Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta hep koşturmaca geçti ama yarım kilo vemişim..ben 1 kilo falan veririm diyordum olmadı..geçenlerde doktora gittim tahlil yaptırdım bana bir engel yok diyet yapabilirsin dedi..ama burdada diyetisyen ne arasın?ne yiyeceğimide tam bilmiyorum aslında bu hafta düzenlide beslenemedim pek..salataylada aram iyi değil

bence gerek yok diyetisyene canım, zaten genelde hep aynı şeyleri veriyolar, salata ile aran iyi değilse iyi olanlardan kendine seçenekler yarat

motivasyon çok önemli..mesela ben dayanamayıp yiyorum bazen sonrada nasıl olsa rejim gitti diye başlıyorum yemeğe..
aslında yarın akşamüstü bir kuaföre gideyim diyorum biraz moral olsun kendimi şişko ve bakımsız hissediyorum

kızlar çok acıktım, midemden gurultular geliyo((((
akşam çok az yedim yarın 65 olsam çok sevinicem
hedefimi 62 ye çeksem mi diye düşünüyorum, aslında korkuyorum da ama 65 oldu tam istediğim gibi olmadım:44:

evet git bence de , kaçamak yapınca diyet gitti psikolojisinden kurtulman gerek, çok canın istediyse ye ama onu telafi edecek bişey yapman gerek canım

boyun kaç?
aslında tabi sen bilirsin ama rejim bırakılınca 1 yada 2 kilo alınıyor nasıl olsa bence 6lı rakamlar değilde 59 falan olsun istersen

bence çek canım kendini daha iyi hissediceksin bence.

diyetisyene gerek yok bence burda bir haftaya düzene girer menülerin salata yerine yoğurt falan yersin kabak salatası mercimek salatası buğday salatası yap daha iyi olur.

boyun kaç?
aslında tabi sen bilirsin ama rejim bırakılınca 1 yada 2 kilo alınıyor nasıl olsa bence 6lı rakamlar değilde 59 falan olsun istersen

boyum 1.68 yok ben buralarda takılmaya devam ederim 59 mu ben 60 demeye bile korkuyorum, neden acaba? denizi geçip derede boğulurum diye mi ki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…