eşim geliyomuş canlar
ben çıkıyım randevuma geç kalmadan
gelicem tekrar
aus bizımlesııınnn :))) kaçmaka yok heee
iyi bari ekmek falan yemişsin bakalım kaç kilo gittiherkese günaydın urfa bayağı soğudu artık kışlıklar yavaştan motlarıda çıkardık.
dünkü menümü yazayım gidip bir çay içip ısınayım,
sabah:1 adet haşlanmış tavuk budu orta büyüklükte,
arada gene az tavuk,
öğle:2 adet tavuk but küçük 2 dilim ekmek,
akşam:
2 yemek kaşığı çiğ köfte,
az tavuk,
diyetimi bozdum bu menüyle gerçi olsun ne yapalım artık.
spor:200 ip atlama,
150 mekik.kızım bırakmadığı için yapamadım sürekli ağlıyordu..
su:1,5 lt,
mezun oluyosun ama dikkat et canım tekrar alma kilo.günaydın kızlar
bütün ev halkı saat 9 da uyuyoruz hepten tavuğa bağladık. Ben de toprak sabahçı olunca akşmalar bana kalacak diye sevinmiştim ama şimdi onlarla beraber biz de uyuyoruz. Ben kızı uyuturken eşim de toprağı uyuturken :))
bu rutine de alışıcaz bir şekilde artık napıyım.
kızlar bu takım kapanma arifesinden dönüp en başarılı takımlar arasına girdi, ümitsizliğe kapılmadan hedefimize odaklanalım.
Ben yarın mezun oluyorum ama tekrar güçlenene kadar buralardayım, umarım akşamları da gelicem, bir gün :))))
menümü yazayım
sabah
1 açma
işe geç kaldım elimde yolda yedim
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 hazır kek
akşam
çok az patates yemeği
pilav
yoğurt
su 1,5 lt
spor yok
yok canım duyma suçluluk benimde çok uğradığım yok zaten bayram geldi önümüzdeki hafta burasıda tatil olur sanırım bayramdan sonrada zıpkın gibi döneriz.sedadan rica ettim belki kalırgoncam akşamları seni bıraktığım için çok suçluluk duyuyorum ama cidden uykuya yenik düşüyorum (
kolay gelsin sana aşkom.fıstıklar ben bugün erken çıkıcam,
doktora gitmem gerek, sorun yok sadece kontrol, sonra bayram alışverişi için teyzeme yardım edicem çünkü arefe akşamı yolcuyum. Anneme gidiyorum :)))
evi de eşime göre hazırlıyım o gelmiycek dolaba bişeyler hazırlıyıp atarım, aç kalmasın :)))
bugün koşturmam çok olabilir, yine de fırsat buldukça uğrıycam,
öpüyorum hepinizi koskocaman
Şekerlerim canlarım , takımda kilo ortalaması çok azalmışOrtalamayı yükseltmek lazım biraz .
Aralığa kadar listeye giremiyorum kurallar gereği ama , misafir sanatçı olarak tekrar geleyim .
Yediklerimi henüz kısıtlamadım
Ooooo bu ne , deve kesip yeseydin bari falan yazarsanız belki gaza gelirim bende
menümü paylaşayım
sabah ılık su peynir salatalık 1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
öğlen tavada yumurta karabuğday salatası az peynir
ara elma
akşam 1 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote yoğurt
ara elma
su 2 lt.
spor yok
Çeşiti azaltmışsın sanki canım .
Bu şekilde yiyerek kilo vermen durdu ise , vücudun şaşırtılmaya mı ihtiyacı var acaba ?
dün evdeydim canım bu kadar yedim fazla canım istemedi.ama bi şaşırtma iyi olurda nasıl yapıcam onu bilmiyom işte
Benim bildiğim en iyi şaşırtma , tek öğünde kalorili bir şey yemek ..Mesela bir pizza ya da hamburger gibi ... Ama senin vücudunda nasıl tepki verir bu bilemem :26:
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım?işten geldim şimdi..
hemen menümü yazayım
sabah:3 çatal omlet roka
1 dilim ekmek yarım ceviz
ara:1 elma,
öğle:
1 lahmacun ve ayran
akşam:
1 kase çorba ekmek
ara: leblebi 2 tane kuru kayısı
su 2lt ancak olmuştur..spor yok yine..ama hareketli olmaya çalışıyorum..bir düzen kurarsam burda bayanlara özel spor salonu var ona gitmeyi düşünüyorum ama henüz düzeni kuramadım..
