Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar...nasılsınız. okuldaki ilk günüm umduğum kadar kötü değildi. ama yoruldum.oğlum gelicek birazdan ..çok özledim onu.dünki menüyü yazayım
sabah
1 bardak lıght sut
10 badem

ara
1 mandalina

öğlen
ton balıklı salata

ara
şekersiz turk kahvesi
3 diyet bisküvi

akşam
fırında karnıyarık
1 dilim tam bugday

su 4 lt
spor yok malesef
gecmişe bakayım gelicem

bizimde düzensizdi.silgi yok kalem yok.pc ve fotokopi makinası çalışmıyodu.düzene girecek diye umuyorum bu hafta....hizmetli yok mu okulda cnm siz niye temizledinizki...
4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
illa eli maşalı olucam yani

bugün topiğe gelmeyen koca göbişli olsuuuuuuuunnnnnnnn
bi de koca popişliiiiiiiiiiiii
hehe içime doğmuş gibi geldim ben. demekki koca göbişli olmayacam:))
günaydın arkadaşlar.
ay 3 günde bağımlılık yaptı takım ben de gidemiyorum gelip okuyasım geliyo sürekli
bende vakit bulsam inan hiç çıkmayacağım.hoşgeldin aramıza....
kolay gelsin sana cnm.daha bende kendim için alışveriş yapıcam. şimdiki kıyafetler 1 hafta anca idare eder beni.sonra alışveriş yapmam lazım. pilot kalem, tahta kalem, kitap falanda alıcam.nası bi öğretmensem artık.evde pilot kalemim bile yok(
menü güsel zeynep ablam. bi ben şu öğünleri unutamıyorum sanırım.çok mu oburum:))
begendim cnm.bu yorgunluğa spor yapman imkansızdı cnmm
sporuna diyeceğim yokta kurabiyeler olmamış zeynep ablamm
hoşbeş ve sucuklar gözüme batmıyo.bana diyetisyen sucuk için sıcak suda beklet demişti.ama o zamanda tadı cok kötü oluyo(genel olarak begendim cnm
malesef olmamış cnm. bira, börek, fıstık... cısss. neyseki cezanı vermissin kendine:))

selam arkadaşlar bugün işler vede kızım ana okuluna başladı işle okul arasında koşturmaktan giremedim bir türlü.
sizlere hafta sonu menülerimin ne olduğunu yazamayacağım çünkü hiiiiiiiiiç hatırlamaıyorum ama ekmek ağırlıklı beslendim burası kesin.kendime 500 cal.ceza verdim kaptanım azsa çoğalt zaten 250 cezam daha duruyor.asılmam lazım.
hiç spor yapamadım böbreklerim çok ağrıyordu allahtan bugün iyi.akşamda kayınlarım konyadan geldiler eve geç giderim spor bugünde yapamam gibi ama yarından sonra inşallah başlayacağım.

okulda hizmetli yok işkurdan adam gelecekte onlarda zaten iş işten gelince gelirler...
bu arada yarın okula yürüyerek gideceğim 3 km.falan var bakalım iyi spor olacak benim için..

okulda hizmetli yok işkurdan adam gelecekte onlarda zaten iş işten gelince gelirler...
bu arada yarın okula yürüyerek gideceğim 3 km.falan var bakalım iyi spor olacak benim için..
anladım tatlım.benimkide 15 dk yürüme mesafesinde ama yokuş inerken iyide çıkarken zorluyo biraz....
sabahtan 40 beden pantolonlarımı denedim olmadı ya..
2 tane 42 beden pantolonla kaldım..
senin gene 2 taneymiş.benim bir pantalonum var onunda fermuarı kırık:)))kapanıyo ama zorla...sabah onla gittim mecbur üzerinede uzun bişey giyince sıkıntı olmadı

evet ya bir gardrop kıyafet var evde hiç biri olmuyor :)ama yürüyüşde yapmazsak sıkılaşamayız dimi?

