bennnnnnhadi bakalım kimler kilo vermiş acaba?
günaydınnnnnnn balımmmm :) nasılsınbu arada herkese günaydınnnn
gökcem kuzum defne için bende evet diyorum samımiyetine inanıyorum :)***4. TAKIM 327.ETAP***
topraks : (65,7/// )
zeynep_canan54,1/ / / )
gogo2405: (67,9/ / / ) 325. etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü
nurork :(62,5// /)
cimcimesude: (64,8// /)
beril77 : (75,3 // / ) mezun olan üye geri döndü hedef 65
defne2222(68/ / / ) yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef 55
anladım canım kaptanımız sana takım kurallarını yazdı kabul edersen hoş geldin :))))4 günde 2 kilo gitti diye bir topikteydim.
evet canım inş vericem sabretmeyle oluy.Bu arada daha önce hiç yani 14 gün önceden beri hiç diyet yapmadım.
günaydın canım böyle beslenirsen tabikide kilo vermezsin sen diyet yapmıyorsun resmen kendini aç bırakıyorsun öglenden sonra gelirsen diyet listemin resmini eklerim bakarsın diyetisyenle verdim ben kilomuya kızlar ben geldim. size birşey danışmak istiyorum. Ben sabahları sadece meyve suyu içiyorum öğlenleri salata ve kaynamış yumurta yiyorum bazen olan yemeklerden çok az yiyorum ekmeksiz yada bir dilim ekmekle günde de iki litre su içiyorum akşamları da genelde hiçbirşey yemiyorum ama yine zayıflayamıyorum yine zayıflayamıyorum. Bir sorun mu var anlamadım ki. altı üstü vereceğim şurda on kilocuk veremiyorum kaç aydır yaa( psikolojim bozuldu resmen. Bu kadar dikkat etmeme rağmen niye kilo veremiyorum ki ben
günaydın goncam gram gram gidıyor ama olsunGünaydın kızlar.
Kilom 67.6
mesaj sayım 49
günaydın canım böyle beslenirsen tabikide kilo vermezsin sen diyet yapmıyorsun resmen kendini aç bırakıyorsun öglenden sonra gelirsen diyet listemin resmini eklerim bakarsın diyetisyenle verdim ben kilomu
bu rada goncam sende istemistin sanada resimliyim
rica ederim canımtamam canım bekliyorum teşekkür ederim
Güzel olmuş zeynep ablamgünaydın kızlar
menümü yazıyım sonrada kilomu :)
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
3 4 tane zeytin
domates salatalık
bol yeşillik
1 yumurta
ara
1 armut
1 kutu süt
öglen
1 orta boy balık
1 kutu ayran
bol salata
ara
1 şeftali
akşam
2 3 catal erişte( kendim yaptım tatına baktım)
ohh sonunda bitti :)
6 kaşık taze fasülye
1 kase yogurt
bollll salata
1 dilim ekmek
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca eşliginde spor
2.5 saat alıs veriş merkezlerinde gezme
Resimle zeynep abla bakayım.günaydın canım böyle beslenirsen tabikide kilo vermezsin sen diyet yapmıyorsun resmen kendini aç bırakıyorsun öglenden sonra gelirsen diyet listemin resmini eklerim bakarsın diyetisyenle verdim ben kilomu
bu rada goncam sende istemistin sanada resimliyim
günaydın goncam gram gram gidıyor ama olsun
goncam gayet güzel menün balıgı yagda kızarttıgın zaman ev kokmuyormu ben evde asla balık kızartmam kücük tüpün üzerinde balkonda kızartırımDünkü menümü yazayım
sabah ılık su 2dilim kepekli tost ekmegine peynirli tost çay
ara yok çalıştım
öğlen az çorba haşlama et 2 kaşık pilav yoğurt
ara elma yogurt
aksam istavrit az yagda bol salata 1 kepçe çorba
su 2 lt.
spor 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?