burda ne güzel eski dostluklar var herkes birbirini seviyor
aaa sensiz olur mu güzelim, hepimiz tam takımız eksik olduk mu olmuyo:)))
ben de en son ölçtürdüğümde kas oranımı beğenmişti eczanede yaptırıyorum
ağlamaaaa kıyamam sana
Peki o zaman akrep diyelim sana küçük anne:))
menünü beğenmedim canısı sabahki poğaçaya ceza almalısın bence gün içinde de düzensiz yemişsin, hııııııBence 250 kalori ekstra spor iyidir, öpüyorum seni
Kızlaaaaarrrrrrr hepimiz ne güzel arkadaşlıklar kurduk ben de çok seviyorum burayı ve sizleri
Gel bekliyoruz hep kandırıyosuuunnn
Günaydın, çok güzel bir dilek olmuş ben aldım kabul ettimTeşekkürler
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn belalım sen yokken bak az kilo verebiliyorum olmuyo:)) özledimListe işine bakıcam gün içinde oluyo bence ağustostu galiba gelebilme tarihin
hadi kolay gele:))) l
cezayı sporla veriyoruz di mi zeynoşum aç kalmak yok:))
sağol tatlım, gittim bişey yok pazartesi sabah 7:20 okulda olucaz, hayırlı bir yıl olsun hepimizin yavruları için. Senin işin de zor ama canım alışmak lazım büyüyorlar, dile kolay tabi di mi ben de yaşayınca görücem
Canım ben sana ne cezası vereyim sen kendinin cılkını çıkaracaksın zaten ben bilmiyomuyumBugün de kaçamak yapma yarın tartı var
Menü güzel canım sabah 3 dilim ekmek fazla geldi sadece bana ama yeni başladığın için olabilir.
Ayyy senin adını görünce ne mutlu oldum keşke akşam gelebilseydim((
oh yedik içtiklerin de sana kalmasın onları da anlat gezip gördüklerini de kilo aldın mı bakem :)))
şekerpareeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
Yorumun için teşekkür ederim canısı, öpüyorum koskocaman:) enişte başladı bile kıskançlık krizlerine bu ara göğüs bölgesine ve karına ağırlık vermeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşünme aşamsındayımInşallah başlıycam bu konuda beni beril paklar, o mekik ve göğüs hareketi yaptırır bana:)))))
gül hastalığı da alerjik, mikrobik ya da bulaşıcı değilmiş. Mevsim dönümlerinde olabiliyomuş, krem verdi sürücez iki hafta
listen güzel aralarda bir çay bardağı süt ekleyebilirsin canım
ayyyy burası da seni ne kadar özlemiş canısı yaaaaaa
Süpersiiiiiiinnnnnnnn
He heee biz de inandıkAma bu akşam uyumıycam :))))
canım şu okul olayları rayına otursun düzenini kurarsın sıkma kendini
kuru kayısı benim de kurtarıcım, iyi oluyor, sen de dene
menün güzel nurdancım
Tekrar hoşgeldin fıstık
Sağol canım, teşekkürler
Aaa yok öyle alınganlıklar ama bak ağlarım şimdikSakindi genelde burası ondadır yaa sen cansın örtmenim...
heee seni de severiz gülüm yeterki sen bizi bırakma
ooooooooooooooooo hatun süpersin...bu hafta sonundan:) pantalonlarım hep bol geliyor artık(((
Eki Görüntüle 800982 Eki Görüntüle 800983
menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.dünkü menüm
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
yarım açma
çay
öğlen
kaşarlı sandviç
yeşil çay
ara
1 türk kahvesi
2 bisküvi
akşam
1 kase çorba
çok az pilav ve nohut
salata
su 2 lt
spor 1 saat bisiklet+kürek
yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hııııama kaptan öğün yerine 1 tane yedim mecburiyetten
tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasınbırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık
mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooo hatun süpersin...
menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.
yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hııııbanane bananeeee 250 kalori işte
tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasın
mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaa
bekliyoruz bakalım güzelliğini.
Yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptankilolar kaloriler korksun benden.
aslansın se bea seni kesseler acımaz:)))) hadi bakalım yarın sabah güzel haberlerle gel inşallah
bekliyoruz bakalım güzelliğini.
yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptankilolar kaloriler korksun benden.
inşallah ya çok korkuyorum ilk defa 1 haftadır tartılmıyorum sonucu merak ediyorumtartılmayada korkuyorum .dua edin lütfen..
kızlar hani beni yanlız bıraktınız
geldim canım :)kızlar hani beni yanlız bıraktınız
geldim canım :)
defne menün gayet başarılı canım :) kendi capımda spor yaptım derken ne gibi yani :)benimde menüm gelsin
sabah:1 haşlanmış yumurta,domates salatalık ve çay
ara:1 ince dilim kavun
öğlen:
az tavuk(haşlanmış) salata 1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi 2 grissini
akşam:
az tavuk, 3 kaşık pilav
akşam: 15 tane leblebi
bol su içtim
sporda (evde kendi çapımda )
senide cok severiz kuzum sen bizi bırakma yeterki :)burda ne güzel eski dostluklar var herkes birbirini seviyor
en fazla 2 ay sonra pantolonlarım bol gelicek merak etme ablambırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık
canım benimhoşgeldiiinnn, aferin sana ben de yapmadım bugün ama biraz şekerim düştü gibi hissediyorum
bugünde akşam oldu yarın gene cuma ne çabuk geçiyor günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?