http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
kızlar bu linke girip bakmanızı rica edebilirmiyim oylama başladı ve ben boşnak böregi ile karsınızdayım :))))
canım benim şimdi 1 diş sarımsak,arzucugum nasıl bir çay tarih edermisin
gayet başarılı canım benim, arkadaşlar uyarmış zaten sen de bundan sonra öyle yaparsın, spora vakit ayırman cidden çok önemli, bunun için kendini programlayabilirsin:)bende menümü yazıyorum herhalde..
sabah:
haşlanmış yumurta,salatalık az ekmek
ara:1 küçük muz
öğlen:
taze fasulye ve az bulgur pilavı
ara:1 şeftali
akşam:öğlenle aynı
artık bu saatten sonra birşey yememeliyim
ilk günüm başarılı değilmi?
günaydın hanımlar :) menümü yazıyım ögleden sonra evdeyim bolca muhabbet ederiz :)
cimcime gökce sizlerle konusmayı özledim nurdanım sende burda olursan çok güzel olur ablam
sabah
1 salkım üzüm
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 yumurta
5 zeytin
bol maydanoz
ara
1 kutu süt
öglen 1 kase yogurt
1 salkım üzüm
akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
1 salatalık
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat yürüyüş
30 dakiak spor aletleri ile calıştım
tamam kızlar ok
bir gün önceki menüyü yazacağım ve miktarlarınıda
spor yapma imkanı pek yok ama dün işe kadar yürüdüm o kadar sizler nasıl yapıyorsunuz spor işini?
evde yapabilen varmı?uff ne çok sorum var dimi?
keinlikleeeeeeeeevalla maşşallahne güzel incecik olmuşsundur şimdi
istikrarlı olunca veriliyor demekki..
darısı benim başıma..
günaydın sabah şekerlerim.
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
peynir, zeytin(5 adet) ve akşamdan domates biber fırında yapmıştım 2 dilim ekmekle onu yedim.
ara: yok işe öyle dalmıştım ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bir baktım öğlen olmuş..
öğle:
sabahın aynısı
ara:2 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt,
akşam:
yemekten önce ender saraç ın sarımsaklı çay tarifini deneyeyim bakayım içilecek gibimi diye allahım böyle iğrenç bir tat yoktu.ondan 2 yudum içtim miğdem alt üst oldu yemek yiyemedim nerdeyse ,
1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
spor yapamadım belim çok ağrıyordu kuzularımın odasını düzenledim belim çok ağrıdı,
su:2,5 lt
ellerine sağlık canım oyumu kullandımhttp://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
kızlar bu linke girip bakmanızı rica edebilirmiyim oylama başladı ve ben boşnak böregi ile karsınızdayım :))))
sakın atma 38 bile bol gelecek sana :)))))evet canım 7 ayda cok seyler basardık takım arkadaşlarımla hadi bakalım istikrarlı, sabirli ve istekli olun sizde basarırsınız :)[/QUOTE
evet inşallah motivasyon ve moral çok önemli değil mi?bende 42 beden giyiyorum şu an ama dolapta 38 beden bir sürü kıyafetimi saklıyorumatmayada kıyamadım
canım benim şimdi 1 diş sarımsak,
1 tatlı kaşığı urfa isodu ve ya acı biber,1 küçük tutam biberiye yi kaynar suya atıp 5 dak demliyoruz.sonra bir dilim limonu bardağa koyup üzerine çayı ekleyip içiyoruz.ender saraç asla koku kalmıyor diyiyordu iğrenç bir tat vede iğrenç kokuyordu.ama bayağı kilo verdiriyormuş. geçen iş yerinde arkadaşlarla konuşuyorduk 2 yıl önce bunu denemiş bir tanesi diyet yapmadan 1 saat yürüyüş le günde 3 bardak içerek 1 ayda 12 kg vermiş.ben netten görmüştüm inanmamıştım ama oda söyleyince deneyeyim dedim ama çok fenaydı..nasıl içmiş 1 ay hayran kaldım.içtikten sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor ondandır herhalde.
