hayırlı sabahlar canım benim :))))
güzel dileklerine katılıyorum :)
adını ögrenmenizde bir mahsur varmı ??
cıkıyorum 10 15 dakikadan :) ögleden sonra burdayım bol bol muhabbet ederiz inşallah :)
nurdanım dün yazdıgını okudum ablacıgım yazmasak bile herkesin yoklugu inan fark ediliyor bak bu saatlerde gökce mutlaka olurdu gözüm hep onu arıyor bizim aramızda acayip bir cekim gücü var :) cok seviyorum gökceyi :)
berilde geldi yakında goncada gelicek eminimki baharda gelicek
BAHARIM seni cok özledik ablam gel artık
CİGDEMİM derslere daldın ablam keske arada gelebilsen :)
büyümeyenbabyım de ziyaretimize geliyor
pokenonumda ugrar eminim :)
pegasus arada merhaba de canım
ausenciama gelinceseni cok seviyorum canım arkadasım
deniz tatile cıkıyor ama gelicek öyle dedi cünki
gizemlimiz vardı sessiz sedasız gitti
ben bu kadar sıcacık insanlardan ayrılamam :) ailem oldunuz resmen :)
canım benim biz demir başız burda :)))))hani ben nerdeyim
yok söylemiyim şimdi deşifre olurum. magazinle uğraşmak istemiyorum.
arzu gecende söyledim kuzum sen neden süt yogurt tüketmiyorsun ??
zayıflıyorsun canım ama kastan veriyorsun dikkat et
ben hep yoğurt tüketiyorum canım benim genelde yulafla karıştırıyorum canım evdeki baskülüm kas ölçüyor kas oranımda artış var azalış yok...yağ oranım aksine 34 ten 31 e düşmüş.bu öğlende yoğurdum yanımda yiyeceğim.
nurdanım dün yazdıgını okudum ablacıgım yazmasak bile herkesin yoklugu inan fark ediliyor bak bu saatlerde gökce mutlaka olurdu gözüm hep onu arıyor bizim aramızda acayip bir cekim gücü var :) cok seviyorum gökceyi :)
canımmmmmm
ama ben gittim ablam :) eşim yatmıyormusun diyince yattım :)
hoş geldin aşkımmm dün senin kulagını cınlattım :)
canım benimmm listen cok güzel bayıldımmmmm
ama bana sanki ekmek miktarı fazla gibi geldi gerci diyetisyen vücüda göre veriyor miktadı ama senin adına inan cok sevindim bu kadar azimli olmana :)
günaydın 4.takımın güzel bayanları :)
menümü yazıyım biraz erken cıkap yürüyüş yapıcam dünki yediklerim nasıl ericek yoksa
kaptanım bana bir zahmet sen ceza ver :)ama en agırından
sabah
1 armut
2 bardak sıcak su
9.30 gibi kahvatı
1 kk kadr peynir
3 tam ceviz
1 dilim ekmek
bol salatalık domates yeşillik
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öglen 4 kasık kabak yemegi
1 kutu ayran
ve sonrası((((((
ankaradan kuzuenim geldi bizde parka gittik ve olan orda oldu 1 tane kurabiye 1 dilim kek 1 kase patates salatası birazda cubuk kraker((((((
ondan sonra hiç bir sey yemedim dilberimle biraz carsıda gezdik :) 1 saat kadar
saat 7 gibi 6 kasık ygurtla yarım salkım üzüm yedim
spor
45 dakika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
1 saat yürüyüş
su 3.5 lt
artık carsının neresinde lavabo var biliyorum
kaptanım oglanın okuluna gidicem diyordun hadi bakalım hayırlısı olsun allahım zihin acıklıgı versin
benimde kızım yurt işi olmadı gecen sene kaldıgı yurtta kalıcak bizde hafat içi aksaraya gidip kızı yerlestirecegizayrılık vatki geldikce benim içine bir seyler oturuyor ((
canım benim menün gayet güzel tarçınlı çayı bağırsaklar için mi içiyorsun.eğer öyleyse içine birkaçtanede karanfil at oda erkili canım benim..
hoş geldin canım benim yokluğun çok belli oluyordu.aramızda olmana çoookk sevindim..
evet canım bende burdayım iyiyim sen nasılsın..kilo çizelgeme bakma sen o kilonunda altına inmiştim ama şuan çizelgedekinden fazlayım kilomudur ödem midir bende bilmiyorum ama müdadeleye devam.öpüyorumkocaman hoşgeldin.
ozaman oldu..
ben de en son ölçtürdüğümde kas oranımı beğenmişti eczanede yaptırıyorumben hep yoğurt tüketiyorum canım benim genelde yulafla karıştırıyorum canım evdeki baskülüm kas ölçüyor kas oranımda artış var azalış yok...yağ oranım aksine 34 ten 31 e düşmüş.bu öğlende yoğurdum yanımda yiyeceğim.
