merhaba nurdanım dün pek kimse girmemişti dogru düzgün günün nasıl gecti kuzum :)slm kızlar dün giremedim kimsede merak etmemiş
şimdide yemek yapıcam daha yeni girebildim eve gecmişin bi kısmını okuyabildim
gelince devam edicem öptmm hepinizi
merhaba tatlım hos geldin diyelim :) kaptanımız ilgilenecektir seninle ama önce biraz kendinden bahset ve kararlıysan bizimle kal 2 3 gün sonra gidersen üzülürüz :)arkadaşlar ben de 65 kiloyum. boyum 165. 55 kilo olmak istiyorum. tek başıma yapamıyorum bu işi. beni de aranıza alır mısınız.
çok çalışkan, çok disiplinliyimdir.
canım biraz olumsuz olucak ama ben cok begenmedim menünü cubuk kraker yiyorsun hemde 1 paket unutma biz diyetteyizdünkü menüm:
sabah
peynir,domates ,2 dilim ekmek ve çay
ara:yok
öğlen:
1 kase çorba
5 kaşık türlü yemeği
ve 1 dilim ekmek
ara:1 paket çubuk kraker
akşam:
1 kase çorba
3 köfte ve salata
sonrada 1 şeftali
tatlım bende tam kıvamında bırakmısın balıkları :)menümü yazmayı unuttum onu da yazayım kızlaarrr
sabah
1 kepekli b.peynirli tost
çay
ara
8 badem
3 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
8 badem
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
4 tane hamsi
1 tekerlek dilim palamut
kızarma olduğu için çok yemedim
salata
1 dilim ekmek
su 3lt
spor 50 dk bisiklet+kürek
cok geçmiş olsun kuzuma teyzesi sevsin topragı :) tez zamanda iyilesir inşallahselam kızlar
kusura bakmayın haber veremedim, toprağın okulundan sonra birlikte doktora gittik.
daha şimdi eve giridm, saatlerdir sıra bekliyoruz.
bir aydır döküntüsü vardı vücudunda daha önce bahsetmiştim, hala geçmedi üstelik bende de çıkmaya başladı. neyse çok önemli değilmiş gül hastalığı dedi doktor, bir ilaç hazırlattı eczaneye bakalım geçmezse yine gidicez
merhaba nurdanım dün pek kimse girmemişti dogru düzgün günün nasıl gecti kuzum :)
merhaba tatlım hos geldin diyelim :) kaptanımız ilgilenecektir seninle ama önce biraz kendinden bahset ve kararlıysan bizimle kal 2 3 gün sonra gidersen üzülürüz :)
ya kızlafr ben bugun kız kardeşlerim yigenlerim kızım oglumla piknige gittik ve 1 dilim kek 2 tane kurabiye ve yarım kase patates salatası yedimyarım cok spor yapmam lazım ((((( cok kalori yakmam lazım cok (((
sen yakarsın onu zeynep ablam....ya kızlafr ben bugun kız kardeşlerim yigenlerim kızım oglumla piknige gittik ve 1 dilim kek 2 tane kurabiye ve yarım kase patates salatası yedimyarım cok spor yapmam lazım ((((( cok kalori yakmam lazım cok (((
merhaba cnm.kaptanımız topraks ilgilenir senle..takımda yer varsa deneme sürecinden sonra aramızda olursun...arkadaşlar ben de 65 kiloyum. boyum 165. 55 kilo olmak istiyorum. tek başıma yapamıyorum bu işi. beni de aranıza alır mısınız.
çok çalışkan, çok disiplinliyimdir.
güsel menü cnm.menümü yazmayı unuttum onu da yazayım kızlaarrr
sabah
çay
ara
8 badem
3 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
8 badem
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
4 tane hamsi
1 tekerlek dilim palamut
salata
1 dilim ekmek
su 3lt
bendede 6 aylık bebek var .okul açılıyo .işe başlayacam.spora tekrar başlamam lazımm...evet o spor işinide bir şekilde çözmeliyim ama 2 çocukla yürüyüş zor
evde birşeyler yapıcam ama okullar açılınca artık düzenli olacak inşallah
1 paket cucuk krakeri saymassak güsel menüdünkü menüm:
sabah
peynir,domates ,2 dilim ekmek ve çay
ara:yok
öğlen:
1 kase çorba
5 kaşık türlü yemeği
ve 1 dilim ekmek
ara:1 paket çubuk kraker
akşam:
1 kase çorba
3 köfte ve salata
sonrada 1 şeftali
akşam az olmuş cnmm.onun dışında menüde sporda güsel..aaaaaaaaaaaaaaaaadün hiç kimse gelmemiş. neredesiniz eyyyyyy ahaliiiii
dünkü menümü yazayım bari,
sabah:
çeyrek somun ekmek arası zeytin peynir,
ara:salatalık,
öğle:
3-4 kaşık patlıcan yemeği,
3 kaşık bulgur pilavı,
ara:
salatalık,
akşam:
3 kaşık bulgur pilavı,
su:3 litre,
spor: 45 dak.yürüyüş
gayet başarılı kaptanımmenümü de yazayım bakem
sabah
nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
8 badem
öğlen
ton balıklı sandviç
yarım bardak kola zero
ara
4 kuru kayısı
1 bardak süt
akşam
izmir köfte( 2 köfte+2 dilim patates)
3 çatal makarna
salata
su 3 lt
çok az olmuşş tatlım..günaydın sabah şekerlerim.
