Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2-3 gündür içime sanki bi kurt düşmüş gibi ya.sürekli midem kazınıyo.tatlı ihtiyacımıda saolsun tatlandırıcılı türk kahvesi karşılıo..
kendimi zor tutuyorum yaaa.en iyisi bitki çaylarına devam edeyim ben.

Dgerleri cok.kotu canim

canım şuan itibariyle bilgisayarım yapıldı..
çoooooooooooookkkkkkkkkkk mtluyum.birde işlerimi tam bitirirsem süper olacak..
ama daha çok buralardayım.tepemde dikilen amirim olmayacak.
çok sevindim tatlım

gökçecm oğlumun resimi herkese açık yaptım ama gözükmüyo sanırım.avatar mı bişey diyosunuz beceremedim

Ayyy iskence cektiriyorum size degil mi yeme isine gelince galiba kocami kaybediyorum uzun zamandir bunun savasini veriyirum :'( ben yiyerek rahatlayanlardanim stree yaptikca yiyorum durmam gerek.biliyrm bak sali agzima lokma surmedim diyetmi uyguladim carsamba yesim bugun de lokma surmedim daha diyetmi uyguluytm yarna Allah kerim bugun spor yapacaktm ama hic drmanim yok aksaki brkliyorum belki kocam ayrilik konusmasi yapacak Bende acini gozyaslarimdan cikariyorumgokcecim aksam ki konusmann akisi ne olacak bilmiyorum eger ayrilik gbi bir karar alinirsa ben bikac gun izin isteyebilir miyim bnm.icincok.zor bir yazi oldu insanin icini rahatlatan size ne anlatrsam anlatayim yarn karsilasma sansimiz olmamasi insan bu tarz skntlari anlattgi birinin gozlerine bakamaz galiba

canım benim durum o kadar kötümü ayrılık derecesine mi geldi.inşallah öyle olmaz herşey çözülür.sebepleriniz nedir bilmiyorum ama yinede ayrılık olsun istemem.peki sen istiyormusun.senin duyguların nedir canım ya.

nurdancım müşterim vardı yazamadım açık duruyo ama biraz daha işim var gelicem hemen

Hic istemiyorun istesem katlanmazdim canim ya kotu gelin gbi gozukebilr ama tam.tersi heo katlandim eaim.icin.annesu babasi ablasi nrler neler.yaptlar heleki ablasi kole gbi kullanfi beni esimde grdu hep.bana surekli.haklisjn.ama dayan haklisin.ama.sabret dyip durdu en.son.dayanamadm patladm.esime ben suclu oldum.herseyden sikayet ediyomusum bikmis artk Nbr n ya Allah sahit saygisizlik yalmayim diye didindim.ugrastim.hep cektklerimin yanima kâr kaldi baska sotunlarda var heo ben hataliykm ama .beyim hic hatali degil kim ister ki yuvasj dagilsin biz cok severek evlendil ama araya erkegin.aileei grnce gozu karisini grmuyr halbuki Bende esm annen.boule yapio desin hemen.gttm.anne yapma.uzulmus rahatsiz olmus flan.dye arayi bulrdum smdi o benden vazgeciyo tabi bide bu biz nisamliykn.eski sevglsyle grsmus 4 5 ay ben ogrendim.pesimi.brkmadi flan drmisti Bende birakamadim ama.unutamafmda o konularda var tabi

aaa canım kusura bakma ben takılmıştım öylesine sana umarım hakkında hayırlısı olur canım. ben bitsin ya da bitmesin diyemeyeceğim, sana mutluluk hangisi getirecekse sonunda o olsun. evlilik zor zanaat ama yıllar geçtikten sonra geri dönüşler çok daha zor oluyor, durumunuzu tam olarak bilmemiz mümkün değil buradan tabi ama her ne olursa olsun mutlu olmanı diliyorum canım.

Masallah Allah bagislasin oglun cok tatli ins cok mutlu bir bbk olur

nurdancım müşterim vardı yazamadım açık duruyo ama biraz daha işim var gelicem hemen

siz gelmişsiniz bende mart anneleri topiğindeydimm.
gizemli hakkında en hayırlısı olsun cnmm.ne olursa olsun sakın üzme kendini .sen her seyden daha değerlisinnbi de benden sana tavsiye herseyi mükemmel yapmaya calışsma.sen ne kadar iyi olursan ol bi kusurunu eksiğini bulmak isteyen bulurrr

eveeeeeeett bayramdan önceki halimiz bu kızlar bakalım yarın neler çıkacak, kilo alan var mı bilmiyorum, varsaaaaaa
yandınız söyliyim şimdiden

***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5///)
bahar2106 56,9///)
zeynep_canan 56,3/ // )
gogo2405 68,9/ //)
RrapunzelL 76,7///)
nurork 65,9/ // )
gizemli_1105 97,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)

4.TAKIM ORTALAMASI %

kızlar akşam yemeğe davetliyiz ama menüde alabalık kızartması var. ne yapabilirim kızartma yemek istemiyorum ama yemesemde olmaz.pofffff.....netten baktım bi porsiyon kızartılmışın kalorisi 206 yazıyoda.pek inanasım gelmedi....

Benim fikrimce yiyebilirsin, çünkü özel bir gün, ertesi gün telafi edersin:)

ayyyy napıcan azıcık ye bari bol salata ye, akşam yatmadan ya da sabah aç karnına tartılmadan azıcık spor yap, tartıyı etkilemesin bari

sağol canımm tamam geldim sizin guruba :)) dünki menümü anlatayım :)) sabah form çayı öğlen azcık pilav cacık ve salata ekmeksiz akşam bir bardak meyve suyu içtim ve bir saat yürüyüş yaptım :) kilom 67,5 kısaca 68 işte hedef 55 56 olacak inşaallaahhhh

Benim fikrimce yiyebilirsin, çünkü özel bir gün, ertesi gün telafi edersin:)
normalde yerdimde yarın tartı günü.zaten bayram nedeniyle cozuttumm.yarın bide kilo almış olursam gökçe çiğ çiğ yer beniii
ayyyy napıcan azıcık ye bari bol salata ye, akşam yatmadan ya da sabah aç karnına tartılmadan azıcık spor yap, tartıyı etkilemesin bari
evet cnm ya akşam yapamam gec gelirizde sabah erkenden yapmam gerekiyo.başka türlü olmaz.bugün zaten leslie 4 mil yaptım

balık o kadar etkilemez diye biliyorum ama sen yinede azcık ye :)
sabah sadece form cayı ve akşam sadece meyve suyu olmamış tatlım.cnm ac kalarak kalıcı kilo verilmiyo maaleseff.vermen gereken 20-30 kiloda yok.bence zamana yay.düzenli beslenme ve sporla 2-3 ayda istediğin kiloaya ulaşabilirsinn..

haklısın ızgara balık olsa etkilemezdee.kızartma olunca işte sıkıntı oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…