Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

annem de öyle diyor ama ne bileyim. normalde 1-1,5 saat kadar uyurdu gündüz şimdi 3 saat uyuor toplamda

muhtemelen ondandır canım, ateşini kontrol altında tutmaya gayret et, çok geçmiş olsun
bir de bol sıvı vermelisin[/QUOTE]

ateşi çıkmıyor şimdi allahtan sadece böyle bir miskinlik var kuzeyim de

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
hu huuuuuuuuuuuuu

nerelerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz

gökcemmm tebrikler kuzummmm :))) bu sıralama beni cok motive etti :) ben ayrılamam sizden mezun olursam bile ben spora son gaz devam edicem ve haftada 3 güm igne oyası kursuna yazıldım ama sizlerin her an ensesinde olucam :) kilo alanı görmek istemiyorum

gecmişi okudum herkese akşam cevap vericem can kuzuları

Yoldaşim nasilsin canım benim ?
teşekkür ederim canım başka bir sayfaya dalmışım görmedim geldiğini, sen tatilden dön seninle paylaşacağım şeyler var

hoşgeldin canıııııııımmmm, ben de artık şu 65 i bir görsem

Aaa ne paylascan çok merakettim şimdi.

iyi akşamlaaaaaarrrrrrrr

maalesef bu akşam yürüyemedim, size bakıyım dedim ama kismecikler gelmemiş:)
ben birazdan kızı uyutmaya geçicem uyumazsam uğrarım yine
öpüyorum sizi

oooo mervecim hoşgeldin, nasılsın? ne var ne yok?

hiç canım aynı ne olsun dıyet yapmak ıstıorum bu ara ıcımden geldı ole bakım kımler hala burda dye yazdım kuzum bde face varsa ekle benı özelden at lınkı ben eklım yada motıve olurum bakım sze zayıf zayıf szı grunce zeynep ablam byaga zayıflamıs grdum ftolarnı masallah

rahatsızlığın nasıl oldu canım? diyet yapabilecek misin?

gacmedıkı hala dvam edıo ama ılac kullanmıorum dye gecmıo kanszlıgım kılo alcam dyede kullanmıorum .s.s

gacmedıkı hala dvam edıo ama ılac kullanmıorum dye gecmıo kanszlıgım kılo alcam dyede kullanmıorum .s.s

ama olmaz sağlığın daha önemli ilaçlarını kullan ki hem ilaç hem spor dengede tutarsın kendini

mervecim iyi geceler yarın iş var ben yatıyım artık
uğra arasıra

günaydın sabah şekerlerim...dünkü menüm:
02.09.2013 pazartesi
sabah:
1 poğaça,
ara:yok,
öğle:
4 kaşık yulaf,
4 kaşık yoğurt,
ara:
1 adet diyet kraker,
2 salatalık,
akşam:10 adet yaprak sarma orta büyüklükte,
1 bardak ayran,
spor:
1 saat yürüyüş,
su:2,5 lt.

Kızlaaar günaydın:)) Bugün ilk ben yazayım menümü:))

Sabah:
5 form kraker, yeşil çay (Öğle yemeğine kadar kraker yedim, işe geç kaldım çünküüü)

Öğle:
Yayla çorbası, fırında tavuk(derisini ayırdım), bulgur pilavı

Ara:
Yeşil elma

Akşam:
Sezar salata (evde yaptık salatayı)

Su: 2 litreye yakın
Spor: yook kızlar maalesef spor yapamadım eve çok geç geldim kuaförden evde de misafirler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…