bol meyveli olmuş Zeynep abla.canlar ciğerler menülerinize yorum yapamıyorum ama okuyorum hepsini :) bende yazıyım sabak 2 kk kadar peynir 5 6 tane zeytin domates salatalık 1 tane yumurta 3 bardak acık cay ara 4 5 tane kırmızı üzüm öğlen 4 5 dilim karpuz 3 4 tane bisküvi 1 salkım üzüm 1 dilim ekmek maydanoz marul ara 1 tane kırmızı erik akşam öğlenin aynısı 1 kase yogurt:) ara 1 tane soda 1 tane nektari 1 kutu süt su 3 4 lt oldu spor 3 saat yüzme :) simitle ama
cigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah
cnm cuma yarismasina katilmak isteyenlerin bolumu gibi bi yer var.diyet guruplari tiklayinca.ustlerde.oraya girip kendini tanitiyosun.gurubunda bos yer olan takim kaptani seni takimina davet ediyo.o takima gidip iki hafta deneme surecinden sonra takim uyeleri oylama yapip takima katiliyosun.bildigim kadariyla bizim takim dolu.
menün güzel özellikle akşam yemeğine bayıldım:) 3-4 parça kızartmadan da bir şey olmaz herhalde, öğlen bir de
merhaba hoşgeldin, akşam yemeği yemeyip spora dayanabilecek misin? Vücudun zayıf düşer:/ Akşam salata bile olsa 6 gibi bir şeyler yemelisin diye düşünüyorum, çünkü metabolizma ertesi sabaha kadar uzun süre yavaşlamış oluyor.
akşam yemeği yiyemiyorum bir saat yürüyüş yaptım bir bardak meyve suyu içtim şimdide form çayımı içip uyucam akşam yemek yemek istiyorum canım ama yiyemiyorum nedense
canım benim hos geldin aramıza ama gitme olur mu
teşekkür ederim canımm valla şu kiloları vermeden bir yere adım atmaya niyetim yok:))) 55 56 kilo olana kadar bu kulübün başına belayım :))))
teşekkür ederim canım, zaten en önemlisi kiloyu korumak zor olanı o ama başaracağız
yok canım menü fazla değil de sabah ve ilk ara değişecek di miiiiiiiii:)) yoğurt nasıl oluyor deneyeceğim bakalım
geçmiş olsun canısı dikkat et
vaaaaaay leslie 4 mil olmuş tebrikler hanımefendimenün güzel takma kafaya su da iyi olmuş canım
evet kesinlikle sağlıksız haklısın her zaman olmuyor arada alıyorum onun da yarısını ancak içebiliyorum
evet topiğimizin müdavimlerinden en kısa zamanda eski formuna kavuşması dileğiyle...
teşekkür ederim canımmmmmmm
güzellllllllllllllll
daha sağlıklı beslenmelisin canım, herhangibir takıma katılmayı düşündün mü istersen buraya yazabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
canısı wasaya baktım kilo için üzülme şişliktir ben de fazla çıktım bu sabah düne göre
sen de olursun merak etme93 küsürdüm ben geçen sene
bayram sonrası ve yaz kaçan kaçana:)))
menü de güzel sporda aferin sanaaaaaamisafirlerinin yanında abartma sakın
evet çok severim 1 tane küçücük yedim :))) aslında teflonda da denedim ama tadı güzel olmadı
Cigdem kiiiiimmm :)cigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah
Ablacm bak ne guzel yuzuyrsjnnharketlisinde cok.az yyrsun Allah kirusun sekerin tansiyonun dusecek oglen yemeginde protein ye en.azndan butun.gun.ihtyacnu karsilar o meyveyle gecstrme cnmmmcanlar ciğerler menülerinize yorum yapamıyorum ama okuyorum hepsini :) bende yazıyım sabak 2 kk kadar peynir 5 6 tane zeytin domates salatalık 1 tane yumurta 3 bardak acık cay ara 4 5 tane kırmızı üzüm öğlen 4 5 dilim karpuz 3 4 tane bisküvi 1 salkım üzüm 1 dilim ekmek maydanoz marul ara 1 tane kırmızı erik akşam öğlenin aynısı 1 kase yogurt:) ara 1 tane soda 1 tane nektari 1 kutu süt su 3 4 lt oldu spor 3 saat yüzme :) simitle ama
