hemen hemen kurallar aynı ben yine de aşağıya kopyalıyorum, 2 hafta deneme süren olacak, sonrasında oylama ile takım listesine alınabilirsin
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
tamam kurallar net ve açık gayet güzel bana uyar. burada kalıp şansımı denemek istiyorum. umarım hep beraber başarırız.
canım benim her sey rayına oturur sen biraz devam et aramızdan ayrılmanı istemiyorum :)kızlar bana cok kızdınız biliyorum ama bugünün cuma olduğu ve bildirimde bulunacağımı tamamen unutmuşum
ne deseniz haklısınız ama kaç gündür burnumdan soluyorum. okuluma 2 tane daha matematik öğrt geldi gelir gelmez sabahcı öğleci kavgasına tutustuk.bu yüzden 5 e kadar okuldaydım...ders programı yok milli eğitimin sacma sapan egitimi derken eve geldiğimde pc yi acmama fırsat bile yok..
bu saatten sonra faydası olurmu ama 62,5 kiloyum
gökçecm okul acıldıktan sonrada cok fazla girebileceğimi sanmıyorumm.sizide magdur etmek istemem...
3 senedir 8 lere girmiyorum ve bu sene bana onları verdiler...bi ton hazırlık yapmam gerekiyo. bebekle nası yapacaksam artık....
beni böyle kabul edermisiniz yoksa ayrılayımmı ne dersinizzz
yeni arkadaş gelmiş aramıza hos gelmiş inşallah gitmez :)peki bakalım hoşgeldin o zaman, hafta sonu biraz sakin oluyoruz hafta içi iyice tanışırız, yine gelebilen gelsin tabi:)))
yok bitanem :) burdayım artık :)iyi hafta sonları görüşürüz :)ooo zeynep izin çıkmış sana, ama sen rahat durma yine cezalandır kendini tamam mı
ben şimdi çıkıyorum
güzel takımım yine sondan birinci olduk
koskoskocaman öpüyorum sizi
hayde iyi haftalar
[video=youtube;QY8b3ePjDi4]http://www.youtube.com/watch?v=QY8b3ePjDi4[/video]
hiç gelmez olurmuyum tabiki gelirim ama bir iki hafta yoğunluğum olur. düzenimi oturtana kadar. doğum izninden sonra calışmak koyacak bana. bide müdür değişti. tam bi kıl.. okulda en kıdemli ben olduğumdan 8 leri vermiş. ben 8 lerle uğrasamam diyorum anlamıyor kıt beyinli. bide teftiş senesi.evrakların tam olması gerekiyo..2 tane stajer geldi. hiç bişey bilmiyolar. bide beni onlara rehber öğrt yaptımı... aslında sakinimdir ama kızlar bana hangi marka tahta kalemi kullanıyosunuz bizde onu alalımm deyince koptu olay.neler söylediğimi onlara hatırlamıyorum bile sinirden. 22 yasındasın be arkadas...öğretmen olup atamnışsın bi zahmet cocuklara kaç sayfa defter aldıracağını, tahta kalemi markasını, sınıf kurallarını, nası ders anlatacağınıda sorma bana...............5 msja ve spor yapmaya söz veremiyorum işte. umarım yetişmişimdir.gecmişe bi göz attımda zaten eksi çıkmış takımın kilosu.. ve acıkcası rapunzel gibide olmak istemiyorum.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz gecmişi tam bitiremedim.oğlumu uyutayım gelirim gene...
yeni arkadaş gelmiş aramıza hos gelmiş inşallah gitmez :)
hoşbuldum kendi adıma ama diğer yeni arkadaş kim henüz çıkartabilmiş değilim.inşallah gtmeyiz hihihihi :)
canım kurallarınız nedir bilmiyorum özetle bahsedebilirmisiniz. sayfanın başındaki kurallar güncelmi?? umarım bana uyar. :)
1.60 boyunda 68 kilodayım yusyuvarlak birşeyim. 2 yaşında kızım var. adım seda :)))
kamuda çalışıyorum.doğum kilolarımı hala koruyorum ama artık onlardan ayrılma vaktim geldi. hiçbir kıyafetime giremiyorum. zayıflayacağım umuduyla yeni kıyafette alamıyorum.
diyetisyene başladım. ve hergün öğlen yüzmeye gitmeye çalışıyorum.
ben 1 hafta oldu galiba burdayım 2.haftayıda atlatırsam listeye gireceğim inşallah..
onun dışında bilmiyorum
bende 66 kiloyum..inşallah beraber iki çıtır anne oluruz
iyi hadi bakalım görücezyok bitanem :) burdayım artık :)iyi hafta sonları görüşürüz :)
sen nerdeydin ya ben karıştırdım canım, konyada mıydın?slm bir uğrayayım dedim kimsecikler yok
burda havalari çok sıcak bugünlerde..hiç tahmin etmezdim ama üşümeyi özledim
evet kesinlikle kendimiz için de bişeyler yapmamız kendimize vakit ayırmamız şart, sana da kolay gelsin ilk haftalar yoğun olursunuz doğal olarakbenimde okulum yıkılıyor burda bir başka okulun 3.katına taşınıyoruz daha hiçbirşey hazır değil karman çorman..program desen belli değil..müdürün dediğine göre benim derslerim 10 gibi başlayıp 4 gibi bitecekmiş..bu durumda oğlum öğlenci birkaç saat evde yalnız kalacak kızımıda kreşte tam gün olmak zorunda..ama ben yinede inat edip burayıda sürdürecem arkadaş:
kendim için uğraştığım tek yer burası..sende fazla takma kafaya..her yer aynı..
evet ya bu ara gelen kaçıyo, olmuyo amahoşbuldum kendi adıma ama diğer yeni arkadaş kim henüz çıkartabilmiş değilim.inşallah gtmeyiz hihihihi :)
eveeeeeet çıtır anneler, ben de artık çıtır anne olmuş olabilirimbende 66 kiloyum..inşallah beraber iki çıtır anne oluruz
kolay gelsin canım ya okurken ben yoruldum inanbende hiç gitmek istemiyorum zeynep ablam fırsat buldukça gelicemde o kadar yoğunki bu aralar hayatım.yarın herkes cümbür cemaat ceyiz yerleştirmeye geliyo afyondan ankaraya. ve kalacakları tek adres benim evim.size girip yazdıktan sonra temizlik , yemeki pasta börek yaptım ama şu an ölüyorum yorgunluktan.yazık oğlumda halimi anlamış olacakki kendi kendine uyudu.
yarın giremeyebilirim o kadar kişi arasında laptopu kaldıracam çoluk çocuğun eline geçmesin diye...gece uğrarım büyük ihtimalle.menülerimi yazamadım bi kaç gündür. kaçamak falan yapmıyıorum.sadece spor yok..öptm hepinizi...iyi gecelerr....
erkenden yatıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?