Tsk ederim bu konuda knusmayalim artik Canim yaniyorcanımcım tekrar geçmiş olsun . bize takıl unut olanları
kapttan kusura bakma dün gündüz işler çok yoğundu gecede kızımla beraber uyumuş kalmışım.
bekle beni canım ama şu kurban bayraları hakikaten sıkıntılı geçiyor. hem kırmızı et hem tatlı ve özel yiyecekler dehşet kalori bombası oluyor
şekerim bende sizleri özledim.bayramı kilo almadan geçirdiysen önemli bir sınavı atlatmışsın demektir.
canım çok az şey yemişisn bu şekilde zayıflayamazsın.
canım benim kıyamam yavrucağa şekeri nassıl ölçüyorsun parmağından kan alarakmı yoksa daha iyi bir yöntem varmı.
beni anlatıyosun resmen canım.her tarafım lömbür lömbür yağ
hoşgeldin canım ben seda ankaradayım 30 yaşındayım 1 kızm var. bende burada çok eski değilim 1 ay filan oldu.
Guzel olmus aksam cok hafif yaninda salatada yemeye calisarakadaşlar unutmadan menümü paylaşayım eçmişe devam edeceğim
sabah;
2 dilim kepek ekmekli kaşarlı yağsız tost
ara;5 fınıdk
öğlen;
avuçiçi kadar pide
1 tabak sebzeli etli yemek
1 ayran
az salata
akşam;
1 kase sebzeli çorba
2-3 lokma ciğer
spor yok
su;3 litre ve 1 litre bitki çayı
Senin menuyu ausa havale ediyim su sira kendime hayatimi Yok be gulumMenüme geçeyim
Önceki günün iştahsızlığını bu güne pek yansımadı
Kahvaltıdan önce 1 bardak kahve. Normal kahvem bittiği için hazır şu 3 arada bir olanından tükettim.
Sabah:
1 yumurta
3 tane milföy böreklerinden peynirli
Öğlen:
1 porsyon sebze yemeği.
Patatesli olduğu için ekmek tüketmedim.
1 bardak ayran.
yeşil salata
Ara:
meyve ve süt (yarım bardak)
Akşam:
Ton balıklı ve kıtır ekmekli bol yeşillikli kocaman bir salata
Gece bir ara nasıl olmuş bliyorum iki kaşık kavurma atmışım ağzıma bir parça köy ekmeyiyle benim şuçum yok, suç kavurmada. Ne işi vardı gece gece orda hayret bişi
Su: Yarım litre. (Yavaş yavaş 1 litreye çıkaracağım söz)
Spor: 20 dakika aerobik.
bu arada akşam yemeğinden sonra bir bardak şekersiz nescafe içmiştim :)
Günaydın hanımlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek 1 lokma reçel
ara 3 kuru kayısı
öğlen tavuk sote az pilav cacik
ara yarım avuç kuru üzüm
aksak 2 dilim ekmek 2 kaşık barbunya salata
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
sabahları iş yoğunluğundan dolayı ne yedim ne yaptım yazmaya fırsatım olmucak o yüzden ben şimdiden sizlerle paylaşayım
sabah
1 dilim ballı ekmek
1 bardak çay
öğlen
5 çatal kıymalı biberli yemek
2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
ara
küçük bir parça çikolata
akşam
kahvaltı tarzı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı pekmez
3 çatal yumurta
çay
ara
1 bardak light süt
1 elma
1.5 litre su ve gün içerisinde 10 bardak kadar çay
biliyorum düzenli bir menü değil ama önüme ne gelirse gibi bir durum oluyor yemek saatlerimiki seçeneğim var ya yicem yada atıştırıcam bende yememeyi seçiyorum atıştırmalık tarzı besleniyorum. spor yok adet dönemi yüzünden perşembe günü başlıcam. yarın görüşürüz arkadaşlar.
bu arada ben de dünkü yediklerimi yazayım
sabah:
beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
iki dilim kepek ekmek
domates
salatalık
Öğlen:
bir kase nesfit
Ara öğün:
1 salatalık
1 mandalina
Akşam:
1 tabak haşlama et
turşu
Ara öğün:
1 elma
4 lt su
spor yapmadım çünkü dün yaklaşık 2-3 saat çarşıdaki işlerimi halletmek için koşturdum
arakadaşlar unutmadan menümü paylaşayım eçmişe devam edeceğim
sabah;
2 dilim kepek ekmekli kaşarlı yağsız tost
ara;5 fınıdk
öğlen;
avuçiçi kadar pide
1 tabak sebzeli etli yemek
1 ayran
az salata
akşam;
1 kase sebzeli çorba
2-3 lokma ciğer
spor yok
su;3 litre ve 1 litre bitki çayı
Bu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor
çağır tabiki canım ortalık şenlensin.Hey bir şey soracağım , ben sitede çok duruyorum ya ; katılım alanından başvuru gözüme kestirirsem takıma davet hakkım var mı ?
Hani diğer takımlar hemen alıyormuş ya başvuruları , bize kimse kalmıyormuş ya ?
