Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur canım sen merak etme benim yengem 50 kilo verdi ve hiç durmadı böyle o da ben yiyorum ama su içince beynime diorum yediklerimi suyla atıyor diomuş herşey beyinde bitiyo dio yani
vuhhuuuu 50 kilo mu maşallah
fistuklar ben geldiiimmm :))
hoşgeldin canım
hay hay kaptan
canım menün gayet güzel

canım 45 dahika yüzme yaptım bugün ama onu bugünün menüsüne yazacaktım bu yazdığım dünkü idi

beril 20 ekimde bu mesajı yazmış, eğer yanlış yorumlamadıysam kuralları beril için 80 kilo ile başlangıç yapıp yarınki kilosu arasındaki fark hesaplanacak.

bunu yarın sorar teyid ederiz goncacım

***4. TAKIM 331.ETAP***

gogo2405: (68,3/ / /)
cimcimesude: (63,0/ / /)
defne2222 : (64,4/ / / )
sponge_bop : (67,0/ / /)
beril7780,0 / / / ) 329. etapta hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri geldi

4. Takım Ortalaması :

canım bende eskiden böyle besleniyordum öğlen et akşam et hem kabızlık yapıyor hem kilo

canım menün gayet güzel

süpersin zeynep abla
canım içtiğin su süper sporda var

greyfurt zayıflatıyo diye biliyorum inşallah sendede etkisi olur sporda var menü iyi sayılır

eyvah kızlar ben yarın için sorarız ederiz diyorum ama ben sabahtan çıkıcam dışarıdayım bütün gün

topraksın hoşbuldumbi tanem. aşağısı bayram yeri gibi hepiniz hoşgeldiniz şekerler bağırsakalrım çalışmıyorlütfen yardım ediniz

topraksın hoşbuldumbi tanem. aşağısı bayram yeri gibi hepiniz hoşgeldiniz şekerler bağırsakalrım çalışmıyorlütfen yardım ediniz

kuru kayısıları akşan suya koy, sabah hem suyunu iç hem kendini ye canım. gün kurusu olursa daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…