ağlamaaaa kıyamam sanahani ben nerdeyim
peki o zaman akrep diyelim sana küçük anne:))yok söylemiyim şimdi deşifre olurum. magazinle uğraşmak istemiyorum.
menünü beğenmedim canısı sabahki poğaçaya ceza almalısın bence gün içinde de düzensiz yemişsin, hııııııbende hemen dünkü menümü yazayım bari,
sabah:
1 poğaça 1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
saat 2 de yedim yarım tavuk döner dürüm,
1 bardak ada çayı,1 bardak çay,
akşam:
4 kuru kaysı,
eşim ben aç değildim kendisine döner almıştı onunkinden 2-3 ısırık yedim,
öğleni geç yiyince acıkmadım.bu aralar çok fazla açlık hissetmiyorum.
su:3lt,
spor yok malesef kayınvalidemlerden eve geç gittim biber temizlemişlerdi birde domates konservesi yaptılar onlara konservelerde yardım ettim.
gel bekliyoruz hep kandırıyosuuunnnhayırlı sabahlar canım benim :))))
güzel dileklerine katılıyorum :)
adını ögrenmenizde bir mahsur varmı ??
cıkıyorum 10 15 dakikadan :) ögleden sonra burdayım bol bol muhabbet ederiz inşallah :)
günaydın, çok güzel bir dilek olmuş ben aldım kabul ettimherkese hayırlı sabahlar.
az kalorili, bol hareketli bi gün olur inşallah hepimiz için.
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn belalım sen yokken bak az kilo verebiliyorum olmuyo:)) özledimSabah Sabah gelebilmek sizi sevdimi soylemek ne guzelmissssss
Yarin listeye girebilirmiyim kiiiiii
Gun icinde gorusuruzzzzzz
hadi kolay gele:))) lherkese günaydın...
akşam ne yoğunmuş burası ne güzel..
bende kalktım form çayımla başlıyorum kahvaltıya...
arzum günaydıN :)))))
kendime bir nevi ceza verdim :)
sağol tatlım, gittim bişey yok pazartesi sabah 7:20 okulda olucaz, hayırlı bir yıl olsun hepimizin yavruları için. senin işin de zor ama canım alışmak lazım büyüyorlar, dile kolay tabi di mi ben de yaşayınca görücemkaptanım oglanın okuluna gidicem diyordun hadi bakalım hayırlısı olsun allahım zihin acıklıgı versin
benimde kızım yurt işi olmadı gecen sene kaldıgı yurtta kalıcak bizde hafat içi aksaraya gidip kızı yerlestirecegizayrılık vatki geldikce benim içine bir seyler oturuyor ((
günaydın 4.takımın güzel bayanları :)
menümü yazıyım biraz erken cıkap yürüyüş yapıcam dünki yediklerim nasıl ericek yoksa
kaptanım bana bir zahmet sen ceza ver :)ama en agırından
sabah
1 armut
2 bardak sıcak su
9.30 gibi kahvatı
1 kk kadr peynir
3 tam ceviz
1 dilim ekmek
bol salatalık domates yeşillik
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öglen 4 kasık kabak yemegi
1 kutu ayran
ve sonrası((((((
ankaradan kuzuenim geldi bizde parka gittik ve olan orda oldu 1 tane kurabiye 1 dilim kek 1 kase patates salatası birazda cubuk kraker((((((
ondan sonra hiç bir sey yemedim dilberimle biraz carsıda gezdik :) 1 saat kadar
saat 7 gibi 6 kasık ygurtla yarım salkım üzüm yedim
spor
45 dakika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
1 saat yürüyüş
su 3.5 lt
artık carsının neresinde lavabo var biliyorum
menü güzel canım sabah 3 dilim ekmek fazla geldi sadece bana ama yeni başladığın için olabilir.Haydi iyi geceler, Topraksım şekerparem sen yine uyuyakaldın sanırım, ama biz hiç şaşırmıyoruz artık bu duruma üzülme...
son olarak ben de izin verirseniz bugün yediklerimi yazayım siz de bana yorum yazın bakalım diyetisyenimi beğenecek misiniz? 15 gün oldu tartıda iki kilo fark var üsstelik bu hafta regl olucam şişkinliğim var yani..
Aç karna 1 lt suya 2 kabuk tarçın atıp 5 dk kaynatıyorum. 1 bardak sıcak aç karna sabah içiyorum kalanını gün içinde ılık yada soğuk ya da sıcak farketmez tüketiyorum.