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
peynir, zeytin(5 adet) ve akşamdan domates biber fırında yapmıştım 2 dilim ekmekle onu yedim.
ara: yok işe öyle dalmıştım ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bir baktım öğlen olmuş..
öğle:
sabahın aynısı
ara:2 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt,
akşam:
yemekten önce ender saraç ın sarımsaklı çay tarifini deneyeyim bakayım içilecek gibimi diye allahım böyle iğrenç bir tat yoktu.ondan 2 yudum içtim miğdem alt üst oldu yemek yiyemedim nerdeyse ,
1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
spor yapamadım belim çok ağrıyordu kuzularımın odasını düzenledim belim çok ağrıdı,
su:2,5 lt
kaç gündür koşturuyorum zeynep ablam ...daha yeni girebildim.karşılaşsaydık keşke....menüde sporda her zamanki gibi perfect....günaydın hanımlar :) menümü yazıyım ögleden sonra evdeyim bolca muhabbet ederiz :)
cimcime gökce sizlerle konusmayı özledim nurdanım sende burda olursan çok güzel olur ablam
sabah
1 salkım üzüm
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 yumurta
5 zeytin
bol maydanoz
ara
1 kutu süt
öglen 1 kase yogurt
1 salkım üzüm
akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
1 salatalık
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat yürüyüş
30 dakiak spor aletleri ile calıştım
tatlım çeşitlendirsen daha iyi olur öğle ve akşamı.atıyorum öğlen sebze akşam et ağırlıklı gibi.tabikide ilk güne göre güsel menübende menümü yazıyorum herhalde..
sabah:
haşlanmış yumurta,salatalık az ekmek
ara:1 küçük muz
öğlen:
taze fasulye ve az bulgur pilavı
ara:1 şeftali
akşam:öğlenle aynı
artık bu saatten sonra birşey yememeliyim
ilk günüm başarılı değilmi?
hoşbulduk diyelim şimdilik:) 1987 doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. yaklaşık 4 senedir diyetteyim bi verip bi alıyorum... daha önce 65 den 49 a düşmüştüm ama bazı sorunlar nedeniyle geri aldım sonra tekrar verdim aldım ve burdayım :) evet kararlıyım. takıma öyle bi yapışırım ki hiç ayrılmam
e hoşgeldin o zaman :)) deneme süren başlasın
fakat şimdi kızımı uyutmaya gidicem eğer uyuyakalmadan gelirsem takım kurallarını yazarım
kızlar öpüldünüz bu arada
tutcam kendimi bu akşam uyumuycam yaaaaaaa
hoşgeldin, takım kurallarımızı ekliyorum, evet 2 hafta deneme süren var canım. Kurallar uygunsa biraz kendinden bahsedermisin?
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
:))) yok kuzum ankarada ablam diger kız kardeşlerim vardı ama ilk ve son kacamak olucak o kek ve kurabiyeler :)
Zeynep kaçamaklara başlamış Allahımmmm sana geliyoruumm
Lacey mi yedirdi bunları hep sana
menümü yazmayı unuttum onu da yazayım kızlaarrr
sabah
çay
ara
8 badem
3 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
8 badem
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
4 tane hamsi
1 tekerlek dilim palamut
salata
1 dilim ekmek
su 3lt
selam kızlar
kusura bakmayın haber veremedim, toprağın okulundan sonra birlikte doktora gittik.
daha şimdi eve giridm, saatlerdir sıra bekliyoruz.
