buralardayım canım ama işlerin yoğunlu nedeniyle malesefki girmekte zorlanıyorum bu aralar az kaldı sürekli burda olacağım inşallah.Buraya da bir selam bırakayım
Yoktum kaç gündür , düğün dernek telaşımız vardı , bitti . Oğlum kreşe başladı bu sabah , eve geldiğimden beri ağlıyorum
Kim var kim yok bakalım ?
Toprakscım , gogocumcimcime buralarda mı bilmiyorum ona da selam , tüm takımı da selam
Zeynep mezun oldun mu 50 kilo ile
günaydın kızlar
çook yoğun bir hafta sonu geçirdim, zaten söylemiştim önceden size
pek gelen giden olmamış bu hafta sonu, herkes benim gibi yoğundu galiba
neyse şimdi güzel bir hafta geçirelim veeee 4. takımı gösterelim aleme
tamam mı kızlaaaaaaarrrrrrrr
derecemiz kötüydü sanırım
menün güsel cnm.sporda var begendim....
bu ne için, özel bir diyet mi canım benimevet baktım 5. olmuşuz tek kilo alanda benim çok üzgünüm çokta dikkat ettim ama olmadı.reglide oldum ondanda kaynaklanıyor olabilir tam çözemedim ama bakalım bu hafta değişir inşallah sonular.
perşembe,cuma ve c.tesi menüm hepsi aynı,
sabah:
salatalık,domates,1 haşlanmış yumurta,
ara:salatalık,
öğlen:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz)
akşam:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz),
su:3 litre,
spor :2 saat yürüyüş,
menü güzel ohh neyse bir saat spor gelmiş süper olmuşcanlarım slm.işler nedeniyle giremedim.aklım burdaydı daha kaçıncı olduk ona bile bakamadım.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 dilim peynir,
1 adet biber,salatalık domates,
yarım dilim ekmek,
2 zeytin,3 kaşık yoğurt,
2 bardak çay,
ara:3 adet incir,
öğlen ve akşam birleşti öğlen uyumuştum,
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
spor:1 saat yürüyüş,
2 lt su
gayet güzel, düğünde oynamak yokmuydudünki menümüde yazayım unutmadan
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket special kraker
1 avuc badem
ara yok sınavdaydım
öğlen kayınvalideme gitmeden yedim.iyikide yemişim yoksa ac kalacaktım
6 ızgara köfte
2-3 catal pirinc pilavı
ara
1 avuç badem
akşam düğündeydim
top şeklinde olan mezelerden 2 top yedim.(yoğurtlu ve semizotlu)
büyük tavuk budundanda beyaz etlerini ayıkladım.7-8 catal yedim
2-3 catal pilav
küçük salata
su 3 lt
spor yok maalesef
geçmiş olsun canım, hadi bekliyoruz bakalım, çarşambayı bekleme gel yine dearkadaşlar 2 gündür rahatsız olduğum için pek yediğim birşey yok :) İstemsiz diyet.
zaten dediğim gibi çarşamba gürkan kubilaya gidicem ve tüm detaylşarı paylaşıcam sizinle
şua nki kilo121,1 idi.
çok sevindim canım, fotoyu bekliycem sabırsızlıkla:))tamam gökçecim.inan kilo vermeyi çoook istiyorum............
az olmuş gibi geldi ama geç kalktığını söylemişsin tatlım...sporunuda coook begendim....
her zamanki gibi çook güzel bir menü ve spor....
