Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayırlı sabahlar canım benim :))))
güzel dileklerine katılıyorum :)
adını ögrenmenizde bir mahsur varmı ??
cıkıyorum 10 15 dakikadan :) ögleden sonra burdayım bol bol muhabbet ederiz inşallah :)

Ah be Zeynep ablam yine kim damarına bastı senin de tutamadın kendini, Ausencia yı geçtin valla ( KIzcağız burada yok ama bende alışkanlık olmuş illa ona bulaşıcam )

Şekerparem güzel sözlerinle beni yine buraya bağlayacaksın , girdim mi çıkamıyorum bak... Ahhh nasıl yoğunum aslında bilsen. Allahtan telefondan girmeyi öğrendim de arada bir oradan takılıyorum. Ama çok özlemişim burayı gerçekten... Güzel sözlerin için teşekkür ederim.. Ben böyle ara ara gelsem laf kalabalığı yapmış olmam di mi size ?

Ayyy şunun havasına bak.... Çok kıskanıyorum cidden, ben de zayıflamak istiyorum yaaaa yeter artık ???

Yine ne yaptın zeynep Banlanmışsın

KEsin damarına bastılar yine dayanamadı...

Fıstıklar ben çıkıyorum
görüşürüz
iyi akşamalar

Görüşürüüüüüz, by by...

iyi akşamlar arkadaşlar. çok yorucu bi gün geçirdim.menümü yazayım diye girdim hemen duşa girip uyucam
sabah 1 bardak ılık su 5 kayısı

kahvaltı
1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 yeşil çay 1 domates 1 ceviz

ara 1 elma

öğle= dışardaydım yiyemedim 1 kekle geçiştirdim.

ara= yine dışardaydım yarım peket kepekli bisküvi yedim

akşam= 1 kase yoğurt 6 kaşık fasulye 2 kaşık bulgur pilavı yedim.

2 bardak su içtim. akşama kadar dışarda koşturmacadaydım suyu ihmal ettim.

Ben geldim naber kızlar. Bugün eskisehirden katılıyorum aranıza. Yarın nasipse usakta olucam.zeynep abla banlanmis yine.
neyse gelirim yine kimse yok simdi.

iyi akşamlar hanımlar

erken ya pek gelen giden olmamış ben de bi bakayım kaçıcam
gece uyumazsam gelirim

Ben geldim naber kızlar. Bugün eskisehirden katılıyorum aranıza. Yarın nasipse usakta olucam.zeynep abla banlanmis yine.
neyse gelirim yine kimse yok simdi.

ohh gez bakalım hatun, hayat sana güzel:)))

koşturmacana göre iyi güzelim:))

ayyy canııım sen gel ben seni severim, laf kalabalığı olur mu hiç fıstıkım yaa, gel sen gel, sen gelirsen aus da duramaz laf yetiştirmeye gelir sana

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..
iyi akşamlaaaaaarrrrrr

aaaaaaaaaaaa zeynep genemi banlandı.

hatun cezalara doymuyor

***4. TAKIM 326.ETAP***
topraks : (65,9/// )
zeynep_canan 54,3/ / / )

nurork :(63,1// /)
cimcimesude: (64,2/ / / )
yellowmelon : (65// / )

şimdilik bu kızlar berile bakıcam şimdi onu da eklerim, gogo bugün dönüş yapıcakmıydın acaba:44:

beril77 'nin Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Kasım / 1,4
Aralık / 7,2
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,6 KİLO

Ocak / 4,8
Şubat / 3
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,8 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu (285. Etap) ( 88,4 )
Bitiş Kilosu (297. Etap) ( 72,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 16,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,55% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,55% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.367 )

Yorum : Sevgili beril77, 23 Kasım 2012 (285. Etap) ve 88,4 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan 22 Şubat 2013 (297. Etap) tarihinde toplam 16,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 70 dir. Hedefini %89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13.Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

***4. TAKIM 326.ETAP***
topraks : (65,9/// )
zeynep_canan 54,3/ / / )

cimcimesude: (64,2/ / / )

beril77 : ( / / / ) mezun olan üye geri döndü hedef

iyi de ben şimdi beril senin kilona ne yazıcam kuzum yeni üye gibi işlem göreceksin ama başlangıç kilon ne? bugünkü kilon ne? ya da ikisine de bugünkü kilonu mu yazıcam acaba?

