Menün güzel canım, aslında poğaça hariç çok az kalorili gibi duruyor:)günaydın sabah şekerlerim...dünkü menüm:
02.09.2013 pazartesi
sabah:
1 poğaça,
ara:yok,
öğle:
4 kaşık yulaf,
4 kaşık yoğurt,
ara:
1 adet diyet kraker,
2 salatalık,
akşam:10 adet yaprak sarma orta büyüklükte,
1 bardak ayran,
spor:
1 saat yürüyüş,
su:2,5 lt.
Menün güzel canım, aslında poğaça hariç çok az kalorili gibi duruyor:)
Kızlar, siz kilo vermeye başladığınızda ilk ayda kaç kilo verdiniz? En az 4 kilo olmalı mıı
Kızlaaar günaydın:)) Bugün ilk ben yazayım menümü:))
Sabah:
5 form kraker, yeşil çay (Öğle yemeğine kadar kraker yedim, işe geç kaldım çünküüü)
Öğle:
Yayla çorbası, fırında tavuk(derisini ayırdım), bulgur pilavı
Ara:
Yeşil elma
Akşam:
Sezar salata (evde yaptık salatayı)
Su: 2 litreye yakın
Spor: yook kızlar maalesef spor yapamadım eve çok geç geldim kuaförden evde de misafirler vardı
Canım sıkma canını, bol spor yaparak şişkinliğini giderebilirsin bazen böyle oluyor, vücudunu şaşırtabilirsin de belki bu düzene alışmıştır:)evet canım poğaça da mecburen yedim yanımda bir şey getirmemiştim daire başkanım da izinden dönecekti markete uğrarsam gecikirim diye hemen kantinden 1 tane alıverdim.ama artık yok yemeyeceğim.kendimi bugün çok kötü hissdiyorum.vücudum şişmiş resmen nedenini bende bulamadım sabah 65,300 çıktım kilo almam imkansız bu kadar az kalorili beslenip yürüyüşlerde yaptıktan sonra birde almış olamam herhalde kriz geçirmek üzereyim.üfffffffffffffff yaaaaaaaaa ben ne yapacağım benim bir ödemi atmam çok zor oluyor.kendimden nefret ediyorum resmen.
Bir de ilk ay kilolar daha hızlı gitmesi lazım değil miibünyeden bünyeye değişiyor diyet ve sporla haftada düzenli olarak 1 kg gitse 4 kg gayet güzel gider ama spor ve eksik diyetle bazen yarım kilo veriliyor ayda.
Canım sıkma canını, bol spor yaparak şişkinliğini giderebilirsin bazen böyle oluyor, vücudunu şaşırtabilirsin de belki bu düzene alışmıştır:)
Bir de ilk ay kilolar daha hızlı gitmesi lazım değil mii( Benim arada kaçamaklarım oluyor tabii ki ama, sporu düzenli yapamadığımdan veremedim herhalde..Bu hafta bitince 3 hafta oldu 2,5 kg verdim 1 ayda 4 verseydim iyiydi (
canım 2,5 kg 3 haftada az değil ki ben ilk ay 1,5 kg vermiştim hem daha 1 haftada daha var bu haftada düzenli spor da yaparsan eminim gidecektir 4 kg bulabilir.
benim bünyem çok farklı canım ya bir şiştimi okadar zorki vermem inşallah bugünlük şişmiştir.:44:
Canım sıkma canını, bol spor yaparak şişkinliğini giderebilirsin bazen böyle oluyor, vücudunu şaşırtabilirsin de belki bu düzene alışmıştır:)
Bir de ilk ay kilolar daha hızlı gitmesi lazım değil mii( Benim arada kaçamaklarım oluyor tabii ki ama, sporu düzenli yapamadığımdan veremedim herhalde..Bu hafta bitince 3 hafta oldu 2,5 kg verdim 1 ayda 4 verseydim iyiydi (
evet canım poğaça da mecburen yedim yanımda bir şey getirmemiştim daire başkanım da izinden dönecekti markete uğrarsam gecikirim diye hemen kantinden 1 tane alıverdim.ama artık yok yemeyeceğim.kendimi bugün çok kötü hissdiyorum.vücudum şişmiş resmen nedenini bende bulamadım sabah 65,300 çıktım kilo almam imkansız bu kadar az kalorili beslenip yürüyüşlerde yaptıktan sonra birde almış olamam herhalde kriz geçirmek üzereyim.üfffffffffffffff yaaaaaaaaa ben ne yapacağım benim bir ödemi atmam çok zor oluyor.kendimden nefret ediyorum resmen.
