menünde sporunda güsel kaptanım.mercimekli bulgur pilavını bende cok özledim ama yiyemiyorum oğlum yüzünden.ne zaman yesem gaz sancılarımız tavan yapıyogünaydın hanımlar
önce menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
mercimekli bulgur pilavı
1 mücver
ara
2 incir dalından :))
akşam
yeşil mercimek yarım tabak
çok az taze fasulye ve çok az pilav
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
sporda olsa daha iyi olurmuş cnm.menün güselde bezelye yerken dikkat et.içindeki şeker oranı yüksek.Kızlar günaydınlar! :)
Dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
1 paket limon lifli form bisküvi
Ara:
1 bardak şekersiz nescafe
Öğle:
4 kaşık ezogelin çorba, 1 buçuk biber dolması, 4 kaşık yoğurt
Akşam:
2 parça yağsız tavada pişirilmiş tavuk ızgara, 4 kaşık yoğurtlu garnitür(patates, havuç, bezelye)
Su: 2 litre civarında
Spor: Spor maalesef yok, bugün başlayacağım umarım:/
akşamki ekmek biraz fazla olmuş cnmherkese günaydın..
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
yulaflı bisküvi ve çay,
ara:1 incir,
öğle:
yarım tavuk döner,(bu hafta dönerle gidiyorum bakalım artık)
ara:3 adet yulaflı bisküvi,
1 kupa çay,
akşam:
kahvaltı yaptık,
az peynir,az yumurta,2 kaşık yoğurt,
2 közlenmiş biber,
3 dilim ekmek (biber çok acıydı o yüzden ekmek çok yedim)
ara:küçük 1 salkım üzüm ve 2 incir.
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş,
kaç kaşık makarna yediğini anlayamadım gonca abla ama sen ölçülü yemişsindir .menün güsel.Menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1dilim çavdar ekmegi yeşil çay
ara wasa
öglen çorba a kasık makarna 1 kaşık et sote
ara 1 büyük erik
akşam çorba karabugday salatası mercimek yemegi
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş
araları yazmadığından bişey diyemeyeceğim tatlım.yazsan daha iyi olurdu ona göre ceza alırdın.dediğin şeyi nette araştıracağımda.banada doktor süt olsun diye 4 lt su iç yazın dedi.Ogleni ve aksam ymegnden snrki arayj yazmiyrm sem.bana ceza ver ama gokcem cok ver ama cok ver cok ceza ver bana kuccuk dana oldum ben ;(
Sabah salatalik domates peynir tam bugday ekmegi
ara nektarinin yarisi 5 uzum
Oglen.demiyom iste dmiycem
Ara yok
Aksam 4 yk sakatat tam bugday ekmegi
Ara demiyoooooooommmmm ;(
Spor yok.su 2. Ltre
HANIMLA GUNDE 3.5 LITREDEN FAZLA.SU ICMEYECEKMISIZ SU GOZLERIN GORMESI ICIN.GEREKLI.BIR VITAMIJI DISARI ATYRMUS BIT KADIN.HERGUN 4 4.5 LITRE SU ICE ICE KOR OLMUS
zeynep ablam doğru düzgün yemek göremedim menünde.yemek yerine bol meyve ve simit yemişsincanlar ciğerler menülerinize yorum yapamıyorum ama okuyorum hepsini :) bende yazıyım sabak 2 kk kadar peynir 5 6 tane zeytin domates salatalık 1 tane yumurta 3 bardak acık cay ara 4 5 tane kırmızı üzüm öğlen 4 5 dilim karpuz 3 4 tane bisküvi 1 salkım üzüm 1 dilim ekmek maydanoz marul ara 1 tane kırmızı erik akşam öğlenin aynısı 1 kase yogurt:) ara 1 tane soda 1 tane nektari 1 kutu süt su 3 4 lt oldu spor 3 saat yüzme :) simitle ama
çok sevindim gonca ablambugün megalomanlığım üstümde bi kendini beğenmişlik işe gittim sabah ,ben pek saçımı toplamam bugün balıksırtı ördüm dar bi tşört giydim görenler ayy tanıyamadım arkandan,kolejli kızlar gibi olmuşsun bi lokma kaldın falan dediler tabi bende hava bin beşyüzakşam uykulu bi halim var eşime dedimki bana nazar değdi sanırım adam baya bi güldü onada kıskanıyomu ne diye yorum yaptım. uçuştayım yani
menün gayet güzel, sporda olaymış dadından yenmezmiş:))Kızlar günaydınlar! :)
Dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
1 paket limon lifli form bisküvi
Ara:
1 bardak şekersiz nescafe
Öğle:
4 kaşık ezogelin çorba, 1 buçuk biber dolması, 4 kaşık yoğurt
Akşam:
2 parça yağsız tavada pişirilmiş tavuk ızgara, 4 kaşık yoğurtlu garnitür(patates, havuç, bezelye)
Su: 2 litre civarında
Spor: Spor maalesef yok, bugün başlayacağım umarım:/
beni bu dönerler mahvetti diye ağlamada yarınherkese günaydın..
