Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok yemek yeme cezası verin baride oturup yiyeyim aç kaldığım günlerin acısını çıkarayım...3 öğün 500 kal.fazladan yememk yemek olabilir.acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

heee oldu gülüm başka arzuuunnnn eeee ne verseekkk

yanlış beslendiğin her gün için 250 ip atlama 200 mekik çekeceksin
iyi mi çok mu insaflı oldum

arkadaşlar iyi akşamlar.

motivasyonum gerçekten çok düşük ve sizede yansıtmamak için abidik gubidik menülerimi yazmıyorum katılım yapmaya bile elim varmıyor. işe yeni başladım akşam gidince kızımla ilgileniyorum, gece kimse olmuyor konuşacak, paylaşım yapacak konu bulmakta güçlük çekiyorum. diğer arkadaşlarımda benzer saatlerde girme imkanım olmadığından takımdan ayrılmam en doğrusu olacaktır. kilo kaybım var o yüzden cuma günü son kilomu paylaşayım size zararı olmaması için.

ne oldu gülüm yaaaa( iş yerinden hiç giremiyomusun?

Seda sendemi yaa herkes gidiyo takimda kimse kalmiycak bu cumadan sonra sanorim.

Kımse bır yere gıtmesın benım gelme ıhtımalım var
Sızede ıhtıyacım var

Yarın evlılık yıldönümümüz be yasadımız en buruk yıldönümü olacak

herkese günaydın urfa bayağı soğudu artık kışlıklar yavaştan motlarıda çıkardık.
dünkü menümü yazayım gidip bir çay içip ısınayım,
sabah:1 adet haşlanmış tavuk budu orta büyüklükte,
arada gene az tavuk,
öğle:2 adet tavuk but küçük 2 dilim ekmek,
akşam:
2 yemek kaşığı çiğ köfte,
az tavuk,
diyetimi bozdum bu menüyle gerçi olsun ne yapalım artık.
spor:200 ip atlama,
150 mekik.kızım bırakmadığı için yapamadım sürekli ağlıyordu..
su:1,5 lt,

günaydın kızlar
bütün ev halkı saat 9 da uyuyoruz hepten tavuğa bağladık. Ben de toprak sabahçı olunca akşmalar bana kalacak diye sevinmiştim ama şimdi onlarla beraber biz de uyuyoruz. Ben kızı uyuturken eşim de toprağı uyuturken :))

bu rutine de alışıcaz bir şekilde artık napıyım.
kızlar bu takım kapanma arifesinden dönüp en başarılı takımlar arasına girdi, ümitsizliğe kapılmadan hedefimize odaklanalım.
Ben yarın mezun oluyorum ama tekrar güçlenene kadar buralardayım, umarım akşamları da gelicem, bir gün :))))

menümü yazayım

sabah
1 açma
işe geç kaldım elimde yolda yedim

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 hazır kek

akşam
çok az patates yemeği
pilav
yoğurt

su 1,5 lt
spor yok

Seda sendemi yaa herkes gidiyo takimda kimse kalmiycak bu cumadan sonra sanorim.

sedadan rica ettim belki kalır goncam akşamları seni bıraktığım için çok suçluluk duyuyorum ama cidden uykuya yenik düşüyorum (

fıstıklar ben bugün erken çıkıcam,
doktora gitmem gerek, sorun yok sadece kontrol, sonra bayram alışverişi için teyzeme yardım edicem çünkü arefe akşamı yolcuyum. Anneme gidiyorum :)))
evi de eşime göre hazırlıyım o gelmiycek dolaba bişeyler hazırlıyıp atarım, aç kalmasın :)))
bugün koşturmam çok olabilir, yine de fırsat buldukça uğrıycam,
öpüyorum hepinizi koskocaman

kendim çalıp kendim oynıyım bari
heni neredesiniz kızlaaaaaarrrrrrrrrr

söz verdim yarına güzel olacak.... aşkın tenime çok yakışacak

[video=youtube;5xIn5TBDouQ]http://www.youtube.com/watch?v=5xIn5TBDouQ[/video]

Şekerlerim canlarım , takımda kilo ortalaması çok azalmış Ortalamayı yükseltmek lazım biraz .

Aralığa kadar listeye giremiyorum kurallar gereği ama , misafir sanatçı olarak tekrar geleyim .

Yediklerimi henüz kısıtlamadım

Ooooo bu ne , deve kesip yeseydin bari falan yazarsanız belki gaza gelirim bende

HOŞGELDİİİİİİİNNN, bugün aldığım en mutlu haber oldu

ben demiştim "söz verdim yarına güzel olacak" diyeee :)))))

yarın hepimiz için bir mucize gerçekleşmesi dileğiyle kızlar, sizi seviyorum.

bu arada kocam hala gelemediği için be çıkamadım, kaldım burda bütün işler sıkışacak şimdi :26:

eşim geliyomuş canlar
ben çıkıyım randevuma geç kalmadan
gelicem tekrar

aus bizımlesııınnn :))) kaçmaka yok heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…