Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takım nerdesiniz yaa herkes dağıldı gitti dönün geri..
menüm yazayım
sabah 1 krep peynir domates salatalık ceviz

ara elma

ara az mısır

akşam 1 Hamburg er ayran 2 sogan halkasi

su 2 lt
spor 45+45 yürüyüş

günaydın sabah şekerleri hafta sonu spor hedefim malesefki olmadı c.tesi temizlik yaptım.sporda yapayım duş alayım dedim. bir anda bir baş ağrısı başladıki anlatamam.migren ağrısından daha fenaydı.gece 3 e kadar geçmedi gece kalktım acile iğne yaptırmaya gittim onun üzerine birazda olsa azaldı da uyudum.pazarda yapamadım aksilikler oldu misafir gelecekti tüm gün onları bekledim ha geldi gelecekler derken gün bitti gelmedilerde sinirlerim alt üst oldu arıyorum açmıyorlar kendileride aramıyorlar.insan gelmeyeceğini haber verir.hafta sonum o yüzden evde geçti.
3 günlük menümüde yazayım:
cuma,
sabah
:
2 kaşık menemen 2 dilim çavdar ekmeği,
ara: neskahve,
öğle:
1 kaşık menemen,
az peynir,3 zeytin,
2 kaşık haşlanmış makarna,
1 dilim ekemek
bunlar kızımın beslenmesinden kalanlardı..
akşam:
1 elme,1 armut,1 mandalina,
45 dak yürüyüş,
1 lt su,
c.tesi,
sabah:

patatesli yumurta,domates salatalık,1 dilim ekemk,
ara:1 mandalina,
öğle:
1 kase şehriye çorbası,yağsız fırında patates,
ara:1 elma,
akşam:
az peynir acı süsbiberi turşusu 8-10 tane,
2 dilim çavdar ekmeği,
su:1 lt,
spor yok:köşebucak ev temizliği,
patatesli bir gün oldu ama.:18:
pazar:
sabah:

kaşarlı yumurta,
az peynir,
3 kaşıkm yoğurt,
4 adet kızarmış patates,
2 dilim çavdar ekemği,
ara:1 elma
öğle yok,
akşam:

2 tabak makarna ve süs biberi turşusu,
2 bardak ayran,
spor yok,
su:2 lt

ben geldiiiiimmmmm bugün işe de geç kaldık :)))

ben de dünkü menümü yazayım kıslar

sabah
yarım açma
iki lokma ekmek
beyaz peynir
zeytin
domates
çay

ara
türk kahvesi

öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurtalı omlet

ara
yarım krep

akşam
3 köfte
biraz pilav
10 civarı patates kızartması
salata

su 2lt
spor ((

oooo patateste yenlız değilim yaşasın....

Normal haftasonu dengesizliği ama fena degilgu

Güzel olmuş bence.

işler sarpa sardı, ortak iş yaptığım firmam bana bir nevi kazık attı, ben de firmalarıma açıklama yapmakla boğuşuyorum geldiğimden beri(

neyse toparladım sayılır, sağolsunlar anlayışılı müşterilerim var:))

bu hafta cezalar gogodan hadi bakalım patateslere gelecek mi, yoksa affa uğramış olabilirmiyiz:18:

ben bugünde patates haşlaması getirdim yanımda onu yiyeyceğim kesin ben caza yerim.ama bu hafta gene farklı şeyler deniyorum.hafta sonu elazığa gideceğim acil 1-2 kg gitmeli akşam sporda yapacağım.hergün tek tip beslenegim,birgün patates,
birgün meyve,birgün et,birgün sebze ve birgünde yumurta ağırlıklı bakalım sonuç ne olacak.ekmek ve tuz şeker yok.bol su ve bitki çayları var.artık birşeyler yapmalıyım arkadaşlar kendimden nefret etmeye başladım.acil çare ararken bu şekil bir yöntem buldum inşallah işe yarar.

karışık bir pazar menüsü olmuş, dengesiz ama hamburger iyi gitmiştir ben de çok severim soğan halkasını

cimcime senin menüyü de alıntılamıştım yok olmuş, okurken yoruldum. Pazartesi sabahları senin menüyü sevmiyorum oku oku bitmiyo

bende hiç sevmiyorum yaz yaz bitmiyor.

Kolay gelsin bebeğim. Bi ara şu isleri öğret bsnz lista paylaşmayı hesaplamaları falan.

Ceza alican sanırım 5 günde 5 kilo diyetimi yapıyorsun yoksa.ara öğünde yersen cok sağlıksız değil gibi o diyet.

o sanırsam kardeşim önerdi pek araştırmadım.öyle bir göz attım. ben öyle aç durmuyorum gün içinde acıktıkça patates yiyiyorum.öyle saatle yapmıyorum.cumaya kadar deneyeceğim.yarın sebze yada meyve günü yapacağım.bende gerçi hiç birşey işe yaramıyor ki.boşuna deniyorum ama.sağlıkla gitmiyor gerçi buda pek sağlıksız değil sınır yok istediğin kadar yediğin için problem yok gibi zaten zorlansam bırakırım canıma minnet.gerçi çogu zaman zaten düzensiz yiyorum abuk subuk ne varsa yiyorum bari burda ne yiyeceğim belli ben biraz kuralları seviyorum galiba o yüzden uymak zor olmuyor.

canım ben de senden mail adresini isteyecektim, gönderirsen sana bişeyler ulaştırıcam
bence de arzu hiç dalma böyle yollarar daha kötü geri alırsın canım, ayrıca yasak biliyosuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…