Sabah 07:30 da
3 dilim ekmek, 1 dilim kk yağsız tuzsuz peynir, 1 haşlanmış yumurta( yumurta olmadığında peynir 2 kk)
3 siyah zeytin( yeşil olursa 5 olabilir)
2 ceviz
ara 10:00
1 ad meyve (çeşitlerine göre adet ve boyutlarının listesi var)
1 çay bardağı süt
Öğle( 12:00 13:00 arası)
3 köfte büyüklüğünde et
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek ( 6 yk makarna ya da 6 yk bulgur pilavı ile dönüşümlü)
yağsız salata isteğe bağlı
Ara 15:00
1 meyve, 1 çb süt
Ara 18:00
1 meyve, 1 çb süt
Akşam en geç 20:30 a kadar
6 yk sebze yemeği
6 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Çalıştığım için akşam yemeğini ancak bu saatte yiyebiliyorum bu yüzden öğleden sonra iki aram var yemekten sonra bişey yok, gece geç yediğim için eti öğlen sebzeyi akşam yiyorum.
Su 3 lt yi baya geçiyorum
spor şu anda yok ama Ayın 18 inden sonra düzenli spor programım olucak inşallah.
Yorum yapmanızı rica edicem takımda değilim ama dışardan bir gözün değerlendirmesini merak ediyorum.teşekkür ederim.
Sonunda evdeyim hatuslarim
Yanimda kucuk eltimleride getirdim.ev basini alip toza bogulmus
Oh be yarin sizleyim ac gezmeyi ozledim yavvvv
Yorgunluktan ne yazacami bilemiyorum yarin vakit buldukca burdayimEki Görüntüle 800880
Buda konyadan iyi geceler resmi olsun
Kelimenin tam anlamiyla 1,5 aydir it gibi gezdim.
şekerpareeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmhoş bulduuuuum, oh be seni buldum daha da hoş oldum... nasılsın ablacım?
yorumun için teşekkür ederim canısı, öpüyorum koskocaman:) enişte başladı bile kıskançlık krizlerine bu ara göğüs bölgesine ve karına ağırlık vermeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşünme aşamsındayımŞekerparem zaten hedefine ulaşmışsın, çizelgenin sağında yer kalmamış sana yorum yapmak haddim değil ama çok özlemişim yorum yapmayı yüksek müsadenle affına sığınarak ve dikkate almamanı dileyerek yorum yapıyorum menüne :18::18:
sabah biraz geçiştirme olmuş ama zararsız,arada 2 kuru kayısının yanına 1 çay bardağı süt daha iyi olabilirdi 8 badem fazla olmuş, nesfit öğle yemeği için yeterli değil , ara sabahkine göre artmış, akşam yemeğine bi şey bulamadım demekki iyi olmuşspor ve su fevkaladenin fevkinde. kürek göğüsleri dikleştiriyormuş ve omuzları çalıştırıyormuş, enişte yakında kısançlık krizlerine girmeye başlayabilir demedi deme laf aramızda çise de bile daha ince duruyorsun...
Ohhh be ne kadar özlemişim yorum yapmayı, arkadaşım yazdıklarımın hiçbirini dikkate alma nazım geçiyor diye yazdım, özlem giderdim kendi kendime,kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
Aaaa neymiş ki gül hastalığı, alerji falan mı ki ? Geçmiş olsun canım umarım çabuk geçer...
Merhaba Defne, ben eski 4. takım üyesiyim, ama arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum. Ben de senin gibi spor yapmaya bir türlü fırsat bulamıyordum, sabah 8 den akşam 8.30 a kadar dışarıdayım o saatten sonra da yemek, çocuk, iş güç derken spor ne mümkündü... Ama Leslie walk u bu takım sayesinde keşfettim ve cidden vazgeçilmezim oldu, burda verdiğim kiloyu geri aldım ama 2 beden küçüldüm çünkü vücudum sıkılaştı. İstersen sen de dene, LEslie walk ve mezdeke gerçekten çok işe yarıyor...
Aaaa cimcime sen de burada mısın , ooo hedef çizelgesinin yarısına gelmişsin tebrikler... İyi misin? Nasılsın?
Gonca ablacım sen de çok istikrarlı çıktın valla, gördüm resmini süper olmuşsun seni de tebrik ediyorum...
listen güzel aralarda bir çay bardağı süt ekleyebilirsin canımiyi geceler arkadaşlar. listemi buraya yazayım yarın başlıyorum inşallah.
bu 15 günlük liste bakalım kontrolde değişir sanırım... açlıktan ölmezsem tabi
saat 7 de kalkılacak en geç ve kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık su 5 kayısı
8:00 KAHVALTI
1 fincan yeşil çay
1 kk peynir veya 1 yumurta
istenildiği kadar yeşillik domates, salatalık, vb
1 dilim kepek ekmeği ( her gün değişecek çavdar, tam tahıllı vs)
5 zeytin veya 2 ceviz
11:00 Kuşluk 1 meyve
13:00 Öğle
1 porsiyon susuz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek veya çorba
sınırsız salata
16:00 ara 1 meyve
19:00 Akşam
öğle ile aynı ama ek olarak et yenmediyse 2 köfte kadar yağsız et.
