gökçe nasılsın kuzum ne güzel denk geldik.
takıma da evine de hoşgeldin soydaş, ben sabah tartılıcam ama korkuyoruuuuummmm:18:
ben sabah aç karnada tartılcam ama meraktan acele ettim.yarın yürüyüşlerede başlarım bugün çok işim vardı.
benimkide yattı yarın okul var tabiievet canım ya mucize di mi benim iki velet de uyudu
bu hafta sonu ben çok cozuttum yaaa, korkuyorum tartılmaya ama sabah tartılıyım da cumaya kadar sıkı tutsyım işi
benimkide yattı yarın okul var tabii
yaa olur bi hafta sonu ben kaç gündür cozutuyorum almamışım kilo.
az kaldı ya şımardım hemencikben almışımdır, su içsem yarıyo
mezuniyetten sonrada çok dikkat etmen gerek yoksa dönersin aramız bence hiç gitme mutlu olurum ama istediğin kiloda kalmanı daha çok isterim.
belki 65 de mezun olsamda 63 e kadar kalırım bilmiyorum
aaa 63 olmak istiyosan kal tabiii
bende 65 olsam az mutlu olucam ama 60 yada 62 bile çok mutlu eder beni.nerdeyse 65 oldum ama daha tam istediğim gibi olmadım, biraz daha versem fena olmaz yani
bu kadar geldin 63-62 olursun.ben 60 olmakta ümitli değilim ama ilerledikçe iyi hissediyorum kendimi.gonca bir cesaret gelse 60 diycem ama ben senin kadar cesaretli olamıyorum :))
bende 65 olsam az mutlu olucam ama 60 yada 62 bile çok mutlu eder beni.
bu kadar geldin 63-62 olursun.ben 60 olmakta ümitli değilim ama ilerledikçe iyi hissediyorum kendimi.
manzara şahane doğrusu bayıldım.
bugün eşim baktı benim ideal kilomu telefonu 59 hesaplıyo:)) hahaaa ölürüm ben o zaman ya dedim
takıma yeni gelenler var daha tanışamadım.kaç kişi geldi ben yokken.rapunzelde ayrılmış üzüldüm.
ideal kiloyu boşver arkadaşım nasıl mutluysak öyle kalalım.
di mi gülüm:)) ben bakıcam heh tamam bu iyi diyince durucam, bi de bakıyorum 59 oluyomuş
aman neyse işte bu hafta iyi spor yapmak istiyorum bir aksilik çıkmazsa
şimdi yatıcam canısı sabah 5:30 da kalkıcam, aslında uykum da yok ama sabah kalkamıycam yoksa
bu arada yarın nasıl gelirim bilmiyorum belki oğlanın okulunda kalmam gerekebilir, şirkete gider gitmez burdayım
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?