Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bi saattir burdayım kimse uğramadı ya laaa nerdesiniz kızlar.

kızlar ablam geldi şehirdışından giremiyorum çok karışığım bide pazar günü nikah var arkadaşımın nikahtan sonra bize gelecekler anblamları yolcu edeceğim ufff çok karışık dua edin. çocuklar çok yaramaz.3 ü bir arada çok fenalar.

:84::84::84::84::84:

yine uyuduuuuuuuummmmmmmm
offf sinir oluyorum kızlar derdime bir çare((
saati de kuruyorum noluyo yaa hiç çaldığını duymuyorum

merhabalar sitede yeniyim ve karatay uyguluyorum benide takiminiza alirmisiniz acaba :)

merhaba,
öncelikle takımımızda yer var ancak bol paylaşım yapacak ve takım kurallarımıza tamam diyecek kişiler arıyoruz. Eğer gerçekten kararlıysan ve burada zaman geçirebileceksen gelebilirsin. kurallarımızı yazıyorum

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

hey maşallah kızlar faal bir hafta sonu sanırsam
gelen giden olmamış
ben sabahtan beri çocuklarlayım hiçbişey yapamadım sadece bir kitaba başlamıştım
"kürk mantolu madonna" onu okudum, bitmedi daha:)

şimdi de biraz evi toparlıycam kızı uyuttum

dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon börek
çay

ara
2 kuru kayısı

öğlenn
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek

ara
3 kuru kayısı

akşam
kuru fasulye+pilav
yoğurt
accıcık turşu :))

su 2 lt
spor yok
bu bana yetmedi bi daha

Yazdıklarım gitti boşa neyse tekrar yazıyım
sabah cevizli su 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 çatal reçel

ara 4 minik galeta

öğlen tavuklu salata çorba 2 kaşık erişte

ara 1 elma

akşam 2 dilim fırında yumurtalı ekmek 2 kaşık patlıcan ve salata

su 2 lt yi geçti
spor yok

günaydın kızlar
akşam gelemesemde sabah gözümü açar açmaz buradayım
dün gece saat 1:30 civarı uyandım tabi iş işten geçmişti
biraz kitap okudum, biraz internete takıldım
bu arada kitabımı bitirdim güzeldi, tavsiye ederim.

şimdi başka kitap başladım ama o ekitap, onu okuyorum, bizimkiler uyanana kadar ona takılayım.
öpüyorum sizi
hee menüm

sabah
2 kaşık suyun sütle bisküvisinden

öğlen
kuru fasulye
pilav yoğurt

ara
1 türk kahvesi

ara
1 elma

akşam
kahvaltı yaptık
biraz kaçırmış olabilirim

su 1,5 lt
spor yok

Hmmm bayılırım Bebe biskuvisine

menümüde yazayım giremedim yine bütün gün.
sabah ılık limonlu su 1 dilim ekmek peynir domates salatalık 1 lokma reçel 1 yumurta

ara 3 kayısı

öğlen tavuklu çorba 1 dilim ekmek

ara 10 fındık

akşam 2 kaşık pilav 2 kasık tavuk salçalı derisiz az zeytinyağında.

ara 1 elma

su 2 lt.
spor 45 dk. lesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…