günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazmaya utanıyorum resmen.çünkü sırf ekmek hamur işi yedim...
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
2,5 dilim tam tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:1 poğaça,
öğle:
yuvarlak 1 kepek ekmek 4-5 dilim ekmeğe denkti kesin,
az peynir,
5-6 zeytin,
ara: diyet krakerlerden,
akşam:
4 kaşık bulgur pilavı üzerinde avuç içi kadar tavuk,
4-5 kaşık yoğurt çorbası,
4 kaşık salata
bunun telafisi nedir ben bilmiyorum dün neden bu şekil beslendim bende anlamadım sanki kendimde değildim sadece yemek istiyordum..
kabahatim büyük ne deseniz haklısınız..
3 lt. su,
20 dak yürüyüş
çooooooooooookkkkkkkkkkkk utanıyorum diyette olan birinin asla yapmaması gerekenleri yaptım..
süpersin bebekGünaydınlar.
dünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir salatalık domates
ara wasa
öglen 1 kase çorba 1dilim ekmek 1parça tavuk
ara küçük şeftali
akşam 1kase çorba kabak salatası 4-5 kaşık kadar 1 dilim ekmek
ara 2 incir 2mürdüm
su 2 lt.
spor 2 st yürüyüş.
Ay çok güzel olmuşsun gökcem,fıstık afeti devran.
izmire gideydim hayırlısıyla bende kestircem saçlarımı.
Canım çok merak ettim ütünün markası ne hangi model:) Çeyiz yapıyorum da ben de alabilirim ondan:)kolay gelsin tatlım...ütü konusunda annemin bi ütüsü var. en sevmeyen kişiye bile ütüyü sevdiriyorrr
ooh hayırlı olsun ne güzel, iyi günlerde kullansın kardeşin çeyizini:) menün de çok güzel:)menümü yazayım
sabah
2 kepek ekmeği
domates ezmesi
ara
1 bardak lıght süt nescafeli
öğlen
ıspanak yemeği
yogurt
akşam
dardanel lıght ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek
su 4 lt
spor yok maaleseff dün çeyiz astık.mahvoldum göbek atmaktan koşturmaktannn
Ben de yapıcam bundan, hem kızartma gibi yağlı da değil hem de o tadı veriyormuş gibi geldi bana:))ewett çok güzel oluyo kabagı küçük küçük doğrayıp soğanla birlikte kavuruyorum su koymadan
bide soguk oldumu üzerine yoğurtla çok güzel oluyo ben bunu soğuk sevdiğimden yaptığım gün yemiyorum dolaba koyuyorum ertesi gün yiyorum
güzell
Canım benim günaydın, umarım toprakın hastalığı kötü bir şey değildir, menün de güzel, eski kilona çabuk döndün yine tebrikler:)günaydııııııııııııııııınnnnnnn güzel takımımın güzel hatunları
bu sabah ancak geçen cuma günkü kiloma dönebilmişim:)
menümü yazayım oğlanı doktora götürücem
goncam 6. hastalığı biliyorum toprak ana sınıfındayken çok kötü bir hastane maceramız olmuştu 15 gün yattık o zaman da bu hastalıktan şüphelenmişlerdi ama bişey çıkmamıştı, kötü bişey çıkmasında
sabah
1 kaşarlı sandviç
çay
ara
4 kuru kayısı
öğlen
yarım porsiyon köfte
ayran
ara
4 kuru kayısı
akşam
kahvaltı tabağına çok az barbunya, çok az makarna salatası,4 tane bulgurlu lahana sarması koydum
artık normal yemek tabağında değil küçük boy tabakta yemek yemeğe karar verdim
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş hem de su ve toprakla yani bebek arabası ittim ama yokuş çıkarken öldüm resmen
su anne diyo bağırıyo kızlar görüşürüz
menü harikaa:)Günaydınlar.
dünkü menüm
ara wasa
ara küçük şeftali
ara 2 incir 2mürdüm
su 2 lt.
spor 2 st yürüyüş.
Bence poğaça hariç kötü değil menün bugün telafi edersin canım:)günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazmaya utanıyorum resmen.çünkü sırf ekmek hamur işi yedim...
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
1 bardak çay,
öğle:
az peynir,
5-6 zeytin,
akşam:
4 kaşık salata
bunun telafisi nedir ben bilmiyorum dün neden bu şekil beslendim bende anlamadım sanki kendimde değildim sadece yemek istiyordum..
3 lt. su,
20 dak yürüyüş
çooooooooooookkkkkkkkkkkk utanıyorum diyette olan birinin asla yapmaması gerekenleri yaptım..
Çok hoşsunuz Gökçe Hanımcımm:)) İnceciksin, saçların da çok güzel olmuş:)ben geldim canlar
doktorla kavga edicektim nerdeyse çok sinirlerimi bozdu, neyse krem verdi deneyecez bakalım alerji dedi
dün akşam aşkoma resmimi çektirdim kısa saçlarıma bakın bakem:))) bir tek boyası kaldı onu da yaptırıcam yakında
Eki Görüntüle 787896 Eki Görüntüle 787897 Eki Görüntüle 787898
teşekkür ederim aşkommmmBen begendim bence oldukça güzel olmus.kısa saçta ayrı bi hava katmış.