bir haftalık toplam yazıyoruz kızlar, siz bu şekilde bildirim yapın ben listeye eklerim

KİLO:
İÇİLEN SU:
YAPILAN SPOR:
KİLO: 64,800 kg
İÇİLEN SU:17,5 lt
YAPILAN SPOR:3 saat 45 dak.

arkadaşlar günaydın.arkadaşlar menümü yazmadan önce bir karar vermek zorunda kaldım gene eksilerdeyim malesefki.ben takımdan ayrılmak istiyorum,çünkü 3 haftadır sürekli herşeye dikkat etmeme rağmen veremiyorum aksine alıyorum bir müddet bu diyet piskolojisinden çıkmak istiyorum.artık moralim çok bozuluyor.uzun zamandır ağzıma tatlı sürmüyorum.birçok sevdiğim lezzetten mahrum bırakıyorum ama sonuç olarak ne oluyor sürekli bir kilo artışı bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ayrılırsamda takımdan kendimi daha serbest bırakacağımdan korkuyorum ama sizler için ayrılmak istiyorum.benim yüzümden takımın gerilerde kalması beni üzüyor buda ayrıca beni etkiliyor. biraz sonra doktora gideceğim hem bu durumumu konuşacağım hemde çok fena böbreğim ağrıyor.ödemmidir nedir bendeki bu problem :26:sinir bozucu sabah oturup ağladım resmen sinirden.eşim soruyor neden ağlıyorsun kilo veremiyom diyemedim bende böbreğim ağrıyor ondan dedim.çok geriliyorum arkadaşlar sizleri çok seviyorum ama bende bir yolbulamıyorum malesef..ben de bir anormalik var sanırsam
..

Son düzenleme:

hayır arzucum, eğer sadece takım için bunu düşünüyorsan ben razı değilim. sen kendin burda mutsuzsan bilemem ama bence bize ihtiyacın var yoksa dediğin gibi daha fazla ipin ucu kaçabilir. takımın başarısı önemli olabilir ama senin samimiyetine ben kendi adıma güveniyorum, burası bir terapi merkeziyse bizim için iyi o zaman sorunsuzlar kalsın sorunlular gitsin, olur mu öyle şey.
en kötü şertı söylüyorum takımın derecesi düşünce alınacak ceza genel sıralama listesi hazırlamak bunu da ben yapacağıma göre eğer sırf senin bu durumun yüzünden ceza alacaksak ben cezayı yapmaya razıyım
lütfen kal

menümü de yazayım

sabah
1 kase nesfit+süt

ara
4 badem
3 kuru kayısı
1 kutu süt

öğlen
simit+ayran

ara
3 kuru kayısı
5 badem

akşam
1 kase çorba
1 tabağa çok az patlıcan oturtma+ 3 kaşık bulgur pilavı
salata

su 3lt
spor yok

gıdım gıdım gidiyo
KİLO: 65,7
İÇİLEN SU:16,5
YAPILAN SPOR:160 dk

Selammmmm
Kizlar dun elifin kasi yarildi.suan iyi ama gozu sargida sis morardi.
Surekli kucakta dunden beri gelemedim.
Bugunku kilomu yazacaksin toprakcim utanarak yaziyorum ama 75.3
Kizlar Biz pansumana gidiyoruz insallah firsat bulup gelirim.

Elifin bunu nasil yaptina gelince.eltimin 3 yasindaki kizinin elindeki oyuncagi istemis aralarinda itis kakis olmus kizda elifi itmis en son elifimde tv unutesinin kenarina vurmus kafasini.ay ne kandi oooo.buna sukur Ben o Kadar kani gorunce cok korkmustum.neyse verilmis sadakamiz varmis.
Kendinize iyi bakin gorusuruz insallah

geçmiş olsun canım, ben başlangıç kilona da aynısını yazıyorum bugün geldin, bugün tartıldın şeklinde

***4. TAKIM 326.ETAP***
topraks : (65,9/65,7/0,2/%0,30 )
zeynep_canan 54,3/54,1 /0,2 /%0,37 )

cimcimesude: (64,2/64,8 /-0,6 /%-0,93 )
izinli

beril77 : (73,3 /75,3 /0 /0 ) mezun olan üye geri döndü hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…