Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Toprak gercekten avatarinla aradanda daglar var canimmmmm
Bence bu halin hos sikilasip, normal yeme duzenine alis yavastan

slm kızlar.annemler geldi.bebeğimi onlara bırakıp kardeşimle çılgınlar gibi alışveriş yaptımdaha önce 44 beden girerken artık 40 bedene girmenin mutluluğunu yaşıyorum.bir elbise, 3 ayakkabı ve 3 çanta aldım. ama hala daha alasım vardıda kardesim yeter artık dedi. acaba kocam ekstrayi görünce ne diyecekamaann ne derse desin banane yaakaç aydır doğru düzgün alışveriş yapmıyodumm.geçmişe okuyorumm görüşürüz sonra

menün güsel cnm.hamsi tavayla ilgili yorum yapmıştım zaten. biberiye yağını bi ara kardeşim denemişti ama bi süreden sonra yapmak zor olduğundan bıraktı.
menün güsel cnm.bu arada süper gözüküyosun fotolarda. sana 35 yaşında demem .daha genc gösteriyosun tatlım.

berilcm fıstık gibi gözüküyosun.3 çocuğu gercekten sen mi doğurdun şüphe etmeye başladım.şaka bi yana fiziğin gercekten güsel. sıkılma konusuna gelince sınıf öğrtydin yanlış hatırlamıyosam.nacizade tavsiyem işine geri dönmen.
ben işe başlayınca oğlum 7 aylık olacak.babannesi bakıcak. hemen işe dönmeyi düşünüyorum yoksa evde kafayı yerim tatlım. bi de senin üç cocuğun var. işe başladığında geceleri sıkılmaya vaktin olmayacak.yorgunluktan sızmış olacaksın

Toprak gercekten avatarinla aradanda daglar var canimmmmm
Bence bu halin hos sikilasip, normal yeme duzenine alis yavastan
ayy bugün şımardım :))) aslında avatarla aramda 2 kilo var ama spor farkettiriyor sanırım, beril 65 olsam yetecek bana sanırım bu arada bulursam 63 kilo olduğum bir resmimi koyarım o zaman bu kadar spor yapmıyodum ama bir bakarsınız bakalım

çok sevindim canım hadi 36 yol al bakalım, boşver takma kafaya ödesin iyi gelmiştir şimdi sana alışveriş

çooookkk teşekkür ederim canım geri saymaya başladım, bir de genç bir sevgili mi bulsam ne yapsam

dünki menüme gelince
sAbah
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 şeftali

öğlen
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı et sote

ara
2 salatalık

akşam
1 kepçe yayla corbası
3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
salata

4 lt su
leslie 2 mil yaptım

paçanga böreğine ağzıma sürmedim.sahurada kıymalı börek yaptım onlar için. ama onada dokunmadımm. inş tartıda bunların mükafatını görürüm

di mi nurdan göbek hiç yok, zaten diğerleri de yok da asıl 3 çocuk doğurmuş kadında göbek yok yaaaaa, darısı başımıza:))))

aferin sana böreklere hayır dediğin için akşamki hem yayla çorbası hem pilav demedim :)))))
devam et tartılar bizim arkadaşımız artık, biz onları seviyoruz onlarda bizi

evet hedefim 36 gökçecim.ne kadar iyi geldiğini anlatamamm
hedefine az kaldı tatlım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

aferin sana böreklere hayır dediğin için akşamki hem yayla çorbası hem pilav demedim :)))))
devam et tartılar bizim arkadaşımız artık, biz onları seviyoruz onlarda bizi

ben temizliğe devam arada gelirim yine

kolay gelsin cnm. yayla corbasının içinde az pirinç vardı .bi de dediğin gibi böreklere pidelere ve kızartmaya hayır dedim

hayırlı kandiller herkesin kadır gecesi mübarek olsun
seninde kandilin mübarek olsun ablacım.
menü güzel canım.ödülü düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor canım ne istiyo benim yaaa:44:
araları yememişsin.ben bu yürüyüş olayını hergün aynı süre yapmıyorum öylemi yapmak gerekiyor acaba ben yanlışmı yapıyorum kii:44:
toprakcım yuruyusu 5 e dakka arttırıp 1 saate cıkarmayı dusunuyorum ve ınanrımısın dun 5 dakıka bıle arttırmak daha cok terlememe yol actı

kızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
çok güzel olmuşsun bebeğim fıstık fıstık
güzel günlerde giy canım.biraz daha zayıflayınca daha çok alırsın.
güzel olmuş tebrikler.

kolay gelsin canım.

dünkü menümü yazmadım dimi.
sabah ılık su yarım greyfurt suyu
çeyrek yufka peynir salatalık domates 1 yumurta nescafe

ara 2 kayısı

öğlen 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık tavuk sote 1 kebçe çorba cacık 1 dilim ekmek

ara 3 kayısı

akşam semiz otu yoğurtlu 2 dilim ekmek

ara 1 elma 3 salatalık

su 2 lt.
spor 1.5 st yürüyüş.

menün güsel gonca ablam
ödülümüz vardı dimi yaa.ben ödül yapmayacağımm.eylüle kadar olabildiğince kilo vermem gerekiyo.işe başlayacağımm.zayıflayayım kimse beni durduramazz

Telden girince gecmisi alintilamak zor oluyor.ama size bakmadanda olmuyor

Son durumun
Hasan efendi salidan once gelemiyor. Bende Ank.a gitmiyecem.kaynimgilde onun arabasini alip bayramlasmaya gidip gelecekler.bayramda cocuklarimla evdeyim.yok ya gidin Ankaraya Ben oraya geliyimmis.kaynanami sevmesem Ana avrat duz gidecem.elif uyaninca disari cikacaz eltise felan birseyler alacam.bu sinirden onunda kalbini kirdim zaten.

Sizin anliyacaniz depresyondayimmmmm birkac Gun daha.
Yavrummmm gogom aksamlari cekecen artik beni

kuzum menün cok güzel

öglenki balık biraz fazla ama güzel birde mümkünse araları yap

Gunaydin kizlar
Albumume bakabilirsiniz mayolu resimleri ekledim.
Zeynep seni bekliyor
kuzum gördüm resimlerini cok güzel görünüyor 3 cocugu nerende tasıdın hala anlamıyorum :)
benim karnım tüm hamilelik yırtıgı :) 18lik kızlar gibisin sana

nurdan cok begendim canım :)

güzelim cok güzel olmus
kızlar biz bu işi kaptık bakın kimse pek kacamak yapmıyor ve güzel kilolar veriliyor hepinizi tebrik ediyorum

4. takımın güzel kızları menümü yazıyım eltimin oglu var yemek misafir geldi yapmaya gidiyorum akşam camiye gidemezsem gelirim
sahurda
domates salatalık
2 kk kadar peynir
3 tene zeytin
1 bardak süt
1 dilim karpuz
iftarda
1 kepce corba
1 orta boy balık
1 su bardagı yogurt
bol salata
ara
3 dilim karpuz
su 3 lt

spor
30 dakika yürüyüş( yürüyüş yaprken babam aradı bize gelmişler yarım bıraktım ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…