tatlımmmmm hoş geldin :))))))))))))
Sonunda evdeyim hatuslarim
Yanimda kucuk eltimleride getirdim.ev basini alip toza bogulmus
Oh be yarin sizleyim ac gezmeyi ozledim yavvvv
Yorgunluktan ne yazacami bilemiyorum yarin vakit buldukca burdayimEki Görüntüle 800880
Buda konyadan iyi geceler resmi olsun
Kelimenin tam anlamiyla 1,5 aydir it gibi gezdim.
cok teşekkür ederim canımzeynep_canan;
evet süper kilo vermişsin. darısı başıma inşallah.
özellikle tavsiye edeceğin çay var mı yoksa yeşil çay yeter mi.
zeynep_canan;
evet süper kilo vermişsin. darısı başıma inşallah.
özellikle tavsiye edeceğin çay var mı yoksa yeşil çay yeter mi.
canımmmmmmzeynep ablaaaaaa
ama ben gittim ablam :) eşim yatmıyormusun diyince yattım :)hoş bulduuuuum, oh be seni buldum daha da hoş oldum... nasılsın ablacım?
hoş geldin aşkımmm dün senin kulagını cınlattım :)Sonunda evdeyim hatuslarim
Yorgunluktan ne yazacami bilemiyorum yarin vakit buldukca burdayimEki Görüntüle 800880
canım benimmm listen cok güzel bayıldımmmmmHaydi iyi geceler, Topraksım şekerparem sen yine uyuyakaldın sanırım, ama biz hiç şaşırmıyoruz artık bu duruma üzülme...
son olarak ben de izin verirseniz bugün yediklerimi yazayım siz de bana yorum yazın bakalım diyetisyenimi beğenecek misiniz? 15 gün oldu tartıda iki kilo fark var üsstelik bu hafta regl olucam şişkinliğim var yani..
Aç karna 1 lt suya 2 kabuk tarçın atıp 5 dk kaynatıyorum. 1 bardak sıcak aç karna sabah içiyorum kalanını gün içinde ılık yada soğuk ya da sıcak farketmez tüketiyorum.
Sabah 07:30 da
3 dilim ekmek, 1 dilim kk yağsız tuzsuz peynir, 1 haşlanmış yumurta( yumurta olmadığında peynir 2 kk)
3 siyah zeytin( yeşil olursa 5 olabilir)
2 ceviz
ara 10:00
1 ad meyve (çeşitlerine göre adet ve boyutlarının listesi var)
1 çay bardağı süt
Öğle( 12:00 13:00 arası)
3 köfte büyüklüğünde et
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek ( 6 yk makarna ya da 6 yk bulgur pilavı ile dönüşümlü)
yağsız salata isteğe bağlı
Ara 15:00
1 meyve, 1 çb süt
Ara 18:00
1 meyve, 1 çb süt
Akşam en geç 20:30 a kadar
6 yk sebze yemeği
6 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Çalıştığım için akşam yemeğini ancak bu saatte yiyebiliyorum bu yüzden öğleden sonra iki aram var yemekten sonra bişey yok, gece geç yediğim için eti öğlen sebzeyi akşam yiyorum.
Su 3 lt yi baya geçiyorum
spor şu anda yok ama Ayın 18 inden sonra düzenli spor programım olucak inşallah.
Yorum yapmanızı rica edicem takımda değilim ama dışardan bir gözün değerlendirmesini merak ediyorum.teşekkür ederim.
canım benim menün gayet güzel tarçınlı çayı bağırsaklar için mi içiyorsun.eğer öyleyse içine birkaçtanede karanfil at oda erkili canım benim..Haydi iyi geceler, Topraksım şekerparem sen yine uyuyakaldın sanırım, ama biz hiç şaşırmıyoruz artık bu duruma üzülme...
son olarak ben de izin verirseniz bugün yediklerimi yazayım siz de bana yorum yazın bakalım diyetisyenimi beğenecek misiniz? 15 gün oldu tartıda iki kilo fark var üsstelik bu hafta regl olucam şişkinliğim var yani..
Aç karna 1 lt suya 2 kabuk tarçın atıp 5 dk kaynatıyorum. 1 bardak sıcak aç karna sabah içiyorum kalanını gün içinde ılık yada soğuk ya da sıcak farketmez tüketiyorum.
Sabah 07:30 da
3 dilim ekmek, 1 dilim kk yağsız tuzsuz peynir, 1 haşlanmış yumurta( yumurta olmadığında peynir 2 kk)
3 siyah zeytin( yeşil olursa 5 olabilir)
2 ceviz
ara 10:00
1 ad meyve (çeşitlerine göre adet ve boyutlarının listesi var)
1 çay bardağı süt
Öğle( 12:00 13:00 arası)
3 köfte büyüklüğünde et
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek ( 6 yk makarna ya da 6 yk bulgur pilavı ile dönüşümlü)
yağsız salata isteğe bağlı
Ara 15:00
1 meyve, 1 çb süt
Ara 18:00
1 meyve, 1 çb süt
Akşam en geç 20:30 a kadar
6 yk sebze yemeği
6 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Çalıştığım için akşam yemeğini ancak bu saatte yiyebiliyorum bu yüzden öğleden sonra iki aram var yemekten sonra bişey yok, gece geç yediğim için eti öğlen sebzeyi akşam yiyorum.
Su 3 lt yi baya geçiyorum
spor şu anda yok ama Ayın 18 inden sonra düzenli spor programım olucak inşallah.
