ben doktora tahlillerimi gösterdim kan tahlillerim ve hormon tahlillerim temiz çıktı.ama böbreklerimde taş olduğu için vücudumun şiştiğini söyledi bol bol su içeceksin dedi.böbreklerindedki problem geçerse o sorunun da ortadan kaybolacağını söyledi.ultrason içinde 2 ekime gün verdiler.ölmezsek çekeriz herhalde.gerçi beni rahatlatacak ilaçlar verdi ama bakalım.
çok geçmiş olsun arkadaşım..bende 2 kere kırdırmıştım 1 tanede düşürdüm..bol bol su iç inşallah hemen geçer..
inşallah canım bir kısmı kanala düşmüş dedi.bol su iç dedi 3-3,5 lt zaten içiyorum günde.bakalım artık ilaçlarımıda alayım maydanoz suyuda kaynatacağım içeryim bakalım düzelirim inşallah..
geçmiş olsun canım, benim kuzimde de taş vardı acayip şişti karnı, sen su iç çok bi de zıplaman gerek, hem spor olur sana zıpla
tekrar geçmiş olsun canım
doktorda dedi zıpla koş hızlı hızlı yürü sancıdan bunu başarmak zor olsa gerek.
herkese iyi tatiller arkadaşlar ben çıkıyorum öpüldünüz.
kızlar bana cok kızdınız biliyorum ama bugünün cuma olduğu ve bildirimde bulunacağımı tamamen unutmuşum
ne deseniz haklısınız ama kaç gündür burnumdan soluyorum. okuluma 2 tane daha matematik öğrt geldi gelir gelmez sabahcı öğleci kavgasına tutustuk.bu yüzden 5 e kadar okuldaydım...ders programı yok milli eğitimin sacma sapan egitimi derken eve geldiğimde pc yi acmama fırsat bile yok..
bu saatten sonra faydası olurmu ama 62,5 kiloyum
gökçecm okul acıldıktan sonrada cok fazla girebileceğimi sanmıyorumm.sizide magdur etmek istemem...
3 senedir 8 lere girmiyorum ve bu sene bana onları verdiler...bi ton hazırlık yapmam gerekiyo. bebekle nası yapacaksam artık....
beni böyle kabul edermisiniz yoksa ayrılayımmı ne dersinizzz
kızlar selaaam 1,60 boyundayım 68 kiloyum benide alırmısınız takımınıza
selam biraz daha bahsedebilir misin kendinden, hedefin nedir, kaç kilo vericen, bir de kurallarımız uygun mu sana ? olursa neden olmasın
kiloyu bir düzeltiyim canım paylaşım alanında konuşuruz,hiç mi gelemeyeceksin, nasıl olacak durumun fıstıkım bence biraz daha gözleyelim hemen karar vermeyelim
canım kurallarınız nedir bilmiyorum özetle bahsedebilirmisiniz. sayfanın başındaki kurallar güncelmi?? umarım bana uyar. :)
1.60 boyunda 68 kilodayım yusyuvarlak birşeyim. 2 yaşında kızım var. adım seda :)))
kamuda çalışıyorum.doğum kilolarımı hala koruyorum ama artık onlardan ayrılma vaktim geldi. hiçbir kıyafetime giremiyorum. zayıflayacağım umuduyla yeni kıyafette alamıyorum.
diyetisyene başladım. ve hergün öğlen yüzmeye gitmeye çalışıyorum.
hiç gelmez olurmuyum tabiki gelirim ama bir iki hafta yoğunluğum olur. düzenimi oturtana kadar. doğum izninden sonra calışmak koyacak bana. bide müdür değişti. tam bi kıl.. okulda en kıdemli ben olduğumdan 8 leri vermiş. ben 8 lerle uğrasamam diyorum anlamıyor kıt beyinli. bide teftiş senesi.evrakların tam olması gerekiyo..2 tane stajer geldi. hiç bişey bilmiyolar. bide beni onlara rehber öğrt yaptımı... aslında sakinimdir ama kızlar bana hangi marka tahta kalemi kullanıyosunuz bizde onu alalımm deyince koptu olay.neler söylediğimi onlara hatırlamıyorum bile sinirden. 22 yasındasın be arkadas...öğretmen olup atamnışsın bi zahmet cocuklara kaç sayfa defter aldıracağını, tahta kalemi markasını, sınıf kurallarını, nası ders anlatacağınıda sorma bana...............5 msja ve spor yapmaya söz veremiyorum işte. umarım yetişmişimdir.gecmişe bi göz attımda zaten eksi çıkmış takımın kilosu.. ve acıkcası rapunzel gibide olmak istemiyorum.
ortak alanda katılma isteğimi yazmıştım. oraya kaul edildiğimi yazmam grekiyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?