Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bunların hepsini bir gündemi yedin canım benim iyi yemişsin yani.diyecek söz yok.

yok canım ben hergün tek tip beslenmeyi seçmiştim birgün meyve birgün sebze birgün et ama tam olarak uymadım.bozdum o yüzden böyle patlıcan yemeği yağsız vede tuzsuz canım benim.

***4. TAKIM 330.ETAP***

topraks : (65,3/64,8/0,5/%0,77 ) mezun olmak istiyor
gogo2405: (68,3/68,3/0/)
kilosu sabit
cimcimesude: (64,0/63,0/1,0/%1,56)
defne2222 : (66,5/64,4 /2,1 /%3,16 )
sponge_bop : (68,0/67,0/1,0/1,47)

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım

Çok yiyorum evet canım , inan o yazdığım liste hastayım diye az bile oldu

Tek tip beslenme işe yarıyor mu ?

işe yarıyor spor da ypılsa bol suda içilse işe yarar tabi.ben yemeklerimi az yapınca doyarım sanmıştım doymayınca takviye yaptım yoksa 3-4 kg vermiştim 1 haftada.aslında bu diyete takviyeler lazım birşeyler eklenirse hoş bir hal alabilir.

arkadaşlar ben öğleden sonra için izin aldım ailem için hediye almaya gideceğim.yarın da yola çıkacağım hepinizi öpüyorum kurban bayramınızı kutluyorum.allaha emanet olun.bayramda bildirim yapacakmıyız.

İyi bayramlar canım ailenle , sevdiklerinle ... bol yiyip hiç kilo almadan geçsin bayram keşke

şimdiden sana iyi yolculuklar...
bende bayram temizliğine başlayacağım

Defne merhabalar , aus ben

Haziranda mezun olmuştum takımdan , şimdi misafir sanatçı olarak geldim aranıza . Ara ara burnumu sokup laf yetiştireceğim , yediklerimi yazacağım belki biraz utanır da frenlerim kendimi , çok kilo geri aldım çünkü.

Öyle işte...Tanışalım istedim

bu menü için verebileceğim tek mesaj

ya sabah bissürü alıntı yapmıştım kzım hasta sabaha kadar uyutmadı aniden çıktım evden. neyse şimdi bayramlaşma var geliyorum birazdan yada biraz işlerimi halledip geleyim
geçmiş olsun, akşam da birden koptun zaten

Alıntısız kabul etmiyoruz efendim .

günaydın arkadaşlar.
dünkü menüm:
sabahatlıcan yemeği 1 dilim ekmek,
öğle: patlıcan yemeği,
akşam:karışık tost
spor yok,
su:1 lt
kilom: 63 kg
cezalarını da yap bakalım bayram boyunca, bayramdan dönüşte her gün için cezan yapılmış olsun ama tebrikler kilo vermişsin,

Hoşbuldum canım

Çok yiyorum evet canım , inan o yazdığım liste hastayım diye az bile oldu

Tek tip beslenme işe yarıyor mu ?

az olmuş evet canım zaafiyet geçirirsin maazallah

bayramda bildirim yok bişey olursa ben sana telden ulaşırım fıstık
iyi tatiller

şimdiden sana iyi yolculuklar...
bende bayram temizliğine başlayacağım
benim iki ev var temizlik yapılacak bugün kendi evimi az biraz yapabilirsem hafta sonu teyzemin evi var, sevmiyorum işte şu temizlik işini

***4. TAKIM 330.ETAP***

topraks : (65,3/64,8/0,5/%0,77 ) mezun olmak istiyor
gogo2405: (68,3/68,3/0/)
kilosu sabit
cimcimesude: (64,0/63,0/1,0/%1,56)
defne2222 : (66,5/64,4 /2,1 /%3,16 )
sponge_bop : (68,0/67,0/1,0/1,47)

4. Takım Ortalaması % 1,39

Topraks canım zaafiyete 5 kala duracağım merak etme

Yahu hiç diyet yapasım yok ki , işte yazayım da buralara beni görün de ona göre önleminizi alın diye.

Takıma üye lazım ama , kimsecikler yazmıyor , ahh nerede sayfalar akıp geçerdi 4. takımda

Evet o çenesi düşük benim

Kendimi tanıtayım efem.
165 boylarında 104 kilo
2 yaşında bir bebek sahibi 25 yaşında bir bayanım.
Takıma kabul edersiniz bende sizlerle zayıflamak isterim.

Kendimi tanıtayım efem.
165 boylarında 104 kilo

Hoşgeldin şekerim

Şimdi sana nazi kampı gibi takımın kurallarını yazacaklar , sonrasında yediğin her lokmayı bir gün sonra yazacaksın , sende diğer menülere yorum yazacaksın , arta kalan vakitte de benle çene çalacaksın

Sonra da yaza cannes sahillerinden fırlamış gibi olacağızzzzzz

evet bence de nerde o 4. takım :)) bayramdan sonra efsane geri dönüyor

Kendimi tanıtayım efem.
165 boylarında 104 kilo

hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnn seneye yaza auscuğumun dediği gibi sahiller fıstık görsün hadi kolay gelsin

exmadon canım nazi kampı kurallarını yazayım hemen
2 hafta deneme süresi sonra listeye alınıyorsun, bence yeni kaptanımız sana torpil geçip bayramdan sonra listeye alabilir

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Topraks cım teşekkür ederim şu bebek mesaisine mola vereyim okuyacağım.

ben de kendimi tanıtayım hemencik

35 yaşındayım, 2 çocuğum var, 1.68 boyunda 64.8 kiloyum 93 kilo ile başladım bugün mezun oluyorum:))) bugün itibariyle kaptanlığımı da goncaya teslim ediyorum ve ben de aus gibi fasulyeden takımdayım artık daha bol bol tanışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…