22:00 meyve ve 2 saat uyumak yok
her gün 3 lt su ve 45 dk yürüyüş
4 bardak yeşil çay haftada 3 gün maydanoz çayı
bu 15 günlük başlangıç listesiymiş eğer çok acıkırsam 1 bardak süt içerbilirmişim aralarda meyvelerin yanında...
eğer uygularsam 2 kilo verecekmişim 15 günde sonra liste biraz daha rahat olacakmış ve ayda 3 kilo verecekmişim.. eğer bu hesap tutarsa 1 ocakta mezun olucam
Ayyyy burası da seni ne kadar özlemiş canısı yaaaaaaSelaaaaam .... Ayyy nekadar özlemişim burayı. Bi bakıyım dedim kimsenin yeşili yanıyor mu laklak yaparız diye ama insan buraya girince çıkamıyor, hemen başladım aşağı doğru okumaya kim ne yemiş ne içmiş diye... Ausenciayı gördüm çok mutlu oldum, o sizi hiç bırakmamış anlaşılan vefalı hatun...
ayy çok teşekkür ederim kaptan.. sen yorulma ben buldum kuraları okudum kabul ediyorum
he heee biz de inandıke hoşgeldin o zaman :)) deneme süren başlasın
fakat şimdi kızımı uyutmaya gidicem eğer uyuyakalmadan gelirsem takım kurallarını yazarım
kızlar öpüldünüz bu arada
tutcam kendimi bu akşam uyumuycam yaaaaaaa
canım şu okul olayları rayına otursun düzenini kurarsın sıkma kendinisen yakarsın onu zeynep ablam....
merhaba cnm.kaptanımız topraks ilgilenir senle..takımda yer varsa deneme sürecinden sonra aramızda olursun...
güsel menü cnm.
bendede 6 aylık bebek var .okul açılıyo .işe başlayacam.spora tekrar başlamam lazımm...
1 paket cucuk krakeri saymassak güsel menü
akşam az olmuş cnmm.onun dışında menüde sporda güsel..
gayet başarılı kaptanım
çok az olmuşş tatlım..
kaç gündür koşturuyorum zeynep ablam ...daha yeni girebildim.karşılaşsaydık keşke....menüde sporda her zamanki gibi perfect....
tatlım çeşitlendirsen daha iyi olur öğle ve akşamı.atıyorum öğlen sebze akşam et ağırlıklı gibi.tabikide ilk güne göre güsel menü
kuru kayısı benim de kurtarıcım, iyi oluyor, sen de deneevet haklısın 1 paket çok ama durduramadım kendimi:)
en iyisi evden meyve falan götürmek yada kuru kayısı alayım bari değil mi?
menün güzel nurdancımkızlar dünki menüm
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
ara
1 paket special kraker
öğlen 6 ızgara köfte
çoban salata
lıght cola
ara
15 kavrulmamış badem
akşam
kayınvalidemdeydim
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük uskumru
salata
su 2 lt
spor yok
tekrar hoşgeldin fıstıkhoşbulduk diyelim şimdilik:) 1987 doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. yaklaşık 4 senedir diyetteyim bi verip bi alıyorum... daha önce 65 den 49 a düşmüştüm ama bazı sorunlar nedeniyle geri aldım sonra tekrar verdim aldım ve burdayım :) evet kararlıyım. takıma öyle bi yapışırım ki hiç ayrılmam
sağol canım, teşekkürlercanım biraz olumsuz olucak ama ben cok begenmedim menünü cubuk kraker yiyorsun hemde 1 paket unutma biz diyetteyiz
tatlım bende tam kıvamında bırakmısın balıkları :)
cok geçmiş olsun kuzuma teyzesi sevsin topragı :) tez zamanda iyilesir inşallah
slm kızlar dün giremedim kimsede merak etmemiş
şimdide yemek yapıcam daha yeni girebildim eve gecmişin bi kısmını okuyabildim
gelince devam edicem öptmm hepinizi
ayyy tesedüfen okudum zeynep abla çok duygulandım :)))
beni hala anman hatırlaman ne kadar güzel (tüm hayırsızlığıma rağmen)
eski takımım merhaba nasılsınız huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ben hala tospik tospik geziyorum. geçen hafta işe başladım. iyi haber iş yerinde kk açıyor şimdilik bazı sitelerimiz yasaklı çünkü.
eeee kimler napıyor. gökçe canım fotonu gördüm muhteşem olmuşsun.zeynep abladan zaten şüphem yok eminim oda fit bir hatun olmuştur.
zyıfladınızmı hadi anlatın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?