urfadasın di mi? cimcime de soğuk olduğunu söylemişti, of söylüyorum söylüyorum bir türlü sizi bu konuda konuşturamadım:))))bu arada bu hafta çok soğuktu burası..
bende grip olcam galiba gözlerim kızarık akan bir burunla dolaşıyorum akşama da yemek yok..
ne yapsam acaba hem sağlıklı hem az kalorili hem kolay olsun?
akşam az olmuş ama öğleni dengelemişsin fıstık, sabahları daha kuvvetli yapsan iyi olacakmerhaba kızlar
hemen menümü yazayım
öğle:
1 lahmacun ve ayran
akşam:
1 kase çorba ekmek
onu pazar günü yaptım canım hamburger yedim ama tık yok.
daha sık sık atıştır bakalım faydası olacak mı cidden kuş kadar yemeye başladındün evdeydim canım bu kadar yedim fazla canım istemedi.ama bi şaşırtma iyi olurda nasıl yapıcam onu bilmiyom işte
menümü paylaşayım
sabah ılık su peynir salatalık 1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
öğlen tavada yumurta karabuğday salatası az peynir
ara elma
akşam 1 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote yoğurt
ara elma
su 2 lt.
spor yok
evet yaz da utan yiyemeGeldim geldim gogocum , sitede olduğum zamanlarda bende yazayım da , azıcık utanayım bari .
Kaç kişi var takımda şuan ?
mezun oluyorum ama burdayım menü yazmaya devam sadece şu an psikolojim gereği özgür takılıyorumiyi bari ekmek falan yemişsin bakalım kaç kilo gitti
mezun oluyosun ama dikkat et canım tekrar alma kilo.
yok canım duyma suçluluk benimde çok uğradığım yok zaten bayram geldi önümüzdeki hafta burasıda tatil olur sanırım bayramdan sonrada zıpkın gibi döneriz.
kolay gelsin sana aşkom.
evet evet evet tabikide gel sayemizde kısıtlarsın yediklerini.
Yeni sloganım ;
No kaçmak
Yes kaçamak
tamam ne yersen yaz da canımızı çektirme, yiyen var yiyemeyen var yani
Hile hurda yok ama ne yersem yazacağım . Henüz diyet psikolojisine giremedim ama belki yazarken utanır da azaltırım yediklerimi .
merhaba kızlar
hemen menümü yazayım
öğle:
1 lahmacun ve ayran
akşam:
1 kase çorba ekmek
ben geldim kızlar
offf alışveriş yapmaktan nefret ediyorum, neyse bitirdim ama ev çıfıt çarşısına benziyo hemen işlere girişiyorum.
aus güzelim 3-4 kişi var yok takımda yeni kişiler lazım o yüzden
bi dakka hemen geçmişe bakıyım,
defne bu arada geçmiş sayfalara bakmayı biliyorsun da vaktin mi yok yoksa yazılanları hiç görmüyor musun? bizim bir arkadaşımız vardı eski mesajları görmediği için kendinle konuşulmuyor sanıyordukulakları çınlasın dilekçiğimin:)))
sende de tereddüte düştüm birden, canım o yüzden sordum
iyidir bebiş senden ne haberler bakalım :)) sporcuların yüz karası dolu burasıne haber bebişler :=) spordan geldim 1 saatte yürüdüm
nurdan bu hafta listede olcakmıydı gökçem.on kere düzenleme yaptım listeyi bu hale getirmek için yaaa
nurdanı çıkartırsan liste doğru güzelim***4. TAKIM 330.ETAP***
topraks : (65,3/// )
gogo2405: (68,3///)
nurork60,7// /)
cimcimesude: (64,0///)
defne2222 : (66,5/ / / )
sponge_bop : (68,0///)
4. Takım Ortalaması %
tamam bekleriz çok iyi olur canımcım, 5 kişi kalmış ben de haftaya listede yokum oldu sana 4 kişi, seda da vazgeçmezse 3 kişiDefne merhabalar canım ,
Ben eski mezunlardan aus , bu aralar yine buralardayım misafiriniz olarak .
Az yemişsin .
Özellikle akşam sadece çorba ve ekmek az olmuş , yanına mutlaka yoğurt ve salata da tüketmelisin . Bu şekilde kas kaybı olmaz .
Evet ya canım , gelir yazar çıkardı .
Ben bir iki diyet yapması gereken ve foruma sık takılan arkadaşa haber saldım , gelirse burada kışı diyetle geçirip yaza incecikkkk girerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?