Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel canım, aslında poğaça hariç çok az kalorili gibi duruyor:)
 
Menün güzel canım, aslında poğaça hariç çok az kalorili gibi duruyor:)

evet canım poğaça da mecburen yedim yanımda bir şey getirmemiştim daire başkanım da izinden dönecekti markete uğrarsam gecikirim diye hemen kantinden 1 tane alıverdim.ama artık yok yemeyeceğim.kendimi bugün çok kötü hissdiyorum.vücudum şişmiş resmen nedenini bende bulamadım sabah 65,300 çıktım kilo almam imkansız bu kadar az kalorili beslenip yürüyüşlerde yaptıktan sonra birde almış olamam herhalde kriz geçirmek üzereyim.üfffffffffffffff yaaaaaaaaa ben ne yapacağım benim bir ödemi atmam çok zor oluyor.kendimden nefret ediyorum resmen.
 

canım afiyet olsun gayet iyi menün..
 
Canım sıkma canını, bol spor yaparak şişkinliğini giderebilirsin bazen böyle oluyor, vücudunu şaşırtabilirsin de belki bu düzene alışmıştır:)

bünyeden bünyeye değişiyor diyet ve sporla haftada düzenli olarak 1 kg gitse 4 kg gayet güzel gider ama spor ve eksik diyetle bazen yarım kilo veriliyor ayda.
Bir de ilk ay kilolar daha hızlı gitmesi lazım değil mii( Benim arada kaçamaklarım oluyor tabii ki ama, sporu düzenli yapamadığımdan veremedim herhalde..Bu hafta bitince 3 hafta oldu 2,5 kg verdim 1 ayda 4 verseydim iyiydi(
 

canım 2,5 kg 3 haftada az değil ki ben ilk ay 1,5 kg vermiştim hem daha 1 haftada daha var bu haftada düzenli spor da yaparsan eminim gidecektir 4 kg bulabilir.
benim bünyem çok farklı canım ya bir şiştimi okadar zorki vermem inşallah bugünlük şişmiştir.:44:
 
günaydın hanımlar

dünkü menümü yazayım

sabah
1 kepekli b.peynirli tost
çay

ara
3 diyet bisküvi
yeşil çay

öğlen
yarım köfte sandviç
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
yarım karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt
1,5 dilm ekmek

su 2.5 lt
spor yok (
 

bence de iyidir, çok sıkmamak lazım her bünye farklıdır, düzenli gidip azda olsa sürekli vermek gerek


olsun güzelim iyidir, spor çok farkettiriyor.


sen hep böylesin canım, bünyen böyle demek ki, olsun sen düzenli devam et:))


menün güzel fıstıkım

sabah hariç güzel tatlişim, sprunda güzel
 
Menün çok güzel canım:)

bence de iyidir, çok sıkmamak lazım her bünye farklıdır, düzenli gidip azda olsa sürekli vermek gerek



olsun güzelim iyidir, spor çok farkettiriyor.


menün güzel fıstıkım
Evet kesinlikle spor, hiç vakit bulamasam da 15 dakika mekik squat bile yapsam kardır değil mi:) Bugün akşam da yine çok işim var, az da olsa spora vakit ayırmaya çalışacağımm:)
 

teşekkürler tatlım, evet sporla kilo verince daha zayıf görünüyorsun kesinlikle, dün ben de yapamadım olur arada ama alışkanlık olmasını sağlamak lazım
 
kızlar size kilo ile ilgili bir olumlama buldum bunu sürekli tekrar ederek bilinçaltımıza yeni kayıt yapabilirmişiz:)
denemekte fayda var bence

"Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.”
 
Evet bunların hepsini kabul ediyorum ve bir an önce bilinçaltıma, üstüme, bilincime yerleşmesini diliyorum:)))
 

niyet etmesine ediyoruz da ters giden birşeyler var benim bunu çözmeme yardımcı olur musunuz ben bulamıyorum.
 
arkadaşım az önce yanıma geldi kız sen 1 haftada kilomu aldın geçen hafta yüzün küçücük kalmıştı bugün parlıyorsun dedi.sinirlerim bozuldu yanaklarım şişmiş resmen.kendimi en sonunda tamamen aç bırakacağım olacak o zaman.
 
bu şarkıya bayılıyoruummmm, hadi enerjimizi toplayalım
dans ediyorum şu an masamda otururken

[video=youtube;CoCo4AybHuo]http://www.youtube.com/watch?v=CoCo4AybHuo[/video]
 
niyet etmesine ediyoruz da ters giden birşeyler var benim bunu çözmeme yardımcı olur musunuz ben bulamıyorum.
Tabii ki yardımcı oluruz canımm

En önemlisi moralini ve motivasyonunu yüksek tutmak bu işte canım:) Sakın düşürme, pes etme:) Regl döneminden dolayı şiş olduğunu tahmin ediyorum
 
niyet etmesine ediyoruz da ters giden birşeyler var benim bunu çözmeme yardımcı olur musunuz ben bulamıyorum.

bu olumlamayı yap, bir de kendine buna benzer şişkinliğinle ilgili bir olumlama yaz, burada paylaşırsan ben de yardımcı olmaya çalışırım
 
Bu arada bizim ofistekiler de yemekhanedeki menüyü beğenmemişler, herkes burger kingden whopper menü söyleyecekmiş, bana soruyorlar yok yemem dedim, ısrar ettiler bugünlük diyetini bozuver diye:) Hayır dedim ben yemekhanedeki kuru fasulyeyi çok seviyorum:)) Diyet yaptığımı kimseye söylemicem daha, söyleyince sürekli yediklerime karışıyorlar, bir arkadaşım diyor ki "Benim gibi yesene zayıfım bak azıcık yiyorum." Yedikleri de pilav, ekmek, çorba. Benim tabağımda da tavuklu bir yemek ve bir dilim kepek ekmeği vardı. Bazen uyuz oluyorum pilav sanki daha sağlıklı. Zayıf diye kendisini mükemmel beslenme uzmanı sanıyorlar. Neyse kızlar, sonuç olarak ben zaten diyette değilim, beslenme şeklimi değiştiriyorumm:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…