bizimde düzensizdi.silgi yok kalem yok.pc ve fotokopi makinası çalışmıyodu.düzene girecek diye umuyorum bu hafta....hizmetli yok mu okulda cnm siz niye temizledinizki...herkese merhaba..buraya bu saatte yetişebildim ancak..
ne gündü be..
sabahtan okuluma gittim inşaatın içine girdik resmen ..öğretmenler odasını temizledik sıraları taşıdık dizdik..
tahtalar yarın çakılacak gibi..ordan geldim oğlumu okula götürdüm sınıfını bulduk falan..
ordan kızı almaya gittim kreşten o da mızmız..sonunda evdeyim
şu programım falan bu haftadan sonra youna girecek inşallah..
hehe içime doğmuş gibi geldim ben. demekki koca göbişli olmayacam:))4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
illa eli maşalı olucam yani
bugün topiğe gelmeyen koca göbişli olsuuuuuuuunnnnnnnn
bi de koca popişliiiiiiiiiiiii
bende vakit bulsam inan hiç çıkmayacağım.hoşgeldin aramıza....günaydın arkadaşlar.
ay 3 günde bağımlılık yaptı takım ben de gidemiyorum gelip okuyasım geliyo sürekli
kolay gelsin sana cnm.daha bende kendim için alışveriş yapıcam. şimdiki kıyafetler 1 hafta anca idare eder beni.sonra alışveriş yapmam lazım. pilot kalem, tahta kalem, kitap falanda alıcam.nası bi öğretmensem artık.evde pilot kalemim bile yokgünaydın kızlar
oğlanı okula bıraktım, öğlen almaya gidicam sonra da okul alışverişini yapıcam
hepimizin yavrularına güzel bir yıl diliyorum ben de
dünkü menümü hiç yazmıyım fenadan da fena
beriiiiiillllll yarışalım mı dobişim
menü güsel zeynep ablam. bi ben şu öğünleri unutamıyorum sanırım.çok mu oburum:))günaydın güzellikler :)
kacamaksız bir gün geçirdim bugunde olmaz inşallah :)
menüm
sabah 1 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 ıssırık simit ( eşim zorla agzıma tıkadı :))
bol yeşillik
5 tane zeytin
1 kk kadar peynir
1 yumurta
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
ara
1 bardak süt
1 armut
öglen yok unutmusum
ara
1 salkım üzüm
akşam
5 kasık taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bolca salata
ara
1 tane cubuk kraker
su 2 lt
spor
1saat 20 dakika yürüyüş
begendim cnm.bu yorgunluğa spor yapman imkansızdı cnmmmerhaba kızlar menümü yazayım hemencik kaçıcam
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
çay
ara
6 adet fıstık
1 neskafe sütlü
öğlen
yarım kase çorba
bir tabağa çok az pilav ve taze fasulye
ara
hatırlamıyorumatıştırmışımdır bişeyler kesin
akşam
1 kase çorba
2 kıymalı biber dolma
yoğurt
1 dilim tam buğday
2 lt
spor yok ama dün temizlik yaptık koltuk halı vs sildim
bir de akşam komşuda cenaze vardı servis,toplama, bulaşık gece hep ordaydım
eve geldiğimde belim kopmuştu spor da yapamadım kızlar
sporuna diyeceğim yokta kurabiyeler olmamış zeynep ablammselam kızlar bende menümü yazıyım bu eve bir daha pasta kurabiye yapmıcam dayamanadım yedim bu gün 3 5 tane
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bugday elmegi bol yeşillik domates salatalık 3 tane yeşil biber
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin
ara
1 kutu süt
3 tane erik
öglen yok eltim vardı 5 saat aliş veriş yaptık
ara yok
eve geldigimde saat 5 de
4 tane s kurabiye
1 tane biskerm
7 8 tane cubuk kraker yedim
akşam
7 gibi
4 kasık taze fasulye
4 kasık yogurt
yarım göbek marul yedim
ara
3 tane incir
7 8 tane fındık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakiak kendim
20 dakika saunada ter atma :)
5 saat hiç oturmadan aliş verişte gezme :)))
hoşbeş ve sucuklar gözüme batmıyo.bana diyetisyen sucuk için sıcak suda beklet demişti.ama o zamanda tadı cok kötü oluyomenümü paylaşyım
kalkınca; 1 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı tarçın, 1 çimdik zencefil karıştırıp yedim
üzerine 1 bardak su
sabah; 2 yumurta sarısı 1yumurta beyazı 1 dilim light peynir
4-5 zeytin 2 dilim kepekli ekmek(çavdar yoktu markette)
öğlen; 8 y.k. patlıcan 2 dilim ekmek 1 tane activia 1 domates
