canım menün güzel, tatil dönüşü bozma moralini fakat seni bu hafta eklemedim tartı işini hallet haftaya listeye girersin ama bu arada takıma gel bugünden itibaren canım, listelerini yaz tamam mı:))Kızlar Günaydın ben kilomu yazamiyorum çünkü tartim yok su an tartilamiyorum en kisa zamanda halledicem o durumu, ama tahminim şu an 67 olabilirim. Dünkü menumu yazayım
Sabah:
Marul ve Tavuklu sandvic
Öğle: 1 elma
Aksam:
Az pide ve et döner yanında light kola
Ara: 1 bardak yarım yagli sut
Spor: 45 dk yürüyüş
Su: 1.5 litre
Performansim çok düşük biliyorum kızlar, moralim düştü ozur dilerim
Kızlar Günaydın ben kilomu yazamiyorum çünkü tartim yok su an tartilamiyorum en kisa zamanda halledicem o durumu, ama tahminim şu an 67 olabilirim. Dünkü menumu yazayım
Sabah:
Marul ve Tavuklu sandvic
Öğle: 1 elma
Aksam:
Az pide ve et döner yanında light kola
Ara: 1 bardak yarım yagli sut
Spor: 45 dk yürüyüş
Su: 1.5 litre
Performansim çok düşük biliyorum kızlar, moralim düştü ozur dilerim
geliyorum kuzum okuyorum hep :) burasız en hayat düşünemem cok sevdigim insanlar burada :)Gunaydin kizkar
Kilo verebleri tebrik ediyorum
Ben berbatim bugun istede kötüyüm diye Eve geldim
Ära Ära gelirim ogleden sonra dr.a gidecegim
Kaptanimiz Kim bu arada
Sanirim Zeynep te ugramiyor artik
Hepinizi öpüyprum
goncam hayırlı olsun kaptanlıgın :)Bende bi çözüm arıyorum madem yardım etcen olur öyle. Zaten mezun olmama cok var.sen yapmam gereken görevleri yazarmisin.genelde telden giriyorum ama eski telefon küçük tü bu büyük. Daha kolay oluyo yazmak.
Hesaplamalari falan iyce ogreniyim.
geliyorum kuzum okuyorum hep :) burasız en hayat düşünemem cok sevdigim insanlar burada :)
goncam hayırlı olsun kaptanlıgın :)
yok kuzum almadım dedimya devam diye hatta verdim bile eşim duymasın cok kızıyor gözlerin pörtledi diyor :) :)Saol zeynep abla. Hosgeldin.nasilsin kilo almadin dimi.
iyim canım üşütmüsüm midem cok fenaydı yatmaya gitmiştim :)zeyneeeeeeeeepppppppppp
hoşgeldin
naber güzellik:))
hemen nereye kaçtın kııııızzzzz
merhaba canım ben gecen hafta mezun oldum takımdan kaptanımız okuyunca sana dönücektir ama önce katılmak isteyenler topigine yazmerhabalar sitede yeniyim ve karatay uyguluyorum benide takiminiza alirmisiniz acaba :)
berilim bebegim nasıl gidiyor hamilelik ayyy ben cok heyecanliyim senin adına :) cok da mutluyum teyze oluyorum :)Gogom umarım sende mezun olur cıtır emeklı kaptanlar grubuna gırersın
Sen mezun olana kadar ınsallah gelırım
Ay sağolasın bebeğim. .sen bebisini sağlıkla kucağına al inşallah.Gogom umarım sende mezun olur cıtır emeklı kaptanlar grubuna gırersın
Sen mezun olana kadar ınsallah gelırım
merhabalar sitede yeniyim ve karatay uyguluyorum benide takiminiza alirmisiniz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?