Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar dün giremedim kimsede merak etmemiş
şimdide yemek yapıcam daha yeni girebildim eve gecmişin bi kısmını okuyabildim
gelince devam edicem öptmm hepinizi

arkadaşlar ben de 65 kiloyum. boyum 165. 55 kilo olmak istiyorum. tek başıma yapamıyorum bu işi. beni de aranıza alır mısınız.
çok çalışkan, çok disiplinliyimdir.

slm kızlar dün giremedim kimsede merak etmemiş
şimdide yemek yapıcam daha yeni girebildim eve gecmişin bi kısmını okuyabildim
gelince devam edicem öptmm hepinizi
merhaba nurdanım dün pek kimse girmemişti dogru düzgün günün nasıl gecti kuzum :)
arkadaşlar ben de 65 kiloyum. boyum 165. 55 kilo olmak istiyorum. tek başıma yapamıyorum bu işi. beni de aranıza alır mısınız.
merhaba tatlım hos geldin diyelim :) kaptanımız ilgilenecektir seninle ama önce biraz kendinden bahset ve kararlıysan bizimle kal 2 3 gün sonra gidersen üzülürüz :)

canım biraz olumsuz olucak ama ben cok begenmedim menünü cubuk kraker yiyorsun hemde 1 paket unutma biz diyetteyiz

tatlım bende tam kıvamında bırakmısın balıkları :)

cok geçmiş olsun kuzuma teyzesi sevsin topragı :) tez zamanda iyilesir inşallah

ya kızlafr ben bugun kız kardeşlerim yigenlerim kızım oglumla piknige gittik ve 1 dilim kek 2 tane kurabiye ve yarım kase patates salatası yedim yarım cok spor yapmam lazım ((((( cok kalori yakmam lazım cok (((

hoşbulduk diyelim şimdilik:) 1987 doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. yaklaşık 4 senedir diyetteyim bi verip bi alıyorum... daha önce 65 den 49 a düşmüştüm ama bazı sorunlar nedeniyle geri aldım sonra tekrar verdim aldım ve burdayım :) evet kararlıyım. takıma öyle bi yapışırım ki hiç ayrılmam

ya kızlafr ben bugun kız kardeşlerim yigenlerim kızım oglumla piknige gittik ve 1 dilim kek 2 tane kurabiye ve yarım kase patates salatası yedim yarım cok spor yapmam lazım ((((( cok kalori yakmam lazım cok (((

Zeynep kaçamaklara başlamış Allahımmmm sana geliyoruumm

Lacey mi yedirdi bunları hep sana

kızlar dünki menüm
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt

ara
1 paket special kraker

öğlen 6 ızgara köfte
çoban salata
lıght cola

ara
15 kavrulmamış badem

akşam
kayınvalidemdeydim
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük uskumru
salata

su 2 lt
spor yok

evet haklısın 1 paket çok ama durduramadım kendimi:)
en iyisi evden meyve falan götürmek yada kuru kayısı alayım bari değil mi?

sen yakarsın onu zeynep ablam....
merhaba cnm.kaptanımız topraks ilgilenir senle..takımda yer varsa deneme sürecinden sonra aramızda olursun...
güsel menü cnm.
evet o spor işinide bir şekilde çözmeliyim ama 2 çocukla yürüyüş zor
evde birşeyler yapıcam ama okullar açılınca artık düzenli olacak inşallah
bendede 6 aylık bebek var .okul açılıyo .işe başlayacam.spora tekrar başlamam lazımm...
1 paket cucuk krakeri saymassak güsel menü
akşam az olmuş cnmm.onun dışında menüde sporda güsel..
gayet başarılı kaptanım
çok az olmuşş tatlım..
kaç gündür koşturuyorum zeynep ablam ...daha yeni girebildim.karşılaşsaydık keşke....menüde sporda her zamanki gibi perfect....
tatlım çeşitlendirsen daha iyi olur öğle ve akşamı.atıyorum öğlen sebze akşam et ağırlıklı gibi.tabikide ilk güne göre güsel menü

e hoşgeldin o zaman :)) deneme süren başlasın
fakat şimdi kızımı uyutmaya gidicem eğer uyuyakalmadan gelirsem takım kurallarını yazarım
kızlar öpüldünüz bu arada
tutcam kendimi bu akşam uyumuycam yaaaaaaa

ayy çok teşekkür ederim kaptan.. sen yorulma ben buldum kuraları okudum kabul ediyorum

Selaaaaam .... Ayyy nekadar özlemişim burayı. Bi bakıyım dedim kimsenin yeşili yanıyor mu laklak yaparız diye ama insan buraya girince çıkamıyor, hemen başladım aşağı doğru okumaya kim ne yemiş ne içmiş diye... Ausenciayı gördüm çok mutlu oldum, o sizi hiç bırakmamış anlaşılan vefalı hatun...

