sağol canımm tamam geldim sizin guruba :)) dünki menümü anlatayım :)) sabah form çayı öğlen azcık pilav cacık ve salata ekmeksiz akşam bir bardak meyve suyu içtim ve bir saat yürüyüş yaptım :) kilom 67,5 kısaca 68 işte hedef 55 56 olacak inşaallaahhhh
sabah yapabilirsen iyi olur canım 200-300 gr farkettirir tartıda, hafif atlatmaya çalış akşamınormalde yerdimde yarın tartı günü.zaten bayram nedeniyle cozuttumm.yarın bide kilo almış olursam gökçe çiğ çiğ yer beniii
evet cnm ya akşam yapamam gec gelirizde sabah erkenden yapmam gerekiyo.başka türlü olmaz.bugün zaten leslie 4 mil yaptım
sabah sadece form cayı ve akşam sadece meyve suyu olmamış tatlım.cnm ac kalarak kalıcı kilo verilmiyo maaleseff.vermen gereken 20-30 kiloda yok.bence zamana yay.düzenli beslenme ve sporla 2-3 ayda istediğin kiloaya ulaşabilirsinn..
haklısın ızgara balık olsa etkilemezdee.kızartma olunca işte sıkıntı oluyo....
aaa canım kusura bakma ben takılmıştım öylesine sanaumarım hakkında hayırlısı olur canım. ben bitsin ya da bitmesin diyemeyeceğim, sana mutluluk hangisi getirecekse sonunda o olsun. evlilik zor zanaat ama yıllar geçtikten sonra geri dönüşler çok daha zor oluyor, durumunuzu tam olarak bilmemiz mümkün değil buradan tabi ama her ne olursa olsun mutlu olmanı diliyorum canım.
Senin hedefin ve şimdiki kilon bana çok yakın:) ben de şu an 66.7 yim, 57 olayım da sonradan ben de 55'in altına inmek isterim:)sağol canımm tamam geldim sizin guruba :)) dünki menümü anlatayım :)) sabah form çayı öğlen azcık pilav cacık ve salata ekmeksiz akşam bir bardak meyve suyu içtim ve bir saat yürüyüş yaptım :) kilom 67,5 kısaca 68 işte hedef 55 56 olacak inşaallaahhhh
Gonca abljin dedgide.mantkli Tatlim derisini yeme en azindan %40 daha az yagli olur o zamn afiyet olsun cnm ckti bak.simdikızlar akşam yemeğe davetliyiz ama menüde alabalık kızartması var. ne yapabilirim kızartma yemek istemiyorum ama yemesemde olmaz.pofffff.....netten baktım bi porsiyon kızartılmışın kalorisi 206 yazıyoda.pek inanasım gelmedi....
Bende degsme yok gokcem sabitimeveeeeeeett bayramdan önceki halimiz bu kızlar bakalım yarın neler çıkacak, kilo alan var mı bilmiyorum, varsaaaaaa
yandınız söyliyim şimdiden
***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,5///)
bahar210656,9///)
zeynep_canan56,3/ // )
gogo240568,9/ //)
RrapunzelL76,7///)
nurork65,9/ // )
gizemli_110597,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)
4.TAKIM ORTALAMASI %
siz gelmişsiniz bende mart anneleri topiğindeydimm.
gizemli hakkında en hayırlısı olsun cnmm.ne olursa olsun sakın üzme kendini .sen her seyden daha değerlisinnbi de benden sana tavsiye herseyi mükemmel yapmaya calışsma.sen ne kadar iyi olursan ol bi kusurunu eksiğini bulmak isteyen bulurrr
Kızlar, bugün arkadaşlarımla dışarda yemek yiyeceğiz, ben de salata yemeyi düşünüyorum içinde tavuk ızgara parçaları olan. Bir de sezar sos nasıl bir sos biliyor musunuz kalorili mi çok?
Canım moralini bozma, inşallah her şey yoluna girecek, bol bol dua et:) Bir de tabii ki enerjini kaybetme, kendine bakmayı bırakma, daha da güçlü ol:) Biraz daha anlayışlı bir eş de oldun mu, çözülemeyecek problem az:)Amaaaannnn.ufffff icim.sisti sizi de sisirdim iyi olcak aksam hersey guzel olck ins kolay kolay brakmam yani.oyle.nolur.brkma.yalvrrm.brkma.flan.dgl akillica davranacak yuva kolay kurulmuyo bide bunu atlatamam amaaaannnn yandan yandan.oh oh.oh oh.kalkiimde giyiniyim.paspal.paspal.cikmayim.karsisina.
