Fıstıklar ben çıkıyorum
görüşürüz
iyi akşamalar
Yine ne yaptın zeynepBanlanmışsın
hayırlı sabahlar canım benim :))))
güzel dileklerine katılıyorum :)
adını ögrenmenizde bir mahsur varmı ??
cıkıyorum 10 15 dakikadan :) ögleden sonra burdayım bol bol muhabbet ederiz inşallah :)
aaa sensiz olur mu güzelim, hepimiz tam takımız eksik olduk mu olmuyo:)))
ben de en son ölçtürdüğümde kas oranımı beğenmişti eczanede yaptırıyorum
ağlamaaaa kıyamam sana
peki o zaman akrep diyelim sana küçük anne:))
menünü beğenmedim canısı sabahki poğaçaya ceza almalısın bence gün içinde de düzensiz yemişsin, hııııııbence 250 kalori ekstra spor iyidir, öpüyorum seni
kızlaaaaarrrrrrr hepimiz ne güzel arkadaşlıklar kurduk ben de çok seviyorum burayı ve sizleri
gel bekliyoruz hep kandırıyosuuunnn
günaydın, çok güzel bir dilek olmuş ben aldım kabul ettimteşekkürler
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn belalım sen yokken bak az kilo verebiliyorum olmuyo:)) özledimliste işine bakıcam gün içinde oluyo bence ağustostu galiba gelebilme tarihin
hadi kolay gele:))) l
cezayı sporla veriyoruz di mi zeynoşum aç kalmak yok:))
sağol tatlım, gittim bişey yok pazartesi sabah 7:20 okulda olucaz, hayırlı bir yıl olsun hepimizin yavruları için. senin işin de zor ama canım alışmak lazım büyüyorlar, dile kolay tabi di mi ben de yaşayınca görücem
canım ben sana ne cezası vereyim sen kendinin cılkını çıkaracaksın zaten ben bilmiyomuyumbugün de kaçamak yapma yarın tartı var
menü güzel canım sabah 3 dilim ekmek fazla geldi sadece bana ama yeni başladığın için olabilir.
ayyy senin adını görünce ne mutlu oldum keşke akşam gelebilseydim((
Oh yedik içtiklerin de sana kalmasın onları da anlat gezip gördüklerini de kilo aldın mı bakem :)))
şekerpareeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
yorumun için teşekkür ederim canısı, öpüyorum koskocaman:) enişte başladı bile kıskançlık krizlerine bu ara göğüs bölgesine ve karına ağırlık vermeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşünme aşamsındayımİnşallah başlıycam bu konuda beni beril paklar, o mekik ve göğüs hareketi yaptırır bana:)))))
gül hastalığı da alerjik, mikrobik ya da bulaşıcı değilmiş. mevsim dönümlerinde olabiliyomuş, krem verdi sürücez iki hafta
listen güzel aralarda bir çay bardağı süt ekleyebilirsin canım
Ayyyy burası da seni ne kadar özlemiş canısı yaaaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
he heee biz de inandıkama bu akşam uyumıycam :))))
canım şu okul olayları rayına otursun düzenini kurarsın sıkma kendini
kuru kayısı benim de kurtarıcım, iyi oluyor, sen de dene
menün güzel nurdancım
tekrar hoşgeldin fıstık
sağol canım, teşekkürler
aaa yok öyle alınganlıklar ama bak ağlarım şimdiksakindi genelde burası ondadır yaa sen cansın örtmenim...
yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hııııbanane bananeeee 250 kalori işte
tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasın
mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaa
Yine ne yaptın zeynepBanlanmışsın
Fıstıklar ben çıkıyorum
görüşürüz
iyi akşamalar
Ben geldim naber kızlar. Bugün eskisehirden katılıyorum aranıza. Yarın nasipse usakta olucam.zeynep abla banlanmis yine.
neyse gelirim yine kimse yok simdi.
iyi akşamlar arkadaşlar. çok yorucu bi gün geçirdim.menümü yazayım diye girdim hemen duşa girip uyucam
sabah 1 bardak ılık su 5 kayısı
kahvaltı
1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 yeşil çay 1 domates 1 ceviz
ara 1 elma
öğle= dışardaydım yiyemedim 1 kekle geçiştirdim.
ara= yine dışardaydım yarım peket kepekli bisküvi yedim
akşam= 1 kase yoğurt 6 kaşık fasulye 2 kaşık bulgur pilavı yedim.