Ben davet linkini yollasam olur mu ki acep
canım senin ödem atmak için aacağın herşey rahimde sancıya neden olur. Allah korusun kanaman filan olur bence bekle.Bende cozutanlarin kralcesiyim yine bugun
Ama bugun son yarin yeni bir gun, degisim baslamali.
Esimde evde belki elifle biraz yururuz bile suan Ödem icin Birsey yapamazmisim.hasan iki hafta bekle diyor.
Toprak ve Gogo cok tesekkurler hersey ama hersey icin.
gel canım burası güzel bir yer. otokontrolü çok iyi sağlıyorsun.arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
canım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek. belli bir saatten sonra yememek. bakalım sonucu hep beraber göreceğiz.sabahları iş yoğunluğundan dolayı ne yedim ne yaptım yazmaya fırsatım olmucak o yüzden ben şimdiden sizlerle paylaşayım
sabah
1 dilim ballı ekmek
1 bardak çay
öğlen
5 çatal kıymalı biberli yemek
2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
ara
küçük bir parça çikolata
akşam
kahvaltı tarzı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı pekmez
3 çatal yumurta
çay
ara
1 bardak light süt
1 elma
1.5 litre su ve gün içerisinde 10 bardak kadar çay
biliyorum düzenli bir menü değil ama önüme ne gelirse gibi bir durum oluyor yemek saatlerimiki seçeneğim var ya yicem yada atıştırıcam bende yememeyi seçiyorum atıştırmalık tarzı besleniyorum. spor yok adet dönemi yüzünden perşembe günü başlıcam. yarın görüşürüz arkadaşlar.
canım oldukça güzel menün var. sporunda çok iyiGünaydın hanımlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek 1 lokma reçel
ara 3 kuru kayısı
öğlen tavuk sote az pilav cacik
ara yarım avuç kuru üzüm
aksak 2 dilim ekmek 2 kaşık barbunya salata
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
günaydın canım hoşgeldingünaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..
canım inşallah istediğin sürprizi yaparsın.ben de simge memnun oldum. Ufacık kendimden bahsediyim. 23 yaşındayım Ankara'da üniversite okuyorum. Okulum bir sene uzadı ama sadece ikinci dönemden dersim var. o yüzden birinci dönem memleketteyim. Bütün arkadaşlarım ve erkek arkadaşım Ankara'dalar ve ben 4 ay sonra görcem hepsini. istiyorum ki yıllardır benimle olan kilolarımdan bu 4 ayda kurtulayım ve Ankara'ya gittiğimde herkesi şaşırtayım. Yaklaşık 6 haftadır diyetteyim 4-5 kilo verdim fakat son bir haftadır kilom 74.9-75.3 arası gidip gelmeye başladı ve bu da benim motivasyonumu düşürdü. Ben de burdaki arkadaşların başarı hikayelerini okudum ve ihtiyacım olan şeyin bu sitede olduğunu düşündüm bu yüzden aranızdayım. Umarım birbirimize faydalı oluruz ve hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan..
bu arada ben de dünkü yediklerimi yazayım
sabah:
beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
iki dilim kepek ekmek
domates
salatalık
Öğlen:
bir kase nesfit
Ara öğün:
1 salatalık
1 mandalina
Akşam:
1 tabak haşlama et
turşu
Ara öğün:
1 elma
4 lt su
spor yapmadım çünkü dün yaklaşık 2-3 saat çarşıdaki işlerimi halletmek için koşturdum
hehehe kavurmayla muhabbetine bayıldm canım 2 kaşık kavurmadan ziyade sabah nasıl beslenmeye başlarsan gün içinde aynı şeyleri tüketmek istiyormuş sabah sen 3 böreği ve şekerli nescafeyi götürünce, gece kavurmayı canının istemesi çok normal. sporda yok.kaldı yağlar vücutta. cısssss zeynep abla yetiiiiişMenüme geçeyim
Önceki günün iştahsızlığını bu güne pek yansımadı
Kahvaltıdan önce 1 bardak kahve. Normal kahvem bittiği için hazır şu 3 arada bir olanından tükettim.
Sabah:
1 yumurta
3 tane milföy böreklerinden peynirli
Öğlen:
1 porsyon sebze yemeği.
Patatesli olduğu için ekmek tüketmedim.
1 bardak ayran.
yeşil salata
Ara:
meyve ve süt (yarım bardak)
Akşam:
Ton balıklı ve kıtır ekmekli bol yeşillikli kocaman bir salata
Gece bir ara nasıl olmuş bliyorum iki kaşık kavurma atmışım ağzıma bir parça köy ekmeyiyle benim şuçum yok, suç kavurmada. Ne işi vardı gece gece orda hayret bişi
Su: Yarım litre. (Yavaş yavaş 1 litreye çıkaracağım söz)
Spor: 20 dakika aerobik.
hımmm güzel tüyoGenel olarak kötü degil ama tursuya dikkat et Ödem tutturur, ozellikle persembeleri Tursu, bulgur yememek lazim cuma tartilarinda kotu yansiyor tartiya
çağır tabiki canım ortalık şenlensin.
canım senin ödem atmak için aacağın herşey rahimde sancıya neden olur. Allah korusun kanaman filan olur bence bekle.
