Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bol meyveli olmuş Zeynep abla.
cigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah

süper özledik çiğdemi dönsün artık yaaa

bizim yürüyüşe çıkmamız lazım yoksa yayılıp kalcaz evde.öpüyorum Zeynep abal görüşürüz yine iyi tatller tadını çıkar tatilin :)

tamam canım çok teşekkür ederimmm

teşekkür ederim canımm valla şu kiloları vermeden bir yere adım atmaya niyetim yok:))) 55 56 kilo olana kadar bu kulübün başına belayım :))))

selam tekrar bahar arkadaşımız mezun oluyor izinde olanlar da var bence takım kuralları sana uyarsa bizim takıma katılabilirsin canım

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

yok kimse gelmiycek bu gece(
ben de kaçar kızlar, öpüldünüzzzzzzz

Hayiiiiiirrrr cok kacti ama oyle boyle degl.bi, yandan annem.bi yandan dger annem ye gizem ye gizem Bende bahaneye bakiyrmusum ;( mucveri bbde cok sverm Tatlim immm ama onunda hakkkini verceksin yagsiz olmazbo spor dhn yapamadm bumgunde yaoacam ins ortaligi toolaymda uyuycmmm dun gece kocam uykusunda bagrarak sicradi bende uyandim.tabi kiyamam kotkutmuslar sonra onu uyuttum bu seferde ben korktum uyuyamadm cok uykum vaaarrrr sonrada ins spor yapacam halay cekecem gobek atacam :)

cigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah
Cigdem kiiiiimmm :)
Ablacm bak ne guzel yuzuyrsjnnharketlisinde cok.az yyrsun Allah kirusun sekerin tansiyonun dusecek oglen yemeginde protein ye en.azndan butun.gun.ihtyacnu karsilar o meyveyle gecstrme cnmmm

Vay vay vay18 lik citirlara tas cikarrsim yani abla :)

Canim.zatn oglen gibi baslamistin sabahkileri grmedik hadi:) islim kofte dedgn.isljm.kebbinin sadece koftesi mi yoksa patlicanida yedin mi? patlicani kizartma.kesnlikle tercih etme canim patlican.kizarrken yagi emiyor iyk :)
Tarcinli yogurtta gokceyle bana yarar en cokgaliba tatliya karsi zaafi olan bi biz varz :) bu arad ben sana hosgeldin demis miydim :)

Ogleni ve aksam ymegnden snrki arayj yazmiyrm sem.bana ceza ver ama gokcem cok ver ama cok ver cok ceza ver bana kuccuk dana oldum ben ;(
Sabah salatalik domates peynir tam bugday ekmegi
ara nektarinin yarisi 5 uzum

Oglen.demiyom iste dmiycem

Ara yok

Aksam 4 yk sakatat tam bugday ekmegi
Ara demiyoooooooommmmm ;(
Spor yok.su 2. Ltre

HANIMLA GUNDE 3.5 LITREDEN FAZLA.SU ICMEYECEKMISIZ SU GOZLERIN GORMESI ICIN.GEREKLI.BIR VITAMIJI DISARI ATYRMUS BIT KADIN.HERGUN 4 4.5 LITRE SU ICE ICE KOR OLMUS

Kendim caldim kendim oynadim kendime decezq vereym mi gokce p.tesiye kdar sali gunu yaptigim.spora ek toplamda 4saat yuruyus cezasi

Menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1dilim çavdar ekmegi yeşil çay

ara wasa

öglen çorba a kasık makarna 1 kaşık et sote

ara 1 büyük erik

akşam çorba karabugday salatası mercimek yemegi

su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş

akşam yemeği yiyemiyorum bir saat yürüyüş yaptım bir bardak meyve suyu içtim şimdide form çayımı içip uyucam akşam yemek yemek istiyorum canım ama yiyemiyorum nedense
canım yiyemiyorsan birşey diyemeyeceğim, sadece sıvı tüketiyorsan yağsız süt içebilirsin:)

Evet canım patlıcanlıydı patlıcanın hepsini yemedim biliyorum Evet benim de tatlıya zaafım var ama yoğurtlu tarçın bir harika, yalnız yoğurdun içindeki tuz olmasa daha iyi olacak, eğer yoğurdu kendiniz yapabiliyorsanız öyle daha nefis olur:)

Canım söylediğin öğünler güzel, diğerlerine bişey diyemiyoruzz:))
Bayıldım menüne, çok istikrarlı bir menü:) Akşam yemeği tam yapmak istediğim gibii:)

çok yediğini farketmişsin zaten 20 dak. yürüyüş az olmuş biraz artırsan iyi olur canım.

geçmiş olsun canım kuzuyaa..
Evet haklısın spor az oldu, hatta spor bile sayılmaz o İşten bir türlü vakit bulamıyorum yürüyüşe, koşuya. Ama evde pilates, leslie veya mekik, squat tarzı sporlar yapabilirim:))

herkese günaydın..
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
yulaflı bisküvi ve çay,
ara:1 incir,
öğle:
yarım tavuk döner,(bu hafta dönerle gidiyorum bakalım artık)
ara:3 adet yulaflı bisküvi,
1 kupa çay,
akşam:
kahvaltı yaptık,
az peynir,az yumurta,2 kaşık yoğurt,
2 közlenmiş biber,
3 dilim ekmek (biber çok acıydı o yüzden ekmek çok yedim)
ara:küçük 1 salkım üzüm ve 2 incir.
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş,

Kızlar günaydınlar! :)
Dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
1 paket limon lifli form bisküvi

Ara:
1 bardak şekersiz nescafe

Öğle:
4 kaşık ezogelin çorba, 1 buçuk biber dolması, 4 kaşık yoğurt

Akşam:
2 parça yağsız tavada pişirilmiş tavuk ızgara, 4 kaşık yoğurtlu garnitür(patates, havuç, bezelye)

Su: 2 litre civarında

Spor: Spor maalesef yok, bugün başlayacağım umarım:/

Menün güzel, sadece akşam ekmek biraz fazla olmuş, sen de farketmişsin, ama sadece peynir ve yumurtayla doyurucu bir öğün zor tabi:) Tam buğday ekmeği mi tüketiyorsun cimcimecim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…