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
yulaflı bisküvi ve çay,
ara:1 incir,
öğle:
yarım tavuk döner,(bu hafta dönerle gidiyorum bakalım artık)
ara:3 adet yulaflı bisküvi,
1 kupa çay,
akşam:
kahvaltı yaptık,
az peynir,az yumurta,2 kaşık yoğurt,
2 közlenmiş biber,
3 dilim ekmek (biber çok acıydı o yüzden ekmek çok yedim)
ara:küçük 1 salkım üzüm ve 2 incir.
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş,
Menümü yazayım.
ara wasa
ara 1 büyük erik
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş
sağol canım sümüklü kızım benim :))) daha iyi şimdiGokcee gecmis olsun cnm.kuccuk kuzucuk hasta mi.oldu biran once iyilesir ins
dur bi işlerimiz var herhalde di mi şu patron kocayı bi göndereydim dışarı ilgileneceğim sizle ama sen gzel ceza vermişsin aferinKendim caldim kendim oynadim kendime decezq vereym mi gokce p.tesiye kdar sali gunu yaptigim.spora ek toplamda 4saat yuruyus cezasi
Ogleni ve aksam ymegnden snrki arayj yazmiyrm sem.bana ceza ver ama gokcem cok ver ama cok ver cok ceza ver bana kuccuk dana oldum ben ;(
Sabah salatalik domates peynir tam bugday ekmegi
ara nektarinin yarisi 5 uzum
Oglen.demiyom iste dmiycem
Ara yok
Aksam 4 yk sakatat tam bugday ekmegi
Ara demiyoooooooommmmm ;(
Spor yok.su 2. Ltre
HANIMLA GUNDE 3.5 LITREDEN FAZLA.SU ICMEYECEKMISIZ SU GOZLERIN GORMESI ICIN.GEREKLI.BIR VITAMIJI DISARI ATYRMUS BIT KADIN.HERGUN 4 4.5 LITRE SU ICE ICE KOR OLMUS
Canim.zatn oglen gibi baslamistin sabahkileri grmedik hadi:) islim kofte dedgn.isljm.kebbinin sadece koftesi mi yoksa patlicanida yedin mi? patlicani kizartma.kesnlikle tercih etme canim patlican.kizarrken yagi emiyor iyk :)
Tarcinli yogurtta gokceyle bana yarar en cokgaliba tatliya karsi zaafi olan bi biz varz :) bu arad ben sana hosgeldin demis miydim :)
çiğdem bizim izinli güzel gözlü arkadaşımız:))) yakında gelir tanışırsınızCigdem kiiiiimmm :)
Ablacm bak ne guzel yuzuyrsjnnharketlisinde cok.az yyrsun Allah kirusun sekerin tansiyonun dusecek oglen yemeginde protein ye en.azndan butun.gun.ihtyacnu karsilar o meyveyle gecstrme cnmmm
Vay vay vay18 lik citirlara tas cikarrsim yani abla :)
yarın görcem ben seni bi fazla çık bak elimden çekeceğin varHayiiiiiirrrr cok kacti ama oyle boyle degl.bi, yandan annem.bi yandan dger annem ye gizem ye gizem Bende bahaneye bakiyrmusum ;( mucveri bbde cok sverm Tatlim immm ama onunda hakkkini verceksin yagsiz olmazbospor dhn yapamadm bumgunde yaoacam ins ortaligi toolaymda uyuycmmm dun gece kocam uykusunda bagrarak sicradi bende uyandim.tabi kiyamam kotkutmuslar sonra onu uyuttum bu seferde ben korktum uyuyamadm cok uykum vaaarrrr sonrada ins spor yapacam halay cekecem gobek atacam :)
eveeeeettttt çiğdeeeeeemmmm papucu yarım çık dışarı da oynayalımbol meyveli olmuş Zeynep abla.