Kızlaaar günaydın:)) Bugün ilk ben yazayım menümü:))
Sabah:
5 form kraker, yeşil çay (Öğle yemeğine kadar kraker yedim, işe geç kaldım çünküüü)
Öğle:
Yayla çorbası, fırında tavuk(derisini ayırdım), bulgur pilavı
Ara:
Yeşil elma
Akşam:
Sezar salata (evde yaptık salatayı)
Su: 2 litreye yakın
Spor: yook kızlar maalesef spor yapamadım eve çok geç geldim kuaförden evde de misafirler vardı
sabah hariç güzel tatlişim, sprunda güzelgünaydın sabah şekerlerim...dünkü menüm:
02.09.2013 pazartesi
sabah:
1 poğaça,
ara:yok,
öğle:
4 kaşık yulaf,
4 kaşık yoğurt,
ara:
1 adet diyet kraker,
2 salatalık,
akşam:10 adet yaprak sarma orta büyüklükte,
1 bardak ayran,
spor:
1 saat yürüyüş,
su:2,5 lt.
Menün çok güzel canım:)günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kepekli b.peynirli tost
çay
ara
3 diyet bisküvi
yeşil çay
öğlen
yarım köfte sandviç
ayran
ara
1 bardak süt
akşam
yarım karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt
1,5 dilm ekmek
su 2.5 lt
spor yok(
Evet kesinlikle spor, hiç vakit bulamasam da 15 dakika mekik squat bile yapsam kardır değil mi:) Bugün akşam da yine çok işim var, az da olsa spora vakit ayırmaya çalışacağımm:)bence de iyidir, çok sıkmamak lazım her bünye farklıdır, düzenli gidip azda olsa sürekli vermek gerek
olsun güzelim iyidir, spor çok farkettiriyor.
menün güzel fıstıkım
Menün çok güzel canım:)
Evet kesinlikle spor, hiç vakit bulamasam da 15 dakika mekik squat bile yapsam kardır değil mi:) Bugün akşam da yine çok işim var, az da olsa spora vakit ayırmaya çalışacağımm:)
Evet bunların hepsini kabul ediyorum ve bir an önce bilinçaltıma, üstüme, bilincime yerleşmesini diliyorum:)))kızlar size kilo ile ilgili bir olumlama buldum bunu sürekli tekrar ederek bilinçaltımıza yeni kayıt yapabilirmişiz:)
denemekte fayda var bence
"Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.
kızlar size kilo ile ilgili bir olumlama buldum bunu sürekli tekrar ederek bilinçaltımıza yeni kayıt yapabilirmişiz:)
denemekte fayda var bence
"Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.
Tabii ki yardımcı oluruz canımmniyet etmesine ediyoruz da ters giden birşeyler var benim bunu çözmeme yardımcı olur musunuz ben bulamıyorum.
En önemlisi moralini ve motivasyonunu yüksek tutmak bu işte canım:) Sakın düşürme, pes etme:) Regl döneminden dolayı şiş olduğunu tahmin ediyorumarkadaşım az önce yanıma geldi kız sen 1 haftada kilomu aldın geçen hafta yüzün küçücük kalmıştı bugün parlıyorsun dedi.sinirlerim bozuldu yanaklarım şişmiş resmen.kendimi en sonunda tamamen aç bırakacağım olacak o zaman.
niyet etmesine ediyoruz da ters giden birşeyler var benim bunu çözmeme yardımcı olur musunuz ben bulamıyorum.
bu şarkıya bayılıyoruummmm, hadi enerjimizi toplayalım
dans ediyorum şu an masamda otururken
[video=youtube;CoCo4AybHuo]http://www.youtube.com/watch?v=CoCo4AybHuo[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?