Son durumun
Hasan efendi salidan once gelemiyor. Bende Ank.a gitmiyecem.kaynimgilde onun arabasini alip bayramlasmaya gidip gelecekler.bayramda cocuklarimla evdeyim.yok ya gidin Ankaraya Ben oraya geliyimmis.kaynanami sevmesem Ana avrat duz gidecem.elif uyaninca disari cikacaz eltise felan birseyler alacam.bu sinirden onunda kalbini kirdim zaten.
Sizin anliyacaniz depresyondayimmmmm birkac Gun daha.
Yavrummmm gogom aksamlari cekecen artik beni
alışveriş yap tatlım birebir depresyona iyi gelioSon durumun
Hasan efendi salidan once gelemiyor. Bende Ank.a gitmiyecem.kaynimgilde onun arabasini alip bayramlasmaya gidip gelecekler.bayramda cocuklarimla evdeyim.yok ya gidin Ankaraya Ben oraya geliyimmis.kaynanami sevmesem Ana avrat duz gidecem.elif uyaninca disari cikacaz eltise felan birseyler alacam.bu sinirden onunda kalbini kirdim zaten.
Sizin anliyacaniz depresyondayimmmmm birkac Gun daha.
Yavrummmm gogom aksamlari cekecen artik beni
4. takımın güzel kızları menümü yazıyım eltimin oglu var yemek misafir geldi yapmaya gidiyorum akşam camiye gidemezsem gelirim
sahurda
domates salatalık
2 kk kadar peynir
3 tene zeytin
1 bardak süt
1 dilim karpuz
iftarda
1 kepce corba
1 orta boy balık
1 su bardagı yogurt
bol salata
ara
3 dilim karpuz
su 3 lt
spor
30 dakika yürüyüş( yürüyüş yaprken babam aradı bize gelmişler yarım bıraktım ) :)
ölüyooooooommmmmmmmmmm(((
çok yoruldum daha bitmedi kızlar yaa bu ev işleri ne biçim bir ömür törpüsüdür kardeşim
hepiniz de burdaymışsınız yani
yaaa cidden miiiiiteşekkür ederim:))
5 kilo demiş gizemcim beni göndermek istiyo anlaşılan
Abla tk kelimyle super ben.bugun.oyunu bozdum cikolata yedm4. takımın güzel kızları menümü yazıyım eltimin oglu var yemek misafir geldi yapmaya gidiyorum akşam camiye gidemezsem gelirim
sahurda
domates salatalık
2 kk kadar peynir
3 tene zeytin
1 bardak süt
1 dilim karpuz
iftarda
1 kepce corba
1 orta boy balık
1 su bardagı yogurt
bol salata
ara
3 dilim karpuz
su 3 lt
spor
30 dakika yürüyüş( yürüyüş yaprken babam aradı bize gelmişler yarım bıraktım ) :)
Sennde Tatlim kandiliniz mubarek olsun guzellerIyiki varsiniz yaaaa
Hepimizin kandili kutlu olsun
dünkü menümü yazmadım dimi.
sabah ılık su yarım greyfurt suyu
çeyrek yufka peynir salatalık domates 1 yumurta nescafe
ara 2 kayısı
öğlen 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık tavuk sote 1 kebçe çorba cacık 1 dilim ekmek
ara 3 kayısı
akşam semiz otu yoğurtlu 2 dilim ekmek
ara 1 elma 3 salatalık
su 2 lt.
spor 1.5 st yürüyüş.
dünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote
ara
2 salatalık
akşam
1 kepçe yayla corbası
3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
salata
4 lt su
leslie 2 mil yaptım
paçanga böreğine ağzıma sürmedim.sahurada kıymalı börek yaptım onlar için. ama onada dokunmadımm. inş tartıda bunların mükafatını görürüm
Gokce Tatlim.sen 18lik citir gbisin avatrndaki resmde daha kilolu.gozukuyrsun bele baksana yok gbi bsey :)kızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
gizem hani diyeti bozmak yoktuAbla tk kelimyle super ben.bugun.oyunu bozdum cikolata yedm
gizem hani diyeti bozmak yoktudiyeti bozdugun için 100 mekik cek sana ceza
ben şuan ödülü değerlendiriyorum kızlar
gizem hani diyeti bozmak yoktudiyeti bozdugun için 100 mekik cek sana ceza
berilim benim kızdada cok sık ucuk cıkar asiviral krem verdi doktor canım cok iyi akşam sürüyor sabaha geciyor tavsiye ederimGogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin
gizem çikolata ne kadardı canım :44:Gizeme 100 mekik Az. Degilmi, hemide koccamanan cikilota
Gogo dudsgimin ortasi kizarik ucuk gibi Birsey oldu ama yanik gibide ici sulanmis.bu Neki.ucuk kremi suuyom ama yaramadi.nerdeyse 1 cm Kadar oldu
Anlatabildimmi
Ne onerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?