cumartesi;

sabah; 1 yumrta ve 1 yumurta beyazı
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam b. ekmeği
4-5 zeytin

ara: yok

öğlen; 1 tabak karışık zeytinyağlı tabağı
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt

ara;1 elma

akşam;1 küçük çipura ızgara 1 dilim kepekli ekmek

ara; yok

su;1 litre çok az
spor;30 dk. yürüyüş

pazar;

sabah; 1 dilim light peynir
1 yumrta ve 1 yumurta beyazı
2 dilim kepekli ekmek
4-5 zeytin

ara;yok

öğlen; kıymalı pırasa 8 y.k.
2 dilim beyaz ekmek 1 kase yoğurt

ara;1 bardak meyve suyu
akşam;bol sebzeli tavuk 1 baget
1 kase oğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara; 1 porsiyon kavun

30dk. kızıçenmle oyun havası dans ve ev temizliği

arkadaşlar gerçekten çok üzgünüm ilk günden burayı boşladım ama sabah doktor kontrolüm vardı oraya gittim öğleden sonrada işlerim vardı hallettim filan. ancak fırsatım oldu buraya yazmaya kusura bakmayın. şimdi mesai bitmek üzere.. akşam görüşrüz şekerler. henüz geçmişi okuyamadım.

merhaba kızlar
cılkım çıktı aman ne koşuşturdum bugün
süper hareketli, koşturmalı bir günden sonra herkesi ekip aşağıda boğza karşı kahve içtim ohhh bir de açtım kulaklıla klasik müzik, değmeyin keyfime
şimdi eve girdim azıcık takılır çocukların yanına giderim, artık erken yatacaklar akşam koşturmam daha fazla olur bundan sonra sanırım

ben de okuyamadım cidden oturunca daha bi hissettim yorgunluğu, akşama müsait olan gelsin kızlar laflarız azıcık
ben uyumıycam hayır uyumıycaaaaaaaaammmmmmm

ben çaldım, beni yenersen veririm geri yoksa kimseyi beğenemezsin
ay sen ne tatlısın ya :)

:) allah ne yapmasın sızi dombilier :)))))) kızlar akşam 48 beden pantolonumu giyim birde 36 beden resim ekliyim bir bakın :)

canım ögleni anlamadım o ney ?:44:

görümcemi doktora götürdüm yüz felci geçiriyor
öglen bir sey yiyemedim eve geldim simit yedim basım agrıyordu aclıktan
akşam bir sey yemiyim artık
niye düzenli rejim yapmıyorum ya kızıyorum kendime

:) allah ne yapmasın sızi dombilier :)))))) kızlar akşam 48 beden pantolonumu giyim birde 36 beden resim ekliyim bir bakın :)

canım öğlen şööle;
salata bar dan salata tabağı yaptım, ama hep zeytinyağlı sebze mesela brokoli karnıbahar salatası semizotu salata gibi bir tabaktı canım.

canım zaten pek bi fazlan kalmamış. bugün işyerindeki arkadaşıma senin kilo cetvelini gösterdim maşallah diyelim
mezuniyetten sonrada çok dikkat etmen gerek yoksa dönersin aramız bence hiç gitme mutlu olurum ama istediğin kiloda kalmanı daha çok isterim.
bencede canım meznuniyetten sonra bir süre daha takılıp kiloyu sabitlemek lazım. valla yaşlanınca filan Allah korusun yatalak kalırız indirip kaldıramazlarda bizi.
bu kadar uğraştım artık almak istemiyorum, çok zorlandım zaten
inş. almazsın canım yaşa biçimine getirmek önemli olan zaten en önemlisi de hiç bırakmamak.
işte benim mahallem kızlar, o tepeye çıkıyorum hergün :)))