ayyy ben hayatta içemem
çok sıkıcı işlerimi bir türlü yapamıyorum çünkü sistemlere giremiyorum hata veriyor sürekli.birikti gene işler.sinir oluyorum işlerimi vaktinde bitirmezsem sitrese giriyorum.:18:
canım benim menünde sporunda güzel.sonunda spor yapmışsın.menümü de yazayım bakem
sabah
nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
8 badem
öğlen
ton balıklı sandviç
yarım bardak kola zero
ara
4 kuru kayısı
1 bardak süt
akşam
izmir köfte( 2 köfte+2 dilim patates)
3 çatal makarna
salata
su 3 lt
spor 50 dk bisiklet+kürek
gayet başarılı canım benim, arkadaşlar uyarmış zaten sen de bundan sonra öyle yaparsın, spora vakit ayırman cidden çok önemli, bunun için kendini programlayabilirsin:)
tamam canım gelde konuşalım:) menün güzel canım herzamanki gibi:))
tabi ki soracaksın, hatta spor yok yazdıkça kendini mecbur hissedeceksin, gerekirse 15dk erken kalkıp yine de sporunu yapacaksın:)) işe giderken yürümen güzel ama evde yapabileceğin sporlar da var, leslie deniyebilirsin canım
keinlikleeeeeeeee
menü güzel canım hadi iç de görelim bakalım işe yarayacak mı???
ellerine sağlık canım oyumu kullandım
defne2222;31842776]
sakın atma 38 bile bol gelecek sana :)))))
ayyy ben hayatta içemem
stres yok, herşey olacağına varııııırr
sakin, sakin, sakin
canım benim menünde sporunda güzel.sonunda spor yapmışsın.
ayyyyyyyyyyy bende hayyat bir daha içmem.
benim de bir çalışasım var buün:) hzır ilham gelmişken işlerimi yapayım. Öğleden sonra oğlanın oklua gitmeyi istiyorum.sakin sakin sakin...işe yarar inşallah..gelen giden ne oldu diye soruyor iyice geriliyorum aksilik işte aman benden kaynaklanmıyor sonuçta.
eveeettt dün akşam yürüyecektik arkadaş yine yan çizdi eşinin işi varmış ben de bir gün daha savsaklamıyayım dedim ve bisiklet yaptım:))
benim de bir çalışasım var buün:) hzır ilham gelmişken işlerimi yapayım. Öğleden sonra oğlanın oklua gitmeyi istiyorum.
bende öğlen arası kızım için yatak bakmaya gideceğim yatağına sığmıyor kocaman olmuş 3 ayda.ablasının yatağı korumalıydı onu küçüğe vereceğiz büyüğü için yeni bir tane alacağız bakalım güzel bir şey bulursam..ben de akşam çok yapmak istedim ama odayla uğraşınca belim çok ağrıdı zaten sabah kadar uyumadım ağrısından kızda beşiğine sığmayınca sürekli ağladı bende yere yatak serdim onuda kucağıma alıp uyudum
Maşallah ne güzel ben de kızımı bir yatağına alıştırsam iyi olacak ama napıyım şimdilik beraberiz:))) biraz daha büyüsün bakalım
bizimkiside şimdiye kadar bizim odamızdaydı ama artık ablasıyla odayı paylaşmanın vakti geldi 20 aylık oldu artık anlıyor her şeyi yavaş yavaş dün korktun biraz ama bir kaç güne alışır.gittim yatakların fiyatı 1500 tl.sadece yatak takım olarak 3,500 tl dediler çok fazla geldi.
kimsecikler yok ama neden....sıkıldım...
ben burdayım da işlerimi bitirsem kaçıcam :))
seni yerim ben :)zeynep abla oyumu verdım inş hayılısı olur
sarımsaklı sampuan yaptık canım rezil bir kokusu var cayınıda içeriz elbet not aldım denicem :)canım benim şimdi 1 diş sarımsak,
1 tatlı kaşığı urfa isodu ve ya acı biber,1 küçük tutam biberiye yi kaynar suya atıp 5 dak demliyoruz.sonra bir dilim limonu bardağa koyup üzerine çayı ekleyip içiyoruz.ender saraç asla koku kalmıyor diyiyordu iğrenç bir tat vede iğrenç kokuyordu.ama bayağı kilo verdiriyormuş. geçen iş yerinde arkadaşlarla konuşuyorduk 2 yıl önce bunu denemiş bir tanesi diyet yapmadan 1 saat yürüyüş le günde 3 bardak içerek 1 ayda 12 kg vermiş.ben netten görmüştüm inanmamıştım ama oda söyleyince deneyeyim dedim ama çok fenaydı..nasıl içmiş 1 ay hayran kaldım.içtikten sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor ondandır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?