Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gizemi cok merak ediyorum kızlar bir ay bizimle olupta sonra hiç bir sey demeden gitmesi inşallah kötü bir sey yoktur

Canım ben mesaj sayımı söylemeyi unuttum, sayıp söylicem ama 35in üstünde olduğunu düşünüyorum

Güzel menü tatlımm

Çok güzel canım
Canım süpersin, menün ve sporların çok iyi:)

Kızlaaar! Günaydın:) 3 gün giremedim, yazlıkta internet yoktu telefonda da paketim bittiğinden yazamadım. Sizleri çok özledim, her gün gruba yazmaya o kadar alışmışım ki:))
Şimdi gelelim menülere.. Arada kaçamaklarım oldu kızlar, ama sporumu da yaptım:) Kaçamaklar da, annemin sabah yaptığı bazlama ve poğaça Geçmişi okudum takımımız düşüşteymiş, bu hafta hep birlikte çok sıkı olalım, en azından ben çok sıkı olacağıma söz veriyorum:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 kk kutusu peynir, haşlanmış yumurta, kekikli ve 1 kaşık zeytinyağlı domates, bazlama, 3 siyah zeytin, 1 çatal şeftali reçeli

Kahvaltıyı öğlen 1 gibi ettik o yüzden ara ve öğlen yok kızlar

Ara:
Az şekerli türk kahvesi ve 1 miniminnacık tek lokmalık çikolata

Akşam:
1 simit

Ara:
4 sarı leblebi, 1 sade soda

Su: 2 litreye yakın
Spor:
3 km yürüyüş, 100 mekik, 70 squat, 20 lunge, dambılla kol, sırt çalışmaları ve daha bir sürü hareket yaptım kızlar, her yerim ağrıyor, hamlamışım:/

Kaptancım, kilo bildirimi yaptığımız cuma günkü mesajlarımızı saymıyoruz değil mi:) Ben geçen haftaki mesajlarımı saydım 41 :) Ceza yok oleeyy:) Ama yine de spora devamm:))

günaydın kızlar
çook yoğun bir hafta sonu geçirdim, zaten söylemiştim önceden size
pek gelen giden olmamış bu hafta sonu, herkes benim gibi yoğundu galiba

neyse şimdi güzel bir hafta geçirelim veeee 4. takımı gösterelim aleme
tamam mı kızlaaaaaaarrrrrrrr

Buraya da bir selam bırakayım

Yoktum kaç gündür , düğün dernek telaşımız vardı , bitti . Oğlum kreşe başladı bu sabah , eve geldiğimden beri ağlıyorum

Kim var kim yok bakalım ?

Toprakscım , gogocum cimcime buralarda mı bilmiyorum ona da selam , tüm takımı da selam

Zeynep mezun oldun mu 50 kilo ile

Tamam kaptancımm, bu hafta çok dikkat ediyoruz yiyip içtiklerimize, sporlarımızı yapıyoruzzz:))

Selamlar canım, ben varım şimdilik buralarda:) Zeynep daha mezun olmadı, biraz bizi toparlayıp öyle gitmek istiyormuşş:)) Oğlun kaç yaşında:)

selam canııımmm, oğluna sevindim ama sen ağlama onun için böylesi daha iyi:) ben de seneye göndericem su hanımı:))
hepimiz burlardayız tatlım, öpüyorum koskocaman

