hergün bakıyorum yenilere ama diğer kaptanlar başlıkta yatıp kalkıyolar sanırsam...Canlar gunaydin Biz dr a gidiyoruz. Bu hafta evdeyim.
Kizlarrrrr ama boyle olmuyor artik.toplanalim yaniiiii
Bir sonraki gelusimde okunacak sayfalar istiyorum anlastikmi.
Yoksa gercekten sinirli, cekilmez, nalet bir kariya donusmem an meselesi bilesiniz.
Gogo yenileri cagiralim,
Sana bir yardimci Secelim,
Söyle bir toparlanalim
Sakir sakir kilolari verelim
yavrum hoş geldin.geliyo listeler çok yakında bu başlıktaGünaydınlaaaaaaaaaaaaaar
Eeeee hadi pazartesi de geldi işte , hani nerde listeler , şunu yedim bunu yedim demeler ?
Gözlüklerimi taktım bekliyorum efendim :82:
bizde seni özledik ne güzel kilo almadın ama ben aldım sanırımgünaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn
kızlar özledim ben sizi be yaw :)))
bu sabah geldim Ayvalıktan, şimdi işteyim.
tatilde kilo almadım annemin tartısından kendimi kontrol ettim ama asıl yarın sabah kendi tartımda bakıcam duruma :))
çok abartı yemedim güzel hareket ettim ve kazasız atlattım bayramı diye düşünüyorum.
şimdi geçmişe bir gözatıcam canlar
Bende bir seylerle oyalanmaliyim
Ama takima girmem haksizlik olur suan takimdan ayrildigimdan beri 5-6 Kilo aldim yada su topladim bilemiyorum.
Ortalamayi dusururum
Belkide olur bilmiyorum Gogo verir bir karar bakalim
Senin arkadas ortada Yok Ben sana talibim yavriiiiiiiiii
Biraz anlatsana mezuniyet oncesi baslaman, nasil ne kadarda Kilo vermen, sonrasi
hergün bakıyorum yenilere ama diğer kaptanlar başlıkta yatıp kalkıyolar sanırsam...
yavrum hoş geldin.geliyo listeler çok yakında bu başlıkta
bizde seni özledik ne güzel kilo almadın ama ben aldım sanırım
bence girebilirsin sakıncası yok ama bu konuyu topraksa havale edicem sanıyorum.bu kaptanlığı nasıl yapıcam bilmiyorum
neyse bu hafta evdeyim ama bugün eşimde evde.yarından itibaren bu konularla ilgileneyim ben.
fistikum ne istiyosan sor özelden de olabilir, bu hafta ele alıyosun işleri ben de burdayım merak etme:)) beril bence de girsin takıma ilk hafta ortalama düşer ama problem yok bu takımda olmalı diye düşünüyorum
Tamam o zaman canım. Ortalama önemli değil bencede bu hafta zaten benim sayemde düşecek tartı 69 gosteriyo beni.
Bugün nobete gitcem kociskomda evde yarın duruma el atıp ugrasayim.sana sorarim takildiklarimi.
Benim arkadaşta tembel çıktı , eee zorla diyete sokarsam olacağı bu
EXMADOOOOOON , acil takıma bekleniyorsun
Geldiimmm
Bebişle ancak bugün ikinci çocuğumda geliyor hazırlık yaptım biraz
Hemen mevzuya geçeyim
Önceki gece sabah 5 e kadar çocuk salladığım için öğlende kalktım
Biraz dengesiz oldu o yüzden yediklerim.
Kahvaltı yok.
Öğlen
Tonbalıklı bol yeşilli koca bir kase salata
Ara öğün
Salatalıklı yoğurt
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
2 adet köfte
1 dilim ekmek
Gece
bir elma ve yarım bardak süt
Hangi ikinci çocuk
Eveeeeeeeeeeeeet , başla bakalım exm . hanım ; dün sabah , öğle , akşam ,,,arada derede neler yedin ? Kaç litre su içtin ? Hiç spor yaptın mı ? Yaptıysan kaç dakika ?
Arkadaşım bu kadar yemeğe dal gibi olursun sen 3 güne yahu
Su içiyorsun değil mi ?
Hmmm birde daha listeler yazılmaya başlamadı sanırım ama herkesin listesine de engin bilgilerinle yorum yapacaksın .
Harbiden az yemişsin yahu
canısı menün az olmuş ve tabi dengesiz olmuş bebişten dolayı :)) su içmelisin çok önemli, hem süt için de tek şart[ı]hemen mevzuya geçeyim
önceki gece sabah 5 e kadar çocuk salladığım için öğlende kalktım
biraz dengesiz oldu o yüzden yediklerim.
kahvaltı yok.
öğlen
tonbalıklı bol yeşilli koca bir kase salata
[ı]ara öğün[/ı]
salatalıklı yoğurt
[ı]akşam[/ı]
1 porsiyon sebze yemeği
2 adet köfte
1 dilim ekmek
[ı]gece[/ı]
bir elma ve yarım bardak süt
[/ı]
Yeğenimiz varya tatile annesinin yanına göndermiştik. Özledim keratayı ya çok alışmışım.
Suyu yazmamışım.
Evet en kötü özelliğim hiç susamıyorum dün 1 bardak içtim sanırım
Aşıcaz zamanla hemen kızmayın:18:
Spor yapamadım biraz yogamsı tarzı sırt kaslarımı açmak için bişiler yaptım
Öğlene kadar uyuyunca çok iştahsız kalkıyorum.
Zaten benim sorunum aburcubur tüketmem çok yiyen bir kişilik değilim ama kilo maşallah
Tamam listeler gelsin gözden geçireyim
canısı menün az olmuş ve tabi dengesiz olmuş bebişten dolayı :)) su içmelisin çok önemli, hem süt için de tek şart
Yoganı yerim senin
Ama cıksss cıksss cıkssss , hiç koskoca gün 1 bardak su ile geçer mi yahu ?
Onu hemen 1 litreye , alışınca da 2 litreye çıkar . Su demek can demek
Yok artık , devir tasarruf devri .
O abur cuburlara ayda kaç para gidiyor haberin var mı senin
Ahanda seni nasıl tavlayacağımı buldum işte .... Yok artık masraf falan , bol bol suuuuuu
Yapacağız yapacağız hepicini yapacağız
Sen gör ben viktorya melekleri gibi olurken, uzaktan bakacaksın bana öyle tost yerken
Viktoryanın meleklerine benden selam söyle , 32 beden olsa lar bir aus edemez onlar
Bu arada sen 10 ver ben 10 alayım derken ortada buluşacağız bu gidişle seninle .
Edemezler tabi
Babam moskovaya geldiğinde alışveriş merkezine gitmiştik ilk söylediği şey ne biliyor musun?
'Burada hiç sırık eksikliği yoktur'
Bizim buralarda da hiç döşek eksikliği yok
Yağlarım koyun yününden yorgan misali , göbek desen ortopedik yatak ...eeeee yastıklarda var
Tamam tamam sustum ve gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?