- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
tamam goncam eve gelince resim eklerim 10 15 dakikan cıkıcam eşim bırakıcak spor salonuna tatilde insanın bütün dengesi bozuluyor şikür etmiştim kilo almadıgıma :)Güzel olmuş zeynep ablam
Resimle zeynep abla bakayım.
Tatilde kilo almadım diye mutluyum.birde zayıf görünmeye başladım ya gram gram verdigime üzülmuyorum artik.
kuzucugum şeytanın bacagını kırdın tebrik ederim bundan sonra dikkatli olursan cok cabuk gider kilolar :))) tebriklergünaydın arkadaşlar,
dünkü menümü yazayım:
sabah:3 kaşık menemen,
az peynir,
4 zeytin,
1 bardak çay,
ara:yok,
öğle:
3 kaşık makarna,
2 kaşık menemen,
1 dilim ekmek,
1 ayran,
1 bardak çay,
ara: yok sadece rezene çayı içtim,
akşam:
yarım lahmacun eve gittim kayın valide yiyordu ısrar edince yedim,
3 kaşık yoğurt 2 bardak çay,
ara:2 incir,
spor gene yok,
su:3 lt.
geçen hafta: 64,800
bu hafta kilom:63,800 arkadaşlar..resim çektim ama makinayı evde unuttum..
cimcimem günaydın seni bekliyordum ne durumdasın kuzu
tamam canım kolay gelsin cok sevindim senin adına :) bende cıkıyorum gelince görüşürüzgeldim canım aslında daha çok giderdi de wc ye dünden beri çıkamadım stresten bence..:26:
az işim var birazdan ne yaptığımı yazacağım.
Benim mutfsk küçük aslında balkon kapısınıaciyorum diğer kapıyı kapatıyorum birde küçük ocaga cezvede sirke koyuyorum yavaş yavaş kaynıyor kokuyu alıyo sirke.goncam gayet güzel menün balıgı yagda kızarttıgın zaman ev kokmuyormu ben evde asla balık kızartmam kücük tüpün üzerinde balkonda kızartırım
Tebrikler canim ne yaptığını yazicakmisin çok merak ettim.günaydın arkadaşlar,
dünkü menümü yazayım:
az peynir,
4 zeytin,
1 bardak çay,
öğle:
3 kaşık makarna,
2 kaşık menemen,
1 dilim ekmek,
1 ayran,
1 bardak çay,
akşam:
spor gene yok,
hadi bakalım kimler kilo vermiş acaba?
***4. TAKIM 327.ETAP***
topraks : (65,7/// )
zeynep_canan54,1/ / / )
gogo2405: (67,9/ / / ) 325. etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü
nurork :(62,5// /)
cimcimesude: (64,8// /)
beril77 : (75,3 // / ) mezun olan üye geri döndü hedef 65
defne2222(68/ / / ) yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef 55
Benim mutfsk küçük aslında balkon kapısınıaciyorum diğer kapıyı kapatıyorum birde küçük ocaga cezvede sirke koyuyorum yavaş yavaş kaynıyor kokuyu alıyo sirke.
Tebrikler canim ne yaptığını yazicakmisin çok merak ettim.
sabah geldim ama sonra işe hazırlık kapattım canımgökcecigim seni bekledim burdaysan konusuruz diye işin var herhalde ben cıkıyorum gelince görüşürüz canikom :)
çatlıycam kız az kaldı, tebrikler 1 kilo gitmişgeldim canım aslında daha çok giderdi de wc ye dünden beri çıkamadım stresten bence..:26:
az işim var birazdan ne yaptığımı yazacağım.
güzel canım lahmacun yarımda kalmış iyi olmuşgünaydın arkadaşlar,
dünkü menümü yazayım:
az peynir,
4 zeytin,
1 bardak çay,
öğle:
3 kaşık makarna,
2 kaşık menemen,
1 dilim ekmek,
1 ayran,
1 bardak çay,
akşam:
spor gene yok,
güzel canım iyi gidiyosun, suyu arttır azıcık bir de yeşil çay iç benceDünkü menümü yazayım
sabah ılık su 2dilim kepekli tost ekmegine peynirli tost çay
ara yok çalıştım
öğlen az çorba haşlama et 2 kaşık pilav yoğurt
ara elma yogurt
aksam istavrit az yagda bol salata 1 kepçe çorba
su 2 lt.
spor 45 dk yürüyüş
üzülme canım gidiyo ya sen ona bakGüzel olmuş zeynep ablam
Resimle zeynep abla bakayım.
