Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

napacan evladım çekecen mecbuuurrr..salıdan sonra yokum ama çarşamba kızıma gidecem bende:))

alışveriş yap tatlım birebir depresyona iyi gelio

güzel olmuş Zeynep abla.

ölüyooooooommmmmmmmmmm(((
çok yoruldum daha bitmedi kızlar yaa bu ev işleri ne biçim bir ömür törpüsüdür kardeşim

hepiniz de burdaymışsınız yani

canlar bi gayret bitireyim şu işlerimi akşama belki ben de giderim anneannemle
ben de hepinizin kandilini kutluyorum, kalbinizden geçen güzel dualar hep kabul olsun...

ölüyooooooommmmmmmmmmm(((
çok yoruldum daha bitmedi kızlar yaa bu ev işleri ne biçim bir ömür törpüsüdür kardeşim

hepiniz de burdaymışsınız yani

kolay gelsin canım bende her defasında diyom bi kadın tutcam olmuyo böyle yine kendim yapıyom bide kadının peşine temizlemek daha zor geliyor

yaaa cidden miiiii teşekkür ederim:))
5 kilo demiş gizemcim beni göndermek istiyo anlaşılan

Yok yok sgtme kuzum. Suan ki grubumuz cok.guzel yaa herkes hedefine ulassin ama hic dahlmayaljm yada baska bi topkte tkrat bir araya gelelim

Abla tk kelimyle super ben.bugun.oyunu bozdum cikolata yedm

Iyiki varsiniz yaaaa
Hepimizin kandili kutlu olsun
Sennde Tatlim kandiliniz mubarek olsun guzeller

Cok guzel abla

Menun cok guzel Tatlim borekler icinde seji tebrik tebrik tebrik tebrik edyrmmmm

Gogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin

Gogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin
berilim benim kızdada cok sık ucuk cıkar asiviral krem verdi doktor canım cok iyi akşam sürüyor sabaha geciyor tavsiye ederim

Beriiuiiillll dusman catlatrsjn.hende catr catr ya 3 cocuk dgrdun catlak.yok mu hic bde bimba gbi olmussjn.fistik
Füüüt isliiiiiikkkkk vav vav va bu gece bos musun yavrum

Anlatabildimmi
Ne onerirsin

Byere mi vrdun Kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…