Tamam kaptancımm, bu hafta çok dikkat ediyoruz yiyip içtiklerimize, sporlarımızı yapıyoruzzz:))

eveeeeeetttt bu hafta derecedeyiz kızlar ona göre

kızlaar zeneple kendimi tebrik edeyim, bu haftaki sılamada ikimiz de derecedeyiz:))))

sizler de kendi sıralamnızı görmek isterseniz paylaşıma lanına bakabilirsiniz

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

1 . fatoş0808 *6.Takım* ( 65,30 / 48,37% ) @ 05.08.11 # 135,00 # 69,70 -izinli-
2 . zeynep_canan *4.Takım* ( 26,40 / 32,59% ) @ 08.03.13 # 81,00 # 54,60
3 . biricikoglumertug *5.Takım* ( 19,20 / 24,00% ) @ 11.01.13 # 80,00 # 60,80
4 . topraks *4.Takım* ( 17,50 / 20,78% ) @ 28.09.12 # 84,20 # 66,70
5 . Venuskadini *13.Takım* ( 18,10 / 20,66% ) @ 01.03.13 # 87,60 # 69,50 -izinli-
6 . TrulyScrumptious *9.Takım* ( 19,40 / 20,21% ) @ 14.10.11 # 96,00 # 76,60 -izinli-
7 . garden *1.Takım* ( 18,20 / 17,84% ) @ 21.10.11 # 102,00 # 83,80 -izinli-
8 . LaydLiNe *13.Takım* ( 14,10 / 17,13% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 68,20 -izinli-
9 . burcugncy *13.Takım* ( 12,60 / 17,03% ) @ 15.03.13 # 74,00 # 61,40 -izinli-
10 . hm22 *3.Takım* ( 12,30 / 16,62% ) @ 31.05.13 # 74,00 # 61,70

Tebrikler kızlar, harikasınız:)

slm kızlar...nasılsınız...dün giremedim nete...sabahtan öğlene kadar osymnın sınavında görevliydim.sonra direk kayınvalideme gectim.akşamda düğün vardıı..geçmişi okuyayım gelicem gene....

tamam gökçecim.inan kilo vermeyi çoook istiyorum............
az olmuş gibi geldi ama geç kalktığını söylemişsin tatlım...sporunuda coook begendim....
her zamanki gibi çook güzel bir menü ve spor....
kıyafetlerini güle güle giy ablam :) üzerinde nasıl durdugunu görmek isterdim :)
1 ayda 4 kilo verilir kaçamak yapma dişini sık yeter :) sporrr yap
yapıcam.zeynep ablam.bugün okul basladı seminer dönemindeyiz daha öğrenciler yok..arkadaşlar kilo vermişsin incelmişsin dediler cook mutlu oldum.akşamları juli yapmaya devam edicem.kıyafetler daha terzide sonrada afyona gönderecekler...eylülün sonunda gidecem afyona...gidince giyerim foto cekerim koyarımm

arkadaşlar 2 gündür rahatsız olduğum için pek yediğim birşey yok :) İstemsiz diyet.
zaten dediğim gibi çarşamba gürkan kubilaya gidicem ve tüm detaylşarı paylaşıcam sizinle
şua nki kilo121,1 idi.

dünki menümüde yazayım unutmadan
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket special kraker
1 avuc badem
ara yok sınavdaydım
öğlen kayınvalideme gitmeden yedim.iyikide yemişim yoksa ac kalacaktım
6 ızgara köfte
2-3 catal pirinc pilavı

ara
1 avuç badem

akşam düğündeydim
top şeklinde olan mezelerden 2 top yedim.(yoğurtlu ve semizotlu)
büyük tavuk budundanda beyaz etlerini ayıkladım.7-8 catal yedim
2-3 catal pilav
küçük salata

su 3 lt
spor yok maalesef

fistuklar bir yemek yiyim gelicem
öpüyorum byeeeeeeeeeeeee

canlarım slm.işler nedeniyle giremedim.aklım burdaydı daha kaçıncı olduk ona bile bakamadım.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 dilim peynir,
1 adet biber,salatalık domates,
yarım dilim ekmek,
2 zeytin,3 kaşık yoğurt,
2 bardak çay,
ara:3 adet incir,
öğlen ve akşam birleşti öğlen uyumuştum,
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
spor:1 saat yürüyüş,
2 lt su

derecemiz kötüydü sanırım
menün güsel cnm.sporda var begendim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…