Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bekliyorum hadiiiiiii, kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

Son düzenleme:
yine de bir saat uğraştım, iki uyku severden iki uyku sevmez

zeynep geçen haftaki cezamızı sildiremedik napıcaz bi derece almamız gerek

zeynep geçen haftaki cezamızı sildiremedik napıcaz bi derece almamız gerek
valla bebegim niye böyle oluyor anlamıyorum herkes canla başla calısıyor bakıyorum cok öyle kacamak yok nden kilolar az gidiyor anlayamıyorum :)bu hafta yapabilecegizim en son derecesini yapıcaz gerkirse kızlara zorla benim diyet listemi yaptıralım mı

canım sende kilo kalmadıki gidecek ondandır, napalım kısmet sildiremezsek de yapıcak bişey yok, ben listeli yapamıyorum canım ya(

suyla beraber uyuyorum hala, beni özlüyo ordan telafi edeyim diye ama yanlış aslında artık büyüdü ayırmam gerek, kıyamıyorum
kıyılmaz tabi daha 2 yasında ben 18 yasındaki oglumu alırım arada yanıma kokusuna kurban olurum :) evlat başka bir seye benzemiyor

Bugün biraz göz attım da az kişi kaldik.gokce sende mezun olcakmisin Az daha kalsan iyi olcak tı.

ben biraz daha burdayım canım 63 kiloya kadar kalmak istiyorum bakalım bir 65 olayım da, takım kaptanları mezun olsa da devam edebiliyo aslında bakacam duruma

kıyılmaz tabi daha 2 yasında ben 18 yasındaki oglumu alırım arada yanıma kokusuna kurban olurum :) evlat başka bir seye benzemiyor

evet ya napıyım ben de anneannemin koynunda büyüdüm hiç de kendime güvensiz falan değilim, öyle diyolar ya bazen kafam karışıyo ama ne güzel sarmaş dolaş yatıyoruz:)))

canım sende kilo kalmadıki gidecek ondandır, napalım kısmet sildiremezsek de yapıcak bişey yok, ben listeli yapamıyorum canım ya(
gidebildigi en fazla bu diyetisyenimde diyor hersey yolunda coktan cok gider azdan az vericek kilon kalmadı genede cok iyisin diyor :) şaka yaptım aşkım :) kimseyi zorlayamayız tabi kaç gündür menünü görüyorum cok basarılısın zaten sen

Yeni liste vericek demistin zeynep abla sasirtmak için onu paylasirmisin .

evet ya napıyım ben de anneannemin koynunda büyüdüm hiç de kendime güvensiz falan değilim, öyle diyolar ya bazen kafam karışıyo ama ne güzel sarmaş dolaş yatıyoruz:)))
o nu diyen halt yemiş ohhh sarıl kuzuna canım misssss :))) öp arada da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…