Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beril 20 ekimde bu mesajı yazmış, eğer yanlış yorumlamadıysam kuralları beril için 80 kilo ile başlangıç yapıp yarınki kilosu arasındaki fark hesaplanacak.
bende aynı anladım
eyvah kızlar ben yarın için sorarız ederiz diyorum ama ben sabahtan çıkıcam dışarıdayım bütün gün

kime sorcaz nasıl sorcaz sen yaz ben sorarım.sabah kızı okula bırakcam minibüsle dokuz buçuk 10 gibi evde olurum.bu sabah uyanamadım kızda okula gidemedi tabii:18:

ben bir hedefime ulaşsam neler alcam neler..
kendime bir sürü kıyafet almak istiyorum..
muhteşem bir duygu, ben önce kardeşimin kıyafetlerine giricem diye hevesleniyodum şimdi onların çoğu bana büyük oluyo daha da küçülücem kararlıyım :))))

topraksın hoşbuldumbi tanem. aşağısı bayram yeri gibi hepiniz hoşgeldiniz şekerler bağırsakalrım çalışmıyorlütfen yardım ediniz

canım sinameki iç kesinlikle tadı çok kötü ama hemen işe yarıyor kesin dene derim ben ama haftada bir bardaktan fazla içme bağırsak tembelliği yapıyomuş bildiğim kadarıyla

başbaşa kalmışız güzelim, nasıl gidiyor alıştın mı takıma bakem

muhteşem bir duygu, ben önce kardeşimin kıyafetlerine giricem diye hevesleniyodum şimdi onların çoğu bana büyük oluyo daha da küçülücem kararlıyım :))))

off maaşallah canımmm darısı tüm takımımızın başına

başbaşa kalmışız güzelim, nasıl gidiyor alıştın mı takıma bakem

mesajını üzerime alındım galiba banaydı alıştım canım hatta bağımlınız oldum diyebilirim herkes çok sıcak kanlı çok iyi niyetli o yüzden hiç zorlanmadım hepinize çok teşekkür ederim başarırsam eğer kilo vermeyi, kesinlikle başarımın altında sizin imzanız olacak

off maaşallah canımmm darısı tüm takımımızın başına
Amiiiiiiiinnnnnnn

aaaa ne güzel ben de bir öğretmen adayıyım KPSS'ye hazırlanıyorum

aaaaa çok sevindim, İnşallah bir an önce kazanır ve atanırsın canımcım

canıımm emin ol burada hedefe ulaşmak hem daha kolay hem de keyifli. burada edindiğim arkadaşlıklardan o kadar memnunum ki:)

inşallah canım ben de çok istiyorum atanmayı :26::26::26:

kesinlikle dediğin şeye katılıyorum çünkü yasak bişey yemeye yöneldiğimde yarın ben bunu kızlara nasıl yazcam demeye başladım

gökçecim bu arada senle detaylı konuşmadık sen okuyo musun çalışıyo musun evli misin??? hakkında herşeyi duymak istiyoruuuummmm bu aşk değil de nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…