menü güzel, kornet için seni zeynoşa havale ettim ayrıca kıskandım ben de mi yesem acepGünaydınlar:))
Dünkü menüm, bir önceki günle aynı oldu nerdeyse
Sabah:
1 şekersiz nescafe (Yine işe atıştıracak bir şey getiremedim yanımda)
Öğle:
4-5 kaşık yayla çorbası, avuç içi kadar tavuk şinitzel, 3 kaşık bulgur pilavı (şirket yemekhanesi)
Ara: (Çok kötü bir şey yaptımmm)
1 kornet dondurma (İşyerindeki çalışan arkadaşımız hepimize dondurma aldı, ben de kıramadım, canım da çok istedi, cezaya razıyım)
Akşam:
Ton balıklı salata, 2-3 kaşık barbunya pilaki
Ara:
Çeyrek muz
Su: 2 litreyi biraz geçmiştir
Spor: Yarım saat hareketli dans
ayy güzelim benim o sizin hoşluğunuz, çoookkk teşekkür ederimmenü harikaa:)
Bence poğaça hariç kötü değil menün bugün telafi edersin canım:)
Çok hoşsunuz Gökçe Hanımcımm:)) İnceciksin, saçların da çok güzel olmuş:)
Başınız sağolsun canım, biz de öptük seni:))kızlar ben öğlen vakti cenazeye yetişicem, birazdan çıkıcam. Mahalleden bir büyüğümüz vefat etti.
sonra fırsat bulursam gelirim canlar
öpüyorum hepinizi
ben geldim canlar
doktorla kavga edicektim nerdeyse çok sinirlerimi bozdu, neyse krem verdi deneyecez bakalım alerji dedi
dün akşam aşkoma resmimi çektirdim kısa saçlarıma bakın bakem:))) bir tek boyası kaldı onu da yaptırıcam yakında
menü harikaa:)
Bence poğaça hariç kötü değil menün bugün telafi edersin canım:)
olurmu canım ya çok fena hepside..
Çok hoşsunuz Gökçe Hanımcımm:)) İnceciksin, saçların da çok güzel olmuş:)
evet utanıyorum neden nasıl yedim kendime inanamadım zeynoş kes cezamı ama çok yüklenme olur mubence de utan cimcimenaptın kızııııııııımmmmm... napalım artık olan olmuş fazladan spor yaapıp cumaya kadar dengelemeye çalış fıstık, cezanı zeynoş versin
canım allah rahmet eylesin günahlarını bağışlasın rabbim kalanlara sabır sağlık versin.kızlar ben öğlen vakti cenazeye yetişicem, birazdan çıkıcam. Mahalleden bir büyüğümüz vefat etti.
sonra fırsat bulursam gelirim canlar
öpüyorum hepinizi
Ben ameliyata gircem birazdan.karnım agrıyo.
Canım geçmiş olsun, sen hastanede çalışıyorsun sanırım mesleğini merak ettim:))Ben ameliyata gircem birazdan.karnım agrıyo.
gecmiş olsun cnmBen ameliyata gircem birazdan.karnım agrıyo.
orda cornet gördüm sanki...zeynep abla duyyy sesimii...aslında cok kötü bişey yapmamıssın.diyetisyen bana ara öğünde dondurma yiyebilirsin demişti...Günaydınlar:))
Dünkü menüm, bir önceki günle aynı oldu nerdeyse
Sabah:
1 şekersiz nescafe (Yine işe atıştıracak bir şey getiremedim yanımda)
Öğle:
4-5 kaşık yayla çorbası, avuç içi kadar tavuk şinitzel, 3 kaşık bulgur pilavı (şirket yemekhanesi)
Ara: (Çok kötü bir şey yaptımmm)
1 kornet dondurma (İşyerindeki çalışan arkadaşımız hepimize dondurma aldı, ben de kıramadım, canım da çok istedi, cezaya razıyım)
Akşam:
Ton balıklı salata, 2-3 kaşık barbunya pilaki
Ara:
Çeyrek muz
Su: 2 litreyi biraz geçmiştir
Spor: Yarım saat hareketli dans
vayyyyy.fıstık olmuşsun tatlımmm....ben geldim canlar
yorum yokkk cnm.sen zaten farkındasın.yakarsın diğer gün içinde....günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazmaya utanıyorum resmen.çünkü sırf ekmek hamur işi yedim...
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
1 bardak çay,
öğle:
az peynir,
5-6 zeytin,
akşam:
4 kaşık salata
3 lt. su,
20 dak yürüyüş
menüyüde sporuda begendim gonca ablammGünaydınlar.
dünkü menüm
ara wasa
ara küçük şeftali
ara 2 incir 2mürdüm
su 2 lt.
spor 2 st yürüyüş.
menün güsel tatlım..günaydııııııııııııııııınnnnnnn güzel takımımın güzel hatunları
bu sabah ancak geçen cuma günkü kiloma dönebilmişim:)
menümü yazayım oğlanı doktora götürücem
goncam 6. hastalığı biliyorum toprak ana sınıfındayken çok kötü bir hastane maceramız olmuştu 15 gün yattık o zaman da bu hastalıktan şüphelenmişlerdi ama bişey çıkmamıştı, kötü bişey çıkmasında
sabah
1 kaşarlı sandviç
çay
ara
4 kuru kayısı
öğlen
yarım porsiyon köfte
ayran
ara
4 kuru kayısı
akşam
kahvaltı tabağına çok az barbunya, çok az makarna salatası,4 tane bulgurlu lahana sarması koydum
artık normal yemek tabağında değil küçük boy tabakta yemek yemeğe karar verdim
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş hem de su ve toprakla yani bebek arabası ittim ama yokuş çıkarken öldüm resmen
su anne diyo bağırıyo kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?