yapıcam.zeynep ablam.bugün okul basladı seminer dönemindeyiz daha öğrenciler yok..arkadaşlar kilo vermişsin incelmişsin dediler cook mutlu oldum.akşamları juli yapmaya devam edicem.kıyafetler daha terzide sonrada afyona gönderecekler...eylülün sonunda gidecem afyona...gidince giyerim foto cekerim koyarımm
teşekkürler şekerTebrikler kızlar, harikasınız:)
evet bu hafta bol spor yapıyoruzzzzTamam kaptancımm, bu hafta çok dikkat ediyoruz yiyip içtiklerimize, sporlarımızı yapıyoruzzz:))
cezaya kalmamışsın ama spora kesinlikle devaaaaaaammmmmmmmmKaptancım, kilo bildirimi yaptığımız cuma günkü mesajlarımızı saymıyoruz değil mi:) Ben geçen haftaki mesajlarımı saydım 41 :) Ceza yok oleeyy:) Ama yine de spora devamm:))
menü fena değil anne yanı için :)) spor çok güzeeeelllllllKızlaaar! Günaydın:) 3 gün giremedim, yazlıkta internet yoktu telefonda da paketim bittiğinden yazamadım. Sizleri çok özledim, her gün gruba yazmaya o kadar alışmışım ki:))
Şimdi gelelim menülere.. Arada kaçamaklarım oldu kızlar, ama sporumu da yaptım:) Kaçamaklar da, annemin sabah yaptığı bazlama ve poğaçaGeçmişi okudum takımımız düşüşteymiş, bu hafta hep birlikte çok sıkı olalım, en azından ben çok sıkı olacağıma söz veriyorum:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 kk kutusu peynir, haşlanmış yumurta, kekikli ve 1 kaşık zeytinyağlı domates, bazlama, 3 siyah zeytin, 1 çatal şeftali reçeli
Kahvaltıyı öğlen 1 gibi ettik o yüzden ara ve öğlen yok kızlar
Ara:
Az şekerli türk kahvesi ve 1 miniminnacık tek lokmalık çikolata
Akşam:
1 simit
Ara:
4 sarı leblebi, 1 sade soda
Su: 2 litreye yakın
Spor:
3 km yürüyüş, 100 mekik, 70 squat, 20 lunge, dambılla kol, sırt çalışmaları ve daha bir sürü hareket yaptım kızlar, her yerim ağrıyor, hamlamışım:/
evet ya haber de vermedi, umarım ciddi bir durum yoktur, bu hafta da gelmezse diskalifiye olacak ama:26:gizemi cok merak ediyorum kızlar bir ay bizimle olupta sonra hiç bir sey demeden gitmesiinşallah kötü bir sey yoktur
süpersin bebeeeeeeemmmmmmmmmgünaydın kızlar hafta sonu baya sessiz kalmıs buralar
dünki menümü yazıyım
sahah
1 tane sahanda yumurta
1 kk kadar peynir
3 tane ceviz
bol maydanoz salatalık domates
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
1 seftali
öglen
3 tane köfte
bol slata
4 kasık yogurt
1 dilim ekmek
ara
yok
akşam
4 kasık pırasa yemegi
3 kasık yogurt
1 tane kanat mangalda
ara
1 bardak süt
su 3.5 lt
spor
45 dakika nivea bady
30 dakika plates netten yapyım bunları
50 sırt
50 sag kol 50 sol kol ve 50 gögüs hareketleri
canım iyi tatiller sana, edersin sen daha bir rahatla, annele kahve keyifleri yap:))))Burda yuruycek yer yok yaa cd getirdim karfesim vcd yi tv ye bagliycak insallah.tv eski ben yapamiycam kurmasini.dogru durust hareket etmedim geldigimden beri.
gece gece kardeşimin laptopunu aldım bir bakayım dedim:)
kimsecikler yok. neyse benim diyet maceram çarşamba başlıyor. şu anda o yüzden pek yoğun değil konuyla.
herkese tatlı ruyalar...
aha bir küsen gördümbugün kimsenin geleceği yokk.küstüm size bende gidiyorum
aslında gelenler aynı anda denk gelseymiş sohbet olurmuş ama herkes farklı zamanlarda geldi sanırımberil zeynep abla ve gonca abla dışında kimse uğramamış sayfaya
nerdesiniz yavvvv:44::44::44:
evdeyim oğlum gün boyunca uyumadı şimdide uyanmıyo canım sıkılıyoo
gördük gördüüüüüüükkkkk:)))))Güzel günlerde giy nurdancim .naber kızlar nasılsınız. Ben kizimla annemleyim keyfim yerinde.
