menün güsel cnm.hamsi tavayla ilgili yorum yapmıştım zaten. biberiye yağını bi ara kardeşim denemişti ama bi süreden sonra yapmak zor olduğundan bıraktı.YOK rapunzelcım sacma deıl daha oncede duydum ve bugun alıcam yuruyus oncesı surcem gobegıme folyo ıle sarıp ole cıkıcam yuruyuse
benımdeeeee
menu guzel aksamkı pılav dısında toprakcımm
gunaydın cıtır adayı kızcelerrrrrrrrr
dunku menumu paylasmak ıstıorummm
sabah
2 dılım tam bugday ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ara
yok
ogle
hamsı tava
salata
ara
yanımda yoktu bısı yıyemedım
aksam
cecıl peynır ve soganlı omlet ( esım yapmıs benden once ısten gelınce mutfaga dalmıs
domates bıber salatalık sogus
yogurt
3 lt su
50 dakıka tempolu yuruyus
menün güsel cnm.bu arada süper gözüküyosun fotolarda. sana 35 yaşında demem .daha genc gösteriyosun tatlım.günaydın hanımlar
öncelikle 3. olmuşuz tebrik ediyorum hepinizi
300 kalorilik ödülümüz var isteyen kullanabilir...
dünkü menü
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
1 avuç leblebi
öğlen
salata
1 dilim ekmek
ara
1 avuç leblebi
akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 tabağa 2 köfteli izmir köftesusuz çok az pilav
1 kase cacık
su 2lt
spor 1.15 saat yürüyüş
ayy bugün şımardım :))) aslında avatarla aramda 2 kilo var ama spor farkettiriyor sanırım, beril 65 olsam yetecek bana sanırım bu arada bulursam 63 kilo olduğum bir resmimi koyarım o zaman bu kadar spor yapmıyodum ama bir bakarsınız bakalımToprak gercekten avatarinla aradanda daglar var canimmmmm
Bence bu halin hos sikilasip, normal yeme duzenine alis yavastan
çok sevindim canım hadi 36 yol al bakalım, boşver takma kafaya ödesin iyi gelmiştir şimdi sana alışverişslm kızlar.annemler geldi.bebeğimi onlara bırakıp kardeşimle çılgınlar gibi alışveriş yaptımdaha önce 44 beden girerken artık 40 bedene girmenin mutluluğunu yaşıyorum.bir elbise, 3 ayakkabı ve 3 çanta aldım. ama hala daha alasım vardıda kardesim yeter artık dedi. acaba kocam ekstrayi görünce ne diyecek amaann ne derse desin banane yaa kaç aydır doğru düzgün alışveriş yapmıyodumm.geçmişe okuyorumm görüşürüz sonra
menün güsel cnm.hamsi tavayla ilgili yorum yapmıştım zaten. biberiye yağını bi ara kardeşim denemişti ama bi süreden sonra yapmak zor olduğundan bıraktı.
menün güsel cnm.bu arada süper gözüküyosun fotolarda. sana 35 yaşında demem .daha genc gösteriyosun tatlım.
berilcm fıstık gibi gözüküyosun.3 çocuğu gercekten sen mi doğurdun şüphe etmeye başladım.şaka bi yana fiziğin gercekten güsel. sıkılma konusuna gelince sınıf öğrtydin yanlış hatırlamıyosam.nacizade tavsiyem işine geri dönmen.
ben işe başlayınca oğlum 7 aylık olacak.babannesi bakıcak. hemen işe dönmeyi düşünüyorum yoksa evde kafayı yerim tatlım. bi de senin üç cocuğun var. işe başladığında geceleri sıkılmaya vaktin olmayacak.yorgunluktan sızmış olacaksın
dünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote
ara
2 salatalık
akşam
1 kepçe yayla corbası
3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
salata
4 lt su
leslie 2 mil yaptım
paçanga böreğine ağzıma sürmedim.sahurada kıymalı börek yaptım onlar için. ama onada dokunmadımm. inş tartıda bunların mükafatını görürüm
evet hedefim 36 gökçecim.ne kadar iyi geldiğini anlatamammayy bugün şımardım :))) aslında avatarla aramda 2 kilo var ama spor farkettiriyor sanırım, beril 65 olsam yetecek bana sanırım bu arada bulursam 63 kilo olduğum bir resmimi koyarım o zaman bu kadar spor yapmıyodum ama bir bakarsınız bakalım
çok sevindim canım hadi 36 yol al bakalım, boşver takma kafaya ödesin iyi gelmiştir şimdi sana alışveriş
çooookkk teşekkür ederim canım geri saymaya başladım, bir de genç bir sevgili mi bulsam ne yapsam
aferin sanaböreklere hayır dediğin için akşamki hem yayla çorbası hem pilav demedim :)))))
devam et tartılar bizim arkadaşımız artık, biz onları seviyoruz onlarda bizi
ben temizliğe devam arada gelirim yine
seninde kandilin mübarek olsun ablacım.hayırlı kandiller herkesin kadır gecesi mübarek olsun
