Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arzucugum nasıl bir çay tarih edermisin
canım benim şimdi 1 diş sarımsak,
1 tatlı kaşığı urfa isodu ve ya acı biber,1 küçük tutam biberiye yi kaynar suya atıp 5 dak demliyoruz.sonra bir dilim limonu bardağa koyup üzerine çayı ekleyip içiyoruz.ender saraç asla koku kalmıyor diyiyordu iğrenç bir tat vede iğrenç kokuyordu.ama bayağı kilo verdiriyormuş. geçen iş yerinde arkadaşlarla konuşuyorduk 2 yıl önce bunu denemiş bir tanesi diyet yapmadan 1 saat yürüyüş le günde 3 bardak içerek 1 ayda 12 kg vermiş.ben netten görmüştüm inanmamıştım ama oda söyleyince deneyeyim dedim ama çok fenaydı..nasıl içmiş 1 ay hayran kaldım.içtikten sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor ondandır herhalde.

çok sıkıcı işlerimi bir türlü yapamıyorum çünkü sistemlere giremiyorum hata veriyor sürekli.birikti gene işler.sinir oluyorum işlerimi vaktinde bitirmezsem sitrese giriyorum.:18:

gayet başarılı canım benim, arkadaşlar uyarmış zaten sen de bundan sonra öyle yaparsın, spora vakit ayırman cidden çok önemli, bunun için kendini programlayabilirsin:)

tamam canım gelde konuşalım:) menün güzel canım herzamanki gibi:))

tabi ki soracaksın, hatta spor yok yazdıkça kendini mecbur hissedeceksin, gerekirse 15dk erken kalkıp yine de sporunu yapacaksın:)) işe giderken yürümen güzel ama evde yapabileceğin sporlar da var, leslie deniyebilirsin canım

valla maşşallah ne güzel incecik olmuşsundur şimdi
istikrarlı olunca veriliyor demekki..
darısı benim başıma..
keinlikleeeeeeeee

menü güzel canım hadi iç de görelim bakalım işe yarayacak mı???

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
kızlar bu linke girip bakmanızı rica edebilirmiyim oylama başladı ve ben boşnak böregi ile karsınızdayım :))))
ellerine sağlık canım oyumu kullandım

menümü de yazayım bakem

sabah
nesfit+süt

ara
1 fincan yeşil çay
8 badem

öğlen
ton balıklı sandviç
yarım bardak kola zero

ara
4 kuru kayısı
1 bardak süt

akşam
izmir köfte( 2 köfte+2 dilim patates)
3 çatal makarna
salata

su 3 lt
spor 50 dk bisiklet+kürek

çok sıkıcı işlerimi bir türlü yapamıyorum çünkü sistemlere giremiyorum hata veriyor sürekli.birikti gene işler.sinir oluyorum işlerimi vaktinde bitirmezsem sitrese giriyorum.:18:

stres yok, herşey olacağına varııııırr
sakin, sakin, sakin

canım benim menünde sporunda güzel.sonunda spor yapmışsın.

ayyyyyyyyyyy bende hayyat bir daha içmem.

Son düzenleme:
canım benim menünde sporunda güzel.sonunda spor yapmışsın.

ayyyyyyyyyyy bende hayyat bir daha içmem.

eveeettt dün akşam yürüyecektik arkadaş yine yan çizdi eşinin işi varmış ben de bir gün daha savsaklamıyayım dedim ve bisiklet yaptım:))

sakin sakin sakin... işe yarar inşallah..gelen giden ne oldu diye soruyor iyice geriliyorum aksilik işte aman benden kaynaklanmıyor sonuçta.
benim de bir çalışasım var buün:) hzır ilham gelmişken işlerimi yapayım. Öğleden sonra oğlanın oklua gitmeyi istiyorum.

bende öğlen arası kızım için yatak bakmaya gideceğim yatağına sığmıyor kocaman olmuş 3 ayda.ablasının yatağı korumalıydı onu küçüğe vereceğiz büyüğü için yeni bir tane alacağız bakalım güzel bir şey bulursam..ben de akşam çok yapmak istedim ama odayla uğraşınca belim çok ağrıdı zaten sabah kadar uyumadım ağrısından kızda beşiğine sığmayınca sürekli ağladı bende yere yatak serdim onuda kucağıma alıp uyudum

Maşallah ne güzel ben de kızımı bir yatağına alıştırsam iyi olacak ama napıyım şimdilik beraberiz:))) biraz daha büyüsün bakalım

Maşallah ne güzel ben de kızımı bir yatağına alıştırsam iyi olacak ama napıyım şimdilik beraberiz:))) biraz daha büyüsün bakalım

bizimkiside şimdiye kadar bizim odamızdaydı ama artık ablasıyla odayı paylaşmanın vakti geldi 20 aylık oldu artık anlıyor her şeyi yavaş yavaş dün korktun biraz ama bir kaç güne alışır.gittim yatakların fiyatı 1500 tl.sadece yatak takım olarak 3,500 tl dediler çok fazla geldi.

ooo çok fazlaymış canım, benimki de 27 aylık :))) benimkinin bir yatağı var onun korkuluklarını çıkarınca tek kişilik yatak oluyor onun dizaynını ve rengini pembe yapıp süsliycem belki yatar :)

ben burdayım da işlerimi bitirsem kaçıcam :))

ben işlerimi yapamadım sürekli netten oyun oynuyorum o bile sıkıcı oldu. kayınvalidemlere biber gelecekti gelmemiş yarın gelecekmiş.isot yapacakalar 500 kg biber temizlenecek allahım çocuklarım yarın rezil olacaklar resmen ilgileneceklerini sanmıyorum elleri acı çocukları da elleyemezler..yarın büyük kızımı yanıma getirebilirimde küçük ne olur bilmiyorum artık o iş yerinde olmaz..
akşam gidip spor yapacağım cumaya değişim bekliyorum inşallah.bir umut var inşallah olur.

zeynep abla oyumu verdım inş hayılısı olur
seni yerim ben :)

sarımsaklı sampuan yaptık canım rezil bir kokusu var cayınıda içeriz elbet not aldım denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…