Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kilon durduysa menünü biraz çeşitlendir canım az gibi geldi bana

zor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?

az kaldı canım kolay gelsin
deniyeceğim canım teşekkür ederim, kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef orta şekerli :)

benim de koşturmacam çok bu ara, yarın yersin bugün yemeeeeeeeeeee

ayyy tatlım benimm cok sagol yaa insallah cok istiyorum :))
çok isteyip de başaramayacağımız şey yoktur, çok istiyosan oldu bil :))))

Selam kızlar nasılsınız? Bu gün yine dengesiz bir gün geçirdim. Dün bütün gece yine bebek salladım. Sabahta uyuya kalmışım koltukta. Belinay'ın öğle yemeği saatini kaçırmışım. Şekeri düşmüş. off.

Menümü yazayım kaçayım. Bir ara uğrar alıntıları yaparım.

Sabah:

1 Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Çay

Ara:
Kraker

Öğlen:

1 porsiyon bulgur.
Yoğurt

Ara:
Elma

Akşam:

Nohutlu mısırlı koca bir kase salata:)

Su: 1 Litreyi geçmiştir
Spor: yok

canım kahvaltıyı biraz zenginleştir bence suyu ve sporu yazmamışsın kilon durduysa sporu arttırabilirsin

inşallah tatlım ben biraz maymun iştahlıyım eğer başladığım bir işi yarım bırakırsam ya da başaramazsam onu hemen rafa kaldırıyorum o yüzden istiyorum ki bu işi başarıyla tamamlayım en güzel yıllarımı kilolu geçirmeyim şu an o kadar psikopatlaştım ki erkek arkadaşım yanına geliyim görüşelim diyo ama ben hedefime ulaşmadan beni görmesini istemiyorum o yüzden sürekli bi bahane üretiyorum gelmesin diye

spor haricinde hersey güzel canım

selam kızlar ben geldiiim kusura bakmayın bu ara işlerim çok yoğundu giremedim ama biraz hafiflettim çok şükür.

dünkü menümü hemen yazayım

sabah kepek ekmekli tost domates salatalık
öğlen yeşil fasulye mısır ekmeği ve mıhlama
akşam çok az patlıcan aralarda 1 elma 1 kase yoğurt var

spor dün yoktu ama bugün yapabildim

su;3-4 litre bitki çayı ile birlikte

goncaaaa nasılsın aşkom
iyiyim aşkom sen nasılsın..
spor nerde su nerde
zor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?
marketlerde var tatlım eti lifalif yulaf ezmesi diye yazıyo..ben yoğurtla yada sütle tüketiyorum tek başına tadı yok..
menü güzel spor olsa iyi olurmuş.

spor ne yaptın yazmamışsın..

***4. TAKIM 331.ETAP***

gogo2405: (68,3/ / /)
cimcimesude: (63,0/ / /)
defne2222 : (64,4/ / / )
sponge_bop : (67,0/ / /)
beril77 / / / )

4. Takım Ortalaması :

Son düzenleme:
gecelerin üçlüsü olduk kızlar hani devamımızda gelsiiiiinnnnnnn :)))
nasılsınız güzeller

***4. TAKIM 331.ETAP***

gogo2405: (68,3/ / /)
cimcimesude: (63,0/ / /)
defne2222 : (64,4/ / / )
sponge_bop : (67,0/ / /)
beril77 / / / )

4. Takım Ortalaması :

amaaannn bu kadarcık mı kaldıııkkk kızııııııımmmmm

fistuklar ben geldiiimmm :))
hoşgeldiiinnn
gecelerin üçlüsü olduk kızlar hani devamımızda gelsiiiiinnnnnnn :)))
nasılsınız güzeller
beni bağladınız buraya kaptanlık zor iş şimdilik kociş yok burda yatıp kalkıyom birde izinliyim haftaya napcez bakalım
amaaannn bu kadarcık mı kaldıııkkk kızııııııımmmmm

heee bu kadarcık yeni 4 kızımızı alırsak takıma çoğalırız denemeyi 1 haftayamı çeksek neee

arkadaşlar biliyorsunuz hergün bir önceki günün menüsünü sporunu ve içtiğimiz suyu paylaşıyoruz..ama hala tam yazmayan arkadaşlar var lütfen tam olarak yazalım yeni kaptan olaraktan ağırlığımı koyuyorum bu konuda ki biliyorsunuz çok hafif değilim daha dikkatli olursak çok sevinirim

bu süperdiiiiiiiii

beril 329. etapta hamilelik nedeniyle ayrıldı. 75 kilo idi. bildiğim kadarıyla hamilelik nedeni ile ayrılıp gelenlere yeni üye işlemi yapılıyo. hemen kurallara da bakıp geliyorummmmmm

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…