günaydınnn gülümGunaydinnnnnn
Nasilsiniz kuzucuklarimmmmmmm
Bugun okula baslayan minislerime basarilar annelerine stresssiz bir yil diliyorum.benim islerim bitti sayilir.
Konservelerim yapildi.sebzeler buzluga terkedildi.camasirlarim utulendi.misafirlerimi Hasan birazdan Ankaraya goturecek.bir tursularim kaldi onuda aksama bitirecem insallah.kizlarin Okulda ilk gunu insallah arkadas bulurlar okula isinirlar.
Yaaaa yavrular Ben hergun yarin diyete basliyorum ama bu yarin gelmiyor ne yapayimmmmmm bir akil verin.
Hepinizi opüyorum
günaydın güzellikler :)Gunaydinnnnnn
Bugun okula baslayan minislerime basarilar annelerine stresssiz bir yil diliyorum.benim islerim bitti sayilir.
Konservelerim yapildi.sebzeler buzluga terkedildi.camasirlarim utulendi.misafirlerimi Hasan birazdan Ankaraya goturecek.bir tursularim kaldi onuda aksama bitirecem insallah.kizlarin Okulda ilk gunu insallah arkadas bulurlar okula isinirlar.
Yaaaa yavrular Ben hergun yarin diyete basliyorum ama bu yarin gelmiyor ne yapayimmmmmm bir akil verin.
Hepinizi opüyorum
bebegim hoş geldin :)iyi geceler canım bende 2 hafta izinden sonra yarın işe gitcem nasıl kalkıcam bende bilmiyom senin gibiyim.görüşürüz yarın.
bende burdayım kal benimle:)nerdeyse 65 oldum ama daha tam istediğim gibi olmadım, biraz daha versem fena olmaz yani
günaydın arkadaşlar.
ay 3 günde bağımlılık yaptı takım ben de gidemiyorum gelip okuyasım geliyo sürekli
Zeynosum bir baslasam duracak icimdeki öküz modunda yemek yemem ama baslayamiyorum.
Goncacim hosgeldin Canim
Toprak leynnnnnnn dalgami geciyonnnn aramizda 10 kilodan fazla fark var.benimkide is yani hem para ve hem sis Gel keske tatile gitmeseydim yaaaaa
Toprak benim etim senin kemigim zeynonun beni Eritinnnnnn
Sen ne diyon bu hafta yaristamiyim degilmiyim
Evettttttttttt seni yenememmmmmmmcanısı haftaya listede olacaksın, geçen cumaki kilonu not aldım
hadi yarışalım, herhalde dalga geçiyorum ki gaza gel diye
BERİL BENİ YENEMEZ Kİİİİİİİİİ
fıstıklar biraz işlerimi toparliıyım uğrarım yine
Evettttttttttt seni yenememmmmmmm
Ama sende benim gibi yeyip 1,5 ayda 9 Kilo alamannnnnnnn
Hadi yerde gorelimmmmmmm
Yiyemezkiiiiii
Benimde islerim var arada bir ugruyorum sekerrrrr
Benim neden begen tusum Yok
Kim caldiki.......
Hiiiiii gelmis tusumben çaldım, beni yenersen veririm geri yoksa kimseyi beğenemezsin
4. takım hatunları nereyesinuzzzzzzzzz
illa eli maşalı olucam yani
bugün topiğe gelmeyen koca göbişli olsuuuuuuuunnnnnnnn
bi de koca popişliiiiiiiiiiiii
Oh maşallah sana.Gunaydinnnnnn
Hepinizi opüyorum
Supersin zeynosum.günaydın güzellikler :)
kacamaksız bir gün geçirdim bugunde olmaz inşallah :)
menüm
sabah 1 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 ıssırık simit ( eşim zorla agzıma tıkadı :))
bol yeşillik
5 tane zeytin
1 kk kadar peynir
1 yumurta
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
ara
1 bardak süt
1 armut
öglen yok unutmusum
ara
1 salkım üzüm
akşam
5 kasık taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bolca salata
ara
1 tane cubuk kraker
su 2 lt
spor
1saat 20 dakika yürüyüş
Hosbuldum şekerimbebegim hoş geldin :)
Zeynosum bir baslasam duracak icimdeki öküz modunda yemek yemem ama baslayamiyorum.
Goncacim hosgeldin Canim
Toprak leynnnnnnn dalgami geciyonnnn aramizda 10 kilodan fazla fark var.benimkide is yani hem para ve hem sis Gel keske tatile gitmeseydim yaaaaa
Toprak benim etim senin kemigim zeynonun beni Eritinnnnnn
Sen ne diyon bu hafta yaristamiyim degilmiyim
Gunaydinnnnnn
Hepinizi opüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?