) o zaman 100 biri için 100 biri için 3 günde yap canım anlastıkmı
kremler geçirmiyor canım sarımsak sür soyup kes bas üstüne biraz yakıyo ama geçiriyooGogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin
az yağlı az şekerli kepekli unla kek yaptım küçük silikon kalıpta top kek onu yedim canım en zararsızı o geldi bide geçen hastanede arkadaş getirdiydi canım istedi yiyememiştim ondan yaptım kendim.Ne yiyon nasil bir degerlendirme, eccik ip ucu
bende lierac diye bi krem kullanmıştım bendede yok ama bacaklarımda bekarkenden var kilo alıp vermekten sanırım.geçmiyomuşta onlar.Gizem en son dogumu 118 le girdim.catlgim cok Az.ama yumusak bir karnimdan var su an.bir tane derin tirnaklamis gibi bir catlaklina var orayada Hasan yazdirdim.belli olmuyor.resimde gorunmuyor sanki.bide hamileliklerde cok fazla Krem felan kullandim.genetikmi yoksa kremlerdenmi bilemedim
kilo alıcam diye agzıma lokma süremiyorumlorkuyorum ne yiyon gonca ???
ah seni ah :) :) o zaman 100 biri için 100 biri için 3 günde yap canım anlastıkmı
Yok kizinkidemi suluydu.benimki sulansiya birde kasiniyryok canım sulandırmıyormus sordum kurutuyor diyor
Okurumberil ben cıkıyorum bitanesi özel mesajını oku beni bir ara canikom müsaitsen eger
Hiiii bebek erken cikartildi,benim it geleydi gobegimden zeytin yedirecedim.beril yaa srn beni semiyon mu yassik amaaa
118 kilo mu canin suan gzlerm faktasi oldu nrmal dogm mu yaptn bana 90 ustu normal olmaz.diyolar ben cok krkuyrm sezeryan olurun diyemasallah tatlm ne guzek olmussun yaaa
Deneyim bir sagol.kremler geçirmiyor canım sarımsak sür soyup kes bas üstüne biraz yakıyo ama geçiriyoo
az yağlı az şekerli kepekli unla kek yaptım küçük silikon kalıpta top kek onu yedim canım en zararsızı o geldi bide geçen hastanede arkadaş getirdiydi canım istedi yiyememiştim ondan yaptım kendim.
bende lierac diye bi krem kullanmıştım bendede yok ama bacaklarımda bekarkenden var kilo alıp vermekten sanırım.geçmiyomuşta onlar.
kekndim kek yaptım abla onu yedim.
Allah ne etmesn telefib gibi 20 bitti dgerisinide simdi yapyrn.dycegme.100 btti yazkisim :)ah seni ah :) :) o zaman 100 biri için 100 biri için 3 günde yap canım anlastıkmı
Yok kizinkidemi suluydu.benimki sulansiya birde kasiniyr
Okurum
Hiiii bebek erken cikartildi,benim it geleydi gobegimden zeytin yedirecedim.
Deneyim bir sagol.
Ben sana hurmali bir kk tarifi yazayim elif uyusunda
Yok kizinkidemi suluydu.benimki sulansiya birde kasiniyr
Okurum
Hiiii bebek erken cikartildi,benim it geleydi gobegimden zeytin yedirecedim.
Deneyim bir sagol.
Ben sana hurmali bir kk tarifi yazayim elif uyusunda
çok gzel çıkmıssınnkızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
izmire gelirsen ye mutlakayaaaaa kızııııımmmmmm süper olmuşssuuunnnn, göbiş kalmamışki hiç:))) ben de istiyoruuuuuuuuuummmmmmm
ayy tatlım teşekkür ederim, 35 yaşın altına düşmeye başlamışmıyım yani
ah güzelim benim 5 kiloçok zor be gülüm:))) yine de sağol öptüm kocaman
boyozu merak ediyorum, birgün yolum düşerse izimire yerim:))
süpersiiinnn ha gayret bir iki gün sonra 5 dk daha arttır
aralar yoooookkkkkkspor güzel
menun guzel olmusdünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote
ara
2 salatalık
akşam
1 kepçe yayla corbası
3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
salata
4 lt su
leslie 2 mil yaptım
paçanga böreğine ağzıma sürmedim.sahurada kıymalı börek yaptım onlar için. ama onada dokunmadımm. inş tartıda bunların mükafatını görürüm
güzel begendmmdünkü menümü yazmadım dimi.
sabah ılık su yarım greyfurt suyu
çeyrek yufka peynir salatalık domates 1 yumurta nescafe
ara 2 kayısı
öğlen 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık tavuk sote 1 kebçe çorba cacık 1 dilim ekmek
ara 3 kayısı
akşam semiz otu yoğurtlu 2 dilim ekmek
ara 1 elma 3 salatalık
su 2 lt.
spor 1.5 st yürüyüş.
senindeeIyiki varsiniz yaaaa
Hepimizin kandili kutlu olsun
güzel olmuş4. takımın güzel kızları menümü yazıyım eltimin oglu var yemek misafir geldi yapmaya gidiyorum akşam camiye gidemezsem gelirim
sahurda
domates salatalık
2 kk kadar peynir
3 tene zeytin
1 bardak süt
1 dilim karpuz
iftarda
1 kepce corba
1 orta boy balık
1 su bardagı yogurt
bol salata
ara
3 dilim karpuz
su 3 lt
spor
30 dakika yürüyüş( yürüyüş yaprken babam aradı bize gelmişler yarım bıraktım ) :)
saol senindeecanlar bi gayret bitireyim şu işlerimi akşama belki ben de giderim anneannemle
ben de hepinizin kandilini kutluyorum, kalbinizden geçen güzel dualar hep kabul olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?