Haberler kötü kizlar
Persembe ayrilik gunu
Dr sali Dedi ama Bayram diye isterdim. Burda annemler var ama Hasan gelecek pazartesi. Sanirim sonraki hafta evde olurum toprak firsaz bulursam ararim
Kader......kahbe kader
heeeeyyyyyyyy 1. olmuşuz hatunlar
goncacım bu sana güzel bir hoşgeldin, bana da güzel bir güle güle oldu:)))
hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Gonca izninle giderayak bir ödül yapayım da öyle gideyim
HADİ KIZLAR BİR ÖĞÜN SERBEST İSTEDİĞİNİZ YEYİN
iyi yolculuklar aşkom, ben de kaçamak yaptım en son sizinle konuştuktan sonra başlarım işine de gücüne de dedim veee hooopp beylerbeyi, çengelköy kendi kendime gezdim, kahve içtim eski okul mekanlarım oralar, gençliğimi yad ettim:)))Biz Eskişehir yolundayiz kizlar nasipse pazar günü Uşak a gecicez köyümde kurban kescez bu sene inşallah.bugun çok grlemedim sorumlunun yerine baktım cok yoğun bi gündü.
ben de tatilde yürümek istiyorum inşallah almadan gelicemÇok üzme kendini canım benim sonra yine olur daha gencsin.
İnşallah gider şu tatilde caba gostereyim biraz daha.
seni ayrıca tebrik ediyorum sanırım bireyselde de 2. oldum tatlıcımi afferin sanaaaaabozma moralini devam et belki benim gibi 2 haftada gider...
kız uyumadı galiba canımmmmhu huuu şekerler kızımı uyutuyorum uyusun bitki çayımı alıp tv yi açıp sizin yanınıza geleceğim. işten izinaldım öğlenden sonrası için buradakilerle çene çalarız. aus ve examon kardeşlerin ay pek bi sevindim ikinizin katılımına buralara renk neşe getirdiniz. neyse az sonra çene yarışına başlıyacağım sizle.
ay ben bu tabloya cok sevindim :) cimcimem kilo vermiş :) sedammm sende vermisin defnede tebrkler kızlarrrr :))))) kaptanımda mezun oldu :)
Başlayalım ozaman
Bu ara şu dipnotuda geçeyim benim bebeğim diyabet.
Yiyecekler ve tatlıları ona göre hazırlarım.
Ben öyle aus gibi filimsi yemem ama abur cubur yerim. Onlarda genelde gece oluyor.
Onu kestik mi işimiz kolay olacak inşallah.
Sabah:
2 bardak form plus (tadına bayılıyorum ama ihsal yapıyor)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir.
1 dilim diyabetik reçelli ekmek.
Öğle:
Bulgurlu sebze yemeği 1 porsyon
Yarım konserve ton balığı.
1 kase yoğurt
Ara:
1 adet mandalina.
Akşam:
Öğle ile aynı yemek. Sadece balık yok.
Bu arada reglyim. 14 gün gibi bir gecikmenin ardından müthiş ağrılı geçiyor
Dün akşam 8 buçukta uyuya kalmışım. Eşim gelmiş bebeği yatırmış etmiş haberim yok. Bir kalktım saat 2.
Amiiiiiiinnnnnnnnnnn, teşekkürlerTamamdır anlaştık.
Bu kurallarla gazlanıp torpidoya dönüşürüm ben
Bazen sabah yetişemeyebilirim. Bebiş var malum.
Öğle ve akşam saatlerinde daha aktifimdir.
Sen mezun olmuşsun maşallah.
Allah tekrar aldırmasın
Ben geldim yine gündüz herkes burdaydi şimdi kimse yok. Hadi gelin yaaa
günaydınlar kızlar, benim kızbeni mahvetti ya yine uyumdı uyutmDI. öksürüyor e aksiliği üstünde. hayııııır uyandı sesi geliyor
Benim bi tuzum yok canım yaa saol yinede.bildirim olmaz sanırım gokceye soralım daha iyi bilir.Gunaydin sampiyon takimin hanimlari
Gogo tebrikler takim batmaktan sampiyonluga tasidin
Toprak mezuniyetini kutlarim
Kizlar okuldan esim izin almis cocuklarla geliyormus yarin son günlerin iyi haberi
Gogo haftaya bildirim yok degilmi bayramdan dolayi
Geçmiş olsun canım. Bu hafta bayram pek islek olmaz buralar atmayiz merak etme.Gunaydin kizlar. Sampiyon olmussunuz tebrik ederim
Dun sabahtan baslayan bas agrim cok siddetlendi. Bugunde kendimi cok kotu hissediyorum.
Sinuzit vardi migrene ceviriyor galiba. Kendimi biraz daha iyi hissedince gelecegim.
Ilk gunden atmayin beni bu kadin coo dedi gitti diye
kızlar teyzemde bayram temizliğindeyim, açık bırakayım bakarım arada
şimdiden yoruldum(((
hahahha bu sefer gerçekten buradayım geçmşe doğru bir yolculuk başlatayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?