Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin o zaman tekrardan, iki hafta deneme süren olacak sonrasında takımda oylama yapılcak ve çoğunluk ok derse listeye alınacaksın:)
yemeğine gelince sabah ve akşam olmamış biraz daha sağlıklı beslenmen gerek

sabah yapabilirsen iyi olur canım 200-300 gr farkettirir tartıda, hafif atlatmaya çalış akşamı

Nurdan alabalık yaglı olur zaten kızartınca daha yaglı olcak nazın geçiyosa yagsız tavada yaptırabilirsin.yoksa derisini yeme beyaz etinden ye bişey olmaz.

Yok Tatlim Saka yqptiginin farkindaym sorun yok yani :) ins.qyrilik gbi bsey.olmaz olursada tek sorunumuz esimin konusup cozum hulmaktan kacisi olacak 1. Tartsmada konusup cozmezsen 2. Tartsmafa 2 konuyla savasirsin.3. De 3 4
De 4 yablni konusmaktan kacmak iliskiui yipratr tartsma konularini yigar ve yapay bir dag olur yikilmasi an.meselesi bir dag ve bizimki sanirim yklmak uzere Allah hayrlisini versin ve tabi bana dabyardm etsin bugun hic gcmiur her saniye beynime tkmakgbi iniyr aksam ne olacak merak edyrm belki basina saksi duserde konusup cozme karati alir blmyrm sma cok svyrm oyle byle dgl

Senin hedefin ve şimdiki kilon bana çok yakın:) ben de şu an 66.7 yim, 57 olayım da sonradan ben de 55'in altına inmek isterim:)

Kızlar, bugün arkadaşlarımla dışarda yemek yiyeceğiz, ben de salata yemeyi düşünüyorum içinde tavuk ızgara parçaları olan. Bir de sezar sos nasıl bir sos biliyor musunuz kalorili mi çok?

Gonca abljin dedgide.mantkli Tatlim derisini yeme en azindan %40 daha az yagli olur o zamn afiyet olsun cnm ckti bak.simdi

Bende degsme yok gokcem sabitim aslnda kararliydm ama nasip olmadi cok.guzel spor programi uyguluydum.ama.artkn haftaya verrm ins

Tsk ederm Tatlim ins ayrilma gbi bir durun olmaz

Amaaaannnn.ufffff icim.sisti sizi de sisirdim iyi olcak aksam hersey guzel olck ins kolay kolay brakmam yani.oyle.nolur.brkma.yalvrrm.brkma.flan.dgl akillica davranacak yuva kolay kurulmuyo bide bunu atlatamam amaaaannnn yandan yandan.oh oh.oh oh.kalkiimde giyiniyim.paspal.paspal.cikmayim.karsisina.

Canım moralini bozma, inşallah her şey yoluna girecek, bol bol dua et:) Bir de tabii ki enerjini kaybetme, kendine bakmayı bırakma, daha da güçlü ol:) Biraz daha anlayışlı bir eş de oldun mu, çözülemeyecek problem az:)

hadi süslen bakalım :)))

Senin hedefin ve şimdiki kilon bana çok yakın:) ben de şu an 66.7 yim, 57 olayım da sonradan ben de 55'in altına inmek isterim:)

ben 55 56 olayım yeter onun altına inersem çok kötü durur boyum 173 topuklu falan giyince 183 oluyor çok zayıfta çok kötü durur 55 56 çok iyi duruyordu bende

sağol canımm dikkat ederimm sabah ve akşamlara birşeyler yemeye çalışırım artık

iştahtan kesildim herhalde dikkat edeyim bakalım yemeye çalışayım nolcak

Nurdan alabalık yaglı olur zaten kızartınca daha yaglı olcak nazın geçiyosa yagsız tavada yaptırabilirsin.yoksa derisini yeme beyaz etinden ye bişey olmaz.
tamam gonca ablam bi umut fırında yaparlar dicem ama hiç zannetmiyorum hepside kızartma seviyo.haklısın derisini yememek mantıklı
sabah yapabilirsen iyi olur canım 200-300 gr farkettirir tartıda, hafif atlatmaya çalış akşamı
erken kalkıp yapıcam cnm

bugün ki menüm
sabah bir bardak form bitki çayı üç adet eti form bisküvi
sabah 11 gibi kuşburnu çayı
öğlen çok az pilav ve patlıcan musakka salata
akşam bir kase çorba ve meyve olarak üzüm bir bardakta form bitki çayı
bir buçuk saat te spor salonunda çalışma
ve acayip derecede yoruldumm çok hamlamışım spor çok yordu beni

eee eksik yazmışın olmazkii korkma bizden
ııhh bisküviler garnitürler cıss
yarım tavuk döner derken ekmeğimi yarım ??
güzell
makarna 2 kaşık canım telefonun azizliği işte
güzel olmuş.
canım benim menün güzel.gogocuğum bu wasa nın tadı güzelmi hiç denemedim.
wasa güzel canımçıtır gofret gibi ama çavdar gevreği arası peynirli olanı var sadesi veee çikolatalısı var.iki tane çıkıyo paketten birisini yiyorum 79 kalori yazıyo teki için.
evet aşkitom yaa boş kalınca giriyorum ben acayip motivasyon oldu bana burası iyiki varsınız
ayyy çok heyecanlı yaa sabah bakalım.yarın nöbete gitcem be sabah evdeyim.
az yemişsin bence spor güzel.
selam kızlarr çeşmedeydim yeni geldim bi bakym dedim ama hiç kimse yok yarın görüsürüz artık

hoş geldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…