Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler canım evet kendim den korktum yaşlı insanlar gibi tir titriyordu ellerim..

çok teşekkür ederim canım benim,inşallah öyledir canım ya kilo almak istemiyorum geriye dönüş olmasın..:2:

evet bu kadar uğraştıktan sonra geri dönüşler insanın canını sıkıyo(

eee güzeeelll :))) kaçak derken beni mi kastettin yaniii

Ben bikaç gün daha burdayım kızımda yok rahat giriyom okul açılınca napcaz bakalım.benim danam büyüdü artık 4 e gitcek bu sene.

Ben bikaç gün daha burdayım kızımda yok rahat giriyom okul açılınca napcaz bakalım.benim danam büyüdü artık 4 e gitcek bu sene.

aa mezun olucak benim oğluş da 3 e gidicek:) akşam erken yatsalar bari akşamlarımız bize kalsa gece yarısına kadar oturuyo benimkiler

menün çok güzel canım benim.

yarın sabah toprağı doktora götürücem kızlar
1 hafta 10 gün oldu tüm vücudu döküntü halinde daha önce götürdüm alerji ilacı verdi ama hala geçmedi
sanki çocukluk hastalığı gibi de değil anlamadım ne oldu hele kollar bacaklar gözükmüyor nerdeyse pütürlükten

Çok güzelll:) Doğru diyorsun kaçak olduk, ben bu aralar rahat girebiliyorum:))
Canım geçmiş olsun, deri döküntüsü mü pul pul? Eğer öyleyse sedef olabilir, aman olmasın da sen yine de dermatoloğa götür ne olduğunu öğrenirsin

kızlar gizemden haber yok ne zamandır, ne oldu ki acabaa:44:
Ben de merak ettim Gizem'i.. Nerde acaba

Ayy Allah korusun ben yarın cildiyeye götürücem zaten

güzel begendim
güzel olmuşş
menün güzel cok gecmiş olsunn
güzell
kıslaaarrr ben yemeğe çıkıyorum
byeeeeee
afiyet olsunn

ayy ben kaç gündür menümü yazmıyorum neden acaba :44: hepsini hatırlamıyorum ama kacamak yok

dünkü menüm

sabah

2 kk peynir
domates
biber
10 tane zeytin

öğlen
3 tane köfte
6 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

ara 2 tane seftali

akşam

8 kaşık kabak kavurma
2 dilim ekmek

ara
2 dilim kavun

ara 3 kaşık yoğurt

kendime ağırlık aldım 2 tane 2'şer kiloluk
şimdi de sıkılaşma zamanıııııııııı:)))

Selam kizlar nasilsiniz
Ben korkunc sikiliyorum bugun tam 2 haftadir burdayim. Odalari bile kendim temizliyom.evi ozledim, diyetli sporlu hafif gunleri ozledim.daha cumartesiye Kadar burdayiz. Sonra annemlere gidecez orasi daha iyi en azindan komsular arkadaslar ve is var.
Bu aksam ikizlerin dogum gunu kutllanacak otelde.animasyon hazirlandi.elif daha bir huysuz.patliyacsm ya....
Bugun odadadanda cikmadim.gdelim diyorum parasi odendi diyor hassoooo.kizlarda arkadas buldu istemiyorlar gitmeyi

Seksi sempazemden sevgiler teyzoslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…