Amaaaannnn.ufffff icim.sisti sizi de sisirdim iyi olcak aksam hersey guzel olck ins kolay kolay brakmam yani.oyle.nolur.brkma.yalvrrm.brkma.flan.dgl akillica davranacak yuva kolay kurulmuyo bide bunu atlatamam amaaaannnn yandan yandan.oh oh.oh oh.kalkiimde giyiniyim.paspal.paspal.cikmayim.karsisina.
Sağol canım, bu siteye bayıldım çok güzel sağlıklı tarifler var:)
Senin hedefin ve şimdiki kilon bana çok yakın:) ben de şu an 66.7 yim, 57 olayım da sonradan ben de 55'in altına inmek isterim:)
hoşgeldin o zaman tekrardan, iki hafta deneme süren olacak sonrasında takımda oylama yapılcak ve çoğunluk ok derse listeye alınacaksın:)
yemeğine gelince sabah ve akşam olmamış biraz daha sağlıklı beslenmen gerek
normalde yerdimde yarın tartı günü.zaten bayram nedeniyle cozuttumm.yarın bide kilo almış olursam gökçe çiğ çiğ yer beniii
Evet cnm ya akşam yapamam gec gelirizde sabah erkenden yapmam gerekiyo.başka türlü olmaz.bugün zaten leslie 4 mil yaptım
sabah sadece form cayı ve akşam sadece meyve suyu olmamış tatlım.cnm ac kalarak kalıcı kilo verilmiyo maaleseff.vermen gereken 20-30 kiloda yok.bence zamana yay.düzenli beslenme ve sporla 2-3 ayda istediğin kiloaya ulaşabilirsinn..
Haklısın ızgara balık olsa etkilemezdee.kızartma olunca işte sıkıntı oluyo....
tamam gonca ablam bi umut fırında yaparlar dicem ama hiç zannetmiyorum hepside kızartma seviyo.haklısın derisini yememek mantıklıNurdan alabalık yaglı olur zaten kızartınca daha yaglı olcak nazın geçiyosa yagsız tavada yaptırabilirsin.yoksa derisini yeme beyaz etinden ye bişey olmaz.
erken kalkıp yapıcam cnmsabah yapabilirsen iyi olur canım 200-300 gr farkettirir tartıda, hafif atlatmaya çalış akşamı
eee eksik yazmışın olmazkii korkma bizdenOgleni ve aksam ymegnden snrki arayj yazmiyrm sem.bana ceza ver ama gokcem cok ver ama cok ver cok ceza ver bana kuccuk dana oldum ben ;(
Sabah salatalik domates peynir tam bugday ekmegi
ara nektarinin yarisi 5 uzum
Oglen.demiyom iste dmiycem
Ara yok
Aksam 4 yk sakatat tam bugday ekmegi
Ara demiyoooooooommmmm ;(
Spor yok.su 2. Ltre
HANIMLA GUNDE 3.5 LITREDEN FAZLA.SU ICMEYECEKMISIZ SU GOZLERIN GORMESI ICIN.GEREKLI.BIR VITAMIJI DISARI ATYRMUS BIT KADIN.HERGUN 4 4.5 LITRE SU ICE ICE KOR OLMUS
ııhh bisküviler garnitürler cıssKızlar günaydınlar! :)
Dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
1 paket limon lifli form bisküvi
Ara:
1 bardak şekersiz nescafe
Öğle:
4 kaşık ezogelin çorba, 1 buçuk biber dolması, 4 kaşık yoğurt
Akşam:
2 parça yağsız tavada pişirilmiş tavuk ızgara, 4 kaşık yoğurtlu garnitür(patates, havuç, bezelye)
Su: 2 litre civarında
Spor: Spor maalesef yok, bugün başlayacağım umarım:/
yarım tavuk döner derken ekmeğimi yarım ??herkese günaydın..
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
yulaflı bisküvi ve çay,
ara:1 incir,
öğle:
yarım tavuk döner,(bu hafta dönerle gidiyorum bakalım artık)
ara:3 adet yulaflı bisküvi,
1 kupa çay,
akşam:
kahvaltı yaptık,
az peynir,az yumurta,2 kaşık yoğurt,
2 közlenmiş biber,
3 dilim ekmek (biber çok acıydı o yüzden ekmek çok yedim)
ara:küçük 1 salkım üzüm ve 2 incir.
