geldim hayatım burdayım :)beliyorum hadiiiiiii, kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmm
su hanım uyudu, tebrikleri alayım
su uyudu bu saatte :) ohhh diyelim biraz:) ama ne tatlıdır şimdi civcivim benim
gökce senin için harika olur :) çocuklar annelerini özliyorlar ondan gec uyuyorlarhaftaya inşallah daha erken uyuyacaklar toprak sabahçı olacak okulda:)) erken yatıp erken kalkacaklar,geceler beniiiiiiiimmmmm
gökce senin için harika olur :) çocuklar annelerini özliyorlar ondan gec uyuyorlar
Tebrikler tebrikler bravoooben geldiiiiiiiiiiimmmmmmm
su hanım uyudu, tebrikleri alayım
bekliyorum hadiiiiiii, kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
zeynep geçen haftaki cezamızı sildiremedik napıcaz bi derece almamız gerek
valla bebegim niye böyle oluyor anlamıyorum herkes canla başla calısıyorzeynep geçen haftaki cezamızı sildiremedik napıcaz bi derece almamız gerek
Tebrikler tebrikler bravooo
Bende geldim.
canım mezun oluyoruz ama gitmiyoruz burdayız sizleri yanlız bırakmayız:)Bugün biraz göz attım da az kişi kaldik.gokce sende mezun olcakmisin Az daha kalsan iyi olcak tı.
valla bebegim niye böyle oluyor anlamıyorum herkes canla başla calısıyorbakıyorum cok öyle kacamak yok nden kilolar az gidiyor anlayamıyorum :)bu hafta yapabilecegizim en son derecesini yapıcaz gerkirse kızlara zorla benim diyet listemi yaptıralım mı
kıyılmaz tabi daha 2 yasında ben 18 yasındaki oglumu alırım arada yanıma kokusuna kurban olurum :) evlat başka bir seye benzemiyorsuyla beraber uyuyorum hala, beni özlüyo ordan telafi edeyim diye ama yanlış aslında artık büyüdü ayırmam gerek, kıyamıyorum
Bugün biraz göz attım da az kişi kaldik.gokce sende mezun olcakmisin Az daha kalsan iyi olcak tı.
kıyılmaz tabi daha 2 yasında ben 18 yasındaki oglumu alırım arada yanıma kokusuna kurban olurum :) evlat başka bir seye benzemiyor
gidebildigi en fazla bucanım sende kilo kalmadıki gidecek ondandır, napalım kısmet sildiremezsek de yapıcak bişey yok, ben listeli yapamıyorum canım ya(
valla bebegim niye böyle oluyor anlamıyorum herkes canla başla calısıyorbakıyorum cok öyle kacamak yok nden kilolar az gidiyor anlayamıyorum :)bu hafta yapabilecegizim en son derecesini yapıcaz gerkirse kızlara zorla benim diyet listemi yaptıralım mı
o nu diyen halt yemiş ohhh sarıl kuzuna canım misssss :))) öp arada da:)evet ya napıyım ben de anneannemin koynunda büyüdüm hiç de kendime güvensiz falan değilim, öyle diyolar ya bazen kafam karışıyo ama ne güzel sarmaş dolaş yatıyoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?