Yorum yapmanızı rica edicem takımda değilim ama dışardan bir gözün değerlendirmesini merak ediyorum.teşekkür ederim.
hoş geldin canım benim yokluğun çok belli oluyordu.aramızda olmana çoookk sevindim..Sonunda evdeyim hatuslarim
evet canım bende burdayım iyiyim sen nasılsın..kilo çizelgeme bakma sen o kilonunda altına inmiştim ama şuan çizelgedekinden fazlayım kilomudur ödem midir bende bilmiyorum ama müdadeleye devam.öpüyorumŞekerparem zaten hedefine ulaşmışsın, çizelgenin sağında yer kalmamış sana yorum yapmak haddim değil ama çok özlemişim yorum yapmayı yüksek müsadenle affına sığınarak ve dikkate almamanı dileyerek yorum yapıyorum menüne :18::18:
sabah biraz geçiştirme olmuş ama zararsız,arada 2 kuru kayısının yanına 1 çay bardağı süt daha iyi olabilirdi 8 badem fazla olmuş, nesfit öğle yemeği için yeterli değil , ara sabahkine göre artmış, akşam yemeğine bi şey bulamadım demekki iyi olmuşspor ve su fevkaladenin fevkinde. kürek göğüsleri dikleştiriyormuş ve omuzları çalıştırıyormuş, enişte yakında kısançlık krizlerine girmeye başlayabilir demedi deme laf aramızda çise de bile daha ince duruyorsun...
Ohhh be ne kadar özlemişim yorum yapmayı, arkadaşım yazdıklarımın hiçbirini dikkate alma nazım geçiyor diye yazdım, özlem giderdim kendi kendime,kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
Aaaa neymiş ki gül hastalığı, alerji falan mı ki ? Geçmiş olsun canım umarım çabuk geçer...
Merhaba Defne, ben eski 4. takım üyesiyim, ama arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum. Ben de senin gibi spor yapmaya bir türlü fırsat bulamıyordum, sabah 8 den akşam 8.30 a kadar dışarıdayım o saatten sonra da yemek, çocuk, iş güç derken spor ne mümkündü... Ama Leslie walk u bu takım sayesinde keşfettim ve cidden vazgeçilmezim oldu, burda verdiğim kiloyu geri aldım ama 2 beden küçüldüm çünkü vücudum sıkılaştı. İstersen sen de dene, LEslie walk ve mezdeke gerçekten çok işe yarıyor...
Aaaa cimcime sen de burada mısın , ooo hedef çizelgesinin yarısına gelmişsin tebrikler... İyi misin? Nasılsın?
Gonca ablacım sen de çok istikrarlı çıktın valla, gördüm resmini süper olmuşsun seni de tebrik ediyorum...
üzüldüm senin adına ama her üzüntü çocuklarımızın geleceği içinse çekilir herhalde allah sabır versin canım benim çok zor..kaptanım oglanın okuluna gidicem diyordun hadi bakalım hayırlısı olsun allahım zihin acıklıgı versin
benimde kızım yurt işi olmadı gecen sene kaldıgı yurtta kalıcak bizde hafat içi aksaraya gidip kızı yerlestirecegizayrılık vatki geldikce benim içine bir seyler oturuyor ((
günaydın 4.takımın güzel bayanları :)
menümü yazıyım biraz erken cıkap yürüyüş yapıcam dünki yediklerim nasıl ericek yoksa
kaptanım bana bir zahmet sen ceza ver :)ama en agırından
sabah
1 armut
2 bardak sıcak su
9.30 gibi kahvatı
1 kk kadr peynir
3 tam ceviz
1 dilim ekmek
bol salatalık domates yeşillik
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öglen 4 kasık kabak yemegi
1 kutu ayran
ve sonrası((((((
ankaradan kuzuenim geldi bizde parka gittik ve olan orda oldu 1 tane kurabiye 1 dilim kek 1 kase patates salatası birazda cubuk kraker((((((
ondan sonra hiç bir sey yemedim dilberimle biraz carsıda gezdik :) 1 saat kadar
saat 7 gibi 6 kasık ygurtla yarım salkım üzüm yedim
spor
45 dakika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
1 saat yürüyüş
su 3.5 lt
artık carsının neresinde lavabo var biliyorum
arzum günaydıN :)))))üzüldüm senin adına ama her üzüntü çocuklarımızın geleceği içinse çekilir herhalde allah sabır versin canım benim çok zor..
canım menün genel anlamda iyi yediklerin tamam zararlı şeyler ama akşam yemek yememişsin o yüzden kurtarıcı olabilir gibime geliyor.akşam da yeseydiiiin cezanın en büyüğü gelirdi hafifletici sebepler veriyorum sana .
canım benim günaydınnnn :) spordan cıkıp hemen eve gelicem sırf sizlerle muhabbet etmek için:)Sabah Sabah gelebilmek sizi sevdimi soylemek ne guzelmissssss
Yarin listeye girebilirmiyim kiiiiii
Gun icinde gorusuruzzzzzz
hayırlı sabahlar canım benim :))))herkese hayırlı sabahlar.
az kalorili, bol hareketli bi gün olur inşallah hepimiz için.
arzu gecende söyledim kuzum sen neden süt yogurt tüketmiyorsun ??bende hemen dünkü menümü yazayım bari,
sabah:
1 poğaça 1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
saat 2 de yedim yarım tavuk döner dürüm,
1 bardak ada çayı,1 bardak çay,
akşam:
4 kuru kaysı,
eşim ben aç değildim kendisine döner almıştı onunkinden 2-3 ısırık yedim,
öğleni geç yiyince acıkmadım.bu aralar çok fazla açlık hissetmiyorum.
su:3lt,
spor yok malesef kayınvalidemlerden eve geç gittim biber temizlemişlerdi birde domates konservesi yaptılar onlara konservelerde yardım ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?