inşallah canım ben de çok istiyorum atanmayı :26::26::26:
kesinlikle dediğin şeye katılıyorum çünkü yasak bişey yemeye yöneldiğimde yarın ben bunu kızlara nasıl yazcam demeye başladım
gökçecim bu arada senle detaylı konuşmadık sen okuyo musun çalışıyo musun evli misin??? hakkında herşeyi duymak istiyoruuuummmm bu aşk değil de nedir
canım benim :) ben evliyim 35 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir hatunum. son zamanlarda 35 yaş bunalımı dolayısıyla kendini gençlerin yanında yakınında bulan, etrafındakilere göre değişen ve deliren biriyimaşka kapılarım açık gülüm
nasıl yaa sen nasıl 35 olabilirsin sen 35sen ben atıyorum kendimi bi yerlerdenkiloluyken nasıl büyük gösteriyo kendini di mi
benden de hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn beyzoooşşşşş
ben geldim gökçem hala burdasın..
yeni arkadaşlar alışsın biraz röportaj olayına girelim tekrar.
simge sen yirmili yaşlardaydın di mi canım :) oh oh çıtırlarımız çoğaldı :)))
evet canım ben de onu düşünmüştüm biraz önce
hem elimizde eskilerin röpörtajları da var, onları da yayınlarsın yine herkesler birbirini daha iyi tanır.
şu bir hafta deneme süresi olayını düşünebilirsin bence de çok aktif olan arkadaşlar için
KızLar sizinLe sohbet çok güzeL ama artık yatmak zorundayımhepinize iyi geceLer sabaha görüşürüz
KızLar sizinLe sohbet çok güzeL ama artık yatmak zorundayımhepinize iyi geceLer sabaha görüşürüz
iyi olur bir haftaya düşürmek benim elimdemi yani
evet canım sen katılımını beğenirsen oylamaya sunabilirsin, ben de takıma 1 haftada alınmıştımyanılmıyosam sen de...
yarın yokum ben aşkom sorun olur mu?
yarın napıcam tam olarak
şunun gibi onları siliyosun 4. takımı sırasına koyup paylaşıyosun.
eğer sorun olursa aus veya pegasus yardımcı olur, çok üzgünüm ama erteleyemediğim bir program oldu. belki de o saate kadar gelirim
canım yapmayı biliyosun, listemiz tam olduğunda toplam ortalamayı kişi sayısına bölüyosun. sonra kardeş takıma gösteriyosun.13. takım olabilir. eğer doğruysa paylaşım alanında daha önce paylaşılmış sıralı listeleri göreceksin, en sonuncuyu alıntıla diyosun. baştaki ve sondaki quoteli kod var yaah tamam canım yapabilirim sanırım bilsemde ilk defa yapıcam telaşlandım biraz.şunun gibi onları siliyosun 4. takımı sırasına koyup paylaşıyosun.
eğer sorun olursa aus veya pegasus yardımcı olur, çok üzgünüm ama erteleyemediğim bir program oldu. belki de o saate kadar gelirim
ben de artık kaçayım canım, iyi bir ortalama olur İnşallah :))
tamam iyi geceler canım yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?