Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi bari ekmek falan yemişsin bakalım kaç kilo gitti
mezun oluyosun ama dikkat et canım tekrar alma kilo.
sedadan rica ettim belki kalır goncam akşamları seni bıraktığım için çok suçluluk duyuyorum ama cidden uykuya yenik düşüyorum (
yok canım duyma suçluluk benimde çok uğradığım yok zaten bayram geldi önümüzdeki hafta burasıda tatil olur sanırım bayramdan sonrada zıpkın gibi döneriz.
kolay gelsin sana aşkom.

evet evet evet tabikide gel sayemizde kısıtlarsın yediklerini.

Geldim geldim gogocum , sitede olduğum zamanlarda bende yazayım da , azıcık utanayım bari .

Kaç kişi var takımda şuan ?

menümü paylaşayım
sabah ılık su peynir salatalık 1 dilim ekmek

ara 2 kuru kayısı

öğlen tavada yumurta karabuğday salatası az peynir

ara elma

akşam 1 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote yoğurt

ara elma

su 2 lt.
spor yok

Çeşiti azaltmışsın sanki canım .

Bu şekilde yiyerek kilo vermen durdu ise , vücudun şaşırtılmaya mı ihtiyacı var acaba ?

Çeşiti azaltmışsın sanki canım .

Bu şekilde yiyerek kilo vermen durdu ise , vücudun şaşırtılmaya mı ihtiyacı var acaba ?

dün evdeydim canım bu kadar yedim fazla canım istemedi.ama bi şaşırtma iyi olurda nasıl yapıcam onu bilmiyom işte

dün evdeydim canım bu kadar yedim fazla canım istemedi.ama bi şaşırtma iyi olurda nasıl yapıcam onu bilmiyom işte

Benim bildiğim en iyi şaşırtma , tek öğünde kalorili bir şey yemek ..Mesela bir pizza ya da hamburger gibi ... Ama senin vücudunda nasıl tepki verir bu bilemem :26:

Benim bildiğim en iyi şaşırtma , tek öğünde kalorili bir şey yemek ..Mesela bir pizza ya da hamburger gibi ... Ama senin vücudunda nasıl tepki verir bu bilemem :26:

onu pazar günü yaptım canım hamburger yedim ama tık yok.

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım?işten geldim şimdi..
hemen menümü yazayım
sabah:3 çatal omlet roka

1 dilim ekmek yarım ceviz
ara:1 elma,
öğle:
1 lahmacun ve ayran
akşam:
1 kase çorba ekmek
ara: leblebi 2 tane kuru kayısı

bu arada bu hafta çok soğuktu burası..
bende grip olcam galiba gözlerim kızarık akan bir burunla dolaşıyorum akşama da yemek yok..
ne yapsam acaba hem sağlıklı hem az kalorili hem kolay olsun?

menü güzel olmuş su miktarını ve spor yazmamışsın yinee.

su 2lt ancak olmuştur..spor yok yine..ama hareketli olmaya çalışıyorum..bir düzen kurarsam burda bayanlara özel spor salonu var ona gitmeyi düşünüyorum ama henüz düzeni kuramadım..

ben geldim kızlar
offf alışveriş yapmaktan nefret ediyorum, neyse bitirdim ama ev çıfıt çarşısına benziyo hemen işlere girişiyorum.

aus güzelim 3-4 kişi var yok takımda yeni kişiler lazım o yüzden

bi dakka hemen geçmişe bakıyım,

defne bu arada geçmiş sayfalara bakmayı biliyorsun da vaktin mi yok yoksa yazılanları hiç görmüyor musun? bizim bir arkadaşımız vardı eski mesajları görmediği için kendinle konuşulmuyor sanıyordu kulakları çınlasın dilekçiğimin:)))

sende de tereddüte düştüm birden, canım o yüzden sordum

su 2lt ancak olmuştur..spor yok yine..ama hareketli olmaya çalışıyorum..bir düzen kurarsam burda bayanlara özel spor salonu var ona gitmeyi düşünüyorum ama henüz düzeni kuramadım..

2 lt biraz fazlalaştırmamız gerek canım ben de bu aralar o kadar içiyorum ama daha çok içtiğim zamanlar daha çok faydasını görüyordum.

bu arada bu hafta çok soğuktu burası..
bende grip olcam galiba gözlerim kızarık akan bir burunla dolaşıyorum akşama da yemek yok..
ne yapsam acaba hem sağlıklı hem az kalorili hem kolay olsun?
urfadasın di mi? cimcime de soğuk olduğunu söylemişti, of söylüyorum söylüyorum bir türlü sizi bu konuda konuşturamadım:))))

akşam az olmuş ama öğleni dengelemişsin fıstık, sabahları daha kuvvetli yapsan iyi olacak

onu pazar günü yaptım canım hamburger yedim ama tık yok.

pizza ye o zamaaaaaaaannnnn

daha sık sık atıştır bakalım faydası olacak mı cidden kuş kadar yemeye başladın

menü güzel biz bu spora başlamazsak daha çok sayarız yerimizde:)))

Geldim geldim gogocum , sitede olduğum zamanlarda bende yazayım da , azıcık utanayım bari .

Kaç kişi var takımda şuan ?
evet yaz da utan yiyeme 3-4 kişi anca kaldı sanırım, yarın daha net görürüz
mezun oluyorum ama burdayım menü yazmaya devam sadece şu an psikolojim gereği özgür takılıyorum

Yeni sloganım ;

No kaçmak

Yes kaçamak

süper slogaaaaaaaannnnnnnn

Hile hurda yok ama ne yersem yazacağım . Henüz diyet psikolojisine giremedim ama belki yazarken utanır da azaltırım yediklerimi .
tamam ne yersen yaz da canımızı çektirme, yiyen var yiyemeyen var yani

goncaaaaaaa canım sen gelmişsin ama ben çıkmak zorundayım aşkom
ev bana bakıyo

Defne merhabalar canım ,

Ben eski mezunlardan aus , bu aralar yine buralardayım misafiriniz olarak .

Az yemişsin .

Özellikle akşam sadece çorba ve ekmek az olmuş , yanına mutlaka yoğurt ve salata da tüketmelisin . Bu şekilde kas kaybı olmaz .

Evet ya canım , gelir yazar çıkardı .

Ben bir iki diyet yapması gereken ve foruma sık takılan arkadaşa haber saldım , gelirse burada kışı diyetle geçirip yaza incecikkkk girerler.

***4. TAKIM 330.ETAP***

topraks : (65,3/// )
gogo2405: (68,3///)
nurork 60,7// /)
cimcimesude: (64,0///)
defne2222 : (66,5/ / / )
sponge_bop : (68,0///)

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
nurdan bu hafta listede olcakmıydı gökçem.on kere düzenleme yaptım listeyi bu hale getirmek için yaaa

ne haber bebişler :=) spordan geldim 1 saatte yürüdüm
iyidir bebiş senden ne haberler bakalım :)) sporcuların yüz karası dolu burası

nurdan bu hafta listede olcakmıydı gökçem.on kere düzenleme yaptım listeyi bu hale getirmek için yaaa

nurdan olmayacak canım
***4. TAKIM 330.ETAP***

topraks : (65,3/// )
gogo2405: (68,3///)
nurork 60,7// /)
cimcimesude: (64,0///)
defne2222 : (66,5/ / / )
sponge_bop : (68,0///)

4. Takım Ortalaması %
nurdanı çıkartırsan liste doğru güzelim

tamam bekleriz çok iyi olur canımcım, 5 kişi kalmış ben de haftaya listede yokum oldu sana 4 kişi, seda da vazgeçmezse 3 kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…