2 bardak su içtim. akşama kadar dışarda koşturmacadaydım suyu ihmal ettim.
ayyy canııım sen gel ben seni severim, laf kalabalığı olur mu hiç fıstıkım yaa, gel sen gel, sen gelirsen aus da duramaz laf yetiştirmeye gelir sanaAh be Zeynep ablam yine kim damarına bastı senin de tutamadın kendini, Ausencia yı geçtin valla( KIzcağız burada yok ama bende alışkanlık olmuş illa ona bulaşıcam )
Şekerparem güzel sözlerinle beni yine buraya bağlayacaksın , girdim mi çıkamıyorum bak... Ahhh nasıl yoğunum aslında bilsen. Allahtan telefondan girmeyi öğrendim de arada bir oradan takılıyorum. Ama çok özlemişim burayı gerçekten... Güzel sözlerin için teşekkür ederim.. Ben böyle ara ara gelsem laf kalabalığı yapmış olmam di mi size ?
Ayyy şunun havasına bak.... Çok kıskanıyorum cidden, ben de zayıflamak istiyorum yaaaa yeter artık ???
KEsin damarına bastılar yine dayanamadı...
Görüşürüüüüüz, by by...
iyi akşamlaaaaaarrrrrrhepinizi öpüyorum iyi akşamlar..
aaaaaaaaaaaa zeynep genemi banlandı.
KİLO: 64,800 kg
İÇİLEN SU:17,5 lt
YAPILAN SPOR:3 saat 45 dak.
arkadaşlar günaydın.arkadaşlar menümü yazmadan önce bir karar vermek zorunda kaldım gene eksilerdeyim malesefki.ben takımdan ayrılmak istiyorum,çünkü 3 haftadır sürekli herşeye dikkat etmeme rağmen veremiyorum aksine alıyorum bir müddet bu diyet piskolojisinden çıkmak istiyorum.artık moralim çok bozuluyor.uzun zamandır ağzıma tatlı sürmüyorum.birçok sevdiğim lezzetten mahrum bırakıyorum ama sonuç olarak ne oluyor sürekli bir kilo artışı bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ayrılırsamda takımdan kendimi daha serbest bırakacağımdan korkuyorum ama sizler için ayrılmak istiyorum.benim yüzümden takımın gerilerde kalması beni üzüyor buda ayrıca beni etkiliyor. biraz sonra doktora gideceğim hem bu durumumu konuşacağım hemde çok fena böbreğim ağrıyor.ödemmidir nedir bendeki bu problem :26:sinir bozucu sabah oturup ağladım resmen sinirden.eşim soruyor neden ağlıyorsun kilo veremiyom diyemedim bende böbreğim ağrıyor ondan dedim.çok geriliyorum arkadaşlar sizleri çok seviyorum ama bende bir yolbulamıyorum malesef..ben de bir anormalik var sanırsam
..
Selammmmm
Kizlar dun elifin kasi yarildi.suan iyi ama gozu sargida sis morardi.
Surekli kucakta dunden beri gelemedim.
Bugunku kilomu yazacaksin toprakcim utanarak yaziyorum ama 75.3
Kizlar Biz pansumana gidiyoruz insallah firsat bulup gelirim.
Elifin bunu nasil yaptina gelince.eltimin 3 yasindaki kizinin elindeki oyuncagi istemis aralarinda itis kakis olmus kizda elifi itmis en son elifimde tv unutesinin kenarina vurmus kafasini.ay ne kandi oooo.buna sukur Ben o Kadar kani gorunce cok korkmustum.neyse verilmis sadakamiz varmis.
Kendinize iyi bakin gorusuruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?