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş,
güzellgünaydın hanımlar
önce menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
mercimekli bulgur pilavı
1 mücver
ara
2 incir dalından :))
akşam
yeşil mercimek yarım tabak
çok az taze fasulye ve çok az pilav
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
makarna 2 kaşık canım telefonun azizliği iştemenünde sporunda güsel kaptanım.mercimekli bulgur pilavını bende cok özledim ama yiyemiyorum oğlum yüzünden.ne zaman yesem gaz sancılarımız tavan yapıyo
sporda olsa daha iyi olurmuş cnm.menün güselde bezelye yerken dikkat et.içindeki şeker oranı yüksek.
akşamki ekmek biraz fazla olmuş cnm
kaç kaşık makarna yediğini anlayamadım gonca abla ama sen ölçülü yemişsindir .menün güsel.
araları yazmadığından bişey diyemeyeceğim tatlım.yazsan daha iyi olurdu ona göre ceza alırdın.dediğin şeyi nette araştıracağımda.banada doktor süt olsun diye 4 lt su iç yazın dedi.
güzel olmuş.menün
sabah
yarım porsiyon kabak yarım porsiyon biber kızartması aktif fryda
3 kaşık yoğurt
2 kasık yağsız domates sosu
ara
1 armut
öğlen
yeşil mercimek salatası
orta boy bi kasede
içinde 3-4 yemek kasığı haşlanmış mercimek,salatalık, soğan,dereotu ve 1 yemek kasığı yağ vardı
ara
1 paket eti form tahıllı bisküvi ve nescafe
akşam
1 kepce tarhana corbası
2 adet biber dolması
2 yemek kaşığı barbunya
domates
su 4 lt
spor yok malesef.kayınvalidemde olduğundan yapamadım
wasa güzel canımçıtır gofret gibi ama çavdar gevreği arası peynirli olanı var sadesi veee çikolatalısı var.iki tane çıkıyo paketten birisini yiyorum 79 kalori yazıyo teki için.canım benim menün güzel.gogocuğum bu wasa nın tadı güzelmi hiç denemedim.
evet aşkitom yaa boş kalınca giriyorum ben acayip motivasyon oldu bana burası iyiki varsınızrapunzel fıstıkım sen de en son 07.08.2013 tarihinde görülmüşsün
teyzene mi gittin acaba:44:
bahar bu hafta mezun oluyor, arkadaşımıza çıtıpıtı bir gelin olmasını ve hep zayıf kalmasını diliyoruz
zeynoş tatilde arada cepten kaçamak yapıp geliyooh biz çalışalım o bol bol yüzsün
demmay yani çiğdem izinli, gelecekmiş haberini aldık:)))
cimcime buralarda birde bilgisayarı yapılsaydı iyiydi şimdilik müdür yok sanırım kaçıp geliyo:))) cimcimecim ne zaman yapılacak bilgisayarın sence
gogocum ikimiz müdavim zaten hep buralardayız, yoldaşım, soydaşım benim
garbera izinli gelebilir mi bilmiyoruz çalışıyor nete giremiyor, rapunzel ablandan da haber getir bize arada
gizemli eh buralarda ( idare eder) ama yiyyyyyyoooooooooooooooorrrrrrrrrrbiz de yazdıklarını okurken zayıflıyoruz:))
nurdancım da buralarda bizimle :)) bu arada oğluşunun resmini yeni gördümçok tatlıııııııııı
berilcim tatil bitmedi miiiiiiiiözledik yaw deli hatun
veeee yeni arkadaşımız yellowmelon şimdilik iyi gidiyorsunokul başlayınca nasıl olacak bakalım
ayyy çok heyecanlı yaa sabah bakalım.yarın nöbete gitcem be sabah evdeyim.eveeeeeeett bayramdan önceki halimiz bu kızlar bakalım yarın neler çıkacak, kilo alan var mı bilmiyorum, varsaaaaaa
yandınız söyliyim şimdiden
***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,5///)
bahar210656,9///)
zeynep_canan56,3/ // )
gogo240568,9/ //)
RrapunzelL76,7///)
nurork65,9/ // )
gizemli_110597,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)
4.TAKIM ORTALAMASI %
az yemişsin bence spor güzel.bugün ki menüm
sabah bir bardak form bitki çayı üç adet eti form bisküvi
sabah 11 gibi kuşburnu çayı
öğlen çok az pilav ve patlıcan musakka salata
akşam bir kase çorba ve meyve olarak üzüm bir bardakta form bitki çayı
bir buçuk saat te spor salonunda çalışma
ve acayip derecede yoruldumm çok hamlamışım spor çok yordu beni
selam kızlarr çeşmedeydim yeni geldim bi bakym dedim ama hiç kimse yok yarın görüsürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?