süper özledik çiğdemi dönsün artık yaaa
sen de selam söyle canımcigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah
böyle yan yana yazınca zor anlaşılıyo yaacanlar ciğerler menülerinize yorum yapamıyorum ama okuyorum hepsini :) bende yazıyım sabak 2 kk kadar peynir 5 6 tane zeytin domates salatalık 1 tane yumurta 3 bardak acık cay ara 4 5 tane kırmızı üzüm öğlen 4 5 dilim karpuz 3 4 tane bisküvi 1 salkım üzüm 1 dilim ekmek maydanoz marul ara 1 tane kırmızı erik akşam öğlenin aynısı 1 kase yogurt:) ara 1 tane soda 1 tane nektari 1 kutu süt su 3 4 lt oldu spor 3 saat yüzme :) simitle ama
ayyy buna bayıldım aşkooommmm uç sen uç da kıskananlar.....bugün megalomanlığım üstümde bi kendini beğenmişlik işe gittim sabah ,ben pek saçımı toplamam bugün balıksırtı ördüm dar bi tşört giydim görenler ayy tanıyamadım arkandan,kolejli kızlar gibi olmuşsun bi lokma kaldın falan dediler tabi bende hava bin beşyüzakşam uykulu bi halim var eşime dedimki bana nazar değdi sanırım adam baya bi güldü onada kıskanıyomu ne diye yorum yaptım. uçuştayım yani
menünde sporunda güsel kaptanım.mercimekli bulgur pilavını bende cok özledim ama yiyemiyorum oğlum yüzünden.ne zaman yesem gaz sancılarımız tavan yapıyo
sporda olsa daha iyi olurmuş cnm.menün güselde bezelye yerken dikkat et.içindeki şeker oranı yüksek.
akşamki ekmek biraz fazla olmuş cnm
kaç kaşık makarna yediğini anlayamadım gonca abla ama sen ölçülü yemişsindir .menün güsel.
araları yazmadığından bişey diyemeyeceğim tatlım.yazsan daha iyi olurdu ona göre ceza alırdın.dediğin şeyi nette araştıracağımda.banada doktor süt olsun diye 4 lt su iç yazın dedi.
Menümü yazayım.
ara wasa
ara 1 büyük erik
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş
canım benim yemek getiremiyorum bu hafta kartta alamadım yemeğede gidemiyorum.abur cubur yemektense en azından doyurucu oluyor.ben bunları telafisini yaparım canım inşallah..menün gayet güzel, sporda olaymış dadından yenmezmiş:))
beni bu dönerler mahvetti diye ağlamada yarın
Menün güzel, sadece akşam ekmek biraz fazla olmuş, sen de farketmişsin, ama sadece peynir ve yumurtayla doyurucu bir öğün zor tabi:) Tam buğday ekmeği mi tüketiyorsun cimcimecim:)
canım yine çok güzel menü:)) mercimekli bulgur pilavına da bitiyorumm:) ben de yapayım:)günaydın hanımlar
önce menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
mercimekli bulgur pilavı
1 mücver
ara
2 incir dalından :))
akşam
yeşil mercimek yarım tabak
çok az taze fasulye ve çok az pilav
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
Evet öyleymiş bezelye ama yediğim çok az marketlerde kavanozda satılıyor ya haşlanmış, ondan 2 kaşık falan koydum içinde az bezelye var canım:)sporda olsa daha iyi olurmuş cnm.menün güselde bezelye yerken dikkat et.içindeki şeker oranı yüksek.