Tatilde kilo almadım diye mutluyum.birde zayıf görünmeye başladım ya gram gram verdigime üzülmuyorum artik.
şüpeeeeeeeeeerrrrrr, kurudun kız artıkcanım kaptanım kahvaltı hazırlıcam başımda hadi diyip duran bir eş var :)))))
kilom 53.7
kesinlikle katılıyorumgünaydın canım böyle beslenirsen tabikide kilo vermezsin sen diyet yapmıyorsun resmen kendini aç bırakıyorsun öglenden sonra gelirsen diyet listemin resmini eklerim bakarsın diyetisyenle verdim ben kilomu
bu rada goncam sende istemistin sanada resimliyim
tatilden dönüş için gayet güzel canısıGünaydın kızlar.
Kilom 67.6
mesaj sayım 49
zeynoşa katılıyorum, onu takip etya kızlar ben geldim. size birşey danışmak istiyorum. Ben sabahları sadece meyve suyu içiyorum öğlenleri salata ve kaynamış yumurta yiyorum bazen olan yemeklerden çok az yiyorum ekmeksiz yada bir dilim ekmekle günde de iki litre su içiyorum akşamları da genelde hiçbirşey yemiyorum ama yine zayıflayamıyorum yine zayıflayamıyorum. Bir sorun mu var anlamadım ki. altı üstü vereceğim şurda on kilocuk veremiyorum kaç aydır yaa( psikolojim bozuldu resmen. Bu kadar dikkat etmeme rağmen niye kilo veremiyorum ki ben
dilimin ucunda hatırlayamadım şimdi canım yaw:44:gökcem kuzum defne için bende evet diyorum samımiyetine inanıyorum :)
biri hamile olduda gittiydi kimdi kuzum:44: :44:
harikasın ne diyim sana arkadaşım benimgünaydın kızlar
menümü yazıyım sonrada kilomu :)
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
3 4 tane zeytin
domates salatalık
bol yeşillik
1 yumurta
ara
1 armut
1 kutu süt
öglen
1 orta boy balık
1 kutu ayran
bol salata
ara
1 şeftali
akşam
2 3 catal erişte( kendim yaptım tatına baktım)
ohh sonunda bitti :)
6 kaşık taze fasülye
1 kase yogurt
bollll salata
1 dilim ekmek
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca eşliginde spor
2.5 saat alıs veriş merkezlerinde gezme
ben deeeeeeeeeeeeebennnnnn
günaydınnnnnnn balımmmm :) nasılsın
bu arada herkese günaydınnnn
arkadaşlar sırrımı açıklıyorum.
her sabah 1 diş sarımsağı bıcakla az ezip tüm yutuyorum.üzerine ılık sirkeli limonlu su içiyorum.bunu 2 haftadır yapıyorum böbrek ağrılarım ve idrar yolu enfeksiyonuma çok iyi geldi metebolizma çalıştırıyor ayrıca,
ayrıca da salıdan beridirde gün içinde içtiğim tüm suların içine karbonat karıştırıyorum.500 ml.suya 1 çay kaşığı.aslında alkali suyun 1 haftalık diyeti var birebir uyulursa 3kg verdiriyor.ama ben sadece suyu içtim.işte sırrım bu..
sirke vaaarrrr:18: ben içemem , çok tadı geliyo mu ki?
aslında sarımsakla birlikte cevizde yense 1 ayda 15 kg verdiriyormuş.cevizi 2-3 tane akşamdan suya koyuyorsun sabah suyunu içiyorsun cevizini yiyiyorsun 1 diş sarımsağı yutuyorsun üzerine 1 bardak ılık su tamam normal şekilde de diyetini yaparsan çok etkiliymiş..bunu eşimin teyzesi yapmış 18 kg vermiş.geçen gördüm incecik olmuş hiç yemeklerimden kızmadım hatta her öğünde 1 tırnaklı ekmek yiyormuş.sadece 1 saat haftada 2-3 gün yürüyüş yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?