Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sabah aç karnada tartılcam ama meraktan acele ettim.yarın yürüyüşlerede başlarım bugün çok işim vardı.

bu hafta sonu ben çok cozuttum yaaa, korkuyorum tartılmaya ama sabah tartılıyım da cumaya kadar sıkı tutsyım işi

gonca bir cesaret gelse 60 diycem ama ben senin kadar cesaretli olamıyorum :))

nerdeyse 65 oldum ama daha tam istediğim gibi olmadım, biraz daha versem fena olmaz yani
bende 65 olsam az mutlu olucam ama 60 yada 62 bile çok mutlu eder beni.
gonca bir cesaret gelse 60 diycem ama ben senin kadar cesaretli olamıyorum :))
bu kadar geldin 63-62 olursun.ben 60 olmakta ümitli değilim ama ilerledikçe iyi hissediyorum kendimi.
işte benim mahallem kızlar, o tepeye çıkıyorum hergün :)))

Eki Görüntüle 804331

manzara şahane doğrusu bayıldım.

bende 65 olsam az mutlu olucam ama 60 yada 62 bile çok mutlu eder beni.

bu kadar geldin 63-62 olursun.ben 60 olmakta ümitli değilim ama ilerledikçe iyi hissediyorum kendimi.

manzara şahane doğrusu bayıldım.

bugün eşim baktı benim ideal kilomu telefonu 59 hesaplıyo:)) hahaaa ölürüm ben o zaman ya dedim

takıma yeni gelenler var daha tanışamadım.kaç kişi geldi ben yokken.rapunzelde ayrılmış üzüldüm.

ideal kiloyu boşver arkadaşım nasıl mutluysak öyle kalalım.

di mi gülüm:)) ben bakıcam heh tamam bu iyi diyince durucam, bi de bakıyorum 59 oluyomuş

aman neyse işte bu hafta iyi spor yapmak istiyorum bir aksilik çıkmazsa
şimdi yatıcam canısı sabah 5:30 da kalkıcam, aslında uykum da yok ama sabah kalkamıycam yoksa
bu arada yarın nasıl gelirim bilmiyorum belki oğlanın okulunda kalmam gerekebilir, şirkete gider gitmez burdayım
iyi geceler

iyi geceler canım bende 2 hafta izinden sonra yarın işe gitcem nasıl kalkıcam bende bilmiyom senin gibiyim.görüşürüz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…