Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gizem en son dogumu 118 le girdim.catlgim cok Az.ama yumusak bir karnimdan var su an.bir tane derin tirnaklamis gibi bir catlaklina var orayada Hasan yazdirdim.belli olmuyor.resimde gorunmuyor sanki.bide hamileliklerde cok fazla Krem felan kullandim.genetikmi yoksa kremlerdenmi bilemedim

Beriiuiiillll dusman catlatrsjn.hende catr catr ya 3 cocuk dgrdun catlak.yok mu hic bde bimba gbi olmussjn.fistik
Füüüt isliiiiiikkkkk vav vav va bu gece bos musun yavrum

Byere mi vrdun Kuzum

Yok canimya dudak nere vurulurki.kasindi, sonrada ucuk gibi cikti.simdide buyurken sulanixor

Gizeme 100 mekik Az. Degilmi, hemide koccamanan cikilota
beril yaa srn beni semiyon mu yassik amaaa

118 kilo mu canin suan gzlerm faktasi oldu nrmal dogm mu yaptn bana 90 ustu normal olmaz.diyolar ben cok krkuyrm sezeryan olurun diye masallah tatlm ne guzek olmussun yaaa

Gogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin
kremler geçirmiyor canım sarımsak sür soyup kes bas üstüne biraz yakıyo ama geçiriyoo
Ne yiyon nasil bir degerlendirme, eccik ip ucu
az yağlı az şekerli kepekli unla kek yaptım küçük silikon kalıpta top kek onu yedim canım en zararsızı o geldi bide geçen hastanede arkadaş getirdiydi canım istedi yiyememiştim ondan yaptım kendim.
bende lierac diye bi krem kullanmıştım bendede yok ama bacaklarımda bekarkenden var kilo alıp vermekten sanırım.geçmiyomuşta onlar.
kilo alıcam diye agzıma lokma süremiyorum lorkuyorum ne yiyon gonca ???

kekndim kek yaptım abla onu yedim.

yok canım sulandırmıyormus sordum kurutuyor diyor
Yok kizinkidemi suluydu.benimki sulansiya birde kasiniyr

beril ben cıkıyorum bitanesi özel mesajını oku beni bir ara canikom müsaitsen eger
Okurum

beril yaa srn beni semiyon mu yassik amaaa

118 kilo mu canin suan gzlerm faktasi oldu nrmal dogm mu yaptn bana 90 ustu normal olmaz.diyolar ben cok krkuyrm sezeryan olurun diye masallah tatlm ne guzek olmussun yaaa
Hiiii bebek erken cikartildi,benim it geleydi gobegimden zeytin yedirecedim.

Deneyim bir sagol.
Ben sana hurmali bir kk tarifi yazayim elif uyusunda

Okurum

Deneyim bir sagol.

Hehe cok sey kacrmis valla diyeydin gelrdi belki

Okurum

Deneyim bir sagol.

tamam yaz canım yaparım.

bu arada ben karabuğday almıştım kızlar haşladım bugün diğer buğday gibi çorba yaptım yoğurtla kepekli unla kalanınıda yarın salata yapıcam ama tadı diğer buğdaydan farklı bi garip.denedinizmi hiç sizler ?

kızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
çok gzel çıkmıssınn
izmire gelirsen ye mutlaka
menun guzel olmus
güzel begendmm
Iyiki varsiniz yaaaa
Hepimizin kandili kutlu olsun
senindee
güzel olmuş
canlar bi gayret bitireyim şu işlerimi akşama belki ben de giderim anneannemle
ben de hepinizin kandilini kutluyorum, kalbinizden geçen güzel dualar hep kabul olsun...
saol senindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…