Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam kurallar net ve açık gayet güzel bana uyar. burada kalıp şansımı denemek istiyorum. umarım hep beraber başarırız.

Topraks cım listenizde hata var. Bizim takıma bakar mısın lütfen?

tamam kurallar net ve açık gayet güzel bana uyar. burada kalıp şansımı denemek istiyorum. umarım hep beraber başarırız.

peki bakalım hoşgeldin o zaman, hafta sonu biraz sakin oluyoruz hafta içi iyice tanışırız, yine gelebilen gelsin tabi:)))

canım benim her sey rayına oturur sen biraz devam et aramızdan ayrılmanı istemiyorum :)

ooo zeynep izin çıkmış sana, ama sen rahat durma yine cezalandır kendini tamam mı
ben şimdi çıkıyorum
güzel takımım yine sondan birinci olduk
koskoskocaman öpüyorum sizi

hayde iyi haftalar

[video=youtube;QY8b3ePjDi4]http://www.youtube.com/watch?v=QY8b3ePjDi4[/video]

yok bitanem :) burdayım artık :)iyi hafta sonları görüşürüz :)

benimde okulum yıkılıyor burda bir başka okulun 3.katına taşınıyoruz daha hiçbirşey hazır değil karman çorman..program desen belli değil..müdürün dediğine göre benim derslerim 10 gibi başlayıp 4 gibi bitecekmiş..bu durumda oğlum öğlenci birkaç saat evde yalnız kalacak kızımıda kreşte tam gün olmak zorunda..ama ben yinede inat edip burayıda sürdürecem arkadaş:
kendim için uğraştığım tek yer burası..sende fazla takma kafaya..her yer aynı..

bende 66 kiloyum..inşallah beraber iki çıtır anne oluruz

bende hiç gitmek istemiyorum zeynep ablam fırsat buldukça gelicemde o kadar yoğunki bu aralar hayatım.yarın herkes cümbür cemaat ceyiz yerleştirmeye geliyo afyondan ankaraya. ve kalacakları tek adres benim evim.size girip yazdıktan sonra temizlik , yemeki pasta börek yaptım ama şu an ölüyorum yorgunluktan.yazık oğlumda halimi anlamış olacakki kendi kendine uyudu.
yarın giremeyebilirim o kadar kişi arasında laptopu kaldıracam çoluk çocuğun eline geçmesin diye...gece uğrarım büyük ihtimalle.menülerimi yazamadım bi kaç gündür. kaçamak falan yapmıyıorum.sadece spor yok..öptm hepinizi...iyi gecelerr....
erkenden yatıcam:))

misafirim vardı kızlar onlar kapıdan ben hoop bilgisayar başına ama şimdi benim cadıyı uyutmam gerek, bu saate çocuk klaır mı demeyin benimkiler yarasa soyundanmıdır nedir tövbe tövbe, gece kuşları
yok bitanem :) burdayım artık :)iyi hafta sonları görüşürüz :)
iyi hadi bakalım görücez

slm bir uğrayayım dedim kimsecikler yok
burda havalari çok sıcak bugünlerde..hiç tahmin etmezdim ama üşümeyi özledim
sen nerdeydin ya ben karıştırdım canım, konyada mıydın?

evet kesinlikle kendimiz için de bişeyler yapmamız kendimize vakit ayırmamız şart, sana da kolay gelsin ilk haftalar yoğun olursunuz doğal olarak

hoşbuldum kendi adıma ama diğer yeni arkadaş kim henüz çıkartabilmiş değilim.inşallah gtmeyiz hihihihi :)
evet ya bu ara gelen kaçıyo, olmuyo ama

bende 66 kiloyum..inşallah beraber iki çıtır anne oluruz
eveeeeeet çıtır anneler, ben de artık çıtır anne olmuş olabilirim

kolay gelsin canım ya okurken ben yoruldum inan( dinlen güzelce iyi geceler

ben şimdi urfanın bir ilçesinden katılıyorum aranıza..
eşimin tayini gereği burdayız inşallah bu yaz tayin olcaz hayırlısı bakalım..aslen denizliliyim...
buralarda yapılacak fazla bişeyler yok tabii.
sizler nerelerdesiniz?

İyi geceler kızlar tatilin bitmesine az kaldı. Bugün kardesimdeyim.digital tartı var tartilldim ama markası benimkinden farklı. Bu tartiya göre kilo almamisim ama tabi gerçeği kendi tartimda gorucem.
yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz sefalar getirdiniz.listede gördüm berilim sende hoşgeldin. Zeynep ablada dönmüş.
Neyse görüşürüz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…