güle güle giy canım, sıkı bir spor programı ve sıfır kaçamak 4 kilo rahat verirsin canısıkızlar nerdesiniz yahuu
2 saat olmuş kimse yok gene
bugün elbise aldım kardeşimin düğünü ve kına gecesi için
ikiside balık model
normalde vücut hatlarım asla balıga uygun deil.boyum kısa. ama bunlar diğer abiyelere göre daha şık ve asil durdu. boyuda topuklu ayakkabılarla halledicem.düğüne kadar 1 ayım var.tabi bu süre içinde benim en az 4 kilo vermem gerekiyo:))
menü güzel sporu da azıcık daha arttır maden 4 kilo vercenbari ben yazayım menümü
sabah
1 paket special kraker
ara
10 kavrulmamış badem
öğlen
ton balıklı salata
şekersiz limonata
ara
10 badem
akşam
bi balık
lıght cola
anlayacağınız bol balıklı bi menü oldu
su 4 lt
spor juli 30 dk
benim kızım da öyle toprak hiç yapmazdı kız hemen atıyo kendini yere, sinir oluyorumslm kızlar.afyondan ankaraya geldik bugün.artık oğlumla başbaşayım ve cokk yaramaz oldu. her seye saldırıyo. olmayıncada basıyo çığlığı. işim var anlayacağınız. geçmişi okuyayım geliyorum
Menün güzel canım, yoğun bir gün geçirmişsin:)dünki menümüde yazayım unutmadan
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket special kraker
1 avuc badem
ara yok sınavdaydım
öğlen kayınvalideme gitmeden yedim.iyikide yemişim yoksa ac kalacaktım
6 ızgara köfte
2-3 catal pirinc pilavı
ara
1 avuç badem
akşam düğündeydim
top şeklinde olan mezelerden 2 top yedim.(yoğurtlu ve semizotlu)
büyük tavuk budundanda beyaz etlerini ayıkladım.7-8 catal yedim
2-3 catal pilav
küçük salata
su 3 lt
spor yok maalesef
Tamam canım, inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsınarkadaşlar 2 gündür rahatsız olduğum için pek yediğim birşey yok :) İstemsiz diyet.
zaten dediğim gibi çarşamba gürkan kubilaya gidicem ve tüm detaylşarı paylaşıcam sizinle
şua nki kilo121,1 idi.
Az yemişsin canım ama güzel:)canlarım slm.işler nedeniyle giremedim.aklım burdaydı daha kaçıncı olduk ona bile bakamadım.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 dilim peynir,
1 adet biber,salatalık domates,
yarım dilim ekmek,
2 zeytin,3 kaşık yoğurt,
2 bardak çay,
ara:3 adet incir,
öğlen ve akşam birleşti öğlen uyumuştum,
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
spor:1 saat yürüyüş,
2 lt su
Canım az yemişsin ama, benim fikrimce de regl olduğundan kilo almış gözüküyorsun, bu hafta dikkat edersin yine sporla destekleyip kilo verirsin canımevet baktım 5. olmuşuz tek kilo alanda benim çok üzgünüm çokta dikkat ettim ama olmadı.reglide oldum ondanda kaynaklanıyor olabilir tam çözemedim ama bakalım bu hafta değişir inşallah sonular.
sabah:
öğlen:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz)
akşam:4 kaşık haşlanmış kepekli pirinç için ( salatalık,domates vede reyhan ve limon tuzu az tuz),
Teşekkürler kaptancımmm:)evet bu hafta bol spor yapıyoruzzzz
cezaya kalmamışsın ama spora kesinlikle devaaaaaaammmmmmmmm
menü fena değil anne yanı için :)) spor çok güzeeeelllllll
m
bu ne için, özel bir diyet mi canım benim
menü güzel ohh neyse bir saat spor gelmiş süper olmuş
inşallah canım benim...Canım az yemişsin ama, benim fikrimce de regl olduğundan kilo almış gözüküyorsun, bu hafta dikkat edersin yine sporla destekleyip kilo verirsin canım
Teşekkürler kaptancımmm:)
Menün güzel canım, yoğun bir gün geçirmişsin:)
Tamam canım, inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsın
Az yemişsin canım ama güzel:)
tatlım ödemini atmak için pirinçmi yiyosun.ya da öle mi denk geldi. bi yararı varsa bizde uygulayalım...evet baktım 5. olmuşuz tek kilo alanda benim çok üzgünüm çokta dikkat ettim ama olmadı.reglide oldum ondanda kaynaklanıyor olabilir tam çözemedim ama bakalım bu hafta değişir inşallah sonular.
