hayır arzucum, eğer sadece takım için bunu düşünüyorsan ben razı değilim. sen kendin burda mutsuzsan bilemem ama bence bize ihtiyacın var yoksa dediğin gibi daha fazla ipin ucu kaçabilir. takımın başarısı önemli olabilir ama senin samimiyetine ben kendi adıma güveniyorum, burası bir terapi merkeziyse bizim için iyi o zaman sorunsuzlar kalsın sorunlular gitsin, olur mu öyle şey.
en kötü şertı söylüyorum takımın derecesi düşünce alınacak ceza genel sıralama listesi hazırlamak bunu da ben yapacağıma göre eğer sırf senin bu durumun yüzünden ceza alacaksak ben cezayı yapmaya razıyım
lütfen kal
canım benim çok teşekkür ederim.tabiki sizlerle olmayı istiyorum ama benim yüzümden 3 haftadır sonlardasınız.o yüzden kendimi çok suçlu hissediyordum.birde kilo verememenin vermiş olduğu sitreste beni bayağı üzdü.az önce doktora hem böbrek için hemde bu ödemler için gittim tahliller yapıldı bakalım sonuçlar ne olacak.ben gerçekten bugün çok mutsuzum.ama desteğin için çok teşekkür ederim...ben sizlerden çekindiğim için sürekli eksilerde olduğum için ayrılmak istedim yoksa sizlerin ve takımın etkisi çok biyük. tamam canım sizlerleyim sen öyle diyiyorsan.çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim sizleri çok seviyorum.
canım menün güzel canım tahlillerin çıksın ona göre hep birlikte bişeyler araştıralım neden olabilir diyedünkü menüm:
sabah:
1 çay bardağı süt,
1 bardak sirkeli limonlu su,
1 adet közlenmiş biber ve peyniri servis tabağı büyüklüğünde ev yufkasına dürüm yapıp yedim.,
1 bardak çay,
1 bardak ada çayı,
ara yok,
öğle:
2 yemek kaşığı kadar etsiz çiğ köfte,
3 kaşık yoğurt,
1 domates,
ara yok,
akşam:
1 adet kızarmış biber 1 dilim ekmek,
2 bardak çay,
spor :yok,
su:3 lt
canım menün güzel canım tahlillerin çıksın ona göre hep birlikte bişeyler araştıralım neden olabilir diye
hoşgeldin bayan telaş:) bu şekilde herşey daha da karışıyor biraz rahatla mısın lütfenKizlar pansumandan geldik.offfff cildiracammmmmm
1 ev dandini
2 elif kucaktan inmiyor inince agliyor beni deli ediyor ustelik yemekte yemiyor
3 misafirler var
4 dolaba konacak sebzler var bugunde yapmazsam bozulacak
5 ikizler alis veris diyor
6 esim kardesiyle gezmede
Ya Ben intihar edecemmmmmmmmm
Kizlar Sadece son sayfayi okuyorum yorum yazacak zamanin Yok kusuruma bakmayinnnnnn
Begen tusumuda calmislar Banane yaaaaa agliyayim bari
Zeyyyyyynosssss ilk ucakla atla bana gellllll pasami gor bacimmmmmm
merhaba arkadaşlar
ben sürekli mide bulantılarım var diye test yaptırmıştım sabah sonuç pozitif çıktı..
rabbimin verdiğine karşı gelinmez o herşeyi ayalamıştır mutlaka ama ben sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum.
bu durumda diyette başlamadan biter tabi...bi de gitmem yapışırım takıma demiştim.. kusura bakmayın size iyi kilo vermeler... ben de doğumdan sonra gelirim inşallah tabi siz ozamana mezun olursunuz.
merhaba arkadaşlar
ben sürekli mide bulantılarım var diye test yaptırmıştım sabah sonuç pozitif çıktı..
rabbimin verdiğine karşı gelinmez o herşeyi ayalamıştır mutlaka ama ben sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum.
bu durumda diyette başlamadan biter tabi...bi de gitmem yapışırım takıma demiştim.. kusura bakmayın size iyi kilo vermeler... ben de doğumdan sonra gelirim inşallah tabi siz ozamana mezun olursunuz.
canım benim öncelikle gözün aydınhiç üzülme bende 2. kızımda çok ağlamıştım ama sonrasında ağladığıma çok pişman oldum onun ilk kalp sesinden sonra kendimden utandım.rabbimize şükürler olsunki bu duyguyu tadıyoruz ya hiç anne olamayanları düşün canım hiç ağlama sağlıklısıyla dünya ya gelsin kilolarda gider sen dert etme şimdi sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi düşün.birde canım zaten 3 ay boyunca zaten aşırı şeyler yemene gerek yok o dönemde dikkat edersen gebeliğini aşırı kilo almadan bitirirsin ilk 3-4 ay çok dikkat ne kadar az kilo alsan iyi..çift kişilik tüketme sakın.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yok canım benim ağladığım nasıl bakıcam konusu.
benim kızım engelli dğdu. yürüyemiyor. 4 yaşını geçtik çok ağırlaştı. kucaklamasam kim getirip götürecek.doğunca ikisi birden nasıl taşıcam ne kadar genetik olmasa doktor hatası da olsa ya bu da engelli olursa... neyse rabbim eyler neylerse güzel eyler demeye çalışıyorum.
canım benim haklısın zor olur ama iyi düşün iyi olsun inşaallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın.rabbim ne eylerse güzel eyler.ellbet onunda kolaylığını verir...senin için dua aderim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?