Canım bazen 1 saat arayla bile kilo farkediyor üzülme sen arada 400gr fark var, bu belki sudur, 1-1,5 kilograma pek takılmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bazen üzerindeki bir kıyafet bile 200gr arttırıyor.günaydın arkadalar. sinir bozucu bir gün benim için benim kilom da gene artış var çok üzgünüm ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.geçen hafta 63,8 idim bu hafta 64,200 çıktım çooook üzgünüm arkadaşlar.
dünkü menü:
sabah:
1 simit,
ara yok kızımla hastanedeydik,
öğle: öğleni saat 15: 00 da yaptım tavuk döner dürüm yedim.
ara:diyet kraker,
akşam:
yemedim desem yeridir 1 çatal spaketti makarna kızlarıma yaptım pişmişmi diye kontrolde yedim.3 adet zeytin,
boğazım çok fenaydı iştahım da yoktu ondan arkadaşlar.
su:3 lt,
spor,:
1 saat yürüyüş,
Canım bazen 1 saat arayla bile kilo farkediyor üzülme sen arada 400gr fark var, bu belki sudur, 1-1,5 kilograma pek takılmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bazen üzerindeki bir kıyafet bile 200gr arttırıyor.
Dün de çok az yemişsin tatlım:)
günaydın arkadalar. sinir bozucu bir gün benim için benim kilom da gene artış var çok üzgünüm ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.geçen hafta 63,8 idim bu hafta 64,200 çıktım çooook üzgünüm arkadaşlar.
dünkü menü:
sabah:
1 simit,
ara yok kızımla hastanedeydik,
öğle: öğleni saat 15: 00 da yaptım tavuk döner dürüm yedim.
ara:diyet kraker,
akşam:
yemedim desem yeridir 1 çatal spaketti makarna kızlarıma yaptım pişmişmi diye kontrolde yedim.3 adet zeytin,
boğazım çok fenaydı iştahım da yoktu ondan arkadaşlar.
su:3 lt,
spor,:
1 saat yürüyüş,
az olsun öz olsun canım sıkma canınıBen de çok üzüldüm 200 gr verebilmişim, takımın puanını düşürmek istemiyorummm
teşekkür ederim canımCanım benim geçmiş olsun çok, menün çok güzel ama:)
Tebrikler 65'lere düşmüşsün:)) Olabilir bu öneri, bence kabul:)
Günaydın canım menün ve sporun harika diyecek bir şey yok zaten:)
yeni birilerini ben de almayı istiyorum canım, rapunzel konusunda ne diyim her seferinde sorun oluyor bu konuben rapunzel konusunda cok cidiiyim ve elifin artık takımda olmasını istemiyorum nedenine gelince dogru düzgün gelmiyor aramıza geldigi zamanda sadece gecmiste yolculuk yapıp hiç sohbet etmeden cıkıyor. elif sohbet edelim diyoruz bir bakıyorum elif çıkmmıs bir kaç haftadır dikkat ediyorum gözlemliyorum facede takılıyoru ama buraya gelmiyor.
bizler burda fazla vakit gecir demiyoruz ama arada bizimle muhabbet et ya
kaptanım benim şahsi fikrim böyle sen ne dersin bilmiyorum biraz önce katılmak isteyenlerin yazılarını okudum baya talep var
ve bizde baya azaldık yeni arkadaşlara ihtiyac var diye düşündüm senin fikrin ne olur bilmiyorum.
takımda kim kaldık kı
sen ben nurdan deniz
gonca izinde
cigdem izinde
bahar izinde
gizem 2 3 haftadır hiç yok
daha vercek yerin kalmazı gülüm beagökcem ben bu hafta 300 gram verebildim vücüdüm kendini korumaya almıs ödem toplamısım bu hafta diyetisyenim vücücü sasırtalım dedi listeyi degiştirdi
ne diyim bilmem ki felaket, kokunç kötüüüüüüüüüü olmuşgünaydın kızlar
bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
bir salkım üzüm
1 kupa yesil cay
saat 9.30 gibi
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik
3 ceviz
1 kk kadar peynir
ara
1 kutu ayran
1 erik
öglen dısardaydım
tavuk döner
bol salata
1 kutu ayran
ara
yok
akşam
3 4 dilim karpuz
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
90 dakika yürüyüş (488 kalori yaktım)
teşekkür ederim, kız ne bebeği uçtun sen yaw:))))ben düşünüyorum gonca ama eşimin biraz rahatsızlıgı var ( hepatit b ) doktorla konusacagız bir sorun olmazsa eger bakalım kısmet :)
gizem yok kuzum galiba hafta içide hiç girmiyor
günaydın kuzum çok geçmiş olsun . menünü begendim
seni tebrik ederim canım söyledgin sey mantıklı sen nasıl dersen öyle yapalım :)
fıstıklar sonra uğrayacağım biraz ağrım vargörüşürüz
Canım yat dinlen eğer evdeysen, kendini yorma, görüşürüz:)
fıstıkım başka bir durum var senin bünyende bence gayet iyi besleniyosun, düzelir merak etme
az olsun öz olsun canım sıkma canını
teşekkür ederim canım
yeni birilerini ben de almayı istiyorum canım, rapunzel konusunda ne diyim her seferinde sorun oluyor bu konuben bıraktım artık napalım bizimle bir arkadaşlık kuramadı demek ki, bu konuyu başka zaman konuşalım bugün zaten çok canım acıyo (((
daha vercek yerin kalmazı gülüm bea
ne diyim bilmem ki felaket, kokunç kötüüüüüüüüüü olmuş
teşekkür ederim, kız ne bebeği uçtun sen yaw:))))
kızlar günaydın, öncelikle dün akşam bir ara girdim site bakımda dedi, dün genelde bütün gün yattım biraz sancım vardı.
menümü de yazayım
sabah
1 kepekli sandviç
çay
ara
1 bardak sütlü neskafe
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
3 ısırık simit
akşam
1 kase tarhana
1,5 z.yağlı biber dolması
2-3 çatal makarna
su 1,5 lt
spor yok:26:bu haftayı sporsuz geçirdim herşey üstüste geldi dün de ağrım vardı gitmedim
ben rapunzel konusunda cok cidiiyim ve elifin artık takımda olmasını istemiyorum nedenine gelince dogru düzgün gelmiyor aramıza geldigi zamanda sadece gecmiste yolculuk yapıp hiç sohbet etmeden cıkıyor. elif sohbet edelim diyoruz bir bakıyorum elif çıkmmıs bir kaç haftadır dikkat ediyorum gözlemliyorum facede takılıyoru ama buraya gelmiyor.
bizler burda fazla vakit gecir demiyoruz ama arada bizimle muhabbet et ya
kaptanım benim şahsi fikrim böyle sen ne dersin bilmiyorum biraz önce katılmak isteyenlerin yazılarını okudum baya talep var
ve bizde baya azaldık yeni arkadaşlara ihtiyac var diye düşündüm senin fikrin ne olur bilmiyorum.
takımda kim kaldık kı
sen ben nurdan deniz
gonca izinde
cigdem izinde
bahar izinde
gizem 2 3 haftadır hiç yok
kızlar kilom 63.1. okuldan giriyorum nete. toplantım var. bitince gelicem...%1,25 çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?