ara; yapamadım öğleni geç yemiştim 3 tane minik hoşbeş
akşam;iyice yağı süzülmüş peçeyle yağı alınmıiş 4 köfte kadar sucuk
2 dilim kepekli ekmek
1 adet salatalık
ara; yapmadım çünkü scuk yinede ağı kaçabilir dedim
spr; yarım saat+ 15 dakika+15 dakka yürüyüş
su;1.5 litre+ yarım itre bitki çayı
malesef olmamış cnm. bira, börek, fıstık... cısss. neyseki cezanı vermissin kendine:))güzel bir eylül sabahından günaydın diyerek başladığım satırlarıma
dün gece götürdüğüm bira ve fıstıklar yüzünden sanırım güzel olmayan tartı sonuçları ile devam ediyorum
haa bir de sabah börek yemiştim
kardeşim bir seneyi geçti diyet spor hala birgün ye ertesi gün kilo almış uyan reva mı bu bize yaw((
neyse bu geçici tabi bir gece de felekten gün çalmayacaksak ne diye uğraşıyoruz bu kadar
amaaaaaaaa tabi cezasız olmaz akşamları yaptığım sporuma ek olarak sabah 20 dk karın, göğüs ve bel egzersizi cezası verdim kendime
menümü de yazayım bari
sabah
yarım porsiyon çengelköy böreği
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
köfte sandviç
ayran
ara
5-6 badem
3 kuru kayısı
akşam
1 kase çorba mercimek
bir tabağa yarım yarım taze fasulyee+pilav
ekmeksiz ve az yedim
cacık
gece:18:
1,5 şişe bira
tuzlu fıstık
su 3 lt
spor yok
4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
anladım tatlım.benimkide 15 dk yürüme mesafesinde ama yokuş inerken iyide çıkarken zorluyo biraz....okulda hizmetli yok işkurdan adam gelecekte onlarda zaten iş işten gelince gelirler...
bu arada yarın okula yürüyerek gideceğim 3 km.falan var bakalım iyi spor olacak benim için..
senin gene 2 taneymiş.benim bir pantalonum var onunda fermuarı kırık:)))kapanıyo ama zorla...sabah onla gittim mecbur üzerinede uzun bişey giyince sıkıntı olmadısabahtan 40 beden pantolonlarımı denedim olmadı ya..
2 tane 42 beden pantolonla kaldım..
anladım tatlım.benimkide 15 dk yürüme mesafesinde ama yokuş inerken iyide çıkarken zorluyo biraz....
senin gene 2 taneymiş.benim bir pantalonum var onunda fermuarı kırık:)))kapanıyo ama zorla...sabah onla gittim mecbur üzerinede uzun bişey giyince sıkıntı olmadı
arkadaşlar gerçekten çok üzgünüm ilk günden burayı boşladım ama sabah doktor kontrolüm vardı oraya gittim öğleden sonrada işlerim vardı hallettim filan. ancak fırsatım oldu buraya yazmaya kusura bakmayın. şimdi mesai bitmek üzere.. akşam görüşrüz şekerler. henüz geçmişi okuyamadım.
ay sen ne tatlısın ya :)ben çaldım, beni yenersen veririm geri yoksa kimseyi beğenemezsin
:) allah ne yapmasın sızi dombilier :)))))) kızlar akşam 48 beden pantolonumu giyim birde 36 beden resim ekliyim bir bakın :)anladım tatlım.benimkide 15 dk yürüme mesafesinde ama yokuş inerken iyide çıkarken zorluyo biraz....
senin gene 2 taneymiş.benim bir pantalonum var onunda fermuarı kırık:)))kapanıyo ama zorla...sabah onla gittim mecbur üzerinede uzun bişey giyince sıkıntı olmadı
canım ögleni anlamadım o ney ?:44:cumartesi;
sabah; 1 yumrta ve 1 yumurta beyazı
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam b. ekmeği
4-5 zeytin
ara: yok
öğlen; 1 tabak karışık zeytinyağlı tabağı
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
ara;1 elma
akşam;1 küçük çipura ızgara 1 dilim kepekli ekmek
ara; yok
su;1 litre çok az
spor;30 dk. yürüyüş
ay sen ne tatlısın ya :)
:) allah ne yapmasın sızi dombilier :)))))) kızlar akşam 48 beden pantolonumu giyim birde 36 beden resim ekliyim bir bakın :)
canım ögleni anlamadım o ney ?:44:
canım zaten pek bi fazlan kalmamış. bugün işyerindeki arkadaşıma senin kilo cetvelini gösterdim maşallah diyelimiyi geceler ben de çocukları uyuttum yarın sabah okul var, iş var
pek gelen giden olmamış, ben bugün de kaçamak bir gün geçirdim
üzgünüm((( yarın kesin çok düzgün devam edicem hafta sonu düğün var
seda sana da iyi geceler
nasılsın?
