tatlım o bende işe yaramadı malesef yemeklerin tadını değiştirecek kadar kimyonda atsam cıkss.mercimekte sıkıntı olmuyo.bulgurdada. ama ikisi birleşincee mahvoluyo oğlumgaz yapacak yemeklerin içine bir fiske kimyon at tatlım
canım yiyemiyorsan birşey diyemeyeceğim, sadece sıvı tüketiyorsan yağsız süt içebilirsin:)
Evet canım patlıcanlıydı patlıcanın hepsini yemedim biliyorumEvet benim de tatlıya zaafım var ama yoğurtlu tarçın bir harika, yalnız yoğurdun içindeki tuz olmasa daha iyi olacak, eğer yoğurdu kendiniz yapabiliyorsanız öyle daha nefis olur:)
Canım söylediğin öğünler güzel, diğerlerine bişey diyemiyoruzz:))
Bayıldım menüne, çok istikrarlı bir menü:) Akşam yemeği tam yapmak istediğim gibii:)
süper haber bu fıstıkım :)) işlerinde kolaylasın biran önce inşallah
çok sevindim tatlımcanım şuan itibariyle bilgisayarım yapıldı..
çoooooooooooookkkkkkkkkkk mtluyum.birde işlerimi tam bitirirsem süper olacak..
ama daha çok buralardayım.tepemde dikilen amirim olmayacak.
rapunzel fıstıkım sen de en son 07.08.2013 tarihinde görülmüşsün
teyzene mi gittin acaba:44:
bahar bu hafta mezun oluyor, arkadaşımıza çıtıpıtı bir gelin olmasını ve hep zayıf kalmasını diliyoruz
zeynoş tatilde arada cepten kaçamak yapıp geliyooh biz çalışalım o bol bol yüzsün
demmay yani çiğdem izinli, gelecekmiş haberini aldık:)))
cimcime buralarda birde bilgisayarı yapılsaydı iyiydi şimdilik müdür yok sanırım kaçıp geliyo:))) cimcimecim ne zaman yapılacak bilgisayarın sence
gogocum ikimiz müdavim zaten hep buralardayız, yoldaşım, soydaşım benim
garbera izinli gelebilir mi bilmiyoruz çalışıyor nete giremiyor, rapunzel ablandan da haber getir bize arada
gizemli eh buralarda ( idare eder) ama yiyyyyyyoooooooooooooooorrrrrrrrrrbiz de yazdıklarını okurken zayıflıyoruz:))
nurdancım da buralarda bizimle :)) bu arada oğluşunun resmini yeni gördümçok tatlıııııııııı
berilcim tatil bitmedi miiiiiiiiözledik yaw deli hatun
veeee yeni arkadaşımız yellowmelon şimdilik iyi gidiyorsunokul başlayınca nasıl olacak bakalım
Ayyy iskence cektiriyorum size degil mi yeme isine gelince galiba kocami kaybediyorum uzun zamandir bunun savasini veriyirum :'( ben yiyerek rahatlayanlardanim stree yaptikca yiyorum durmam gerek.biliyrm bak sali agzima lokma surmedim diyetmi uyguladim carsamba yesim bugun de lokma surmedim daha diyetmi uyguluytm yarna Allah kerim bugun spor yapacaktm ama hic drmanim yok aksaki brkliyorum belki kocam ayrilik konusmasi yapacak Bende acini gozyaslarimdan cikariyorumgokcecim aksam ki konusmann akisi ne olacak bilmiyorum eger ayrilik gbi bir karar alinirsa ben bikac gun izin isteyebilir miyim bnm.icincok.zor bir yazi oldu insanin icini rahatlatan size ne anlatrsam anlatayim yarn karsilasma sansimiz olmamasi insan bu tarz skntlari anlattgi birinin gozlerine bakamaz galiba
Masallah Allah bagislasin oglun cok tatli ins cok mutlu bir bbk olurkızlar hepiniz forummu okuyosunuz yaa.ses verinn
canım benim durum o kadar kötümü ayrılık derecesine mi geldi.inşallah öyle olmaz herşey çözülür.sebepleriniz nedir bilmiyorum ama yinede ayrılık olsun istemem.peki sen istiyormusun.senin duyguların nedir canım ya.
Ayyy iskence cektiriyorum size degil mi yeme isine gelince galiba kocami kaybediyorum uzun zamandir bunun savasini veriyirum :'( ben yiyerek rahatlayanlardanim stree yaptikca yiyorum durmam gerek.biliyrm bak sali agzima lokma surmedim diyetmi uyguladim carsamba yesim bugun de lokma surmedim daha diyetmi uyguluytm yarna Allah kerim bugun spor yapacaktm ama hic drmanim yok aksaki brkliyorum belki kocam ayrilik konusmasi yapacak Bende acini gozyaslarimdan cikariyorumgokcecim aksam ki konusmann akisi ne olacak bilmiyorum eger ayrilik gbi bir karar alinirsa ben bikac gun izin isteyebilir miyim bnm.icincok.zor bir yazi oldu insanin icini rahatlatan size ne anlatrsam anlatayim yarn karsilasma sansimiz olmamasi insan bu tarz skntlari anlattgi birinin gozlerine bakamaz galiba
Masallah Allah bagislasin oglun cok tatli ins cok mutlu bir bbk olur
nurdancım müşterim vardı yazamadım açık duruyo ama biraz daha işim var gelicem hemen
Benim fikrimce yiyebilirsin, çünkü özel bir gün, ertesi gün telafi edersin:)kızlar akşam yemeğe davetliyiz ama menüde alabalık kızartması var. ne yapabilirim kızartma yemek istemiyorum ama yemesemde olmaz.pofffff.....netten baktım bi porsiyon kızartılmışın kalorisi 206 yazıyoda.pek inanasım gelmedi....
kızlar akşam yemeğe davetliyiz ama menüde alabalık kızartması var. ne yapabilirim kızartma yemek istemiyorum ama yemesemde olmaz.pofffff.....netten baktım bi porsiyon kızartılmışın kalorisi 206 yazıyoda.pek inanasım gelmedi....
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
ayyyy napıcan azıcık ye bari bol salata ye, akşam yatmadan ya da sabah aç karnına tartılmadan azıcık spor yap, tartıyı etkilemesin bari
normalde yerdimde yarın tartı günü.zaten bayram nedeniyle cozuttumm.yarın bide kilo almış olursam gökçe çiğ çiğ yer beniiiBenim fikrimce yiyebilirsin, çünkü özel bir gün, ertesi gün telafi edersin:)
evet cnm ya akşam yapamam gec gelirizde sabah erkenden yapmam gerekiyo.başka türlü olmaz.bugün zaten leslie 4 mil yaptımayyyy napıcan azıcık ye bari bol salata ye, akşam yatmadan ya da sabah aç karnına tartılmadan azıcık spor yap, tartıyı etkilemesin bari
sağol canımm tamam geldim sizin guruba :)) dünki menümü anlatayım :)) sabah form çayı öğlen azcık pilav cacık ve salata ekmeksiz akşam bir bardak meyve suyu içtim ve bir saat yürüyüş yaptım :) kilom 67,5 kısaca 68 işte hedef 55 56 olacak inşaallaahhhh
sabah sadece form cayı ve akşam sadece meyve suyu olmamış tatlım.cnm ac kalarak kalıcı kilo verilmiyo maaleseff.vermen gereken 20-30 kiloda yok.bence zamana yay.düzenli beslenme ve sporla 2-3 ayda istediğin kiloaya ulaşabilirsinn..balık o kadar etkilemez diye biliyorum ama sen yinede azcık ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?