kilon durduysa menünü biraz çeşitlendir canım az gibi geldi banamerhaba kızlar işten geldim..
hemen menümü yazayım
sabah:1 kase nesfit
öğlen:etli patatesli yemek ve yoğurt
ara:1 mandalina
akşam:1 kase çorba haşlama tavuk salata 1 dilim ekmek
ara:2mandalina
ama kilom durdu sanki bakalım yarın ne olacak?
zor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?
deniyeceğim canım teşekkür ederim, kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef orta şekerli :)Çok saol canım teşekkür ederim evet 2 gündür yatıyorum bide üstüne doktordan geldim tiroidim varmış ilaç verdi yarın ilaca başlayacağım metobolizmam hızlanır belki doktorda zaten ilaca başlayınca kilo vermeye başlarsın dedi kahvede metobolizmayı hızlandırıcı etkisi var bencede tüket canım şekersiz ama bu arada yulafın tadına bayılıyorum ben süt tarçın ve üzülme kahvaltılık gevrek gbi bence seversin dnemelisin de ne kadar tok tuttuğunu göreceksin ama ara öğünler konusunda bişey söyleyemeyeğeim ya açıkmıyorum çünkü açıkırsam yerim ama ben ara öğünümü hep kahve ve bitki çaylarıyla sağlıyorum
benim de koşturmacam çok bu ara, yarın yersin bugün yemeeeeeeeeeeeaynen canım gerçekten bir karşılaşamadık.bende tam açıyorum bakıyorum iş çıkıyor.kapatıyorum :126:bugün o kadar canım tatlı şeyler istiyorki normalde hiç istemez aramam bile regli günlerimde dahi istemezdi ilk defa bu defakinde istiyor.
çok isteyip de başaramayacağımız şey yoktur, çok istiyosan oldu bil :))))ayyy tatlım benimm cok sagol yaa insallah cok istiyorum :))
merhaba kızlar işten geldim..
hemen menümü yazayım
kilon durduysa menünü biraz çeşitlendir canım az gibi geldi bana
az kaldı canım kolay gelsin
deniyeceğim canım teşekkür ederim, kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef orta şekerli :)
benim de koşturmacam çok bu ara, yarın yersin bugün yemeeeeeeeeeee
çok isteyip de başaramayacağımız şey yoktur, çok istiyosan oldu bil :))))
Selam kızlar nasılsınız? Bu gün yine dengesiz bir gün geçirdim. Dün bütün gece yine bebek salladım. Sabahta uyuya kalmışım koltukta. Belinay'ın öğle yemeği saatini kaçırmışım. Şekeri düşmüş. off.
Menümü yazayım kaçayım. Bir ara uğrar alıntıları yaparım.
Sabah:
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Çay
Ara:
Kraker
Öğlen:
1 porsiyon bulgur.
Yoğurt
Ara:
Elma
Akşam:
Nohutlu mısırlı koca bir kase salata:)
Su: 1 Litreyi geçmiştir
Spor: yok
canım kahvaltıyı biraz zenginleştir bence suyu ve sporu yazmamışsın kilon durduysa sporu arttırabilirsin
canım bugun ankaraya geliyorum ve ben seni görmeyi cok istiyorum :)
iyiyim aşkom sen nasılsın..goncaaaa nasılsın aşkom
spor nerde su nerdemerhaba kızlar işten geldim..
hemen menümü yazayım
marketlerde var tatlım eti lifalif yulaf ezmesi diye yazıyo..ben yoğurtla yada sütle tüketiyorum tek başına tadı yok..zor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?
menü güzel spor olsa iyi olurmuş.Selam kızlar nasılsınız? Bu gün yine dengesiz bir gün geçirdim. Dün bütün gece yine bebek salladım. Sabahta uyuya kalmışım koltukta. Belinay'ın öğle yemeği saatini kaçırmışım. Şekeri düşmüş. off.
Menümü yazayım kaçayım. Bir ara uğrar alıntıları yaparım.
Sabah:
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Çay
Ara:
Kraker
Öğlen:
1 porsiyon bulgur.
Yoğurt
Ara:
Elma
Akşam:
Nohutlu mısırlı koca bir kase salata:)
Su: 1 Litreyi geçmiştir
Spor: yok
selam kızlar ben geldiiim kusura bakmayın bu ara işlerim çok yoğundu giremedim ama biraz hafiflettim çok şükür.
dünkü menümü hemen yazayım
sabah kepek ekmekli tost domates salatalık
öğlen yeşil fasulye mısır ekmeği ve mıhlama
akşam çok az patlıcan aralarda 1 elma 1 kase yoğurt var
spor dün yoktu ama bugün yapabildim
su;3-4 litre bitki çayı ile birlikte
***4. TAKIM 331.ETAP***
gogo2405: (68,3/ / /)
cimcimesude: (63,0/ / /)
defne2222 : (64,4/ / / )
sponge_bop : (67,0/ / /)
beril77/ / / )
4. Takım Ortalaması :
hoşgeldiiinnnfistuklar ben geldiiimmm :))
beni bağladınız buraya kaptanlık zor iş şimdilik kociş yok burda yatıp kalkıyom birde izinliyim haftaya napcez bakalımgecelerin üçlüsü olduk kızlar hani devamımızda gelsiiiiinnnnnnn :)))
nasılsınız güzeller
amaaannn bu kadarcık mı kaldıııkkk kızııııııımmmmm
arkadaşlar biliyorsunuz hergün bir önceki günün menüsünü sporunu ve içtiğimiz suyu paylaşıyoruz..ama hala tam yazmayan arkadaşlar var lütfen tam olarak yazalım yeni kaptan olaraktan ağırlığımı koyuyorum bu konudaki biliyorsunuz çok hafif değilim daha dikkatli olursak çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?