bende aynı anladımberil 20 ekimde bu mesajı yazmış, eğer yanlış yorumlamadıysam kuralları beril için 80 kilo ile başlangıç yapıp yarınki kilosu arasındaki fark hesaplanacak.
eyvah kızlar ben yarın için sorarız ederiz diyorum ama ben sabahtan çıkıcamdışarıdayım bütün gün
iyi uykular tatlı rüyalarkızlar adetA GÖZLERİM KAPANIYOR HOŞÇAKALIN İYİ GECEKLER
ben bir hedefime ulaşsam neler alcam neler..
kendime bir sürü kıyafet almak istiyorum..
muhteşem bir duygu, ben önce kardeşimin kıyafetlerine giricem diye hevesleniyodum şimdi onların çoğu bana büyük oluyoben bir hedefime ulaşsam neler alcam neler..
eee kimse bişey yazmıyoo geçmişemi gittiniz dönün gerii
face ile seni aldattım gonca itiraf ediyorum
sabah 7de ders başlıyor o yüzden ancak bunu yiyorum..
ne dersi canım öğretmen misin yoksa öğrenci misin?
topraksın hoşbuldumbi tanem. aşağısı bayram yeri gibi hepiniz hoşgeldiniz şekerler bağırsakalrım çalışmıyorlütfen yardım ediniz
ben bir hedefime ulaşsam neler alcam neler..
muhteşem bir duygu, ben önce kardeşimin kıyafetlerine giricem diye hevesleniyodum şimdi onların çoğu bana büyük oluyodaha da küçülücem kararlıyım :))))
simgecim defne öğretmen, bu arada kızım ağladı koptum bağlantıdan :))
başbaşa kalmışız güzelim, nasıl gidiyor alıştın mı takıma bakem
Amiiiiiiiinnnnnnnoff maaşallah canımmm darısı tüm takımımızın başına
aaaa ne güzel ben de bir öğretmen adayıyım KPSS'ye hazırlanıyorum
mesajını üzerime alındım galiba banaydıalıştım canım hatta bağımlınız oldum diyebilirim herkes çok sıcak kanlı çok iyi niyetli o yüzden hiç zorlanmadım hepinize çok teşekkür ederim başarırsam eğer kilo vermeyi, kesinlikle başarımın altında sizin imzanız olacak
Amiiiiiiiinnnnnnn
aaaaa çok sevindim, İnşallah bir an önce kazanır ve atanırsın canımcım
canıımm emin ol burada hedefe ulaşmak hem daha kolay hem de keyifli. burada edindiğim arkadaşlıklardan o kadar memnunum ki:)
beyzoşşşşşşhoşgeLdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?