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar. listemi buraya yazayım yarın başlıyorum inşallah.
bu 15 günlük liste bakalım kontrolde değişir sanırım... açlıktan ölmezsem tabi

saat 7 de kalkılacak en geç ve kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık su 5 kayısı

8:00 KAHVALTI
1 fincan yeşil çay
1 kk peynir veya 1 yumurta
istenildiği kadar yeşillik domates, salatalık, vb
1 dilim kepek ekmeği ( her gün değişecek çavdar, tam tahıllı vs)
5 zeytin veya 2 ceviz

11:00 Kuşluk 1 meyve

13:00 Öğle
1 porsiyon susuz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek veya çorba
sınırsız salata

16:00 ara 1 meyve

19:00 Akşam
öğle ile aynı ama ek olarak et yenmediyse 2 köfte kadar yağsız et.

22:00 meyve ve 2 saat uyumak yok

her gün 3 lt su ve 45 dk yürüyüş

4 bardak yeşil çay haftada 3 gün maydanoz çayı
bu 15 günlük başlangıç listesiymiş eğer çok acıkırsam 1 bardak süt içerbilirmişim aralarda meyvelerin yanında...
eğer uygularsam 2 kilo verecekmişim 15 günde sonra liste biraz daha rahat olacakmış ve ayda 3 kilo verecekmişim.. eğer bu hesap tutarsa 1 ocakta mezun olucam

Şekerparem zaten hedefine ulaşmışsın, çizelgenin sağında yer kalmamış sana yorum yapmak haddim değil ama çok özlemişim yorum yapmayı yüksek müsadenle affına sığınarak ve dikkate almamanı dileyerek yorum yapıyorum menüne :18::18:

sabah biraz geçiştirme olmuş ama zararsız,arada 2 kuru kayısının yanına 1 çay bardağı süt daha iyi olabilirdi 8 badem fazla olmuş, nesfit öğle yemeği için yeterli değil , ara sabahkine göre artmış, akşam yemeğine bi şey bulamadım demekki iyi olmuş spor ve su fevkaladenin fevkinde. kürek göğüsleri dikleştiriyormuş ve omuzları çalıştırıyormuş, enişte yakında kısançlık krizlerine girmeye başlayabilir demedi deme laf aramızda çise de bile daha ince duruyorsun...

Ohhh be ne kadar özlemişim yorum yapmayı, arkadaşım yazdıklarımın hiçbirini dikkate alma nazım geçiyor diye yazdım, özlem giderdim kendi kendime,kelin ilacı olsa kendi başına sürer...

Aaaa neymiş ki gül hastalığı, alerji falan mı ki ? Geçmiş olsun canım umarım çabuk geçer...

evet o spor işinide bir şekilde çözmeliyim ama 2 çocukla yürüyüş zor
evde birşeyler yapıcam ama okullar açılınca artık düzenli olacak inşallah

Merhaba Defne, ben eski 4. takım üyesiyim, ama arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum. Ben de senin gibi spor yapmaya bir türlü fırsat bulamıyordum, sabah 8 den akşam 8.30 a kadar dışarıdayım o saatten sonra da yemek, çocuk, iş güç derken spor ne mümkündü... Ama Leslie walk u bu takım sayesinde keşfettim ve cidden vazgeçilmezim oldu, burda verdiğim kiloyu geri aldım ama 2 beden küçüldüm çünkü vücudum sıkılaştı. İstersen sen de dene, LEslie walk ve mezdeke gerçekten çok işe yarıyor...

Aaaa cimcime sen de burada mısın , ooo hedef çizelgesinin yarısına gelmişsin tebrikler... İyi misin? Nasılsın?

Evde lesli yapabilirdin.ben çalışıyorum eve yakin park var yürümek için çok müsait akşamları yürüyorum çıkmak istemezsem Leslie mezdeke falan yapiyorum.youtube ds çok var spor bideosu.

Gonca ablacım sen de çok istikrarlı çıktın valla, gördüm resmini süper olmuşsun seni de tebrik ediyorum...

hayatım liste harıka sen mutlaka harfiyen uy benim listemle aynı nerderys :))) ve ben bu listeye benzer listeyle 1 ayda 7 kilo verdim su anda tam hedef kilomdayım ama takımı bırakamıyorum mezunda olamıyorum hele beril gelsin onu baklıyorum o zaman emekli olucam insallah :)

tatlımmmmm hoş geldin :))))))))))))

zeynep_canan;
evet süper kilo vermişsin. darısı başıma inşallah.
özellikle tavsiye edeceğin çay var mı yoksa yeşil çay yeter mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…