Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlar ben birazdan çıkıcam
öpüyorum hepiciğinizi

Hey bir şey soracağım , ben sitede çok duruyorum ya ; katılım alanından başvuru gözüme kestirirsem takıma davet hakkım var mı ?

Hani diğer takımlar hemen alıyormuş ya başvuruları , bize kimse kalmıyormuş ya ?

Ben davet linkini yollasam olur mu ki acep

Son düzenleme:

Tabiki olur ben arada bakıyorum hatta bugün yazdım genel bi yazı.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsedeyim izmirliyim 27 yaş 85 kilo ve bekarım salona ve kavitasyona yazıldım. yaptığım belli bir diyet yok dikkat ediyorum sadece. umarım hep beraber iyi bir dayanışma ile sağlıklı kilo veririz

Hoşgeldin canım takımımıza.takım kurallarımız var ama ben bu akşam evde değilim yarın eve gidince paylaşırım yada topraks gelirse paylasir 2 hafta deneme süresi var.hergun bi gün onceki menumuzu yaptigimiz sporu ve ictogimiz su miktarini paylasiyoruz.

hoşbulduk canım kuralları okudum geçmiş sayfalardan

merhaba kızlar
bende bugün malesef yazamadım buraya..gece kızım ateşlendi..sabah doktora götürdüm ..ordan eve geldim ..yarım saat sonra kreşe verdim okula gittim akşam çıktık hadi yemeğe yok iğne yaptırmaya derken bu saat oldu..

sabah ne güzel başlamıştım..form çayı bile içmiştim ama öğleden sonra çok acıkıyorum kendimi engelleyemiyorum...
ne pişirsem bilemiyorum..kendime sebze çocuklara başka şeyler ...

Bende cozutanlarin kralcesiyim yine bugun
Ama bugun son yarin yeni bir gun, degisim baslamali.
Esimde evde belki elifle biraz yururuz bile suan Ödem icin Birsey yapamazmisim.hasan iki hafta bekle diyor.

Toprak ve Gogo cok tesekkurler hersey ama hersey icin.

arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)

Ne demek canım sen iyi ol yeter.
arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
Tabiki katilabilirsin yarin sabah kuralları yazarim kabul edersen 2 hafta deneme suremiz var.hosgeldin aramiza.

Ne demek canım sen iyi ol yeter.

Tabiki katilabilirsin yarin sabah kuralları yazarim kabul edersen 2 hafta deneme suremiz var.hosgeldin aramiza.

çok teşekkürler kurallarla birlikte ufak bi bilgilendirme de yapabilirseniz çok sevinirim çünkü sitede çok yeniyim ve çok yalnızım :)

sabahları iş yoğunluğundan dolayı ne yedim ne yaptım yazmaya fırsatım olmucak o yüzden ben şimdiden sizlerle paylaşayım

sabah

1 dilim ballı ekmek
1 bardak çay

öğlen
5 çatal kıymalı biberli yemek
2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran

ara
küçük bir parça çikolata

akşam
kahvaltı tarzı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı pekmez
3 çatal yumurta
çay

ara
1 bardak light süt
1 elma

1.5 litre su ve gün içerisinde 10 bardak kadar çay

biliyorum düzenli bir menü değil ama önüme ne gelirse gibi bir durum oluyor yemek saatlerim iki seçeneğim var ya yicem yada atıştırıcam bende yememeyi seçiyorum atıştırmalık tarzı besleniyorum. spor yok adet dönemi yüzünden perşembe günü başlıcam. yarın görüşürüz arkadaşlar.

spor olarak ne yapıyorsun ya da ne yapmayı planlıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…