bencede canım meznuniyetten sonra bir süre daha takılıp kiloyu sabitlemek lazım. valla yaşlanınca filan Allah korusun yatalak kalırız indirip kaldıramazlarda bizi.mezuniyetten sonrada çok dikkat etmen gerek yoksa dönersin aramız bence hiç gitme mutlu olurum ama istediğin kiloda kalmanı daha çok isterim.
inş. almazsın canım yaşa biçimine getirmek önemli olan zaten en önemlisi de hiç bırakmamak.bu kadar uğraştım artık almak istemiyorum, çok zorlandım zaten
harika bir mahalleymiş.
kocan çok insafsız sanırım :26::26:bugün eşim baktı benim ideal kilomu telefonu 59 hesaplıyo:)) hahaaa ölürüm ben o zaman ya dedim
biri ben yeni gelenlerden adım seda 1 tane kızım vartakıma yeni gelenler var daha tanışamadım.kaç kişi geldi ben yokken.rapunzelde ayrılmış üzüldüm.
derin bir kış hazırlığı görüyoru. tabi bunları tüketip verdiğimiz kiloları geri almamak lazım o yüzden domates sosu dışında birşey yapmıyorum.Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz kuzucuklarimmmmmmm
Bugun okula baslayan minislerime basarilar annelerine stresssiz bir yil diliyorum.benim islerim bitti sayilir.
Konservelerim yapildi.sebzeler buzluga terkedildi.camasirlarim utulendi.misafirlerimi Hasan birazdan Ankaraya goturecek.bir tursularim kaldi onuda aksama bitirecem insallah.kizlarin Okulda ilk gunu insallah arkadas bulurlar okula isinirlar.
Yaaaa yavrular Ben hergun yarin diyete basliyorum ama bu yarin gelmiyor ne yapayimmmmmm bir akil verin.
Hepinizi opüyorum
canım menün süper bence.günaydın güzellikler :)
kacamaksız bir gün geçirdim bugunde olmaz inşallah :)
menüm
sabah 1 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 ıssırık simit ( eşim zorla agzıma tıkadı :))
bol yeşillik
5 tane zeytin
1 kk kadar peynir
1 yumurta
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
ara
1 bardak süt
1 armut
öglen yok unutmusum
ara
1 salkım üzüm
akşam
5 kasık taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bolca salata
ara
1 tane cubuk kraker
su 2 lt
spor
1saat 20 dakika yürüyüş
hihihihi bendede bugün sabahtan beridir aklım kaldı burada.günaydın arkadaşlar.
ay 3 günde bağımlılık yaptı takım ben de gidemiyorum gelip okuyasım geliyo sürekli
Rabbim bütün çocuklarımızın emeğinin karşılığını almayı nasip etsin. ne büyük emeklerle okutuyoruz onları. kendileri ne kadar özveride bulunuyor. umarım karşılığını alırlar.günaydın kızlar
oğlanı okula bıraktım, öğlen almaya gidicam sonra da okul alışverişini yapıcam
hepimizin yavrularına güzel bir yıl diliyorum ben de
dünkü menümü hiç yazmıyım fenadan da fena
beriiiiiillllll yarışalım mı dobişim
oooooooo kendi içimizdedemi yarışlar var. neyse önce bi takıma gireyimde 2. yaışı yaparız artık :)))canısı haftaya listede olacaksın, geçen cumaki kilonu not aldım
hadi yarışalım, herhalde dalga geçiyorum ki gaza gel diye
BERİL BENİ YENEMEZ Kİİİİİİİİİ
Evettttttttttt seni yenememmmmmmm
Ama sende benim gibi yeyip 1,5 ayda 9 Kilo alamannnnnnnn
Hadi yerde gorelimmmmmmm
Yiyemezkiiiiii
Benimde islerim var arada bir ugruyorum sekerrrrr
Benim neden begen tusum Yok
Kim caldiki.......
ayyy çok tatlı bir sitem ve dua4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
herkeste bir okul telaşıdır gidiyor canım kolay gelsin. bakalım bize daha çok var okula başlamamıza.herkese merhaba..buraya bu saatte yetişebildim ancak..
ne gündü be..
sabahtan okuluma gittim inşaatın içine girdik resmen ..öğretmenler odasını temizledik sıraları taşıdık dizdik..
tahtalar yarın çakılacak gibi..ordan geldim oğlumu okula götürdüm sınıfını bulduk falan..
ordan kızı almaya gittim kreşten o da mızmız..sonunda evdeyim
şu programım falan bu haftadan sonra youna girecek inşallah..
