Günaydın hanımlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek 1 lokma reçel
ara 3 kuru kayısı
öğlen tavuk sote az pilav cacik
ara yarım avuç kuru üzüm
aksak 2 dilim ekmek 2 kaşık barbunya salata
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
Ooo ne güzel yeni arkadaşlar kaynasmisiniz.yarin herkes uğrar tanisirsiniz.
ben gonca takimin yeni kaptaniyim.bu aksam nobetciyim fazla ilgilenemedim yarın gündüz evdeyim inşallah. İyi geceler şimdilik
Yeni arkadaslar hos geldiniz zamanla istedigimiz kilolarda oluruz ins
canımcım tekrar geçmiş olsun . bize takıl unut olanlarıBugün Dr gıttım normal dedı
Yarın evdeyım Allah ızın verırse
Bu haftayı raporlu gecırecegım kayınvalıdem gelecek
Zeynep bebegı 13. Haftada kaybettık canım ama bu benı yıktı ılk defa asısız tedavısız hamıle kalmıştım
Kızlar Pazartesi aktıv olarak gelın artık
Allah cocuklarınızı sızlere bagıslasın
Öpüldünüz
kapttan kusura bakma dün gündüz işler çok yoğundu gecede kızımla beraber uyumuş kalmışım.Berilim özel msj göndermiştim sana.
evet hanımlar beril haklı pazartesi herkesi bekliyorum tam kadro.
bekle beni canım ama şu kurban bayraları hakikaten sıkıntılı geçiyor. hem kırmızı et hem tatlı ve özel yiyecekler dehşet kalori bombası oluyorGünaydınlaaaaaaaaaaaaaar
Eeeee hadi pazartesi de geldi işte , hani nerde listeler , şunu yedim bunu yedim demeler ?
Gözlüklerimi taktım bekliyorum efendim :82:
şekerim bende sizleri özledim.bayramı kilo almadan geçirdiysen önemli bir sınavı atlatmışsın demektir.günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn
kızlar özledim ben sizi be yaw :)))
bu sabah geldim Ayvalıktan, şimdi işteyim.
tatilde kilo almadım annemin tartısından kendimi kontrol ettim ama asıl yarın sabah kendi tartımda bakıcam duruma :))
çok abartı yemedim güzel hareket ettim ve kazasız atlattım bayramı diye düşünüyorum.
şimdi geçmişe bir gözatıcam canlar
canım çok az şey yemişisn bu şekilde zayıflayamazsın.Hemen mevzuya geçeyim
Önceki gece sabah 5 e kadar çocuk salladığım için öğlende kalktım
Biraz dengesiz oldu o yüzden yediklerim.
Kahvaltı yok.
Öğlen
Tonbalıklı bol yeşilli koca bir kase salata
Ara öğün
Salatalıklı yoğurt
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
2 adet köfte
1 dilim ekmek
Gece
bir elma ve yarım bardak süt
canım benim kıyamam yavrucağa şekeri nassıl ölçüyorsun parmağından kan alarakmı yoksa daha iyi bir yöntem varmı.Emzirmiyorum canım ama benim bebiş şeker hastası gecede şeker kontrolu yapıyorum bazen düşük yada yüksek olduğunda müdahale etmem gerekiyor buda zaman alıyor. Öyle zamanlarda da ölü gibi oluyorum bütün gün.
Allahtan dün eşim evdeydi. Bu gün dinç kalktım.
beni anlatıyosun resmen canım.her tarafım lömbür lömbür yağBizim buralarda da hiç döşek eksikliği yok
Yağlarım koyun yününden yorgan misali , göbek desen ortopedik yatak ...eeeee yastıklarda var
Tamam tamam sustum ve gittim
hoşgeldin canım ben seda ankaradayım 30 yaşındayım 1 kızm var. bende burada çok eski değilim 1 ay filan oldu.arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldımkısaca kendimden bahsedeyim izmirliyim 27 yaş 85 kilo ve bekarım salona ve kavitasyona yazıldım. yaptığım belli bir diyet yok dikkat ediyorum sadece. umarım hep beraber iyi bir dayanışma ile sağlıklı kilo veririz
Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.
Tabiki katilabilirsin yarin sabah kuralları yazarim kabul edersen 2 hafta deneme suremiz var.hosgeldin aramiza.
Genel olarak kötü degil ama tursuya dikkat et Ödem tutturur, ozellikle persembeleri Tursu, bulgur yememek lazim cuma tartilarinda kotu yansiyor tartiyabu arada ben de dünkü yediklerimi yazayım
sabah:
beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
iki dilim kepek ekmek
domates
salatalık
Öğlen:
bir kase nesfit
Ara öğün:
1 salatalık
1 mandalina
Akşam:
1 tabak haşlama et
turşu
Ara öğün:
1 elma
4 lt su
spor yapmadım çünkü dün yaklaşık 2-3 saat çarşıdaki işlerimi halletmek için koşturdum
bu arada ben de dünkü yediklerimi yazayım
sabah:
beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
iki dilim kepek ekmek
domates
salatalık
Öğlen:
bir kase nesfit
Ara öğün:
1 salatalık
1 mandalina
Akşam:
1 tabak haşlama et
turşu
Ara öğün:
1 elma
4 lt su
spor yapmadım çünkü dün yaklaşık 2-3 saat çarşıdaki işlerimi halletmek için koşturdum
Genel olarak kötü degil ama tursuya dikkat et Ödem tutturur, ozellikle persembeleri Tursu, bulgur yememek lazim cuma tartilarinda kotu yansiyor tartiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?