canım yine çok güzel menü:)) mercimekli bulgur pilavına da bitiyorumm:) ben de yapayım:)
Evet öyleymiş bezelye ama yediğim çok az marketlerde kavanozda satılıyor ya haşlanmış, ondan 2 kaşık falan koydum içinde az bezelye var canım:)
güzel menü, öğle yemeği de hafif:)) aktif fry dediğin bu az yağla pişiren aletlerden mi canım:)menün
sabah
yarım porsiyon kabak yarım porsiyon biber kızartması aktif fryda
3 kaşık yoğurt
2 kasık yağsız domates sosu
ara
1 armut
öğlen
yeşil mercimek salatası
orta boy bi kasede
içinde 3-4 yemek kasığı haşlanmış mercimek,salatalık, soğan,dereotu ve 1 yemek kasığı yağ vardı
ara
1 paket eti form tahıllı bisküvi ve nescafe
akşam
1 kepce tarhana corbası
2 adet biber dolması
2 yemek kaşığı barbunya
domates
su 4 lt
spor yok malesef.kayınvalidemde olduğundan yapamadım
evet canım tam tahıllı yada çavdar dün çavdar yedim.küçüktü dilimleri gerçi olsun ama genede fazla yedim.2 dilimde durmuştum ama ağzım çok fena yanıyordu o yüzden 1 dilimide öyle yavan yedim.bu hafta geçsin haftaya inşallah toparlarım.klasik yulaf ezmelerime başlamayı düşünüyorum yoğurtla karıştırıp yiyorum.ohhhhhhh süper özlemişim bayağı.
Deneyeceğim bu akşamdan mercimeği ıslatayım:) Yağ koyuyor musun peki bulgur pilavını yaparken? Bir de biz bulgur pilavını soğanlı, domatesli, salçalı yaparız, ama arkadaşlarım sadece bulguru kavurup yapıyorlar. Siz nasıl yapıyorsunuz:)içine biraz da tel şehriye kavurdun mu çok güzel oluyo deneyebilirsin
Deneyeceğim bu akşamdan mercimeği ıslatayım:) Yağ koyuyor musun peki bulgur pilavını yaparken? Bir de biz bulgur pilavını soğanlı, domatesli, salçalı yaparız, ama arkadaşlarım sadece bulguru kavurup yapıyorlar. Siz nasıl yapıyorsunuz:)
evet ben de ilk aldığımda haşlayıp buzluğa koyuyorum ama bittii:))evet biraz yağ koyuyorum ama klasik bulgur yapacaksam soğan, domates, salça biber koyuyorum ama şehriyeli ve mercimekli yapınca onları koymuyorum. Mercimeği ilk aldığımda haşlayıp difrize atıyorum lazım oldukça yemeklere çıkarıp atıyorum.
Okul başlayınca daha iyi olacak inşallah canım, spor yapmaya daha çok vaktim olur daha hızlı kilo veririm, inşallahh:)))veeee yeni arkadaşımız yellowmelon şimdilik iyi gidiyorsunokul başlayınca nasıl olacak bakalım
rapunzel fıstıkım sen de en son 07.08.2013 tarihinde görülmüşsün
teyzene mi gittin acaba:44:
bahar bu hafta mezun oluyor, arkadaşımıza çıtıpıtı bir gelin olmasını ve hep zayıf kalmasını diliyoruz
zeynoş tatilde arada cepten kaçamak yapıp geliyooh biz çalışalım o bol bol yüzsün
demmay yani çiğdem izinli, gelecekmiş haberini aldık:)))
cimcime buralarda birde bilgisayarı yapılsaydı iyiydi şimdilik müdür yok sanırım kaçıp geliyo:))) cimcimecim ne zaman yapılacak bilgisayarın sence
gogocum ikimiz müdavim zaten hep buralardayız, yoldaşım, soydaşım benim
garbera izinli gelebilir mi bilmiyoruz çalışıyor nete giremiyor, rapunzel ablandan da haber getir bize arada
gizemli eh buralarda ( idare eder) ama yiyyyyyyoooooooooooooooorrrrrrrrrrbiz de yazdıklarını okurken zayıflıyoruz:))
nurdancım da buralarda bizimle :)) bu arada oğluşunun resmini yeni gördümçok tatlıııııııııı
berilcim tatil bitmedi miiiiiiiiözledik yaw deli hatun
veeee yeni arkadaşımız yellowmelon şimdilik iyi gidiyorsunokul başlayınca nasıl olacak bakalım
müdürüm izinli başkanımda sabahtan anebe gitti öğleden sonra gelirim dediydi ama inşallah gelmez gelse bir yoğun oluyor buralar..bilgisayarımı arkadaşlar halleti allahtan.bana gelen ağ bağlantısına kadar değiştirdiler.en sonunda oldu.oleyyyyyyyyyyyyyyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?