Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buralardayım canım ama işlerin yoğunlu nedeniyle malesefki girmekte zorlanıyorum bu aralar az kaldı sürekli burda olacağım inşallah.
kendi adıma bu hafta fazladan efor sarf edeceğim inşallah sonuçlarda güzel olur.

derecemiz kötüydü sanırım
menün güsel cnm.sporda var begendim....

evet baktım 5. olmuşuz tek kilo alanda benim çok üzgünüm çokta dikkat ettim ama olmadı.reglide oldum ondanda kaynaklanıyor olabilir tam çözemedim ama bakalım bu hafta değişir inşallah sonular.
perşembe,cuma ve c.tesi menüm hepsi aynı,
sabah:

salatalık,domates,1 haşlanmış yumurta,
ara:salatalık,
öğlen:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz)
ara:salatalık,
akşam:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz),
su:3 litre,
spor :2 saat yürüyüş,

Son düzenleme:
canlar hafta sonu menülerimi yazmıycam zaten koşturmadan pek bişey yiyemedim
pazar günü standart kuran menüsü tavuk pilav ayran
teyzem aşure de yaptı ama ben yemedim, aynı zamanda doğum günüydü teyzemin küçük bir dilim pasta yedim

şimdi sizin menülerinize de bakıcam

bu ne için, özel bir diyet mi canım benim

menü güzel ohh neyse bir saat spor gelmiş süper olmuş

gayet güzel, düğünde oynamak yokmuydu

geçmiş olsun canım, hadi bekliyoruz bakalım, çarşambayı bekleme gel yine de

çok sevindim canım, fotoyu bekliycem sabırsızlıkla:))

Tebrikler kızlar, harikasınız:)
teşekkürler şeker

Tamam kaptancımm, bu hafta çok dikkat ediyoruz yiyip içtiklerimize, sporlarımızı yapıyoruzzz:))
evet bu hafta bol spor yapıyoruzzzz

Kaptancım, kilo bildirimi yaptığımız cuma günkü mesajlarımızı saymıyoruz değil mi:) Ben geçen haftaki mesajlarımı saydım 41 :) Ceza yok oleeyy:) Ama yine de spora devamm:))
cezaya kalmamışsın ama spora kesinlikle devaaaaaaammmmmmmmm

menü fena değil anne yanı için :)) spor çok güzeeeelllllll

gizemi cok merak ediyorum kızlar bir ay bizimle olupta sonra hiç bir sey demeden gitmesi inşallah kötü bir sey yoktur
evet ya haber de vermedi, umarım ciddi bir durum yoktur, bu hafta da gelmezse diskalifiye olacak ama:26:

süpersin bebeeeeeeemmmmmmmmm

Burda yuruycek yer yok yaa cd getirdim karfesim vcd yi tv ye bagliycak insallah.tv eski ben yapamiycam kurmasini.dogru durust hareket etmedim geldigimden beri.
canım iyi tatiller sana, edersin sen daha bir rahatla, annele kahve keyifleri yap:))))

gece gece kardeşimin laptopunu aldım bir bakayım dedim:)
kimsecikler yok. neyse benim diyet maceram çarşamba başlıyor. şu anda o yüzden pek yoğun değil konuyla.
herkese tatlı ruyalar...

bu hafta sonu oldukça sessizdik ama hafta sonları normaldir, herkesin işi oluyor

bugün kimsenin geleceği yokk.küstüm size bende gidiyorum
aha bir küsen gördüm küsme geldik baaaaaakkkkkkk

beril zeynep abla ve gonca abla dışında kimse uğramamış sayfaya
nerdesiniz yavvvv:44::44::44:
evdeyim oğlum gün boyunca uyumadı şimdide uyanmıyo canım sıkılıyoo
aslında gelenler aynı anda denk gelseymiş sohbet olurmuş ama herkes farklı zamanlarda geldi sanırım

Güzel günlerde giy nurdancim .naber kızlar nasılsınız. Ben kizimla annemleyim keyfim yerinde.
gördük gördüüüüüüükkkkk:)))))

güle güle giy canım, sıkı bir spor programı ve sıfır kaçamak 4 kilo rahat verirsin canısı

menü güzel sporu da azıcık daha arttır maden 4 kilo vercen

benim kızım da öyle toprak hiç yapmazdı kız hemen atıyo kendini yere, sinir oluyorum

Menün güzel canım, yoğun bir gün geçirmişsin:)

Tamam canım, inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsın

Az yemişsin canım ama güzel:)

