tatlı rüyalar, iyi hafta sonları
bu arada bu gece annemle babam yoldalar sabaha burdalar hayırlısıyla:))
Sevgili topraks,
Size ileti göndermeye çalıştım ama mesaj kutunuz dolu imiş.
İlgilenebilir misiniz?
Nasıl geçiyor günün inşallah çok güzel geciyodur.
Slm kizlar.Uzun zaman oldu,gelemedim takima.Nasilsiniz??
Toprakscigim az kalmis mezun olmana
Zeynep ben seni mezun olmussundur diye bekliyordum.Daha burdamisin sen
Yeni kizlar gelmis,hos gelmisler.
Bende bu siralar saldim,baya da kilo aldim.Pazartesi okullar aciliyor,bende kendimi düzene koyarim.Sabah erken kahvalti yaparim.Eger toparlayamazsam kisin kapali olan takimlardan birini acmayi düsünüyorum.
Bide bu gün carsiya gittik.etkinlik vardi,cocuklar icin.Oyun parkurlari kumuslardi.Boya yapiyorlardi .
Bir standda soru sorup,hediye veriyorlardi.Benim büyügü sorulan soruya en hizli parmak kaldirip,cevabi verince 3 adet oyun verdiler hediye.Kuzum ne sevindi
Cocuk olasim geldi benimde
Sonra yine ugrarim kizlar,öpüyorum
herkese günaydın..beni davet ettiğiniz için çok teşekkürler..inşallah bende azimli davranıp istediğim kiloya ineceğim
sanırım 2 haftalık denem sürem var ve haftasonu yazmak zorulu değil anladığım kadarıyla..
Tsklr cnm.Sen nasilsin?ooo pegasus hanım da burdalarmış cıstak cıstaknasılsın çıtır anne, gelmiyosun ne zamadır? bizler gördüğün gibiyiz, gel arada bekleriz
hoşgeldin, takım kurallarımızı ekliyorum, evet 2 hafta deneme süren var canım. Kurallar uygunsa biraz kendinden bahsedermisin?
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
bizim de haftaya açılacak, tamam canım beklerizTsklr cnm.Sen nasilsin?
Okul tatiliydi ya,geziyorduk.Pazartesi okul aciliyor.Artik buralada olurum
Gelirim cnm
memnun oldum öğretmen hanım ama bu kadarla kurtulamazsıntamam anlaştık inşallah bende hepsini başaracağım..hele şu ceza valla süper olmuş..inşallah istediğim kiloya inene kadar burdayım artıkevliyim iki çocuğum var biri 9 biri 4 yaşında..bende öğretmenim..hayatım hep koşturmaca işte..bu arada kendimi unutuyorum bazen
yeni bir yere taşındık pek tanıdığım yok şimdilik..o yüzden elimden geldiğince vakit ayıracağım buraya
şimdi buda benim için yeni bir başlangıç olacak inşallah
menün güzel sabah hariç, ohhh sen benim sporuma laf edermisin:) gülme komşuna gelir başınadefne hoşgeldin aramıza....
slm kızlar dünki menüm
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
ara 10 kavrulmamış fındık
öğlen
sebze corbası
oğluma yapmıştım kendimde içtim
1 dilim ekmek
ara
1 muz
akşam
yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
su 4 lt olmuştur
spor yok malesef
evet sana derken bende spor yapamaz oldum. evin işi, ütüsü, yemeği, oğlumun yemeği derken akşam olmuş bile spor yapmadanbizim de haftaya açılacak, tamam canım bekleriz
memnun oldum öğretmen hanım ama bu kadarla kurtulamazsınsonra röpörtaj yapıcaz
tamam o zaman bol bol sohbet ederiz:)
menün güzel sabah hariç, ohhh sen benim sporuma laf edermisin:) gülme komşuna gelir başına
güsel menü cnm. tramisuda afiyet olsun şimdiden.çok yeme ....ben de dünkü menümü yazayım bugün kardeşimin doğumgünü, tramisu istedi benden yaptım biraz önce bir parçs yiycem haberiniz ola
sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
domates
çay
ara
1 bardak süt
5-6 fndık
öğlen
2 küçük biber dolması
yoğurt
ara
1 türk kahvesi
yanına küççücük lokum koymuşlardı ondan yedim
akşam
1 tabağa çok az türlü ve pilav
bol salata
su 2 lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?