Hey bir şey soracağım , ben sitede çok duruyorum ya ; katılım alanından başvuru gözüme kestirirsem takıma davet hakkım var mı ?
Hani diğer takımlar hemen alıyormuş ya başvuruları , bize kimse kalmıyormuş ya ?
Ben davet linkini yollasam olur mu ki acep
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldımkısaca kendimden bahsedeyim izmirliyim 27 yaş 85 kilo ve bekarım salona ve kavitasyona yazıldım. yaptığım belli bir diyet yok dikkat ediyorum sadece. umarım hep beraber iyi bir dayanışma ile sağlıklı kilo veririz
Hoşgeldin canım takımımıza.takım kurallarımız var ama ben bu akşam evde değilim yarın eve gidince paylaşırım yada topraks gelirse paylasir 2 hafta deneme süresi var.hergun bi gün onceki menumuzu yaptigimiz sporu ve ictogimiz su miktarini paylasiyoruz.
teşekkür ederim valla kendime bakmaya vakit yok..bir oğlan bir kız hasta..Defne hosgeldin naber nasılsın.
Ne demek canım sen iyi ol yeter.Bende cozutanlarin kralcesiyim yine bugun
Ama bugun son yarin yeni bir gun, degisim baslamali.
Esimde evde belki elifle biraz yururuz bile suan Ödem icin Birsey yapamazmisim.hasan iki hafta bekle diyor.
Toprak ve Gogo cok tesekkurler hersey ama hersey icin.
Tabiki katilabilirsin yarin sabah kuralları yazarim kabul edersen 2 hafta deneme suremiz var.hosgeldin aramiza.arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim inşallah hep beraber atarız şu kiloları
Ne demek canım sen iyi ol yeter.
Tabiki katilabilirsin yarin sabah kuralları yazarim kabul edersen 2 hafta deneme suremiz var.hosgeldin aramiza.
teşekkür ederim canım inşallah bu kez başarmalıyım başka yolu yok :)
sabahları iş yoğunluğundan dolayı ne yedim ne yaptım yazmaya fırsatım olmucak o yüzden ben şimdiden sizlerle paylaşayım
sabah
1 dilim ballı ekmek
1 bardak çay
öğlen
5 çatal kıymalı biberli yemek
2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
ara
küçük bir parça çikolata
akşam
kahvaltı tarzı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı pekmez
3 çatal yumurta
çay
ara
1 bardak light süt
1 elma
1.5 litre su ve gün içerisinde 10 bardak kadar çay
biliyorum düzenli bir menü değil ama önüme ne gelirse gibi bir durum oluyor yemek saatlerimiki seçeneğim var ya yicem yada atıştırıcam bende yememeyi seçiyorum atıştırmalık tarzı besleniyorum. spor yok adet dönemi yüzünden perşembe günü başlıcam. yarın görüşürüz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?