menü güzel canım.ödülü düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor canım ne istiyo benim yaaa:44:günaydın hanımlar
dünkü menü
sabah
çay
ara
1 avuç leblebi
öğlen
salata
1 dilim ekmek
ara
1 avuç leblebi
akşam
1 kase cacık
su 2lt
spor 1.15 saat yürüyüş
araları yememişsin.ben bu yürüyüş olayını hergün aynı süre yapmıyorum öylemi yapmak gerekiyor acaba ben yanlışmı yapıyorum kii:44:YOK rapunzelcım sacma deıl daha oncede duydum ve bugun alıcam yuruyus oncesı surcem gobegıme folyo ıle sarıp ole cıkıcam yuruyuse
benımdeeeee
sabah
peynır
zeytın
yumurta
ara
yok
ogle
hamsı tava
salata
ara
aksam
cecıl peynır ve soganlı omlet ( esım yapmıs benden once ısten gelınce mutfaga dalmıs
yogurt
3 lt su
toprakcım yuruyusu 5 e dakka arttırıp 1 saate cıkarmayı dusunuyorum ve ınanrımısın dun 5 dakıka bıle arttırmak daha cok terlememe yol actı
çok güzel olmuşsun bebeğim fıstık fıstıkkızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
güzel günlerde giy canım.biraz daha zayıflayınca daha çok alırsın.slm kızlar.annemler geldi.bebeğimi onlara bırakıp kardeşimle çılgınlar gibi alışveriş yaptımdaha önce 44 beden girerken artık 40 bedene girmenin mutluluğunu yaşıyorum.bir elbise, 3 ayakkabı ve 3 çanta aldım. ama hala daha alasım vardıda kardesim yeter artık dedi. acaba kocam ekstrayi görünce ne diyecek amaann ne derse desin banane yaa kaç aydır doğru düzgün alışveriş yapmıyodumm.geçmişe okuyorumm görüşürüz sonra
güzel olmuş tebrikler.dünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote
ara
2 salatalık
akşam
1 kepçe yayla corbası
salata
4 lt su
leslie 2 mil yaptım
paçanga böreğine ağzıma sürmedim.sahurada kıymalı börek yaptım onlar için. ama onada dokunmadımm. inş tartıda bunların mükafatını görürüm
menün güsel gonca ablamdünkü menümü yazmadım dimi.
sabah ılık su yarım greyfurt suyu
çeyrek yufka peynir salatalık domates 1 yumurta nescafe
ara 2 kayısı
öğlen 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık tavuk sote 1 kebçe çorba cacık 1 dilim ekmek
ara 3 kayısı
akşam semiz otu yoğurtlu 2 dilim ekmek
ara 1 elma 3 salatalık
su 2 lt.
spor 1.5 st yürüyüş.
ödülümüz vardı dimi yaa.ben ödül yapmayacağımm.eylüle kadar olabildiğince kilo vermem gerekiyo.işe başlayacağımm.zayıflayayım kimse beni durduramazzseninde kandilin mübarek olsun ablacım.
menü güzel canım.ödülü düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor canım ne istiyo benim yaaa:44:
araları yememişsin.ben bu yürüyüş olayını hergün aynı süre yapmıyorum öylemi yapmak gerekiyor acaba ben yanlışmı yapıyorum kii:44:
çok güzel olmuşsun bebeğim fıstık fıstık
güzel günlerde giy canım.biraz daha zayıflayınca daha çok alırsın.
güzel olmuş tebrikler.
kolay gelsin canım.
kuzum menün cok güzelgünaydın hanımlar
dünkü menü
sabah
çay
ara
1 avuç leblebi
öğlen
salata
1 dilim ekmek
ara
1 avuç leblebi
akşam
1 kase cacık
su 2lt
spor 1.15 saat yürüyüş
öglenki balık biraz fazla ama güzel birde mümkünse araları yapYOK rapunzelcım sacma deıl daha oncede duydum ve bugun alıcam yuruyus oncesı surcem gobegıme folyo ıle sarıp ole cıkıcam yuruyuse
benımdeeeee
sabah
peynır
zeytın
yumurta
ara
yok
ogle
hamsı tava
salata
ara
aksam
yogurt
3 lt su
kuzum gördüm resimlerini cok güzel görünüyor 3 cocugu nerende tasıdın hala anlamıyorum :)Gunaydin kizlar
Albumume bakabilirsiniz mayolu resimleri ekledim.
Zeynep seni bekliyor
dünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote
ara
2 salatalık
akşam
1 kepçe yayla corbası
salata
4 lt su
leslie 2 mil yaptım
güzelim cok güzel olmusdünkü menümü yazmadım dimi.
sabah ılık su yarım greyfurt suyu
çeyrek yufka peynir salatalık domates 1 yumurta nescafe
ara 2 kayısı
öğlen 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık tavuk sote 1 kebçe çorba cacık 1 dilim ekmek
ara 3 kayısı
akşam semiz otu yoğurtlu 2 dilim ekmek
ara 1 elma 3 salatalık
su 2 lt.
spor 1.5 st yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?