evet dans etmek ayrıca mutlu ediyor, zumba ya da oryantal iyi fikir
bende hatırladım valla..kadının bir gözü hep kapalıydı
gözüne sevgilisi kezzap atmıştı galiba, uydurdum mu:44:
bugün bir arkadaşımı gördüm nasılda zayıflamış çok hoşuma gitti..
eşimde akşam baklava getirmiş ama ben yemedim..
o kadar kilo vermişsin ne güzel..nasıl başardın arkadaşım bir sır var mı?
bu hafta hep koşturmaca geçti ama yarım kilo vemişim..ben 1 kilo falan veririm diyordum olmadı..geçenlerde doktora gittim tahlil yaptırdım bana bir engel yok diyet yapabilirsin dedi..ama burdada diyetisyen ne arasın?ne yiyeceğimide tam bilmiyorum aslında bu hafta düzenlide beslenemedim pek..salataylada aram iyi değil
motivasyon çok önemli..mesela ben dayanamayıp yiyorum bazen sonrada nasıl olsa rejim gitti diye başlıyorum yemeğe..
aslında yarın akşamüstü bir kuaföre gideyim diyorum biraz moral olsun kendimi şişko ve bakımsız hissediyorum
bence çek canım kendini daha iyi hissediceksin bence.kızlar çok acıktım, midemden gurultular geliyo((((
akşam çok az yedim yarın 65 olsam çok sevinicem
hedefimi 62 ye çeksem mi diye düşünüyorum, aslında korkuyorum da ama 65 oldu tam istediğim gibi olmadım:44:
motivasyon çok önemli..mesela ben dayanamayıp yiyorum bazen sonrada nasıl olsa rejim gitti diye başlıyorum yemeğe..
aslında yarın akşamüstü bir kuaföre gideyim diyorum biraz moral olsun kendimi şişko ve bakımsız hissediyorum
bu hafta hep koşturmaca geçti ama yarım kilo vemişim..ben 1 kilo falan veririm diyordum olmadı..geçenlerde doktora gittim tahlil yaptırdım bana bir engel yok diyet yapabilirsin dedi..ama burdada diyetisyen ne arasın?ne yiyeceğimide tam bilmiyorum aslında bu hafta düzenlide beslenemedim pek..salataylada aram iyi değil
boyun kaç?
aslında tabi sen bilirsin ama rejim bırakılınca 1 yada 2 kilo alınıyor nasıl olsa bence 6lı rakamlar değilde 59 falan olsun istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?