Eki Görüntüle 804331
harika bir mahalleymiş.
bugün eşim baktı benim ideal kilomu telefonu 59 hesaplıyo:)) hahaaa ölürüm ben o zaman ya dedim
kocan çok insafsız sanırım :26::26:
takıma yeni gelenler var daha tanışamadım.kaç kişi geldi ben yokken.rapunzelde ayrılmış üzüldüm.
biri ben yeni gelenlerden adım seda 1 tane kızım var
derin bir kış hazırlığı görüyoru. tabi bunları tüketip verdiğimiz kiloları geri almamak lazım o yüzden domates sosu dışında birşey yapmıyorum.oysa ne çok severim turşuyu filan. ama yanında yedirtiyor.
canım menün süper bence.
günaydın arkadaşlar.
ay 3 günde bağımlılık yaptı takım ben de gidemiyorum gelip okuyasım geliyo sürekli
hihihihi bendede bugün sabahtan beridir aklım kaldı burada.
Rabbim bütün çocuklarımızın emeğinin karşılığını almayı nasip etsin. ne büyük emeklerle okutuyoruz onları. kendileri ne kadar özveride bulunuyor. umarım karşılığını alırlar.

canısı haftaya listede olacaksın, geçen cumaki kilonu not aldım
hadi yarışalım, herhalde dalga geçiyorum ki gaza gel diye
BERİL BENİ YENEMEZ Kİİİİİİİİİ
oooooooo kendi içimizdedemi yarışlar var. neyse önce bi takıma gireyimde 2. yaışı yaparız artık :)))
Evettttttttttt seni yenememmmmmmm
Ama sende benim gibi yeyip 1,5 ayda 9 Kilo alamannnnnnnn
Hadi yerde gorelimmmmmmm
Yiyemezkiiiiii

Benimde islerim var arada bir ugruyorum sekerrrrr

Benim neden begen tusum Yok
Kim caldiki.......

vaaay 1.5 ayda 9 kilomu hamileyken son aylarda yapmıştım bunu ben ama çoğu suydu
4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
illa eli maşalı olucam yani

bugün topiğe gelmeyen koca göbişli olsuuuuuuuunnnnnnnn
bi de koca popişliiiiiiiiiiiii
ayyy çok tatlı bir sitem ve dua
herkeste bir okul telaşıdır gidiyor canım kolay gelsin. bakalım bize daha çok var okula başlamamıza.

canım sabah sanki daha düzenli bir kahvaltı yapsan daha iyi olurdu ama diğer öğünlerini beğendim.
okul telaşına kapılmış birini daha görüyorum burada. yazık ya o çocuklara gıcık kapardım okulun ilk haftasından hep karnım ağrırdı.sizede kolay gesin.

sabahtan 40 beden pantolonlarımı denedim olmadı ya..
2 tane 42 beden pantolonla kaldım..
ya sorma canım benimde 2 benen bile küçülsem en az 4 pantolonum var içine girebileceğim. yenisini alamıyorum zayıflayacağım diye. işe başladım pöf giyecek yok acil zayıflamalıyım.
offf maşallah harbi şu an aynısını yapasım geldi ama ankarada görebileceğim tek boğaz kocamın boğazı :))))
off geçmiş olsun canım.
kilo cetvelin harika ilerlemiş uzun süredir diyette isen ondan dolayıdır.bıkkınlığın

gecmiş olsun cnm.sende rejim yapamıyom diyosan ben kendimi camdan atayım

hadi koyda bakayım şu doğumdan önceki kiloma bi döneyim bende koyacam:))
menün güsel cnmda hazır meyve suyunda şeker oranı yüksek.gerci seninki kendininmi hazırmı lıght mı bilmiyorum.ama begendim..
bu menüyüde begendim tatlım
evet ya bir gardrop kıyafet var evde hiç biri olmuyor :)ama yürüyüşde yapmazsak sıkılaşamayız dimi?
aynen ya.hepsini kardeşim giyiyo..sinir oluyorum.allahtan okuldaki veliler öğretmenler zayıflamışsın diyoda moral buluyorum azıcık....

kızlar çıkıyorum...yarın görüşürüz umarım. bide nöbetçiyim.sabahın yedi buçuğunda okulda olmam gerekiyo...yorgunluktan ölmessem gelirim.öptm hepinizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…