Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

duyan da obez sanıcak seni kızım takma yavaş yavaş gider, sen takıldıkça daha kötü oluyor
fıstık gibisin maşallah

evet canım belki okadar sırtan kşlom yok ama beni rahatsız eden 7 ayda sadece 3 kg vermiş olmam hedefime hiç yaklaşamadım.üzülüyorum emeklerime acıyorum.zamanla gider dedim ama yaş artık belli bir süreden sonra vermiyor versde daha zor veriyor.biraz bedenime küstüm galiba.yemek yemek bende kabus oldu yediğim her lokma bedenimde kalıyor resmen.1 öğün fazla yesem ertesi gün kilo olarak dönüyor.

merhaba kızlar gecmişe söyle bir baktım akşam örgü örerken girer okurumda 6 tane kitap aldım senden önce ben okuyan varmı bu kıtabi

Son düzenleme:
selam kızlar haftasonu giremedim cuma günüde giremedim. karman çorman bir haftasonu geçirdim yine motivasyonum dağıldı. şu yorgunluğu bir dağıtayım kendime geleceğim inşallah.

diyetisyene gitmekte benim motivemi sağlamadı.
geçen yıl 10 kiloyu spor yaparak ve akşam az yiyerek vermiştim. artık diyetisyene para vermek istemiyorum aynı taktiği uygulayımmı sizce. 3 aydır diyetisyenede gidiyorum ama listeye uyamadım diye çok fena moralim bozuluyor.bu psikolojiden uzaklaşmam lazım yarın gideceğim tartıda önemli bir eksilme yok ama sanırım yüzdüğüm için vücudum şekle girdi, zayıfladığımı söyleyenler çok. yarın bakacağım artık. bıktım bu psikolojiden. ücretsiz yağ ölçümü yapabileceğim bir yer var 2 haftada bir gidip ölçümümü yaptırayım diyorum. bir diğer alternatif ise gerçekten iyi bir beslenme merkesi varmış ama aylık 300-400 den bahsediyorlar. orasıda beni bayağı aşıyor. acaba sınırları zorlayıp orayamı gitsemki?? ya hadi orasıda olmazsa ne yapacağım.sizce ne yapmalıyım.

kızlar menümü yazmak dahi istemiyorum. haftasonu hem şehirdışından ablamar geldi hemde çok yakın bir arkadaşımız evlendi hemde evlenen arkadaşımızın eşinin çocuğuna baktım, bakılmasını sağladım sonra çıkınca tekrar eğlenceye gittik bu arada ablam ve bebeleri küstürmemeye çalıştık derken 4o bin plan yaptık. neyse çok şükür dünü atlattık ama hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum.ne yediğimin farkında bile değilim ama cıss lardan uzak durdum, çok yağlı ve tatlı tüketmedim sadece biraz hamuişine dayandım . ama programıma uyamadım.

canım vermen gereken kilo fazla değil ya ondan yavaş gidiyo.bende gram gram veriyorum üzülme o kadar.
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar.akşam spor yapacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
iyi sporlarr
merhaba kızlar gecmişe söyle bir baktım akşam örgü örerken girer okurumda 6 tane kitap aldım senden önce ben okuyan varmı bu kıtabi
bi arkadaşım okuyodu çok beğenmedi ama zevkler farklı olabilir.benim canım bu ara örgü falan istemiyo hiç motive olamıyorum hiç bişeye.
diyetisyen çok şart değil canım hepimiz az çok napıcamızı biliyoruz buraya daha fazla takıl senin için daha iyi hemde bedavaaa

sen yinede yaz yediklerini bebeğim yazarken naptığını daha iyi görürsün.

sağol canım tavsiyelerin ve desteğin için menülerimi en kısa sürede paylaşacağım

günaydın kızlar
o kadar koşturmaca içindeyimki ..
çok yoruluyorum üstelik hiçbirşey yolunda gitmiyor..
herşey ne kadar aksi gidebilcekse öyle oluyor

neyse menüm:
sabah:
peynirli omlet:
çay 1 dilim ekmek
ara:-
öğlen:1 muz 2 galeta
akşam:
taze fasulye
kabak salatası
az pilav