slm kızlar...nasılsınız. okuldaki ilk günüm umduğum kadar kötü değildi. ama yoruldum.oğlum gelicek birazdan ..çok özledim onu.dünki menüyü yazayım
sabah
1 bardak lıght sut
10 badem
ara
1 mandalina
öğlen
ton balıklı salata
ara
şekersiz turk kahvesi
3 diyet bisküvi
akşam
fırında karnıyarık
1 dilim tam bugday
su 4 lt
spor yok malesef
gecmişe bakayım gelicem
okul telaşına kapılmış birini daha görüyorum burada. yazık ya o çocuklara gıcık kapardım okulun ilk haftasından hep karnım ağrırdı.sizede kolay gesin.selam arkadaşlar bugün işler vede kızım ana okuluna başladı işle okul arasında koşturmaktan giremedim bir türlü.
sizlere hafta sonu menülerimin ne olduğunu yazamayacağım çünkü hiiiiiiiiiç hatırlamaıyorum ama ekmek ağırlıklı beslendim burası kesin.kendime 500 cal.ceza verdim kaptanım azsa çoğalt zaten 250 cezam daha duruyor.asılmam lazım.
hiç spor yapamadım böbreklerim çok ağrıyordu allahtan bugün iyi.akşamda kayınlarım konyadan geldiler eve geç giderim spor bugünde yapamam gibi ama yarından sonra inşallah başlayacağım.
ya sorma canım benimde 2 benen bile küçülsem en az 4 pantolonum var içine girebileceğim. yenisini alamıyorum zayıflayacağım diye. işe başladım pöf giyecek yok acil zayıflamalıyım.sabahtan 40 beden pantolonlarımı denedim olmadı ya..
2 tane 42 beden pantolonla kaldım..
offf maşallah harbi şu an aynısını yapasım geldi ama ankarada görebileceğim tek boğaz kocamın boğazı :))))merhaba kızlar
cılkım çıktı aman ne koşuşturdum bugün
süper hareketli, koşturmalı bir günden sonra herkesi ekip aşağıda boğza karşı kahve içtim ohhh bir de açtım kulaklıla klasik müzik, değmeyin keyfime
şimdi eve girdim azıcık takılır çocukların yanına giderim, artık erken yatacaklar akşam koşturmam daha fazla olur bundan sonra sanırım
off geçmiş olsun canım.görümcemi doktora götürdüm yüz felci geçiriyor
öglen bir sey yiyemedim eve geldim simit yedim basım agrıyordu aclıktan
akşam bir sey yemiyim artık
niye düzenli rejim yapmıyorum yakızıyorum kendime
gecmiş olsun cnm.sende rejim yapamıyom diyosan ben kendimi camdan atayımgörümcemi doktora götürdüm yüz felci geçiriyor
öglen bir sey yiyemedim eve geldim simit yedim basım agrıyordu aclıktan
akşam bir sey yemiyim artık
niye düzenli rejim yapmıyorum yakızıyorum kendime
hadi koyda bakayım şu doğumdan önceki kiloma bi döneyim bende koyacam:))ay sen ne tatlısın ya :)
:) allah ne yapmasın sızi dombilier :)))))) kızlar akşam 48 beden pantolonumu giyim birde 36 beden resim ekliyim bir bakın :)
canım ögleni anlamadım o ney ?:44:
menün güsel cnmda hazır meyve suyunda şeker oranı yüksek.gerci seninki kendininmi hazırmı lıght mı bilmiyorum.ama begendim..pazar;
sabah; 1 dilim light peynir
1 yumrta ve 1 yumurta beyazı
2 dilim kepekli ekmek
4-5 zeytin
ara;yok
öğlen; kıymalı pırasa 8 y.k.
2 dilim beyaz ekmek 1 kase yoğurt
ara;1 bardak meyve suyu
akşam;bol sebzeli tavuk 1 baget
1 kase oğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara; 1 porsiyon kavun
30dk. kızıçenmle oyun havası dans ve ev temizliği
bu menüyüde begendim tatlımcumartesi;
sabah; 1 yumrta ve 1 yumurta beyazı
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam b. ekmeği
4-5 zeytin
ara: yok
öğlen; 1 tabak karışık zeytinyağlı tabağı
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
ara;1 elma
akşam;1 küçük çipura ızgara 1 dilim kepekli ekmek
ara; yok
su;1 litre çok az
spor;30 dk. yürüyüş
aynen ya.hepsini kardeşim giyiyo..sinir oluyorum.allahtan okuldaki veliler öğretmenler zayıflamışsın diyoda moral buluyorum azıcık....evet ya bir gardrop kıyafet var evde hiç biri olmuyor :)ama yürüyüşde yapmazsak sıkılaşamayız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?