gel canım burası güzel bir yer. otokontrolü çok iyi sağlıyorsun.
canım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek. belli bir saatten sonra yememek. bakalım sonucu hep beraber göreceğiz.
canım oldukça güzel menün var. sporunda çok iyi
günaydın canım hoşgeldin
canım inşallah istediğin sürprizi yaparsın.
canım menün ce içtiğin su güzel ama akşam menüsüyle öğleni yerdeğiştirme imkanın olsaydı daha iyi olurdu
hehehe kavurmayla muhabbetine bayıldm canım 2 kaşık kavurmadan ziyade sabah nasıl beslenmeye başlarsan gün içinde aynı şeyleri tüketmek istiyormuş sabah sen 3 böreği ve şekerli nescafeyi götürünce, gece kavurmayı canının istemesi çok normal. sporda yok.kaldı yağlar vücutta. cısssss zeynep abla yetiiiiiş
hımmm güzel tüyo
Herzaman öyle yemiyorum canım. Dengem kızıma bağlı değişebiliyor malesef.canım çok az şey yemişisn bu şekilde zayıflayamazsın.
canım benim kıyamam yavrucağa şekeri nassıl ölçüyorsun parmağından kan alarakmı yoksa daha iyi bir yöntem varmı.
teşekkürler sponge_bop sizce 4 ayda 17 kilo hayal mi boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri hep kilolu olduğum için incecik olabileceğim günler bana çok uzak geliyor
Güzel bir menün var. 4 litre suyu nasıl içiyorsun ya ben dün yarım litreyi zor içtim. Bir şekilde alışmam lazım su içme işine:44:
ben de su içmeyi çok unutuyorum özellikle kış aylarında ama kendimi şartlandırdım yanımda hep 1.5 litrelik şişemle dolaşıyorum ve günde 3 tane bu şişeden su bitiriyorum yani günlük 4.5 - 5 litreyi buluyorum ama herşey gibi suyun da fazlası zarar mı acaba?
Sabah 2 dilim akşam 1 dilim yapsaydın daha iyi olurdu sanki canım.:26:
Dengesiz bir menün olmuş canım. Bu günlük mü böyleydi yoksa hep mi böyle?
Güzel bir menün var. 4 litre suyu nasıl içiyorsun ya ben dün yarım litreyi zor içtim. Bir şekilde alışmam lazım su içme işine:44:
Ben beğendim menüyü
ben de su içmeyi çok unutuyorum özellikle kış aylarında ama kendimi şartlandırdım yanımda hep 1.5 litrelik şişemle dolaşıyorum ve günde 3 tane bu şişeden su bitiriyorum yani günlük 4.5 - 5 litreyi buluyorum ama herşey gibi suyun da fazlası zarar mı acaba?
çağır tabiki canım ortalık şenlensin.
canım senin ödem atmak için aacağın herşey rahimde sancıya neden olur. Allah korusun kanaman filan olur bence bekle.
canım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek. belli bir saatten sonra yememek. bakalım sonucu hep beraber göreceğiz.
canım oldukça güzel menün var. sporunda çok iyi
günaydın canım hoşgeldin
canım menün ce içtiğin su güzel ama akşam menüsüyle öğleni yerdeğiştirme imkanın olsaydı daha iyi olurdu
hehehe kavurmayla muhabbetine bayıldm canım 2 kaşık kavurmadan ziyade sabah nasıl beslenmeye başlarsan gün içinde aynı şeyleri tüketmek istiyormuş sabah sen 3 böreği ve şekerli nescafeyi götürünce, gece kavurmayı canının istemesi çok normal. sporda yok.kaldı yağlar vücutta. cısssss zeynep abla yetiiiiiş
hımmm güzel tüyo
Evet canım fazlası böbrekleri yoruyor. Normali 3 litre yada 2 litre su 1 bardak soda diye biliyorum:26:
Zeynep abla ne yapacak bana:18::18:hehehe kavurmayla muhabbetine bayıldm canım 2 kaşık kavurmadan ziyade sabah nasıl beslenmeye başlarsan gün içinde aynı şeyleri tüketmek istiyormuş sabah sen 3 böreği ve şekerli nescafeyi götürünce, gece kavurmayı canının istemesi çok normal. sporda yok.kaldı yağlar vücutta. cısssss zeynep abla yetiiiiiş
Maitre Gims - Bella [Paroles] [ Son officiel] - YouTube
kızlar bu şarkı hepinize gelsin spora başlamak için bizi kıpır kıpır edecek bi şarkı
teşekkürler sponge_bop sizce 4 ayda 17 kilo hayal mi boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri hep kilolu olduğum için incecik olabileceğim günler bana çok uzak geliyor
Çok tatlısın canım teşekkür ederim
Lisedeyken chacha ve salsa yapardım. Ahh ne günlerdi. Şimdi oynasam yer sarsılıyor
ne demek o senin tatlılığın exmadonboşwer istediği kadar sarsılsın yerler sen tam gaz dewam et salsalara bi kaç aya kalmaz güzel fiziğinle sarsarsın inşallah ortalığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?