ara:
yarım nar
4 yada 5 tane patlamış mısır

müdür bir program yapmış saçma sapan
kızım sabah 7 de evden kreşe gidiyor akşama kadar
(ağlayarak gidiyor hep sabah)
allahtan sonra susuyormuş bu yüzden hep sümüklü
oğlum öğlenci..oda evde yalnız kalmak zorunda..
o kadar gösteriyorum kendi kendine hazırlanıp yemek yemeden çıkıyor
sonra akşam geliyor bir sürü şikayet yok acıkmış yok herkesin annesi evden pizza yapıp getiriyorlarmış falan filan..
3.sınıfta bu sene..
eşim dersen çok yoğun çalışıyor sabah 7 de çıkıyor akşam 11 den önce gelmiyor..
dün ağlayacaktım nerdeyse..
hiçbir şeye yetişemiyorum..
bazen istifamı etsem diyorum..
bana moral verin ne olur:18::18:

ah be bitanem hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz en azından ben.ben her sabah 6 da ayaktayım iki çocuk için ayrı ayrı çanta hazırlıyorum eşim için her sabah ütü kendim için ütü.çocuklar için ütü.beslenmelerini hazırlıyorum.sabah 7:30 da evden çıkıyoruz ben büyüğü iş yerime yakın ana okuluna getiriyorum eşimde küçüğü babaanneye ama arabada yok dolmuşla çok zor oluyor.dolmuştan inidkten sonra bayağı bir mesafe yürümek gerekiyor 15 dak.gibi.ben işten çıkınca kayınvalideye gidiyrum soluklanmadan çocukları alıp karanlık olmadan eve yetişeyim diyiyorum.biri kucağımda birninde elini tutuyorum.eşyalarıda cabası.otobüse yol uzun inincede bir okadar yürüyorum.eve gidiyorum çocukların karnı aç oluyor yemek yapıyorum yedirip hemen ev işerine koşturuyorum makina boşalt doldur çamaşır at çıkar as.ertesi günkü beslenme listesini hazırla sabah pişecekleri hazırla.çocukları uyut derken gece yarısı oluyor.eşim 9 dan önce eve gelmiyor.bazen ona bir çay bile yapacak halim kalmıyor.olduğum yerde uykuya dalıyorum.sohbet etmeyi özledim valla.ama çocuklarımız için bu sıkıntıları çekiyoruz.evet şimdi belki sıkıntısını çekeceğiz biraz büyüdülermi onlarda rahat eder sende.çalışan için evde olmak çok zor.o bir süre sonra seni bunaltır pişmanlıklarla dolu bir hayat devam eder.ben bir dönem ücretsiz izindeydim çok zordu.

Alıntı yapamadım defnem menun az olmuş.
İşler konusunda ne diyim bilmem ne iş yspiyosun bilmiyorum ama ayrilablicen bi isse çocuklar daha önemli. Benim kızım 4 e gidiyo ama evde yanlız birakmiyoruz hic.

arkadaşlar gün gün yaptığım diyette ne kadar veriyorum onları sizlerle paylaşmak istedim.
dün başladım.
pazartesi:64,6 idim,
salı:63,8 im bugün yarın bakalım kaç olacağım.

dünkü menümü yazayım hemen:
sabahtan ikindiye kadar 2 saate bir azar azar haşlanmış patates yedim.toplamda yumurta büyüklüğünde 6 adet patates yedim.
akşam da küçük kızımı acile götürdüm soğuk almıştı eve geç gidince bir şeyde yapamadım spor yapmaya o kadar niyetliydimki olmadı.
eve gidince acıkmıştım 4 tane zeytin 1 dilim ekmek yedim.
bide dün eşimin doğum günüydü iş yerinde kutlamışlardı.pasta getirmişti 2 çatalda pasta yedim.
500 ml su içtim.

günaydın kızlaaaaaarrrrrrr

önce dünkü menümü yazayım, tavuk oldum kızla beraber ben de gümlüyorum

sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 zeytin
çay

ara
2 kuru kayısı

öğlen
arkadaşlar daha yeni kahvaltı yapıyodu ben
1 poğaça kaptım onlardan

ara
türk kahvesi

akşam
yarım karnıyarık
2 biber dolması
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor puffff utanıyorum artık kızlar ama cidden yine yapamadım

canım cimcimenin de dediği gibi çalışan insan için evde durmak çok zor, evet genelde çocuklu ve çalışan hanımların genel sorunu oluyor bu ama bence biraz rahatla ve sakin düşünmeye çalış bir yolunu bulup düzene koyabilirsin. Bu sıkıntında en çok çocuğuna karşı hissettiğin suçluluk duygusu olabilir, bunu yanmaya çalış çünkü çocuklarımız için böylesi daha iyi.
Gönlünü ferah tut gülüm, düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…