sabah:
düğünde oynadım tabi....sporumu artıramıyorum.o kadar yoğun bi dönem beni bekliyoki.şimdiden dosya hazırlamaya başladım...ev işi, bebek, yemek bi de direksiyon dersine başladım... 30 dk yapmaya bile zor vakit buluyorum tatlım....bu ne için, özel bir diyet mi canım benim
menü güzel ohh neyse bir saat spor gelmiş süper olmuş
gayet güzel, düğünde oynamak yokmuydu
geçmiş olsun canım, hadi bekliyoruz bakalım, çarşambayı bekleme gel yine de
çok sevindim canım, fotoyu bekliycem sabırsızlıkla:))
teşekkürler şeker
evet bu hafta bol spor yapıyoruzzzz
cezaya kalmamışsın ama spora kesinlikle devaaaaaaammmmmmmmm
menü fena değil anne yanı için :)) spor çok güzeeeelllllll
evet ya haber de vermedi, umarım ciddi bir durum yoktur, bu hafta da gelmezse diskalifiye olacak ama:26:
süpersin bebeeeeeeemmmmmmmmm
canım iyi tatiller sana, edersin sen daha bir rahatla, annele kahve keyifleri yap:))))
bu hafta sonu oldukça sessizdik ama hafta sonları normaldir, herkesin işi oluyor
aha bir küsen gördümküsme geldik baaaaaakkkkkkk
aslında gelenler aynı anda denk gelseymiş sohbet olurmuş ama herkes farklı zamanlarda geldi sanırım
gördük gördüüüüüüükkkkk:)))))
güle güle giy canım, sıkı bir spor programı ve sıfır kaçamak 4 kilo rahat verirsin canısı
menü güzel sporu da azıcık daha arttır maden 4 kilo vercen
benim kızım da öyle toprak hiç yapmazdı kız hemen atıyo kendini yere, sinir oluyorum
tatlım ödemini atmak için pirinçmi yiyosun.ya da öle mi denk geldi. bi yararı varsa bizde uygulayalım...
düğünde oynadım tabi....sporumu artıramıyorum.o kadar yoğun bi dönem beni bekliyoki.şimdiden dosya hazırlamaya başladım...ev işi, bebek, yemek bi de direksiyon dersine başladım... 30 dk yapmaya bile zor vakit buluyorum tatlım....
canım ya kepekli pirinç lifleri açısından bağırsaklara etkili o yüzden tercih ettim jhem düşük kaloriyle hemde lif kaynaklı besleneyim dedim ödem attırıcı özelliğimi varmış ki.
Çok çookk beğendim, kesinlikle daha genç göstermiş seni canım, güle güle kullan:) Benim de 5 senedir saçlarım sarı, bugünlerde çok düşünüyorum biraz koyultsam mı diye:)
evet canım kahve yaptım, teşekkür ederimcanım yakışmış kahveyemi boyadın..
canım çok teşekkür ederim, ben de koyu renkleri daha genç gösteriyor diye düşünüyorum:) hafta sonu birkaç kişiye sordum 30 dediler ha haaa 5 yaş küçüldüm galibaÇok çookk beğendim, kesinlikle daha genç göstermiş seni canım, güle güle kullan:) Benim de 5 senedir saçlarım sarı, bugünlerde çok düşünüyorum biraz koyultsam mı diye:)
arkadaşlar çok alakasız bir şey soracağım ama kafama takıldı.
Benim ufaklık 9 aylık geçen çarşamba ateşi olduğu için doktora götürdüm. boğazları iltihaplanmış. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. ilk defa antibiyotik kullandı. arada bir öksürüyor hala ve balgam çıkarıyor bazen. son bikaç gündüğr uykuya çok düştü. neden diye kafama takıldı.çok uyuması normal mi??
antibiotik uyku yapar diye biliyorum, dinlenip iyileşme hızlı olsun diye ama sen yine de iyi takip et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?