Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar.
dünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir salatalık domates

ara wasa

öglen 1 kase çorba 1dilim ekmek 1parça tavuk

ara küçük şeftali

akşam 1kase çorba kabak salatası 4-5 kaşık kadar 1 dilim ekmek

ara 2 incir 2mürdüm

su 2 lt.
spor 2 st yürüyüş.

günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazmaya utanıyorum resmen.çünkü sırf ekmek hamur işi yedim...
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
2,5 dilim tam tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:1 poğaça,
öğle:
yuvarlak 1 kepek ekmek 4-5 dilim ekmeğe denkti kesin,
az peynir,
5-6 zeytin,
ara: diyet krakerlerden,
akşam:
4 kaşık bulgur pilavı üzerinde avuç içi kadar tavuk,
4-5 kaşık yoğurt çorbası,
4 kaşık salata

bunun telafisi nedir ben bilmiyorum dün neden bu şekil beslendim bende anlamadım sanki kendimde değildim sadece yemek istiyordum..
kabahatim büyük ne deseniz haklısınız..
3 lt. su,
20 dak yürüyüş
çooooooooooookkkkkkkkkkkk utanıyorum diyette olan birinin asla yapmaması gerekenleri yaptım..

ben geldim canlar
doktorla kavga edicektim nerdeyse çok sinirlerimi bozdu, neyse krem verdi deneyecez bakalım alerji dedi

dün akşam aşkoma resmimi çektirdim kısa saçlarıma bakın bakem:))) bir tek boyası kaldı onu da yaptırıcam yakında

bence de utan cimcime naptın kızııııııııımmmmm... napalım artık olan olmuş fazladan spor yaapıp cumaya kadar dengelemeye çalış fıstık, cezanı zeynoş versin

süpersin bebek

Ay çok güzel olmuşsun gökcem,fıstık afeti devran.
izmire gideydim hayırlısıyla bende kestircem saçlarımı.

Ay çok güzel olmuşsun gökcem,fıstık afeti devran.
izmire gideydim hayırlısıyla bende kestircem saçlarımı.

cidden beğendin mi:)) yok ya afeti devran kiimmm biz kiiim :)) istediğimden biraz kısa oldu ama nasılsa uzayacak

kolay gelsin tatlım...ütü konusunda annemin bi ütüsü var. en sevmeyen kişiye bile ütüyü sevdiriyorrr
Canım çok merak ettim ütünün markası ne hangi model:) Çeyiz yapıyorum da ben de alabilirim ondan:)

ooh hayırlı olsun ne güzel, iyi günlerde kullansın kardeşin çeyizini:) menün de çok güzel:)

Ben de yapıcam bundan, hem kızartma gibi yağlı da değil hem de o tadı veriyormuş gibi geldi bana:))

Canım benim günaydın, umarım toprakın hastalığı kötü bir şey değildir, menün de güzel, eski kilona çabuk döndün yine tebrikler:)

menü harikaa:)

Bence poğaça hariç kötü değil menün bugün telafi edersin canım:)
Çok hoşsunuz Gökçe Hanımcımm:)) İnceciksin, saçların da çok güzel olmuş:)

Günaydınlar:))
Dünkü menüm, bir önceki günle aynı oldu nerdeyse

Sabah:
1 şekersiz nescafe (Yine işe atıştıracak bir şey getiremedim yanımda)

Öğle:
4-5 kaşık yayla çorbası, avuç içi kadar tavuk şinitzel, 3 kaşık bulgur pilavı (şirket yemekhanesi)

Ara: (Çok kötü bir şey yaptımmm)
1 kornet dondurma (İşyerindeki çalışan arkadaşımız hepimize dondurma aldı, ben de kıramadım, canım da çok istedi, cezaya razıyım )

Akşam:
Ton balıklı salata, 2-3 kaşık barbunya pilaki

Ara:
Çeyrek muz

Su: 2 litreyi biraz geçmiştir
Spor: Yarım saat hareketli dans

kızlar ben öğlen vakti cenazeye yetişicem, birazdan çıkıcam. Mahalleden bir büyüğümüz vefat etti.
sonra fırsat bulursam gelirim canlar
öpüyorum hepinizi

Ben begendim bence oldukça güzel olmus.kısa saçta ayrı bi hava katmış.
teşekkür ederim aşkommmm

menü güzel, kornet için seni zeynoşa havale ettim ayrıca kıskandım ben de mi yesem acep

menü harikaa:)

Bence poğaça hariç kötü değil menün bugün telafi edersin canım:)

Çok hoşsunuz Gökçe Hanımcımm:)) İnceciksin, saçların da çok güzel olmuş:)
ayy güzelim benim o sizin hoşluğunuz, çoookkk teşekkür ederim

bence de utan cimcime naptın kızııııııııımmmmm... napalım artık olan olmuş fazladan spor yaapıp cumaya kadar dengelemeye çalış fıstık, cezanı zeynoş versin
evet utanıyorum neden nasıl yedim kendime inanamadım zeynoş kes cezamı ama çok yüklenme olur mubirde utanmadan pazarlık yapıyorum.

Ben ameliyata gircem birazdan.karnım agrıyo.
gecmiş olsun cnm
orda cornet gördüm sanki...zeynep abla duyyy sesimii...aslında cok kötü bişey yapmamıssın.diyetisyen bana ara öğünde dondurma yiyebilirsin demişti...
vayyyyy.fıstık olmuşsun tatlımmm....
yorum yokkk cnm.sen zaten farkındasın.yakarsın diğer gün içinde....
menüyüde sporuda begendim gonca ablamm
menün güsel tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…