Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canlar

dünkü menümü yazayım hemencik

sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir bir parça
3 zeytin
domates
çay

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 ton balıklı sandviç
sonra türk kahvesi

ara
3 kuru kayısı

akşam
1 biber dolma
çok az patates yemeği

su 2 lt
spor yok

kilo gidiyor ama bence bunu devam ettirme bu hafta bırak metabolizmayı şaşıtmış oldun, sonra geri alma sakın
şu iki akşam ben de biraz spor yapabilsem süper olacak bari 64lü rakamlarla mezun olayım

bugün işe galeta götürdüm en azından hazır topkek yemedim
afferin sanaaaaaaaa

tabi oranın şartları zordur canım ama biraz daha sabret bak tayin çıkınca rahat edersin İnşallah

yoook çekmiycem ben buralardayım ama artık mezun olmak istiyorum, sen gel yerime yanlız dikkat et aralığa kadar daha çok alma bari

menün güzel canım benim..

kilo gidiyor ama bence bunu devam ettirme bu hafta bırak metabolizmayı şaşıtmış oldun, sonra geri alma sakın
şu iki akşam ben de biraz spor yapabilsem süper olacak bari 64lü rakamlarla mezun olayım

canım cumaya kadar yapacağım zaten bir daha yapmayacağım.bayramda almam inşallah anneciğimin yemeklerinden elimden geldiğince dikkat ederim tabi.evet bende spor yapsam çok iyi olacak ama elim kolum kalkmıyor eve gidince küçük kız hava soğudu diye yürümek istemiyor, otobüse gidene kadar ve inince arada sırada yürürdü şimdi kucak istiyor kendisini göğsüme gömüyor.eve gittiğimde eskisinden daha yorgun oluyorum.

canım şartların gerçekten zormuş.ama azıcık dişini sık.bırakacağın emanet edeceğin komşun felan yokmu.ayrıca hangi ildesin sen şimdi unuttum ben.

evet aldım canım arkadaşlarıma söyledim.canım ilgilenen olursa ben de numaran var dönerim sana.

hee sen ondan bahsettin yok ben goncaya takım bilgilerini mail atmıştım almadı mı acaba diye merak eetim :)) ne tesadüf olmuş

gööörrrddüüüümmmm
aldım canım mail iki tane baktımda fazla vaktim olmadıbişeyler düşünüyorum bakalım.yarın nöbetten çıkcam ilgilenmek için zamanım olur.

tamam canım, ben hemen yok olmuyorum, hesaplamalar ya da uygulamalar için emrinize amadeyim hanfendüüüüü

kilo gidiyo ama buna ceza alman lazım da ne ceza alcan onu gökçeye sormak lazım.

hmmm beğendim güzel olmuş.

kaynatmadan menümüde yazayım.
sabah ılık su
1 peynir ekmek yumurta sarısı domates salatalık

ara karabuğday yoğurt

öğlen çorba salata 2 kaşık erişte

ara 3 mini galeta

akşam 2 köfta ızgara salata 1 parça et ızgara

su 2 lt
spor 45 dak.yürüyüş

fıstıklar ben yemeğe çıkıyorum
gelince görüşürüz
eveeettt gonca ne ceza verelim bu arzuya bakalım, böyle menüler yaptı diye
düşünüyorum

kilo gidiyo ama buna ceza alman lazım da ne ceza alcan onu gökçeye sormak lazım.

hmmm beğendim güzel olmuş.

çok yemek yeme cezası verin baride oturup yiyeyim aç kaldığım günlerin acısını çıkarayım...3 öğün 500 kal.fazladan yememk yemek olabilir.acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…