bence çek canım kendini daha iyi hissediceksin bence.
diyetisyene gerek yok bence burda bir haftaya düzene girer menülerin salata yerine yoğurt falan yersin kabak salatası mercimek salatası buğday salatası yap daha iyi olur.
merhaba bende katılabilir miyim aranıza ?
neyse ben artık uyumaya gideyim yarın sabahtan uğrarım hadi byee
evet uygun bana ama şu var bn hafta sonları cmartesi öğleden snra dedemin kasabasına gidiyorum pazar akşam geliyorum.bayramdada ordayım o süre içinde giremiycem.diğer zamanlar hep evdeyim internet kasabada yok o yüzden.tanışalım arkadaşım, kurallarımız uygunsa sana denemeye başlayabiliriz.
kendinden biraz bahsersen iyi olur?
Bi selam bile veremiyorum kaç zamandır canlarım
Özledim hepinizi
Bu ara aöf çalışma topiğini ben açtım , tam dönem başı hep onunla uğraşıyorum .
Keyifler iyi mi herkeste ?
Topraks 64 oldun mu ? Zeynep mezun oldu mu ? Gogo , cimcime ne alemde ?
Bahardan , wuwumdan haber var mı ?
Demmay geri gelecek mi
Tamam tamam sustum , ama cidden özledin sizi , ben ve göbeğim
defne de gelmiiiiiiiiişşşşşşşşş
ay canım uyumadım asyacayla yani derya ile knonuşuyordum. internet problemi varmış evden giremiyormuş cepten yazabilyor faceden çom özür diledi. inşallah en kısa sürede yapılır netisedaaaaaaaaaaa, napıyon gülüm, uyudun mu
bende çok seviyorum göbek atmayıı
defne seda nasılsınız ?
tam çıkyodum hoş geldin auscum.ben iyiyim sen nasılsın..çok öpüyorum iyi gecelerrr
bu hafta hep koşturmaca geçti ama yarım kilo vemişim..ben 1 kilo falan veririm diyordum olmadı..geçenlerde doktora gittim tahlil yaptırdım bana bir engel yok diyet yapabilirsin dedi..ama burdada diyetisyen ne arasın?ne yiyeceğimide tam bilmiyorum aslında bu hafta düzenlide beslenemedim pek..salataylada aram iyi değil
merhaba canım kendini tanıt önce sonra bırakıp gitmezsin dimi bizimerhaba bende katılabilir miyim aranıza ?
merhaba canım kendini tanıt önce sonra bırakıp gitmezsin dimi bizi
tabiki gelicem sadece kurallarda yazıyo ya işte hergün yazmak filan diye o yüzden söyledim.ben daha önce yani 14 gün önce bi topikte başladım fakat arkadaşlar biraz az girdikleri için tam olmadı yani.elifcik bayramdan sonra gelmicekmisin takıma geri
canım daha önce hangi takımdaydın ?tabiki gelicem sadece kurallarda yazıyo ya işte hergün yazmak filan diye o yüzden söyledim.ben daha önce yani 14 gün önce bi topikte başladım fakat arkadaşlar biraz az girdikleri için tam olmadı yani.
kısaca kendimden bahsedeyim
1.63 boyundayım.14 gün önce 70.600 düm 14 günde spor ve ve çoğu şeyi kısıtlayarak 2 kiloya yakın verdim şuan tokum ama 68.800 geldim.
Bu arada hafta içi hergün evde olmama rağmen sabahları 8.10da kalkıp spora gidiyorum60 dk kadar tempolu yürüyüş ve 30 dk kadar parktaki spor aletlerine biniyorum.hafta sonları kasabaya gittiğim zamanlarda zıplıyorum aklıma geldikçe.çünkü 50 kere zıplamak 30 dk yürüyüşe denk geliyormuş.ayrıca kalori takibi yapıyorum öyle yani taktım kafayı kilo vermeye herşeye baktığımda kalorisini bilirim.
HEDEFte 58
10 kilon var dikkat edersen cok kolay veririsin :)tabiki gelicem sadece kurallarda yazıyo ya işte hergün yazmak filan diye o yüzden söyledim.ben daha önce yani 14 gün önce bi topikte başladım fakat arkadaşlar biraz az girdikleri için tam olmadı yani.
kısaca kendimden bahsedeyim
1.63 boyundayım.14 gün önce 70.600 düm 14 günde spor ve ve çoğu şeyi kısıtlayarak 2 kiloya yakın verdim şuan tokum ama 68.800 geldim.
Bu arada hafta içi hergün evde olmama rağmen sabahları 8.10da kalkıp spora gidiyorum60 dk kadar tempolu yürüyüş ve 30 dk kadar parktaki spor aletlerine biniyorum.hafta sonları kasabaya gittiğim zamanlarda zıplıyorum aklıma geldikçe.çünkü 50 kere zıplamak 30 dk yürüyüşe denk geliyormuş.ayrıca kalori takibi yapıyorum öyle yani taktım kafayı kilo vermeye herşeye baktığımda kalorisini bilirim.
HEDEFte 58
Bi selam bile veremiyorum kaç zamandır canlarım
Özledim hepinizi
Bu ara aöf çalışma topiğini ben açtım , tam dönem başı hep onunla uğraşıyorum .
Keyifler iyi mi herkeste ?
Topraks 64 oldun mu ? Zeynep mezun oldu mu ? Gogo , cimcime ne alemde ?
Bahardan , wuwumdan haber var mı ?
Demmay geri gelecek mi
Tamam tamam sustum , ama cidden özledin sizi , ben ve göbeğim
4 günde 2 kilo gitti diye bir topikteydim.canım daha önce hangi takımdaydın ?
evet canım inş vericem sabretmeyle oluy.Bu arada daha önce hiç yani 14 gün önceden beri hiç diyet yapmadım.10 kilon var dikkat edersen cok kolay veririsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?