Canım az yemişsin ama, benim fikrimce de regl olduğundan kilo almış gözüküyorsun, bu hafta dikkat edersin yine sporla destekleyip kilo verirsin canım

evet bu hafta bol spor yapıyoruzzzz

cezaya kalmamışsın ama spora kesinlikle devaaaaaaammmmmmmmm

menü fena değil anne yanı için :)) spor çok güzeeeelllllll
m
Teşekkürler kaptancımmm:)

bu ne için, özel bir diyet mi canım benim

menü güzel ohh neyse bir saat spor gelmiş süper olmuş

yok canım özel bir diyet değil kendim öyle prinç haşlamıştım hem onu bitirmek istedim araları da ağır değilde salatalıkta geçiştirip ekmeği de geçen haftadan sonra ceza adına azalttım canım o kadar.
bu haftada yulafa başladım bakalım artık sonuç cuma ne olacak.

Canım az yemişsin ama, benim fikrimce de regl olduğundan kilo almış gözüküyorsun, bu hafta dikkat edersin yine sporla destekleyip kilo verirsin canım

Teşekkürler kaptancımmm:)
inşallah canım benim...
Menün güzel canım, yoğun bir gün geçirmişsin:)

Tamam canım, inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsın

Az yemişsin canım ama güzel:)

az oldu ama pazarı bu şekilde geçirmekte benim için gayet güzel canım.

tatlım ödemini atmak için pirinçmi yiyosun.ya da öle mi denk geldi. bi yararı varsa bizde uygulayalım...
düğünde oynadım tabi....sporumu artıramıyorum.o kadar yoğun bi dönem beni bekliyoki.şimdiden dosya hazırlamaya başladım...ev işi, bebek, yemek bi de direksiyon dersine başladım... 30 dk yapmaya bile zor vakit buluyorum tatlım....

benim miden çok fena yanıyo bugün

aaa ben saçları mı boyattım kızlar bakayım resmim var mı?
beğenecek misiniz????

canım ya kepekli pirinç lifleri açısından bağırsaklara etkili o yüzden tercih ettim jhem düşük kaloriyle hemde lif kaynaklı besleneyim dedim ödem attırıcı özelliğimi varmış ki.

canım ya kepekli pirinç lifleri açısından bağırsaklara etkili o yüzden tercih ettim jhem düşük kaloriyle hemde lif kaynaklı besleneyim dedim ödem attırıcı özelliğimi varmış ki.

yok canım sen şiştim sanırım deyip üstüne bir de böyle tek çeşit menü yayınlayınca ben de nurdan gibi düşündüm

sanırım yaptığı ödem söktürüyor diye:)))))

arkadaşlar çok alakasız bir şey soracağım ama kafama takıldı.
Benim ufaklık 9 aylık geçen çarşamba ateşi olduğu için doktora götürdüm. boğazları iltihaplanmış. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. ilk defa antibiyotik kullandı. arada bir öksürüyor hala ve balgam çıkarıyor bazen. son bikaç gündüğr uykuya çok düştü. neden diye kafama takıldı. çok uyuması normal mi??

canım yakışmış kahveyemi boyadın..
evet canım kahve yaptım, teşekkür ederim

Çok çookk beğendim, kesinlikle daha genç göstermiş seni canım, güle güle kullan:) Benim de 5 senedir saçlarım sarı, bugünlerde çok düşünüyorum biraz koyultsam mı diye:)
canım çok teşekkür ederim, ben de koyu renkleri daha genç gösteriyor diye düşünüyorum:) hafta sonu birkaç kişiye sordum 30 dediler ha haaa 5 yaş küçüldüm galiba

antibiotik uyku yapar diye biliyorum, dinlenip iyileşme hızlı olsun diye ama sen yine de iyi takip et canım

antibiotik uyku yapar diye biliyorum, dinlenip iyileşme hızlı olsun diye ama sen yine de iyi takip et canım[/QUOTE]

annem de öyle diyor ama ne bileyim. normalde 1-1,5 saat kadar uyurdu gündüz şimdi 3 saat uyuor toplamda

Slm kizlar.gokcem zeynep abla tebrikler.insallah dönüşte kilo alanlar derecesine girmem bende.

antibiotik uyku yapar diye biliyorum, dinlenip iyileşme hızlı olsun diye ama sen yine de iyi takip et canım

annem de öyle diyor ama ne bileyim. normalde 1-1,5 saat kadar uyurdu gündüz şimdi 3 saat uyuor toplamda[/QUOTE]

muhtemelen ondandır canım, ateşini kontrol altında tutmaya gayret et, çok geçmiş olsun
bir de bol sıvı vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…