Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haberler kötü kizlar
Persembe ayrilik gunu
Dr sali Dedi ama Bayram diye isterdim. Burda annemler var ama Hasan gelecek pazartesi. Sanirim sonraki hafta evde olurum toprak firsaz bulursam ararim
Kader......kahbe kader

canımm ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki, üzüldüm. senin için zor olsa da iyi düşünmeye çalış. Allah daha beterinden saklasın, yavrularına ömür versin. Emin ol hepiniz için hayırlı olan buymuş, öpüyorum seni. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız sana

Karbonatlı suyu kim yazmıştı arzu senmi yazmistin.karbonati markettenmi aldin eczanedenmi nette bakindim biraz eczanede ingiliz karbonati var diyolar.ne farki var anlamadim.

YYuppi yaşasın bana rağmen 1. Olduk ne güzel. .. canımson kez deme yaa istedigin zaman odulde cezada verirsin.

Biz Eskişehir yolundayiz kizlar nasipse pazar günü Uşak a gecicez köyümde kurban kescez bu sene inşallah.bugun çok grlemedim sorumlunun yerine baktım cok yoğun bi gündü.
iyi yolculuklar aşkom, ben de kaçamak yaptım en son sizinle konuştuktan sonra başlarım işine de gücüne de dedim veee hooopp beylerbeyi, çengelköy kendi kendime gezdim, kahve içtim eski okul mekanlarım oralar, gençliğimi yad ettim:)))

Çok üzme kendini canım benim sonra yine olur daha gencsin.

İnşallah gider şu tatilde caba gostereyim biraz daha.
ben de tatilde yürümek istiyorum inşallah almadan gelicem

bozma moralini devam et belki benim gibi 2 haftada gider...
seni ayrıca tebrik ediyorum sanırım bireyselde de 2. oldum tatlıcımi afferin sanaaaaa

kız uyumadı galiba canımmmm

ay ben bu tabloya cok sevindim :) cimcimem kilo vermiş :) sedammm sende vermisin defnede tebrkler kızlarrrr :))))) kaptanımda mezun oldu :)

eveeeettt mezun oldum ha haaaaaaa

menün güzel canımcım böyle devam et, regli sancısı çok fena (

Amiiiiiiinnnnnnnnnnn, teşekkürler

çocuklar tepemde kızlar
kaçtım sonra arkadaşa gidicem dün akşam ertelemiştik bu akşam gidicem inşallah :)))

öpüldünüüüüüüüzzzzzzzz

çocukları uyuttum
teyzemdeyim birazdan arkadaşa geçicez size bakayım dedim bir de foto yükleyebilirsem onu deniyim

Ben geldim yine gündüz herkes burdaydi şimdi kimse yok. Hadi gelin yaaa

günaydınlar kızlar, benim kızbeni mahvetti ya yine uyumdı uyutmDI. öksürüyor e aksiliği üstünde. hayııııır uyandı sesi geliyor

günaydınlar kızlar, benim kızbeni mahvetti ya yine uyumdı uyutmDI. öksürüyor e aksiliği üstünde. hayııııır uyandı sesi geliyor

ah bu cadı kızlar:) seni çok iyi anlıyorum ama hasta oluyorsa ondan da yapıyodur fıstık

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
şampiyon takımın çok güzel, mutlu bir hafta sonu diliyorum hepimize

Günaydın hatunlar. Dünkü menümü yazayım hemencik
sabah yarım simit peynir salatalık

ara 2 mini galeta

öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yoğurt 1dilim ekmek

ara elma

ara 4 minik galeta

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık menemen 1 dilim ekmek

su 2 lt
spor bütün gün kosturmaca

Gunaydin sampiyon takimin hanimlari
Gogo tebrikler takim batmaktan sampiyonluga tasidin
Toprak mezuniyetini kutlarim
Kizlar okuldan esim izin almis cocuklarla geliyormus yarin son günlerin iyi haberi

Gogo haftaya bildirim yok degilmi bayramdan dolayi

Gunaydin kizlar. Sampiyon olmussunuz tebrik ederim
Dun sabahtan baslayan bas agrim cok siddetlendi. Bugunde kendimi cok kotu hissediyorum.
Sinuzit vardi migrene ceviriyor galiba. Kendimi biraz daha iyi hissedince gelecegim.
Ilk gunden atmayin beni bu kadin coo dedi gitti diye

Son düzenleme:
kızlar teyzemde bayram temizliğindeyim, açık bırakayım bakarım arada
şimdiden yoruldum (((

Benim bi tuzum yok canım yaa saol yinede.bildirim olmaz sanırım gokceye soralım daha iyi bilir.
Geçmiş olsun canım. Bu hafta bayram pek islek olmaz buralar atmayiz merak etme.
kızlar teyzemde bayram temizliğindeyim, açık bırakayım bakarım arada
şimdiden yoruldum (((

Kolay gelsin bebeem bende Eskişehir deyim carsilarda fink atiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…