Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tsk ederim bu konuda knusmayalim artik Canim yaniyor

Guzel olmus aksam cok hafif yaninda salatada yemeye calis

Senin menuyu ausa havale ediyim su sira kendime hayatimi Yok be gulum
Cocugun icin cok uzuldum

bu arada akşam yemeğinden sonra bir bardak şekersiz nescafe içmiştim :)

Bu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor

Sabah 2 dilim akşam 1 dilim yapsaydın daha iyi olurdu sanki canım.:26:

Dengesiz bir menün olmuş canım. Bu günlük mü böyleydi yoksa hep mi böyle?

Güzel bir menün var. 4 litre suyu nasıl içiyorsun ya ben dün yarım litreyi zor içtim. Bir şekilde alışmam lazım su içme işine:44:

Ben beğendim menüyü

Bu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor

yaşasın bn de kahve bağımlısıyım bn bazen kendime şekersiz sütlü türk kahvesi yapıyorum bunu ara öğün olarak tüketiyorum

çağır tabiki canım ortalık şenlensin.
canım senin ödem atmak için aacağın herşey rahimde sancıya neden olur. Allah korusun kanaman filan olur bence bekle.
arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
gel canım burası güzel bir yer. otokontrolü çok iyi sağlıyorsun.
canım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek. belli bir saatten sonra yememek. bakalım sonucu hep beraber göreceğiz.
canım oldukça güzel menün var. sporunda çok iyi

günaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..
günaydın canım hoşgeldin

canım inşallah istediğin sürprizi yaparsın.

canım menün ce içtiğin su güzel ama akşam menüsüyle öğleni yerdeğiştirme imkanın olsaydı daha iyi olurdu
hehehe kavurmayla muhabbetine bayıldm canım 2 kaşık kavurmadan ziyade sabah nasıl beslenmeye başlarsan gün içinde aynı şeyleri tüketmek istiyormuş sabah sen 3 böreği ve şekerli nescafeyi götürünce, gece kavurmayı canının istemesi çok normal. sporda yok.kaldı yağlar vücutta. cısssss zeynep abla yetiiiiiş
Genel olarak kötü degil ama tursuya dikkat et Ödem tutturur, ozellikle persembeleri Tursu, bulgur yememek lazim cuma tartilarinda kotu yansiyor tartiya
hımmm güzel tüyo

Güzel bir menün var. 4 litre suyu nasıl içiyorsun ya ben dün yarım litreyi zor içtim. Bir şekilde alışmam lazım su içme işine:44:

ben de su içmeyi çok unutuyorum özellikle kış aylarında ama kendimi şartlandırdım yanımda hep 1.5 litrelik şişemle dolaşıyorum ve günde 3 tane bu şişeden su bitiriyorum yani günlük 4.5 - 5 litreyi buluyorum ama herşey gibi suyun da fazlası zarar mı acaba?

Ayaklarim bile tombidik oldu
Zaten adet kanamadindan az gibi bir kanama var ama Sabah beri bir sizi oluyor ilacimi yeni aldim bir kac saate gecmezse öküz modunda yeme seklime gecis yaparim gine.

Aksam yemeyi erken biraktiginizda ozellikle Karin yaglarinda cok fark ediyor. Tecrubeyle sabitlendi

Suyun fazlasi bobreklere zarar hatta su zehirlenmesi bile var

ben de su içmeyi çok unutuyorum özellikle kış aylarında ama kendimi şartlandırdım yanımda hep 1.5 litrelik şişemle dolaşıyorum ve günde 3 tane bu şişeden su bitiriyorum yani günlük 4.5 - 5 litreyi buluyorum ama herşey gibi suyun da fazlası zarar mı acaba?

Evet canım fazlası böbrekleri yoruyor. Normali 3 litre yada 2 litre su 1 bardak soda diye biliyorum:26:

teşekkürler sponge_bop sizce 4 ayda 17 kilo hayal mi boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri hep kilolu olduğum için incecik olabileceğim günler bana çok uzak geliyor

Zeynep abla ne yapacak bana:18::18:
Aerobik yetmiyor mu?:26:
Aslında böreği yememin sebebi evde ekmek kalmamıştı sabah 6:30 da market açık olmuyor. bende 1 tane yiyeyim derken biride daha beni ye dedi

teşekkürler sponge_bop sizce 4 ayda 17 kilo hayal mi boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri hep kilolu olduğum için incecik olabileceğim günler bana çok uzak geliyor

canım 17 kilo olmasada 10 kilo olur hiç veremekten daha iyi değilmi yada uğraşmaya değmezmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…