Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama kaptan öğün yerine 1 tane yedim mecburiyetten

bu hafta sonundan:) pantalonlarım hep bol geliyor artık (((

Eki Görüntüle 800982 Eki Görüntüle 800983
ooooooooooooooooo hatun süpersin...
menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.

ama kaptan öğün yerine 1 tane yedim mecburiyetten
yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hıııı banane bananeeee 250 kalori işte

bırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık
tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasın

ooooooooooooooooo hatun süpersin...

menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.
mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaa

bekliyoruz bakalım güzelliğini.
yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptankilolar kaloriler korksun benden.

Yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptankilolar kaloriler korksun benden.

aslansın se bea seni kesseler acımaz:)))) hadi bakalım yarın sabah güzel haberlerle gel inşallah

yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptankilolar kaloriler korksun benden.

inşallah ya çok korkuyorum ilk defa 1 haftadır tartılmıyorum sonucu merak ediyorum tartılmayada korkuyorum.dua edin lütfen..

korkma bugün bütün gün kilonla iyi geçin yarın sabahı hayal et, gözünde güzel bir sonuç canlandır ve buna inan, başaracaksın

kimse yokmu kızlar :))) geldim kaptanım carsıda oglusumla takıldık biraz ve hiç kacamak yapmadım :)

defne menün gayet başarılı canım :) kendi capımda spor yaptım derken ne gibi yani :)

burda ne güzel eski dostluklar var herkes birbirini seviyor
senide cok severiz kuzum sen bizi bırakma yeterki :)

bırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık
en fazla 2 ay sonra pantolonlarım bol gelicek merak etme ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…