bugün megalomanlığım üstümde bi kendini beğenmişlik işe gittim sabah ,ben pek saçımı toplamam bugün balıksırtı ördüm dar bi tşört giydim görenler ayy tanıyamadım arkandan,kolejli kızlar gibi olmuşsun bi lokma kaldın falan dediler tabi bende hava bin beşyüzakşam uykulu bi halim var eşime dedimki bana nazar değdi sanırım adam baya bi güldü onada kıskanıyomu ne diye yorum yaptım. uçuştayım yani
Kızlar herkese tekrar günaydınlar:)
Ben dün 67 kiloyum demiştim ama bayram tatili dönüşü kilo almışım. Bu sabah tartıldım net 67,5 kg. Yani başlangıç kilom bu:)
Dün günün yarısından başladığım için pek parlak bir menü değil ama, yazıyorum:
sabah:
2 kaşarlı poğaça
ara:
1 küp şekerli nescafe
öğle:
4 kaşık tavuk suyuna çorba
islim köfte
4 kaşık pilav
yarım şeftali
ara:
1 bardak yeşil çay
akşam:
2 parça yağsız tavada tavuk
yoğurtlu köz biber, köz patlıcan ve bezelye, patates ve havuçtan oluşan garnitür
ara:
3 çorba kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı tarçın
su: 2,5 litre
spor: 20dk yürüyüş
Böyle yazınca farkettim ne çok şey yemişim:) Bugün azaltmam lazım. Bir de benden sizlere tavsiye, tatlı isteğiniz olduğunda 1 kase yoğurda 1 tk tarçın atın. Hem tatlı isteğinizi geçiriyor, hem de doygunluk hissi veriyor:)
canım yiyemiyorsan birşey diyemeyeceğim, sadece sıvı tüketiyorsan yağsız süt içebilirsin:)akşam yemeği yiyemiyorum bir saat yürüyüş yaptım bir bardak meyve suyu içtim şimdide form çayımı içip uyucam akşam yemek yemek istiyorum canım ama yiyemiyorum nedense
Evet canım patlıcanlıydı patlıcanın hepsini yemedim biliyorumCanim.zatn oglen gibi baslamistin sabahkileri grmedik hadi:) islim kofte dedgn.isljm.kebbinin sadece koftesi mi yoksa patlicanida yedin mi? patlicani kizartma.kesnlikle tercih etme canim patlican.kizarrken yagi emiyor iyk :)
Tarcinli yogurtta gokceyle bana yarar en cokgaliba tatliya karsi zaafi olan bi biz varz :) bu arad ben sana hosgeldin demis miydim :)
Canım söylediğin öğünler güzel, diğerlerine bişey diyemiyoruzz:))Ogleni ve aksam ymegnden snrki arayj yazmiyrm sem.bana ceza ver ama gokcem cok ver ama cok ver cok ceza ver bana kuccuk dana oldum ben ;(
Sabah salatalik domates peynir tam bugday ekmegi
ara nektarinin yarisi 5 uzum
Oglen.demiyom iste dmiycem
Ara yok
Aksam 4 yk sakatat tam bugday ekmegi
Ara demiyoooooooommmmm ;(
Spor yok.su 2. Ltre
HANIMLA GUNDE 3.5 LITREDEN FAZLA.SU ICMEYECEKMISIZ SU GOZLERIN GORMESI ICIN.GEREKLI.BIR VITAMIJI DISARI ATYRMUS BIT KADIN.HERGUN 4 4.5 LITRE SU ICE ICE KOR OLMUS
Bayıldım menüne, çok istikrarlı bir menü:) Akşam yemeği tam yapmak istediğim gibii:)Menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1dilim çavdar ekmegi yeşil çay
ara wasa
öglen çorba a kasık makarna 1 kaşık et sote
ara 1 büyük erik
akşam çorba karabugday salatası mercimek yemegi
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş
Evet haklısın spor az oldu, hatta spor bile sayılmaz oçok yediğini farketmişsin zaten 20 dak. yürüyüş az olmuş biraz artırsan iyi olur canım.
geçmiş olsun canım kuzuyaa..
Menün güzel, sadece akşam ekmek biraz fazla olmuş, sen de farketmişsin, ama sadece peynir ve yumurtayla doyurucu bir öğün zor tabi:) Tam buğday ekmeği mi tüketiyorsun cimcimecim:)herkese günaydın..
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
yulaflı bisküvi ve çay,
ara:1 incir,
öğle:
yarım tavuk döner,(bu hafta dönerle gidiyorum bakalım artık)
ara:3 adet yulaflı bisküvi,
1 kupa çay,
akşam:
kahvaltı yaptık,
az peynir,az yumurta,2 kaşık yoğurt,
2 közlenmiş biber,
3 dilim ekmek (biber çok acıydı o yüzden ekmek çok yedim)
ara:küçük 1 salkım üzüm ve 2 incir.
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?