bir aydır döküntüsü vardı vücudunda daha önce bahsetmiştim, hala geçmedi üstelik bende de çıkmaya başladı. neyse çok önemli değilmiş gül hastalığı dedi doktor, bir ilaç hazırlattı eczaneye bakalım geçmezse yine gidicez
evet o spor işinide bir şekilde çözmeliyim ama 2 çocukla yürüyüş zor
evde birşeyler yapıcam ama okullar açılınca artık düzenli olacak inşallah
aaaaaaaaaaaaaaaaadün hiç kimse gelmemiş. neredesiniz eyyyyyy ahaliiiii
dünkü menümü yazayım bari,
sabah:
çeyrek somun ekmek arası zeytin peynir,
ara:salatalık,
öğle:
3-4 kaşık patlıcan yemeği,
3 kaşık bulgur pilavı,
ara:
salatalık,
akşam:
3 kaşık bulgur pilavı,
su:3 litre,
spor: 45 dak.yürüyüş
Evde lesli yapabilirdin.ben çalışıyorum eve yakin park var yürümek için çok müsait akşamları yürüyorum çıkmak istemezsem Leslie mezdeke falan yapiyorum.youtube ds çok var spor bideosu.
hayatım liste harıka sen mutlaka harfiyen uy benim listemle aynı nerderys :))) ve ben bu listeye benzer listeyle 1 ayda 7 kilo verdim su anda tam hedef kilomdayım ama takımı bırakamıyorum mezunda olamıyorum hele beril gelsin onu baklıyorum o zaman emekli olucam insallah :)iyi geceler arkadaşlar. listemi buraya yazayım yarın başlıyorum inşallah.
bu 15 günlük liste bakalım kontrolde değişir sanırım... açlıktan ölmezsem tabi
saat 7 de kalkılacak en geç ve kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık su 5 kayısı
8:00 KAHVALTI
1 fincan yeşil çay
1 kk peynir veya 1 yumurta
istenildiği kadar yeşillik domates, salatalık, vb
1 dilim kepek ekmeği ( her gün değişecek çavdar, tam tahıllı vs)
5 zeytin veya 2 ceviz
11:00 Kuşluk 1 meyve
13:00 Öğle
1 porsiyon susuz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek veya çorba
sınırsız salata
16:00 ara 1 meyve
19:00 Akşam
öğle ile aynı ama ek olarak et yenmediyse 2 köfte kadar yağsız et.
22:00 meyve ve 2 saat uyumak yok
her gün 3 lt su ve 45 dk yürüyüş
4 bardak yeşil çay haftada 3 gün maydanoz çayı
bu 15 günlük başlangıç listesiymiş eğer çok acıkırsam 1 bardak süt içerbilirmişim aralarda meyvelerin yanında...
eğer uygularsam 2 kilo verecekmişim 15 günde sonra liste biraz daha rahat olacakmış ve ayda 3 kilo verecekmişim.. eğer bu hesap tutarsa 1 ocakta mezun olucam
tatlımmmmm hoş geldin :))))))))))))Şekerparem zaten hedefine ulaşmışsın, çizelgenin sağında yer kalmamış sana yorum yapmak haddim değil ama çok özlemişim yorum yapmayı yüksek müsadenle affına sığınarak ve dikkate almamanı dileyerek yorum yapıyorum menüne :18::18:
sabah biraz geçiştirme olmuş ama zararsız,arada 2 kuru kayısının yanına 1 çay bardağı süt daha iyi olabilirdi 8 badem fazla olmuş, nesfit öğle yemeği için yeterli değil , ara sabahkine göre artmış, akşam yemeğine bi şey bulamadım demekki iyi olmuşspor ve su fevkaladenin fevkinde. kürek göğüsleri dikleştiriyormuş ve omuzları çalıştırıyormuş, enişte yakında kısançlık krizlerine girmeye başlayabilir demedi deme laf aramızda çise de bile daha ince duruyorsun...
Ohhh be ne kadar özlemişim yorum yapmayı, arkadaşım yazdıklarımın hiçbirini dikkate alma nazım geçiyor diye yazdım, özlem giderdim kendi kendime,kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
Aaaa neymiş ki gül hastalığı, alerji falan mı ki ? Geçmiş olsun canım umarım çabuk geçer...
Merhaba Defne, ben eski 4. takım üyesiyim, ama arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum. Ben de senin gibi spor yapmaya bir türlü fırsat bulamıyordum, sabah 8 den akşam 8.30 a kadar dışarıdayım o saatten sonra da yemek, çocuk, iş güç derken spor ne mümkündü... Ama Leslie walk u bu takım sayesinde keşfettim ve cidden vazgeçilmezim oldu, burda verdiğim kiloyu geri aldım ama 2 beden küçüldüm çünkü vücudum sıkılaştı. İstersen sen de dene, LEslie walk ve mezdeke gerçekten çok işe yarıyor...
Aaaa cimcime sen de burada mısın , ooo hedef çizelgesinin yarısına gelmişsin tebrikler... İyi misin? Nasılsın?
Gonca ablacım sen de çok istikrarlı çıktın valla, gördüm resmini süper olmuşsun seni de tebrik ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?